Zoeva Bamboo Kwasten Set

Erg lang wou ik al een kwasten set hebben. Ik wou graag een goede die niet al te duur was. Dan kom je dus al gauw op Zoeva.de terecht. Maar ik hoorde ook erg veel goed van de Sigma kwasten, maar die prijsklasse ligt echt een stuk hoger. Ik besloot dus om een kwasten set bij Zoeva te gaan bestellen. Ik had er wel redelijk goede verhalen over gehoord en Zoeva heeft al zijn kwasten vernieuwd dus ik was erg benieuwd!

De kwasten set zit erg mooi verpakt in een erg natuurlijke kwasten rol die van jutte bamboo achtig stof is gemaakt aan de buiten kant en aan de binnenkant heeft de kwasten rol een wat grovere structuur van stof. Ik denk niet dat ik de kwasten hierin laat zitten maar in een beker ga zetten maar voor als ik weg ga ik dit heel erg handig. Je kan hem makkelijk dicht doen met die touwtjes die er omheen zitten.

De set zat trouwens ook nog in een mooi Zoeva zakje om de kwasten set te beschermen maar die ben ik vergeten op de foto te zetten..

En zo ontving ik de kwasten set, alle kwasten netjes in het plastic, zodat ze goed beschermd zijn en er nog als nieuw uitzien. Dat vind ik zelf altijd wel erg prettig als het er zo netjes uit ziet. Ik heb dan meteen het gevoel dat het nog echt nieuw is.

En dan de kwasten zonder plastic. Mooi zien ze eruit hè? Ik zal even de kwasten opnoemen die erin zitten (v.l.n.r.):

 • Buffer
 • Powder
 • Blush
 • Foundation
 • Concealer
 • Shader 1
 • Shader 2
 • Crease
 • Eye Blender
 • Fan
 • Liner
 • Lip

Zoals je dus kan zien zitten er 12 kwasten in het bamboo kwasten set. Ik vind het zelf allemaal erg fijne kwasten. Het zijn echt kwasten die je altijd gebruikt en niet van die aparten die je haast nooit nodig hebt. Dit maakt het kwasten set dus ook erg geschikt voor beginners die willen starten maar nog niet zoveel kwasten hebben. Wel jammer vind ik dat er geen stipling brush in zit.

En zo zien de kwasten eruit, dit is trouwens de Buffer.  Ze zijn erg mooi vorm gegeven met een bamboo handvat en een mooie brush. Met crème kleurige haren en de uiteinden zijn mooi donker bruin. De haren zijn echt super zacht, dit had ik eigenlijk helemaal niet verwacht. Ze gaan om het zo maar te noemen als engeltjes over je gezicht heen. Dit vind ik echt een geweldig pluspunt van ik vind het echt heel erg vervelend als ze hard zijn en ik daar mijn gezichts make-up mee moet aanbrengen.

Op het handvat staat geen nummer meer wat er eerst wel allemaal op stond bij Zoeva maar nu staat erop waar de kwast voor bedoeld is, erg handig dus als je het even kwijt bent!

Zoals je hieronder kan zien zijn de kwasten niet erg groot, wat ik eigenlijk wel verwacht had, ze zijn namelijk iets groter dan mijn hand. Maar het maakt eigenlijk niet uit want ze liggen als nog erg fijn in de hand.

Ik ben erg tevreden over het kwasten set, ik ga hem de komende tijd lekker uittesten en dan komt er over een lange tijd vanzelf iets online of ik hem nog steeds zo fijn vind. En binnenkort komt er een review online over de kwasten zelf en wat je er allemaal mee kan.

Het Bamboo kwasten set van Zoeva kost € 22,00 wat natuurlijk echt een koopje is. Dan kost een kwast maar € 1,83. De verzend kosten van Zoeva naar Nederland zijn maar € 5,50 dus nog goedkoper dan de Nederlandse pakketpost. Je kan het geld ook makkelijk over maken met internet bankieren dus je hebt helemaal geen creditcard nodig!

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Marjolein
  20 februari 2011 at 11:44

  Ik ga dit kwasten set, denk ik ook bestellen. Dit is het vernieuwde bamboo set, want de oude was in een soort etui. En er zijn een paar andere kwasten bij gekomen, eerst zat er een soort wenkbrauw borsteltje in en nu een blending brush. Ik ben benieuwd naar, je review!

 • Reply
  Rani
  20 februari 2011 at 12:06

  Oeh, die ziet er echt heel erg fijn uit! Die buffer wil ik wel graag!

 • Reply
  silke
  20 februari 2011 at 12:33

  Dat klinkt echt goed ik ben benieuwd naar de uitgebreidere review(s) ik denk dat ik deze zet ook ga bestellen, ik heb namelijk maar heel weinig kwasten.

 • Reply
  Charlotte
  20 februari 2011 at 12:36

  Mooie set! Mijn Hema foundationkwast is net vanochtend uit elkaar gevallen :/ Ga ik mee terug want hij was nog geen week oud!
  Aparte kleur nagellak trouwens! <3

 • Reply
  Silva
  20 februari 2011 at 12:49

  Ziet er supergoed uit! Ik vind het zo handig dat erop staat wat het is, dan kun je dat heel snel zien, handig voor mij :D

 • Reply
  Mick
  20 februari 2011 at 14:15

  Heb hem ook net binnengekregen (vorige week)
  zit er altijd maar naar te staren, zo mooi vind ik ze ^^

 • Reply
  Anne
  20 februari 2011 at 17:04

  Mooie set! Ik ben zelf aan het sparen voor een aantal Sigma brushes. Ik heb nu alleen maar brushes van Mac, maar die zijn toch wel erg prijzig..

  • Reply
   Aranka
   20 februari 2011 at 17:06

   Ik had ook liever van MAC of Sigma, maar wou eerst een budget testen. Kan daarna altijd nog een stapje duurder gaan als dit niet bevalt.

 • Reply
  Lies
  20 februari 2011 at 23:40

  Heel mooi! Zat ook al een tijdje naar deze set te kijken. Misschien toch maar kopen dan… :)

 • Reply
  Vera
  21 februari 2011 at 11:18

  Ik heb het very croc brush set, heb je meteen alles
  die is ook heel fijn en ze zijn super zacht!

 • Reply
  Claudia
  21 februari 2011 at 14:07

  Ik heb deze ook en hij is echt fijn.
  Behalve de buffer die is wel zacht maar werkt niet goed..

 • Reply
  Divaofgeneva
  21 februari 2011 at 15:16

  Wauuww wat een mooie set! Ik ben ook nog steeds op zoek naar een goede kwastenset!

 • Reply
  Esmay
  21 februari 2011 at 17:04

  Ik wil hemmmmm <3

 • Reply
  Aranka
  21 februari 2011 at 20:43

  Hihi, ik probeer altijd zo mooi mogelijke foto’s te maken, want het oog wil natuurlijk ook wat!

 • Reply
  Brechtje
  2 oktober 2011 at 19:26

  Oooohhh, wat een mooie set! Ik zat net een beetje op Zoeva te kijken naar deze set, ik denk dat ik hem ook ga bestellen. Ik twijfelde alleen nog een beetje of ze wel zacht genoeg waren, nou dat zit dus wel goed! :)

 • Reply
  Lien
  5 november 2011 at 16:14

  Ik ben al een tijdje aan het twijfelen of ik deze set of de very croc set zou bestellen. Maar als ik deze kwasten zie word ik zo verliefd ^^ Ze zien er gewoon mooier en zachter uit. Alleen vind ik het zakje van Croc mooier. Maar dat is alles. Ik vind deze set eerder een ECO of BIO set. Wat niet negatief is . :)

 • Reply
  Eva
  13 november 2011 at 15:33

  Hoi, ik ben nog maar 11 maarik wil later zuuuuppeer graag visagiste worden. Ik wilde al zo lang een goeie kwastenset hebben en niet van ie kindermake up troep. IS dee dan geschikt? Trouwens,wat is ook Es’ weer een buffer?….

  • Reply
   Aranka
   13 november 2011 at 19:32

   Dit is een hele goede kwastenset, ik ben er erg tevreden mee! En een buffer kwast is voor foundation of poeder om dat egaal aan te brengen.

 • Reply
  eva
  15 november 2011 at 16:56

  harstikke bedankt dat je even gereageerd hebt!! ben afgelopen dinsdag 12 geworden dus ga er voor sparen met mijn verjaardagsgeld!! maarre, is die fanbrush nou echt nodig, of kun je het ook ergens anders mee doen???/

  alvast dankjewel voor de infomatie!!!
  eva

 • Reply
  eva
  15 november 2011 at 16:59

  waar heb je die nagellak gekocht en elk merk is het?? en weet iemand hoe je een mooi lijntje kan zetten met eyeliner?? want bij mij gaat er altijd wel wat mis……

  • Reply
   Aranka
   15 november 2011 at 18:43

   De nagellak is van Essence en heet Lime Up! Een mooi lijntje zetten moet je echt oefenen, oefenen en oefenen ;)

 • Reply
  Eva
  15 november 2011 at 19:47

  In welke winkel kun je die nagellak dan kopen????

 • Reply
  Nicole
  20 juni 2012 at 18:00

  Ik wil deze set ook al heel lang. Na jou review weet ik het zeker haha!

 • Reply
  Myrthe
  28 augustus 2012 at 21:04

  Deze staat al een tijdje op m’n wishlist, alleen het is alleen een beetje lastig omdat het via mijn ouders hun rekening moet gaan dan ..

 • Laat een reactie achter