Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zelfbruiner van je handen verwijderen

Zelfbruiner verwijderen van handen

Je hebt jezelf lekker ingesmeerd met een zelfbruiner en de volgende dag (of misschien al wel een paar uur later) zijn je handen helemaal bruin geworden en zitten ze onder te vlekken. Niet zo charmant! Maar gelukkig kun je heel gemakkelijk de zelfbruiner vlekken van je handen of lichaam verwijderen.

Bron afbeelding: Shutterstock

Als je jezelf insmeert met een zelfbruiner wil je natuurlijk een mooi bruin kleurtje krijgen. Wat je alleen niet wilt zijn bruine handen vol met vlekken. Helaas komt het nog best wel vaak voor dat je je handen niet goed hebt gewassen en er vlekken ontstaan. Met deze handige tips kun je bruine handen en vlekken voorkomen of juist weer oplossen.

Gebruik een handschoen

Voor het aanbrengen van zelfbruiner kun je ook een speciale handschoen gebruiken. Hiermee wordt de zelfbruiner goed verdeeld en komt de zelfbruiner niet in contact met je handen waardoor je vlekken krijgt. Zelf gebruik ik altijd een handschoen en dat bevalt mij erg goed.

Was je handen meteen na het aanbrengen

Als je zelfbruiner hebt aangebracht met je blote handen is het zaak dat je daarna meteen goed je handen wast. Niet even 5 seconden wassen, maar nee, doe dit wel grondig met water en zeep zodat je alle resten verwijderd.

Lees ook: Dit zijn de beste zelfbruiners

Vlekken verwijderen met nagellak remover

Een van mijn beste tips wat betreft het verwijderen van zelfbruiner is nagellak remover. Doe wat nagellak remover op een wattenschijfje en wrijf het daarna over de vlekken heen. Je zult zien dat de zelfbruiner vlekken op de handen als sneeuw voor de zon verdwijnen, ideaal

Scrubben onder de douche

Een zelfbruiner is natuurlijk geen permanente kleur, je kunt het vervagingsproces dus iets versnellen. Dit kun je onder de douche doen met een scrub. Scrub de huid van je handen met een scrub handschoen of een milde scrub en je zult zien dat de vlekken minder zichtbaar worden.

Mocht je nog meer handige tips willen lezen over het verwijderen van zelfbruiner, lees dan mijn artikel daarover. Maar dit zijn wat mij betreft wel de beste tips voor het verwijderen van zelfbruiner van je handen. Succes!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *