Search
Close this search box.

Zo zou mijn droom interieur eruit zien

shutterstock 1929872735

Nu onze zolder zo goed als af is, de badkamer gekocht is (en alleen nog maar geplaatst hoeft te worden, *kuch klein klusje*), kan ik eindelijk beginnen met dromen over de beneden verdieping. Die was prima toen we hier kwamen wonen. Niet het meest moderne, maar zonde om meteen aan te pakken terwijl de recht meer aandacht verdiende. Maar nu het toch in zicht komt begin ik alvast te dromen.

Niet meteen de juiste keuzes gemaakt

Toen Danny en ik meer dan 7 jaar geleden gingen samenwonen hadden we eigenlijk geen smaak, we hielden van strak en wit. Iets waar ik mij de afgelopen jaren enorm aan heb geërgerd. Ons interieur straalt helemaal geen warmte uit. Ik vind het ontzettend zonde om iets nieuws te kopen omdat alles nog goed is (en de kat het toch sloopt) dus de woonkamer is nog niet aan de beurt. Maar mocht onze spaarrekening weer aangevuld zijn en we de tijd hebben dan zou mijn droom interieur er zo uitzien.

shutterstock 1894377529

Dit is mijn droominterieur

Ik hou nog steeds wel van wit en strak, maar wel graag in combinatie met warme en natuurlijke materialen. Denk aan een mooie warme eikenhouten vloer, houten accenten en vooral heel erg veel licht. Dit gecombineerd met zwart vind ik ontzettend gaaf. Qua stijl vind ik bijvoorbeeld een bert plantagie bank heel erg gaaf, of een mooie rotan stoel die het interieur net even wat warmer maakt.

Het toffe aan de bert plantagie banken zijn dat ze helemaal naar eigen smaak te maken zijn. Zo kun je je favoriete kleur en opstelling kiezen. Daarnaast zijn de banken handgemaakt van natuurlijke materialen. Dat zie je natuurlijk meteen terug. Ook is er voor elke stijl een bank. Hou je meer van stoer en industrieel of meer van strakke lijnen? Het is er allemaal en in elk formaat zoals bijvoorbeeld een stoere love seat.

shutterstock 1906692070

Ook vind ik de combinatie van zwart heel erg mooi. Wij hebben een jaren ’60 woning met nog een aparte keuken. Graag willen we de tussenmuur van de woonkamer uitbreken naar de keuken en er één grote ruimte van maken. Het liefst zou ik er dan een mooie zwarte keuken in zetten met een mooi houten blad. Alleen ik weet dat het nadeel van een zwarte keuken is dat je er altijd vette vingers op ziet. Dat houdt mij wel tegen om voor een zwarte keuken te kiezen. Deze visgraat vloer is trouwens ook echt fantastisch.

shutterstock 1673749537

Qua kleur op de muur vind ik dit ook heel erg mooi. Het komt heel warm over en in combinatie met de aardse en natuurlijke materialen is het een fantastische match. De vloer daarentegen vind ik veel te druk, maar het past wel mooi bij elkaar. Dit soort meubels vind ik ook erg gaaf, een bert plantagie bank zou er ook perfect bij passen.

shutterstock 1572086110
shutterstock 1182182920

Licht, warm en zwarte accenten

Ook hier weer mijn favoriete combinaties. Een mooie warme houten vloer, een warme kleur op de muur, witte basis en zware accenten. Kan hier zo een strik omheen en meegenomen worden? Droogbloemen vind ik tegenwoordig ook echt ontzettend leuk. Ik heb al zelf een mooie bos gekocht, heb een keer een mooie krans gemaakt en ik spaar altijd mijn siergrassen uit mijn Bloomon bos en laat die vervolgens drogen. Ik heb daardoor al een mooie vaas vol met palmgras en andere soorten grassen.

shutterstock 609822890

Dit is wel echt weer wat minder warm en wat strakker, maar ook deze lichte combinatie vind ik heel erg mooi. Het mooie marmeren aanrechtblad, de houten keukenkastjes en de zwarte accenten. Prachtig! Hoe ziet jouw droom interieur eruit? Ik blijf voorlopig nog even sparen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

 1. Zo mooi om bezig te zijn met het veranderen van jullie woning qau interieur en meubels etc……
  Zwart in een keuken of badkamer is prachtig.
  Het is een grote trend.
  Een marmeren aanrechtblad is top.

  Xoxo

 2. Wij hadden een donkere badkamer, donkergrijs, en ik was er na 5 jaar helemaal klaar mee. Ik zou dan zelf ook nooit voor een zwarte keuken kiezen. Ik ben meer van het hout en een natuurlijke (maar niet landelijke) stijl. Maar alleen al dromen van hoe je dingen zou veranderen is leuk :) Plannen, plaatjes pinnen, accessoires uitkiezen. Leuk :)
  Ik zeg er wel eerlijk bij: voor een bank of stoel gaat comfort voor uiterlijk. Het kan er mooi uitzien, maar een stoel met houten leuningen, daar zou ik niet blij van worden om in te zitten.

 3. Lijkt me duidelijk dat je dit alleen nog voor het geld doet. Laatste artikelen zijn allemaal #spon en zelfs een aantal dingen die helemaal niet bij je passen. Er zit ook geen enkele creativiteit in de artikelen. Jammer hoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *