Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zondag Ochtend Ritueel

Zondag, mijn enigste vrije dag en daar geniet ik dan ook altijd van! Zondag is voor mij echt een dag van niks doen en relaxen. Ik ben geen uitslaap mens dus ben altijd vroeg wakker. En dan begint mijn zondagse ochtend ritueel en dat bestaat uit mezelf heerlijk verzorgen, heerlijk op zo een vrije dag zonder verplichtingen!

Ik begin de ochtend altijd goed en ga heerlijk mijn gezicht reinigen met een reinigings melk en een toner. Als ik dat heb gedaan kies ik een lekker masker uit waar ik zin in heb en smeer dat op mijn gezicht en laat dat hard worden terwijl ik op Bloglovin’ alle artikels aan het lezen ben en mijn site even te bekijken. Als dat klaar is ga ik lekker douchen.

Onder de douche spoel ik eerst mijn masker eraf en dan was ik mijn haren, doe er conditioner in en daarna ook nog eens een haarmasker, zodat ik heerlijk verzorgde lokken heb als ik onder de douche vandaan kom. In de tussentijd zeep ik me ook nog helemaal in met een lekkere zeep of shower gel en scrub mijn gezicht grondig onder de douche. En dan spoel ik het allemaal tegelijk af.

Als ik onder de douche vandaan kom smeer ik me heerlijk in met een body lotion of een body butter zodat ik nog heerlijk ruik en mijn lichaam lekker soepel maak en genoeg vocht binnen krijgt.

Daarna zijn mijn voeten aan de beurt in smeer ze in met een heerlijke voedende creme van Boots en doe mijn nagelriemen met Lemony Flutter van Lush en daarna ook nog mijn handen met de Lemony Flutter en mijn handen ook nog met een lekkere handcrème.

Nu is mijn gezicht aan de beurt, ik smeer het behoorlijk dik in met een lekkere dagcrème en blijf een tijdje zitten tot het goed is ingetrokken en doe mijn haar in de tussentijd. In mijn haar spray ik een anti-klit spray of een glans serum maar dat verschilt per keer. Dan borstel ik het helemaal uit en breng het in model.

En dat was wel zo een beetje mijn hele zondag ochtend ritueel, en ik vind het echt heerlijk om te doen. Lekker tot rust komen en jezelf goed verzorgen!

Ik heb gewoon maar wat producten op de foto gezet, ik gebruik niet deze producten specifiek op de zondag maar ik wissel het heel erg vaak af.

Hebben jullie op zondag ook een beauty ritueel of op een andere dag of hebben jullie dat niet?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Klinkt idd wel als een lekker ritueel! Maar weet je dat je beter eerst gezicht kan scrubben en daarná pas het masker? (dan ‘pakt’ het masker als t ware beter)

  2. Wat een heerlijk rituteel! ik doe dat meestal op zaterdag ik sport dan altijd vroeg en als ik terug kom doe ik aan uitgebreide verzorging :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *