Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Weekenden zien er sinds ik niet meer bij de Albert Heijn werk vrijwel altijd hetzelfde uit. Daarom leek het me wel eens leuk mijn standaard weekend met jullie te delen. Ik heb altijd veel sociale afspraken in het weekend en natuurlijk moet het huishouden gedaan worden. Benieuwd hoe mijn weekend er meestal uit ziet en wat voor een huishoudelijke taken ik allemaal doe? Kijk dan met me mee!

Zaterdag

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

De was

Elke ochtend begin ik in de badkamer en douche mijzelf, zo ook op zaterdag. Nadat ik mij gedoucht en aangekleed heb maak ik mij klaar boven en pak ik de wasmand om de wasmand leeg te halen. Ik ga naar beneden en doe de eerste was in de wasmachine zodat die op tijd klaar is zodat ik hem te drogen kan hangen en ’s avonds weer kan opvouwen. Ik was trouwens altijd alles op kleur en donkere was is hier altijd ontzettend populair, maar dat komt vast ook door onze zwarte handdoeken.

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Vaatwasser in- en uitpakken

Nadat ik de wasmachine aan heb gezet is het tijd voor de vaatwasser. Vaak staat deze nog schoon in het apparaat van de dag daarvoor en pak ik deze eerst uit en zet alles schoon weg. Daarna pak ik hem weer in met de vaat die er tijdens het ontbijt en ’s avonds laat is ontstaan. De vaatwasser uitpakken vind ik echt nooit een probleem, ik ben maar wat blij dat we een vaatwasser hebben. In ons vorige huis moesten we iedere dag afwassen en dat vond ik echt verschrikkelijk!

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Naar de markt en boodschappen doen

Op zaterdag ga ik standaard naar de markt met mijn moeder. We halen verse broodjes bij de bakker op de markt en nootjes bij de notenman. Af en toe neem ik ook een bloemetje of wat fruit mee omdat het op de markt lekker goedkoop is. Vaak duiken we daarna nog even de stad zelf in en neuzen in wat winkels. Nadeel is wel dat ik altijd met wat thuis kom wat eigenlijk niet de bedoeling was… Als ik thuis ben van de markt pak ik de boodschappentassen uit de kast en ga ik naar het winkelcentrum en doe de boodschappen voor meestal de rest van de week in grote lijnen.

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Kattenbak uitscheppen

’s Middags na het eten is het tijd voor de kattenbak, deze schep ik iedere dag leeg zodat er geen drollen in blijven liggen. Sinds kort hebben we een nieuwe kattenbak van PeeWee en begreep vanuit mijn vraag op Instagram dat veel van jullie daar heel erg enthousiast over waren! We gebruiken hem nu twee weken en ik ben tot zo ver ook enthousiast! Het eerste wat mij meteen opviel is dat de kattenbak heel fris ruikt door de houtsnippers van dennen en vooral het gebruikersgemak is ideaal. Je kan de bak namelijk heel erg makkelijk openklappen om hem uit te scheppen, ideaal!

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

De PeeWee is een Zweeds kattenbaksysteem en maakt gebruik van een speciale techniek. De bakken hebben een dubbele bodem en in combinatie met de speciale houtsnippers van dennenhout zorgen ze ervoor dat nare geurtjes tegen worden gegaan. Maar de bodem van de kattenbak is ook bijzonder. Er zit namelijk een reservoir onder de bak die je hier goed kunt zien. Doordat de kat plast op de houtsnippers wordt dit zaagsel en valt het in het reservoir en stinkt het dus niet. En het werkt echt, de kattenbak stinkt totaal niet en Mila vindt het ook fijn om hier op de bak te gaan. Schoonmaken is heel simpel: je maakt de onderste bak schoon en de bovenste bak ververs je de houtsnippers.

Het is Markt bij Plein t/m 1 april en bij aankoop van een PeeWee kattenbak krijg je er nu ook gratis 9 kg aan PeeWee houtkorrels bij!

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Stofzuigen

Nadat ik de kattenbak heb gedaan (ik mors altijd wel een beetje met kattengrit of in dit geval houtsnippers) is het tijd om het huis goed te zuigen. Met een haarbal zoals Mila is dat ook wel echt nodig. Elke dag maak ik een rondje in huis met de stofzuiger. Een ondankbaar klusje want vaak zie ik na het zuigen overal weer plukken haar van Mila liggen.

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Ramen lappen

Dit doe ik niet elke dag, maar toevallig vandaag wel. Ik heb echt een hekel aan ramenlappen en kan het ook voor geen meter. Maar sinds ik het automatisch wissen van de ramen heb ontdekt is het echt een eitje. Ik leende altijd een vergelijkbaar apparaat van mijn moeder en nu heb ik er zelf eentje! Ik heb de Vileda WindoMatic Vacuum Raamreiniger en ramen schoonmaken was nog nooit zo makkelijk. Je maakt de ramen nat met een sopje en daarna zuig je het eraf met de raamreiniger, makkelijker kan het niet. Je hebt geen strepen op de ramen en je bent ook super snel klaar! Waarom deed ik ooit zo moeilijk over ramen schoonmaken. Sinds ik dit apparaat heb maak ik best wel vaak de ramen schoon en kijk ik niet meer door matglas heen.

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

En zoals je ziet werkt het, dit is van twee deuren, heel vies zwart water! En ik heb schone ramen in een paar minuten en echt iedereen kan dit. Ik heb dus helaas geen excuus meer om mijn moeder te vragen. En duur hoeft het ook niet te zijn want op de Markt bij Plein krijg je tot 40% korting op de Vileda producten, dat scheelt enorm!

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Was ophangen

Na al deze taken is de wasmachine ook klaar en hang ik was op om te drogen. Helaas hebben wij geen droger dus we doen het nog lekker op de ouderwetse manier. Ik kan trouwens niet wachten tot het weer mooier weer is, dan kan de was weer lekker buiten hangen. Ik ben echt zo een burgerlijk type die het echt heerlijk vind de was buiten te drogen.

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Sociaal doen

Na de huishoudelijke taken vinden Danny en ik het wel mooi en doen vaak gezamenlijk dingen zoals lekker op de bank hangen en een serie kijken. ’s Avonds op zaterdag spreken we eigenlijk altijd af met vrienden of familie om een spelletje te spelen. We zijn echte sociale dieren die dat super gezellig vinden, het kaartspel Canasta is en blijft groot favoriet!

Zondag

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Lekker ontspannen

Bij ons is zondag echt zo een dag dat we niets doen. Ik gooi misschien nog een was in de wasmachine als het nodig is maar daar blijft het ook bij. De zondag is voor ons echt om te ontspannen en te relaxen. En dit ontspannen doe ik met de producten van Therme. Jullie weten vast wel dat ik fan ben van de luxueuze en rijke verzorgingsproducten van Therme. Naast body butter en massage olie hebben ze nog veel meer lekkere producten voor in bad of onder de douche. De producten geven echt een heerlijk gevoel van ontspanning en een moment van rust. En je komt helemaal tot rust als je weet dat er op alle Therme producten 50% korting zit tijdens de Markt bij Plein.

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Frisse neus halen

Op zondag vind ik het ook heerlijk om even een frisse neus te halen en te wandelen. Gelukkig wonen wij in een redelijk groene wijk waar je echt heerlijk kunt wandelen en dat doe ik dan ook graag. Vanaf ons huis naar de Weide Aa en weer terug lopen is een dik uur en heerlijk om te doen, zelfs als het niet zulk lekker weer is. En de rest van de dag zitten we vaak lekker op de bank of doen een spelletje, heel saai, maar wel heel lekker.

Zo ziet mijn standaard weekend eruit

Win deze producten!

In samenwerking met Plein.nl mag ik ook deze handige huishoudelijke of verwen producten weggeven! Je kunt de producten afzonderlijk van elkaar winnen, dus je kunt meedoen voor de PeeWee, de Vileda raamreiniger of het Therme pakket. Wat moet je daarvoor doen?

 • Laat een reactie achter voor welk product je meedoet en waarom
 • Vul een geldig e-mail adres in in het daarvoor bedoelde vakje
 • Extra kans maken? Like de Facebookpagina van Plein.nl en volg Plein.nl op Instagram!
 • Meedoen kan tot en met 25 maart 2018, succes!

Doen jullie ook veel huishoudelijke taken in het weekend of doe je ze vaal tussendoor? Mocht je nog wat hulp in het huishouden nodig hebben? Van 19 maart t/m 1 april is het Markt bij Plein en dan zijn de mooiste producten en merken met hoge kortingen! Hoe ziet jouw huishoud routine er uit en heb je nog gouden tips?

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

76 reacties

  1. Oh ik zou zo graag de Peewee winnen voor mijn lieve kater Kitty. Over een paar maandjes verwacht ik mijn eerste kindje. Dit betekent dat Kitty ‘zijn’ kamer aka ‘de stinkkamer’ moet opgeven voor de baby. De kattenbak komt in de woonkamer te staan en dan zou het zó fijn zijn als die bak wat minder riekt ?

 1. Leuke week had hjij gedaan.
  Fijn dat je met jou moeder naar de markt geweest was.
  Handig zo een apparaat om de ramen mee schoon te moete
  Ik doe heel graag mee met je winactie voor het mooie window cleaner.
  Wat zal dat handig zijn.
  Streeploos ramen poetsen, de spiegel van de badkamer, badkamertegels etc….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagr.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 2. Ik heb ook zo’n ramenwisser, echt ideaal! Voor deze winactie wil ik graag voor de PeeWee gaan. Wij hebben niet eens een officiële kattenbak voor onze kat en daarom stinkt het in de bijkeuken soms echt muf… dus dit zou heel fijn zijn om te winnen!!

 3. Ik heb zo’n raamwisser wel eens geleend van mijn schoonmoeder. Die was van een ander merk maar het systeem op zich vind ik erg handig .Ik zou hem graag winnen.

 4. Ik ga een gokje wagen voor de Vileda raamwisser! Met een grote schuifpui en kinderhandjes, kan ik elke dag wel ramen zemen (iets waar ik een hekel aan heb en teveel tijd in beslag neemt)! Dit zou het een stuk makkelijker maken :-)

 5. Ja doe graag mee voor de PeeWee kattenbak! Mijn kat heeft al bijna 9 jaar dezelfde bak en het wordt eens tijd voor een nieuwe. En deze ziet er goed uit.

 6. Ik zou graag mee willen doen voor de Vileda Raamreiniger. We gaan verhuizen naar een prachtig huis met veel en grote ramen. Heerlijk veel licht maar ook vaak ramen schoonmaken en wij krijgen altijd strepen en wordt niet mooi schoon. Met de vileda zal dat vast mooi schoon worden!

 7. Leuke actie! Doe graag mee voor de vileda raamwisser. Nu nog wel eens het geluk dat mijn schoonmoeder mijn ramen lapt. Wat een rot klus !

  Je bent wel goed aan het poetsen elk weekend knap hoor !

 8. De vileda raamreiniger zou super zijn, we hebben pas een huis gekocht met heel veel vensters, zou dus mooi meegenomen zijn!

 9. Ik doe mee voor het therme pakket! Ik vind dat fijne producten en heerlijk om in het weekend wat meer tijd voor een uitgebreide douche en huidverzorging te nemen.

 10. Ik doe mee voor de raamreiniger, omdat wij ook iets te vaak door matglas kijken en ik moet natuurlijk wel goed kunnen zien wanneer mijn kat weer naar binnen wil :)

 11. Oeh die vileda raamwisser lijkt me ideaal! Het is al niet mijn favoriete klusje in het huishouden en ik had een setje doeken waarmee ik de ramen schoonmaakte maar die hebben helaas hun werking verloren ?

 12. Wij drogen onze was ook op de ‘ouderwetse’ manier. Een droogkast vind ik ontzettend overbodig. Een vaatwasser hebben we ook niet, maar ik vind afwassen geen ramp. Alleen dat afdrógen… Gelukkig kan ik alles in het droogrek droppen.
  Ik doe trouwens dolgraag mee voor de ruitenreiniger, want de toestand van onze ramen is dramatisch. Ik vind de ramen wassen gewoon zó’n rotklus! :-D

 13. Jaa! Ik waag graag een gokje om mee te doen voor de peewee!
  Aangezien 1 van mijn 2 katten behoorlijk kieskeurig is, als het om de kattenbak gaat!

 14. Wat een fijne routine heb je zeg!
  Zelf werk ik nog wel iedere zaterdag/ soms zondag (mijn vriend ook). De zondagen die we vrij zijn proberen we te relaxen en ontspannen, wat hier zeker bij kan helpen zijn de producten van therme! Een (verplicht) momentje ontspannen en als bonus is je huid ook nog heerlijk verzorgd en gevoed. Ik waag graag een kansje :).

 15. Ik zou graag mee willen doen voor de PeeWee vermits onze kattenbak dríngend aan vervanging toe is na al die jaren ?

 16. Mijn weekend staat ook altijd in het teken van het huis schoonmaken héél herkenbaar allemaal! Ik zou super graag de vileda raamwisser winnen. Ramen lappen is ook echt een van mijn minst favoriete klusjes. Gelukkig vindt mijn vriend het wel leuk om te doen ;-)

 17. Omdat ik in de zorg werk, werk ik vaak om het weekend. Daardoor zijn mijn schoonmaak momenten vaak doordeweeks wanneer de rest werkt. De handige ramenwisser van Vileda lijkt mij super handig.

 18. In mijn werk als verpleegkundige heb ik helaas nooit een standaard weekend. Nu ik binnenkort op mezelf ga wonen zou de vileda raamreiniger ideaal zijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit de ramen heb gezeemd hier bij mijn ouders, dus de raamreiniger zal het misschien/waarschijnlijk wat makkelijker en leuker maken! :)

 19. hier standaard elke dag wassen stofzuigen stoffen en dweilen hahah hier moet alles spik en span zijn en in het weekend is het het zelfde. ramen doen kan ik ook niet maar heb ook zoon ding en daar gaat het wel mee maar ik vraag het gewoon aan mijn hybby en die doet het in no time voor me ;)
  vind dit wel een heel leuk artikel meis :D leuk om te zien hoe je routine eruit ziet ;)

 20. Ik doe graag mee voor de PeeWee omdat ik van plan ben om binnenkort op mezelf te gaan wonen en dan ook een kat in huis te nemen. ?

 21. De raamreiniger van Vileda lijkt me echt onwijs handig, ik ben iemand die het zodra het zonnetje maar schijnt overal lekker fris wil hebben, maar vaak sla ik dan toch de ruiten over omdat ik het zo’n gedoe vind. Ideale uitkomt dit!

  Liefs Cynthia

 22. Aan ramenwassen heb ik een hekel.
  Die reiniger lijkt mij handig. Alleen ook zwaar. Heb geen kracht in mijn handen en armen. Dus twijfel of ik zoiets zou kopen

 23. Mijn weekend ziet er ongeveer hetzelfde uit! Op zaterdag de wat grotere klusjes in het huishouden en de zondag staat ook bij mij in het teken van ontspannen; uitgebreid douchen met scrub etc, nagels vijlen en lakken, ontharen, etc en verder lekker relaxed met een serietje bijv. Ik doe graag mee voor het Therme pakket, is een goede aanvulling voor op de zondag!

  Ps: Je artikel deed me er wel aan herinneren dat ik m’n ramen ook weer eens moet wassen haha. Zo’n rotklusje =(

 24. Leuk artikel! Dit soort ‘huisvrouwen’ posts mag je vaker doen ? Ik heb ongeveer dezelfde routine, al doe ik de ramen niet zo vaak.. dat zou vaker mogen met al die kattenpootjes op de ramen ? Ik ben heel benieuwd naar het Vileda apparaat, streeploze ramen lijkt me wel wat!

 25. Voor onze lieve rooie kater bassie zou ik graag mee willen loten voor de peewee! De onze is echt aan vervanging toe.

 26. Ik zou graag meedoen voor de raamreiniger. Ik had nog nooit van zulke dingen gehoord maar dit lijkt me ideaal. Ik woon in een studio met grote tuindeuren maar ik kijk dus wel door wazig glas, vooral als de zon erop staat. Ik heb een hekel aan ramen wassen maar met dit apparaat lijkt het me een stuk beter om te doen.

 27. Ik zou willen dat ik enige routine heb in mijn weekend.. vaak komt het erop neer dat ik zondagavond nog vanalles aan het doen ben wat ik ben vergeten (zoals gisteren nog tot 21.00 aan de strijk, zucht). Wel fijn om een week ‘schoon’ te beginnen. Ik zou de peewee willen winnen. Met maar liefst twee kattekinders kan een gebruiksvriendelijke bak als deze erg fijn zijn :) liefs

 28. Ik ben heel benieuwd naar de vileda raamwisser! Ik heb thuis op de benedenverdieping iets van 80 raampjes (ja heel fijn kleine raampjes waar je duizend keer met je trekkertje overheen moet) en dat schiet dus echt niet op!

 29. Ik zou graag meedoen voor de PeeWee. Met 2 poezenmeiden zou dat mega goed van pas komen :). De huidige kattenbak is ernstig aan vervanging toe.

 30. Leuk om te lezen hoe je je weekend invult en herkenbaar van vroeger. Nu we twee kleine kinderen hebben gebeurt het huishouden ‘tussendoor’, meestal ook wel een deel op zaterdag maar ook regelmatig wat taakjes op doordeweekse avonden.
  Ramen lappen doen wij hier ook veel te weinig. Ik zou daarom graag de vileda raamreiniger winnen, lijkt me ideaal!

 31. Leuk om zulke artikelen te lezen! Bij mij is maandag altijd mijn vrije dag en dus mijn huishoud-dagje, maar als ik tijd heb ik doe ik het zo nu en dan ook wel eens in het weekend. Ik zou heel graag de PeeWee kattenbak willen winnen, hij staat nu in de kelder te stinken maar soms ruik je dat wel in de keuken en dat is niet zo fris haha.

 32. Leuk artikel! Ik vind het uitruimen van de vaatwasser wel altijd een vervelend huishoudelijk klusje, maar ik geef toe dat elke dag afwassen nog vervelender is. Ik doe heel graag mee voor de Vileda raamreiniger!

 33. We zijn nog steeds bezig ons -inmiddels niet meer zo heel nieuwe- huis knus te maken. Ik doe daarom heel graag mee voor het Therme pakket, om de badkamer een nog fijnere plek te maken!
  Super leuk artikel!

 34. Hoi Aranka! Heel herkenbaar jullie weekend! Wij hebben ook een kat en de huishoudelijke taken komen aardig overeen..! Ik zou graag mee doen voor de Vileda raamreiniger! Onze 2 Britse korthaar katjes zien nu nogal eens vliegjes op de ramen zitten en springen er dan bovenop! We wonen in een appartement met heel veel ramen dus je kunt je wel voorstellen dat dit een enorm rotklus is. Zo een automatische raamreiniger kunnen we dus maar al te goed gebruiken!!

  Groetjes,
  Chantal

 35. Haha, zo ziet mijn hele week er zo’n beetje uit met 2 pubers in huis. ;) En in het weekend probeer ik juist zo min mogelijk in het huishouden te doen. :) Ramen lappen vind ik niet zo lastig. Gewoon goed heet water en een klein beetje afwasmiddel. Inzepen met zo’n speciaal hoesje om zo’n ‘hendel’ heen en daarna met een trekker van boven naar beneden halen. Trekker afdrogen met een theedoek na elke haal. :) Stofzuigen vind ik het minst erge klusje. En aan strijken heb ik echt een pesthekel; wanneer vinden ze eens een strijkmachine voor thuisgebruik uit? ;)

 36. Ik doe graag mee voor de raamreiniger. We hebben een paar kleine raampjes en die krijg ik maar niet streeploos schoon. Dus dit lijkt mij top !!!

 37. Ramen lappen kan mijn vriend heeeeeel goed, dus ik zou juist voor het heerlijke Therme-pakket zou ik wel een kansje willen wagen.
  Kan hij die lekkere doucheproducten ‘stiekem’ van me lenen nadat hij op de ramen heeft staan zwoegen ;)

 38. Ik zou graag mee doen voor de vileda raamreiniger. Op het moment zijn mijn vriend en ik druk bezig met klussen in ons eerste huisje. Dit brengt dan ook heel veel stof met zich mee, dus hoe fijn zou het zijn dat we na al het sloopwerk en opbouwwerk, de ramen heerlijk schoon kunnen maken zonder al te veel inspanning?!

 39. Doe ook graag mee aan de winactie ☺️. Graag voor de raamreiniger! Aangezien ik de ramen echt noooooit streeploos schoon krijg ?.
  X

 40. De vileda raamreiniger zou hier wel van pas komen. Met een druk gezin, veel sportclubjes, schiet het ramen zemen er nog weleens bij in.

 41. Ik doe heeel graag mee voor de Vileda ramenreiniger!
  Want wat een vervelende rotklus is dat, als je het met een simpele trekker en een zeem moet doen.. bah! En dan is het buiten ook nog niet eens lente.. maar grijs en grauw.

  Laat de lente, de zonneschijn en een fris, lekker huis maar komen! <3 Kan niet wachten

 42. Ik zou graag de raamwisser willen winnen. Ik heb een huis met veel ramen wat heel fijn is, maar vorig jaar ben ik ziek geworden waardoor ik bijna geen kracht meer heb in mijn rechterarm om het huishouden te doen. Ben al een tijdje aan het kijken naar zo een wisser en hiermee kan mijn zoon mij lekker helpen :)

 43. De PeeWee kattenbak zou ik heel graag willen winnen zodat ik deze kan doneren op mijn werk bij het dierenasiel in Amersfoort.
  Dit Asiel draait,zoals ook alle andere asielen in Nederland, voornamelijk op vrijwilligers en donaties en deze donatie zou erg welkom zijn. Wij gebruiken zo ie zo al houtkorrels voor de katten dus dat maakt deze bak nog mooier.

 44. Hoewel t moet gebeuren, is het altijd fijn als je je huishoudelijke taken hebt afgerond! Ik woon sinds kort in een nieuwbouwhuis en zou heel graag de Vileda raamwisser willen winnen! We hebben veel ramen en in een nieuwbouw wijk is het snel stoffig aan de buitenkant. De kleine van 2,5 helpt aan de binnenkant niet!
  Helaas geen Facebook of instagram, dus ik hoop dat ik zo een kans maak!!
  Je hebt echt een leuke site Aranka, ik lees altijd graag je Posts!! Liefs, Anneke

 45. De PeeWee, die lijkt me super handig en ik vind de houtkorrels lekker ruiken (gebruikt ik vroeger voor ons konijn), dus twee vliegen in 1 klap!

 46. Ohhh de PeeWee! Dat zou super zijn! Ik mag over enkele weken mijn kitten verwelkomen en was toevallig op jouw site aan het spieken voor tips en jouw ervaringen met Mila! Toevallig!

 47. Wauw, zo’n Peewee bak zou fantastisch zijn voor mijn katten! Heel handig systeem. Mooi omschreven hoe het werkt. Ik ben benieuwd.

 48. De Vileda raamreiniger… ben net verhuisd naar een appartement met echt heel erg grote ramen en glazen deuren en dit zou het klusje veel handiger maken! Zou meer tijd vrijmaken om ook wat te kunnen relaxen in het weekend, wat er voorlopig niet echt van blijkt te komen :)

 49. Ik zou graag de vileda ramenreiniger winnen :-) Lijkt me super handig! Misschien was ik ze wel wat vaker met dit systeem ;-)

 50. Oh! Echt helemaal enthousiast door je review over de raamwisser, ik doe dan ook graag mee met de winactie. Hier een Siberische boskat die sinds kort naar buiten gaat en dan met natte modder poten op me ramen gaat krabben om weer naar binnen te mogen. Ook een dochtertje van 11 maanden die op dit moment de ramen aan de binnenkant likt en dan lekker nog dr handjes erop doet, dat ding zou voor mij dus echt de uitvinding van de eeuw zijn, want kan ze elke dag wel lappen haha! Helaas geen Facebook, maar ga ze zeker volgen op insta!

  Groetjes,
  Willemijn

 51. Hoii!

  Ik doe graag mee voor de PeeWee kattenbak. Mijn vriend en ik krijgen over een paar weekjes een kitten in huis. We wonen in een appartement en hoe vervelend zou het zijn als er een stinkende kattenbak in de woonkamer moet staan.. Natuurlijk moet je het dagelijks schoonmaken, maar je zal het toch wel een beetje ruiken. Ik hoop dat dat met de PeeWee kattenbak dan geen probleem is! ?

 52. De raamreiniger! Mijn ramen zitten vooool met strepen dat valt nu met de zon extra op, want ramen lappen op de ‘ouderwetse’ manier kan ik écht niet! :P

 53. Wat een leuk artikel! Woon sinds december samen met mijn vriend en vind het huishouden niet echt een leuke hobby! Die raamreiniger lijkt mij ideaal en heb hem meteen aangeschaft. Ik zou mezelf graag willen verwennen met het therme douchepakket!

 54. Sinds september woon in in een mooie flat met een voorgevel van glas…. dit betekend dat alles goed gepoetst miet worden. Helaas ziet alles er smerigerbuit na het poetsen dan ervoor dus ik heb het opgegeven. Hierom zou ik graag de raamreiniger winnen.

  Wij proberen trouwens door de week al onze klusjes te doen, omdat we vaak in het weekend niet thuis zijn.

 55. De vileda raamreiniger zou erg goed van pas komen. Ik vind ramen lappen echt heel lastig maar Nu ik aankomende week verhuis zal ik toch echt aan ramen lappen moet geloven en dan zou die apparaat erg goed van pas komen

 56. Ik doe graag mee voor de Vileda raamreiniger. Ramen lappen hoort bij de lenteschoonmaak maar ik heb een hekel aan het gedrup met de ouderwetse raamwissers. Eentje met opvangbak helpt hopelijk om mijn gympen droog te houden :-)

 57. Ik zou graag de kattenbak willen winnen. Het lijkt me echt ideaal zoals je het beschrijft, geen nare geurtjes meer.. Aangezien een kat best wel stinkt op de bak.

 58. Ik wil graag mee doen voor de raamreiniger van vileda, Met een normale trekker krijg ik nog steeds strepen. Ramen lapen is voor mij niet weg gelegt misschien met deze reiniger wel? :-)

 59. Ik heb een vaste schoonmaakschema en wijk er nooit vanaf. Misschien ben ik te perfectionist. Schoonmaken vind ik heerlijk om te doen. Ik.ga voor het Therme pakket. Kan ik mezelf lekker verwennen als het huis aan de kant is.

 60. Ik doe mee voor de vileda raamreiniger omdat ik in beide handen en polsen reuma heb en het ramen wassen mij vaak niet makkelijk af gaat….

 61. De Vileda raamwisser. Krijg straks in april allemaal nieuwe ramen in ons nieuwe huis. Mooi moment om een schema re starten om sse schoon te houden. We hebben er 21 dus hulp is welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *