Zoeva Warm Shimmer Palette

Een tijdje geleden heb ik bij de Webshop Zoeva.de een palette gekocht! Het 88 Warm Shimmer Palette. Ik hou zelf heel erg van warme kleuren dus dit was een geschikt palette voor mij. Ik ben er dan ook heel erg blij mee! Ik wil met jullie graag dit mooie product delen!

Kijk al die prachtige shimmer kleuren! Ik ben er echt gek op en gebruik hem behoorlijk vaak! Hij is heel erg anders dan het palette van Coastal Scents.  Die heeft er geen roze en gelige kleuren in zitten. Maar eigenlijk gebruik ik die helemaal niet. Misschien had ik dan toch moeten kiezen voor het Coastal Scents palette, maar ik ben hier ook heel erg blij mee!

Het palette kostte me 16,95 wat natuurlijk helemaal niet duur is voor zo een groot palette met zoveel keuze uit kleuren. Wel rekende Zoeva toen nog € 11,50 verzendkosten naar Nederland. Maar dat is inmiddels al een stuk goedkoper geworden want nu is het nog maar € 7,50. Ook een pluspuntje is dat je bij deze webshop geen creditcard nodig hebt! Ik kan het gewoon van mijn eigen rekening afschrijven en had helemaal geen creditcard nodig! Handig voor de mensen dus die niet over een creditcard beschikken!

Hier nog een paar swatches van de oogschaduw’s. Ik heb niet alle kleuren op de foto gezet want anders werdt het een oneindig lang artikel met foto’s. Maar ik heb de 2 buitenste rijen en middelste genomen. Ik vind dat er een gemiddelde pigmentatie vanaf komt. Het kan veel slechter, maar ik heb ook wel veel beter gezien. Ik zelf hou niet heel erg van die knal kleuren dus ik vind het precies goed!

Al met al ben ik erg blij met mijn 88 Warm Shimmer Palette, ik gebruik hem dus bijna dagelijks en ik vind de kleuren erg mooi die in het palette zitten. Ik heb op Zoeva nog meer mooie nieuwe paletten gezien dus ik heb al weer zin om een paar nieuwen te gaan bestellen!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  carmen
  24 augustus 2010 at 17:06

  Erg leuk ik heb het palette zelf ook. Jammer dat ik hem niet zo vaak gebruik…

 • Reply
  Karlijn
  18 april 2012 at 23:19

  Deze wil ik al heel erg lang. Ik denk dat ik hem maar ga bestellen! <3

 • Laat een reactie achter