Zin in morgen!

Voor de mensen die mij op Twitter volgen weten het waarschijnlijk al! Ik mag morgen samen met een vriendin naar de BeautyScene VIP Party van The Body Shop. Hartstikke leuk, jammer genoeg ligt Amsterdam niet echt om de hoek dus we moeten eerst nog 1,5 uur reizen om er te komen, maar dat hebben we er voor over. Omdat ik geen kortingskaart heb moet ik morgen ochtend vroeg met mijn vriendin mee naar Utrecht omdat die naar school moet en dan moet ik mij maar zien te vermaken in Utrecht. Dus ben je morgen daar ook in de buurt, kom me maar vergezellen, haha!

En als ze klaar is met school dan gaan we lekker met de trein naar Amsterdam toe, we zijn er dan rond 3 uur schat ik en we wouden toch nog eventjes een kijkje bij Inglot nemen, dat hebben we de vorige keer niet gedaan omdat ik toen nog geen OV Chipkaart had, omdat ik die gewoon nooit nodig had. Hier in Zwolle kan het nog lekker ouderwets met een strippenkaart. Als we daar klaar zijn zal het al weer wat later zijn en gaan we waarschijnlijk een lekker hapje eten.

En dan natuurlijk de VIP party! Ik heb er echt heel erg veel zin in en hoop echt dat het heel erg gezellig gaat worden en dat ik met een goed gevoel, veel handige tips en leuke aankoopjes naar huis ga. En morgen lekker in mijn eentje Utrecht ga verkennen, dus mocht je in de buurt zijn zeg het maar, want ik ken Utrecht helemaal niet.

Gaat een van jullie ook naar de VIP party morgen?

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Sanja
  13 juni 2011 at 18:29

  Yay! Veel plezier zo zou ik zeggen!

 • Reply
  Paola
  13 juni 2011 at 18:51

  Aaah! Wat leuk.. Ik ga niet.. Ben niet uitgenodigt.. ;-) :razz:

 • Reply
  milou
  13 juni 2011 at 18:59

  leuk !! ik woon wel in utrecht maar ik heb morgen toetsweek :x
  maarja om 11 uur ben ik weer thuis haha

 • Reply
  Sharon
  13 juni 2011 at 20:23

  Veel plezier!

 • Reply
  Elien
  13 juni 2011 at 22:01

  have fun (:
  x

 • Reply
  Silva
  13 juni 2011 at 23:32

  Wat superleuk! Veel plezier ^^

 • Reply
  LottedeJ
  14 juni 2011 at 06:34

  Have fun vandaag! Lijkt me superleuk!

 • Reply
  Laura
  14 juni 2011 at 07:35

  Leuk hoor! Ik denk dat je je wel zult vermaken met de vele winkels in Utrecht.. Ik moet helaas gewoon naar school anders was ik wel langs gekomen haha! Veel plezier!! :mrgreen:

 • Reply
  Eline
  14 juni 2011 at 11:53

  oeh leuk! Veel plezier!

 • Reply
  Roos
  14 juni 2011 at 13:49

  Veel plezier! :D

 • Laat een reactie achter