Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zoeva Pure Glam Pigments

Ik wou erg graag het kwasten set op Zoeva hebben waar ik een paar dagen eerder over schreef. Maar toen ik op Zoeva was vond ik nog veel meer leuke dingen. Zoals deze Pure Glam Pigments. Ik wist niet wat ik me ervan moest voorstellen, dus zocht een paar swatches op het internet op. En ik was op slag verliefd! Dit zijn zijn juweeltjes die je moet hebben.

Ik heb de kleuren Cafe Royal, Lovestoned en Cannella gekozen. Je raad het natuurlijk al, bruin tinten! Ik ben echt helemaal gek van bruin tinten dus het was geen wonder dat ik deze kleuren bestelde. Ik had eigenlijk helemaal geen pigements dus was erg benieuwd.

Dit zijn ze dan van links naar rechts: Lovestoned, Cannella en Cafe Royal. Echt prachtige kleuren voor een mooie smokey eye. Bij Cafe Royal was het stickertje niet goed geplakt dus het hele bakje zat al onder het pigment wat ik wel een beetje jammer vond. Maar vroeg of laat zit het er toch wel onder. De pigments bevatten 1,1 gram. Dat lijkt misschien niks maar de pigment zijn een stuk groter dan die van Gosh, dus volgens mij doe je er behoorlijk lang mee. Wel een nadeel aan de verpakking vind ik dat de gaatjes zo groot zijn, dus dat er makkelijk allemaal pigment uit komt.

En dan nu de swatches! Links Cafe Royal, Cannella en Lovestoned. Hebben ze niet een prachtige pigmentatie? De Cafe Royal swatch is een beetje mislukt want aan de hele kant van de kwast zat meer dan de andere. Ik probeerde het nog een beetje gelijk te krijgen maar was niet helemaal gelukt. Cafe Royal is een mooie donkere kleur met subtiele gouden glitters erin die je op de foto niet zo goed ziet. Cannella is echt een prachtige shimmery kaneel kleur (ik vind het echt een kaneel kleur, haha). En dan hebben we nog Lovestoned, ik denk dat ik deze ga gebruiken als een highlighter want ik denk dat deze daar echt prima geschikt voor is!

Ik ben echt super blij met mijn Pure Glam Pigments en denk dat ik ze ook vaak ga gebruiken.

Ze kosten € 3,80 per stuk voor 1,1 gram en ze zijn te koop op Zoeva.de en de verzend kosten naar Nederland zijn maar € 5,50

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Woooow! Ik ben verrast! Wat een super goede pigmentatie!
    Ik moet maar gauw weer eens wat bij Zoeva bestellen hihi.
    Heel erg bedankt voor deze review! Mag ik vragen welke kwasten je hebt gebruikt? :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *