Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo verras een dierbare met een kerstpakket

shutterstock 2067675566

Ik kijk er elk jaar weer naar uit, mijn kerstpakket van het werk. Ik vind het altijd leuk een pakket te krijgen met daarin kleine cadeautjes. Ik werk sinds 3 jaar weer voor een organisatie, maar daarvoor maakte ik met een aantal collega bloggers een kerstpakket die we naar elkaar door stuurde. Super leuk om te doen, maar ook zeker om te krijgen. Het is toch altijd weer een blijk van waardering. Wil jij ook een dierbare verrassen met een kerstpakket? Ik deel leuke tips voor een persoonlijk kerstpakket!

Bron afbeelding: Shutterstock

Zelf een kerstpakket maken

Je wil natuurlijk met kerst extra uitpakken en iemand in het zonnetje zetten die dat verdient. Dit kun je natuurlijk doen door een mooi kerstpakket voor diegene te maken. Je kunt kant en klaar een mooi pakket bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf iets samenstellen. Dit kun je doen door goed na te denken wat het persoon leuk vind. Ga je voor een pakket met etenswaren, spullen om zichzelf te verwennen of misschien maak je zelf iets moois voor diegene? Hierdoor ben je verzekerd van unieke feestdagen met een persoonlijke touch.

Borrel kerstpakket

Ik denk dat iedereen het standaard kerstpakket wel kent, een doos vol met etenswaren. Vaak zijn het houdbare dingen die vaak in de lade verdwijnen en eigenlijk niet opkomen. Hoe leuk is het om een pakket te maken met dingen die dat persoon echt lekker vind. Denk daarbij aan zijn of haar favoriete drankje, verse kaasjes of worst, een lekkere nootjes, zoetigheden en ga zo maar door.

Wellness kerstpakket

In de winter vind ik het heerlijk om tijd voor mijzelf te nemen. Een lekkere warme douche te nemen of lekker te badderen. Ik vind het dan fijn om goede producten te gebruiken. Denk aan een luxe badschuim, bruisbal, lekker geurende douchegel of bodylotion. Je kunt het pakket natuurlijk compleet maken met een lekker maskertje, geurtje of iets dergelijks.

Interieur kerstpakket

Het is altijd een goed idee om iets leuks voor in huis te geven. Het hoeft niet duur te zijn. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, kleine accessoires voor in huis, kussensloopjes, leuke mokken, een mooi droogbloemen boeket of een mooie plant. Zo geef je meteen een stukje sfeer.

Dagje uit kerstpakket

Je hoeft niet altijd een fysiek cadeau te geven, je kan ook een uitje cadeau geven. Neem iemand mee uit eten, een dagje naar de wellness, een nachtje weg of op een stedentripje. Het hoeft niet duur te zijn, maar het is wel heel leuk om even weg te gaan samen met elkaar.

Zelfgemaakt kerstpakket

Je kunt natuurlijk ook zelf een mooi pakket maken. Doe dit bijvoorbeeld met je kinderen voor de ouders. Stop in het cadeau mooie herinneringen, foto’s, tekeningen of andere knutselwerkjes. Wij geven elkaar vaak ook een mooi zelfgemaakt kerststukje of kerstkrans, super leuk om te geven en te krijgen!

Geven jullie iemand een kerstpakket en wat ga jij geven?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Vol met taalfouten onpersoonlijke teksten maar ja vol met linkjes dus blijkbaar alles voor geld. Ik las hier vroeger graag maar het zijn al maanden slordige blogjes met vreemde teksten en taalfouten. Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *