Zoeva Pure Glam Pigments

Ik wou erg graag het kwasten set op Zoeva hebben waar ik een paar dagen eerder over schreef. Maar toen ik op Zoeva was vond ik nog veel meer leuke dingen. Zoals deze Pure Glam Pigments. Ik wist niet wat ik me ervan moest voorstellen, dus zocht een paar swatches op het internet op. En ik was op slag verliefd! Dit zijn zijn juweeltjes die je moet hebben.

Ik heb de kleuren Cafe Royal, Lovestoned en Cannella gekozen. Je raad het natuurlijk al, bruin tinten! Ik ben echt helemaal gek van bruin tinten dus het was geen wonder dat ik deze kleuren bestelde. Ik had eigenlijk helemaal geen pigements dus was erg benieuwd.

Dit zijn ze dan van links naar rechts: Lovestoned, Cannella en Cafe Royal. Echt prachtige kleuren voor een mooie smokey eye. Bij Cafe Royal was het stickertje niet goed geplakt dus het hele bakje zat al onder het pigment wat ik wel een beetje jammer vond. Maar vroeg of laat zit het er toch wel onder. De pigments bevatten 1,1 gram. Dat lijkt misschien niks maar de pigment zijn een stuk groter dan die van Gosh, dus volgens mij doe je er behoorlijk lang mee. Wel een nadeel aan de verpakking vind ik dat de gaatjes zo groot zijn, dus dat er makkelijk allemaal pigment uit komt.

En dan nu de swatches! Links Cafe Royal, Cannella en Lovestoned. Hebben ze niet een prachtige pigmentatie? De Cafe Royal swatch is een beetje mislukt want aan de hele kant van de kwast zat meer dan de andere. Ik probeerde het nog een beetje gelijk te krijgen maar was niet helemaal gelukt. Cafe Royal is een mooie donkere kleur met subtiele gouden glitters erin die je op de foto niet zo goed ziet. Cannella is echt een prachtige shimmery kaneel kleur (ik vind het echt een kaneel kleur, haha). En dan hebben we nog Lovestoned, ik denk dat ik deze ga gebruiken als een highlighter want ik denk dat deze daar echt prima geschikt voor is!

Ik ben echt super blij met mijn Pure Glam Pigments en denk dat ik ze ook vaak ga gebruiken.

Ze kosten € 3,80 per stuk voor 1,1 gram en ze zijn te koop op Zoeva.de en de verzend kosten naar Nederland zijn maar € 5,50

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Divaofgeneva
  22 februari 2011 at 08:59

  Woooow! Ik ben verrast! Wat een super goede pigmentatie!
  Ik moet maar gauw weer eens wat bij Zoeva bestellen hihi.
  Heel erg bedankt voor deze review! Mag ik vragen welke kwasten je hebt gebruikt? :D

  • Reply
   Aranka
   22 februari 2011 at 09:01

   Ik heb hiervoor de Zoeva kwast #222 gebruikt.

 • Reply
  Eline
  22 februari 2011 at 10:01

  wauw ze zijn super!

 • Reply
  Silva
  22 februari 2011 at 11:33

  Echt supermooi, en zo goed gepigmenteerd!

 • Reply
  Charlotte
  22 februari 2011 at 11:43

  Ziet er goed uit! :D

 • Reply
  Manon
  22 februari 2011 at 12:03

  Wauw wat mooi zeg! Deze wil ik ook haha!

 • Reply
  Jessica
  22 februari 2011 at 12:05

  Oh wauw, die moet ik ook hebben haha! Wat een mooie kleuren.

 • Reply
  Jeske
  22 februari 2011 at 13:42

  Oh ze zijn heel mooi, maar ben helaas niet zo’n fan van pigments.

 • Reply
  Cindy
  22 februari 2011 at 16:53

  Wauw! Echt heel mooi en het zijn echt precies de kleuren die ik zelf ook zou willen kopen! :-)

 • Reply
  Esmay
  22 februari 2011 at 19:00

  Wauw! Geweldig pigment, zo mooi! :O

 • Reply
  Tine
  22 februari 2011 at 19:56

  Ziet er erg goed uit!
  x

 • Reply
  Saskia
  22 februari 2011 at 22:27

  Hele leuke kleurtjes, met leuke namen! Heb nog nooit bestelt bij Zoeva, maar dat wordt zo toch wel heel verleidelijk haha

 • Reply
  emz
  27 februari 2011 at 15:23

  Bedankt voor je artikel! Ik wilde deze al een tijdje bestellen!

 • Reply
  Kimberley
  12 maart 2011 at 10:43

  Oh, die kleuren zijn zo mooi! Ook helemaal geen geld €3,80!

 • Laat een reactie achter