Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo ziet mijn droom badkamer eruit

Zo ziet mijn droom badkamer eruit

Ik vind het echt heerlijk om naar woonprogramma’s te kijken. Eigenlijk staat hier elke avond wel het Blok op tijdens het eten en ik het weekend kijken we standaard alle klusprogramma’s. Iets waar ik mijzelf altijd helemaal aan kan verlekkeren zijn de badkamers, ooit hoop ik nog eens een mooi exemplaar in dit huis te krijgen. Maar hoe zou mijn droom badkamer er eigenlijk uit zien?

Zo ziet mijn droom badkamer eruit

Oké laten we het dan niet over budget en ruimte hebben, maar gewoon puur die droombadkamer. Wij hebben helaas niet een hele grote badkamer en ook geen oneindig budget voor ons huis, dus bij ons moeten er concessies gemaakt worden. Maar als dat allemaal niet zou meespelen zou mijn badkamer er als volgt uitzien.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Zo ziet mijn droom badkamer eruit

Ik hou heel erg van het moderne interieur en merk ook dat ik het strakke in een badkamer ook erg mooi vind. Ik vind het witte sanitair altijd erg mooi in combinatie met grote tegels. Omdat wij zelf een wat kleinere badkamer hebben zou ik het zelf zo licht mogelijk houden, maar als je een grotere ruimte hebt vind ik grijs ook wel heel erg mooi.

Zo ziet mijn droom badkamer eruit
Zo ziet mijn droom badkamer eruit

Ik denk dat deze drie foto’s toch echt wel mijn droombadkamer weergeven. Grote en stoere tegels die toch nog licht van kleur zijn. Zelf ben ik niet zo van de marmertrend, ik vind het te trendgevoelig en ben bang dat ik daar na een paar jaar op uitgekeken ben. De betonlook vind ik wat meer tijdloos overkomen.

Omdat al het wit en grijs wat koel kan overkomen vind ik het wel belangrijk iets van warmte toe te voegen aan de badkamer. Ik vind vooral de accenten van hout heel erg mooi in een badkamer en het doet meteen een stuk warmer aan.

Zo ziet mijn droom badkamer eruit

Iets wat ik ook heel erg graag zou willen zijn dubbele wastafels. Nu hebben we maar een wastafel die we moeten delen, maar het zou veel handiger zijn als ieders er een had. Ook handig dat je dan je eigen spullen kan uitstallen bij je eigen wasbak, ideaal niet?

En hoe het hier op de foto staat vind ik echt geweldig. Twee losse wasbakken met een kraan uit de muur, dat wil toch iedereen?

Zo ziet mijn droom badkamer eruit

Ik denk dat jullie wel een beeld hebben van mijn droom badkamer. Het moet vooral strak, modern, licht en iets van warmte hebben. Helaas gaat zo een badkamer nooit in ons huis passen, maar we kunnen qua stijl wel een beetje deze kant op. Ik kan niet wachten tot ik weer in mijn eigen bad kan liggen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Wij hebben een kleine slaapkamer bij de originele badkamer getrokken. Resultaat: een droom van een ruimte, ingericht met grote grijze tegels, een dubbele wastafel en een inloopdouche met een wand van ‘gebarsten glas’. Ideaal…je ziet geen vlekken, het is megasterk en laat licht door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *