Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo kom je stijlvol van je kalknagels af!

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

Het lichaam heeft soms toch een beetje gênante verschijningen, waar we liever niet geconfronteerd mee worden. Helaas is het soms niet anders en doet het lichaam lekker wat het wil. Zo’n vervelend probleem vind ik wel een kalknagel. Je voelt je toch niet helemaal lekker met zo’n nagel en schaamt je er wel een beetje voor. Gelukkig zijn er veel behandelingen voor om van je kalknagel af te komen. Nailner heeft nu een hele toffe en stijlvolle nieuwe behandeling, namelijk een behandeling en nagellak in één! Daar ben ik heel erg benieuwd naar geworden!

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

Wat is een kalknagel?

Kalknagels worden veroorzaakt wanneer schimmels de nagel of huid binnendringen. Hierdoor ontstaat een (schimmel)infectie op de nagel en komt het er broos, oneffen en vaak wat dikker uit te zien. Omdat het eigenlijk een schimmelinfectie is, noem je een kalknagel ook wel vaak een schimmelnagel, maar dat klinkt toch een stuk minder prettig. Een kalknagel behandelen is heel simpel en doeltreffend, want vaak willen we er niet mee rondlopen en schamen we er ons dus een beetje voor. Met deze behandeling kan Nailner ons erg goed helpen! Wist je dat 40% van de mensen met een kalknagel hun nagel niet behandeld?

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

Nailner Behandel & Maskeer

Nailner kennen we denk ik allemaal wel om hun behandelingen tegen kalknagels, maar nu gaan ze een stapje verder waar menig vrouw heel erg blij mee gaat zijn. Veel vrouwen stoppen in de lente/zomer met de behandeling van hun kalknagel en verstoppen de kalknagels onder hun eigen nagellak, terwijl dit helemaal niet goed is. Nagellak laat namelijk geen lucht en vocht door en dat is niet goed voor de kalknagel. Hiermee is de kans groot dat de klacht zal verergeren. Het is dus beter om geen nagellak te dragen, maar dat hoeft nu niet meer!

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

Het merk komt namelijk met een behandel en maskeer kit, hiermee kun je je kalknagels behandelen en ‘verstoppen’ onder een gezonde nagellak die:

 • Niet afsluit, dat doordringbaar is door lucht en water-stoom.
 • Geen toegevoegde ethanol en geen dierlijke vetten heeft.
 • 40% een snellere droging heeft vergeleken met overige formules.
 • Een nieuwe innovatieve Polymer heeft die de oplossingsmiddelverdamping versnelt.
 • Flexibele laag heeft die goed tegen stoten en shocken kan.
 • Een toegevoegde UV filter heeft wat verkleuring en vergeling onder controle houdt.

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

Het gebruik is super simpel, het kitje bestaat uit twee potjes met een behandelende Nailner Brush en de ademende nagellak zelf. Voor het gebruik is het slim even goed de bijsluiter te lezen en dan kun je aan de slag! Je brengt eerst de Nailner Brush aan op een schone nagel zonder nagellak of andere resten. Deze Nailner Brush laat je 1 tot 2 minuten intrekken en als dat droog is kun je de Nailner ademende nagellak aanbrengen. Deze nagellak kun je tot twee weken laten zitten en het verwijderen gaat gewoon met een nagellakremover. De Nailner Brush moet je elke dag aanbrengen, heb je de speciale Nailner nagellak aangebracht, dan moet je deze eerst verwijderen op de desbetreffende nagel en dan kun je de Nailner Brush weer gebruiken.

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

De Nailner Behandel & Maskeer is in één mooie nude tint te koop die heel mooi clean en natuurlijk staat. Wellicht als mannen heel erg last van een kalknagel hebben kunnen ze hun hier ook mee camoufleren op hun tenen!

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

Hoe ga je te werk?

 1. Voor elke behandeling nagellak verwijderen van de nagels die behandeld moeten worden.
 2. Breng Nailner Repair Brush aan op het gehele oppervlak van de aangetaste nagel, inclusief de onderkant van het nageleinde.
 3. Laat de vloeistof 1-2 minuten drogen.
 4. Breng de Nailner Ademende Nagellak aan en laat de nagels drogen (normaal gesproken 2-3 minuten). De nagellak kan op alle nagels worden gebruikt.
 5. Verwijder de nagellak met nagellak remover (bij voorkeur zonder aceton) van de nagels die behandeld moeten worden en herhaal het hiervoor beschreven proces. De nagellak hoeft niet van de gezonde nagels verwijderd te worden (wel wordt aangeraden om de nagellak elke 2 weken van de gezonde nagels te verwijderen zodat deze kunnen ademen).

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

En dan komt hier mijn beautyblogger hart weer om de hoek steken, hoe fijn is deze nagellak dan? Nou, ik kan je vertellen, heel fijn! Het potje heeft een hele mooie nude kleur die veel mensen heel erg goed zal staan en staat ook erg netjes op de handen en voeten. Het kwastje van zowel de lak als de Repair Brush is mooi plat en breed zodat je heel netjes en secuur kan lakken. En wat me meteen opvalt is dat de lak met vrijwel één laag dekt en vrij snel droog is! Ja, hier word ik enthousiast van!

Als je trouwens maar één kalknagel hebt en de rest van je nagels ook wilt lakken met deze kleur is dat geen enkel probleem! Je kunt ze veilig lakken met deze lak en hij is eigenlijk heel erg goed voor je andere nagels omdat deze lak ‘ademt’! En als je geen zin hebt om de lak te gebruiken is dat ook geen enkel probleem, dat kan gewoon en gaat niet ten koste van de behandeling. Je moet dan nog wel met de Nailner Brush dagelijks je nagels behandelen.

Opgemaakt: mijn duurste foundation ooit!

De Nailner Behandel & Maskeer set is vanaf nu te koop bij onder andere de Kruidvat en Etos voor € 29,95 per setje. Er is ook een super leuke aanbieding nu, je krijgt namelijk € 5,00 korting op Nailner bij de Kruidvat en Etos! Hoe vinden jullie deze super handige en stijlvolle behandeling tegen kalknagels? Je hoeft je niet meer te schamen, je kunt gewoon doorgaan met de behandeling van je kalknagel en kan gewoon zonder zorgen de lente en zomer beginnen met slippers en open schoenen aan!

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. Als ik je bericht zo lees klinkt het allemaal heel positief. Echter behandel ik regelmatig mensen die kalknagels hebben en dit is een heel lastig traject. Je geeft aan dat het makkelijk en doeltreffend is, maar dat is het totaal niet. De mensen die ik zie lopen al jaren met kalknagels en hebben er al alles aan geprobeerd. De laatste opties voor hun zijn of heftige medicatie of een laserbehandeling waarbij er niet gegarandeerd kan worden of het daadwerkelijk gaat werken. Een kalknagel is niet zo makkelijk te behandelen als je uit het artikel doet blijken.

  1. Mijn vader heeft het gebruikt, maar is er ook nog steeds niet vanaf… je moet het echt heel lang gebruiken. Ik vind de review ook niet erg sterk, ze gaat uit van informatie van het merk zelf zonder het te testen waar het eigenlijk voor is: kalknagels weghalen. Dat het een leuk kleurtje is en goed lakt is bijzaak…

  2. Helemaal met je eens. Mijn vriend is nu ruim 1,5/2 jaar twee keer daags superbraaf ermee bezig om met speciaal kalknagelvloeistof van de pedicure het te behandelen. Daarnaast gaat hij om de 8 weken naar de pedicure om de nagel dunner te slijpen zodat de vloeistof beter opneemt. Er zit nu een beetje verbetering in (lees: het ziet er netter uit, maar hij is er nog lang niet). Simpel en doeltreffend? Nee, dat stukje klopt in deze advertorial helaas niet ;-).

 2. Wat is dit een goed idee zeg! Kalknagels zijn inderdaad geen fraai gezicht, dus dit lijkt me een fijne manier om ze te behandelen/bedekken.

 3. Ik heb ze gelukkig nooit gehad (afkloppen!). Lijkt me heel vervelend! Wel een keer heel lang een kurkdroge ‘grote teen’-nagel gehad maar toen ben ik een tijd gestopt met lakken en heb ik die een paar keer goed ingesmeerd met amandelolie, vervolgens mee gaan slapen (met een sok erover). Nu ziet ie er weer mooi uit gelukkig. Ik hoor wel eens dat kalknagels heel hardnekkig zijn! Als je er een hebt moet je denk ik ook niet steeds lakken met dezelfde (gewone) lak. Je besmet volgens mij het kwastje ermee, en de volgende keer dat je gaat lakken…zo kom je er nooit vanaf. Dus als je toch een keer wil lakken: zou ik een klein flesje kopen en meteen daarna weggooien.

 4. Oh ja, misschien nog een tip: Ik had wel ooit eens een rood, jeukend en gezwollen plekje aan de zijkant (naast/tegen) van mijn nagel. Dat smeerde ik een aantal keren in met Tea Tree olie en toen verdween het. Bij kalknagels schijnt het ook wel eens goed te helpen, maar daar heb ik dus geen ervaring mee. ;)

 5. Ik heb 9 maanden mijn nagels behandelt met heftige medicijnen elke dag. En nu pas groeit er een goede nagel terug. Dit product kun je gebruiken voor een dag op een gelegenheid dat je er op uit gaat. (Dit is dan een verantwoord product.Daar heb ik het voor gekocht het bevalt goed maar 2 weken laten zitten doe ik niet max 2 dagen. Ben natuurlijk super bang dat het terug komt. Ps jaren gesmeerd met van alles niets hielp alleen medicijnen werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *