Zoek
Sluit dit zoekvak.

ZARQA Relaxing Legs

 photo Zarqa Relaxing Legs5_zpsirsjbe9t.png

Mijn werk als teamleider bij de Albert Heijn is niet de hele dag lekker achter de kassa zitten, nee. Ik sta de hele dag achter de counter en loop van de ene kant van de winkel naar de andere om dingen voor de klanten uit te zoeken of te helpen. Als ik een dag van 8 uur heb gemaakt zijn mijn benen op zijn zachtst gezegd wel een beetje moe. Niets is dan zo fijn na thuiskomst even de benen omhoog te gooien. Maar ZARQA heeft ook een wondermiddel, Relaxing Legs, daar vertel ik jullie snel meer over!

 photo Zarqa Relaxing Legs_zps8tky53a4.png

Kennen jullie het merk ZARQA? ZARQA houdt je huid in gezonde balans en geeft het wat je huid nodig heeft. ZARQA is 25 jaar geleden ontstaan vanuit de ervaringen van de heilzame werking van Dode Zee kuren. En heeft een breed scala aan verzorgingsproducten voor mensen met een gevoelige huid, maar ook voor mensen die een normale huid hebben en hun huid niet onnodig willen belasten met chemische stoffen. Klinkt goed niet? Ik ken het merk al een tijdje omdat mijn zusje het heel fanatiek gebruikt en er heel enthousiast over is. Tijd om het zelf te proberen.

 photo Zarqa Relaxing Legs2_zpskiodszvi.png

Wat fijn is aan het merk dat het 100% parfumvrij en conserveringsvrij is. Wist je dat parfum en conserveringsmiddelen de twee meest allergie verwekkende stoffen zijn? Fijn om te weten dat die dus niet in de producten van ZARQA zitten. De producten zijn ook zo mild mogelijk gemaakt om zacht te zijn voor de huid. ZARQA kiest bewust voor natuurlijke en plantaardige werkstoffen die de huid in balans brengen. ZARQA is daarbij ook PH-Huidneutraal en er is geen paraffine, kleurstof, allergenen, parabenen, zeep of dierlijke extracten aan de producten toegevoegd.

 photo Zarqa Relaxing Legs3_zpscgnqc8zu.png

Goed, laten we het nu gaan hebben over de ZARQA Relaxing Legs. Op mijn werk loop voor mijn gevoel de halve marathon op een werkdag. Rust en verkoeling zijn aan het eind van een werkdag heel erg welkom. De Relaxing Legs is een verkoelende gel die de vermoeide benen en voeten verzorgd. Je masseert de gel in op je voeten en benen en daarna voel je het meteen werken en verkoelen, maar daar ga ik straks verder op in.

 photo Zarqa Relaxing Legs4_zpsanqjpqvd.png

Dit zijn de ingredienten van de Relaxing Legs, geen parfum en conserveringsmiddelen! De gel is trouwens niet geurloos, maar ruikt heerlijk naar pepermunt. In de gel zit onder andere Aloë Vera sap, tea tree olie, dode zee mineralen en menthol.

 photo Zarqa Relaxing Legs5_zpsirsjbe9t.png

Heb je trouwens wel eens de verpakkingen van ZARQA gevoeld? Als je de kans krijgt moet je dat echt eens doen. Ze zien er niet alleen heel mooi en clean uit, ze hebben ook een soft touch verpakking. ZARQA wil daarmee uitstralen dat het een zacht merk is dat voor iedereen geschikt is. Ik vind het er persoonlijk heel mooi en luxe uitzien.

 photo Zarqa Relaxing Legs8_zpsqk1yrn6h.png

De Relaxing Legs zit in een mooie stevige pomp flacon van 200 ml, daar kan je zeker een hele tijd mee vooruit. De verpakking vind ik echt ideaal, even pompen en het product komt er heel gemakkelijk uit, daar is echt over nagedacht.

 photo Zarqa Relaxing Legs9_zpsymstj1nh.png

Als we het product oppompen komt er een gel tevoorschijn die heel fris naar menthol ruikt, erg lekker! Na een vermoeiend dagje werken of misschien wel veel lopen kun je de gel aanbrengen op de benen en voeten. De toegevoegde Dode Zee mineralen, Menthol, Arnica extract en Maretak geven de benen en voeten een stimulerende werking op de bloedcirculatie. Een massage met deze gel verstevigt de vaatwanden, voert het vocht af en houdt de bloedvaten soepel.

 photo Zarqa Relaxing Legs10_zps2bmdxei8.png

Ik gebruik het ’s avonds als ik thuis kom van het werk en smeer en masseer mijn voeten en benen dan in. Daarna wordt aangeraden 15 minuten rust te nemen en met de benen omhoog te gaan liggen. Ik trek mijn pyjama dus aan, zet een kopje thee en nestel mezelf op de bank. Het eerste wat ik dan voel is dat de gel mijn benen echt verkoeld en heerlijk ontspannen laat aanvoelen, alsof ze echt tot rust komen. Bijzonder is trouwens dat de gel ook super snel door de huid wordt opgenomen en er totaal geen plakkerig of vettig laagje achter blijft, maar een droge en soepele huid.

Wist je dat je de Relaxing Legs trouwens ook over je panty heen kan aanbrengen? Ideaal als je een staand beroep hebt en net gekleed bent of een feestje hebt. Omdat de gel zo snel opgenomen wordt door de huid en transparant is zie je er niets van maar werkt het wel!

 photo Zarqa Relaxing Legs6_zps6vvr8rym.png

Ik gebruik het nu al een aantal keer na het werken en na een dagje intensief shoppen is het ook heel doeltreffend. Ik ben echt onder de indruk van de gel. Vaak de dag na het werken voelen mijn benen heel zwaar en moe aan en nu heb ik nergens meer last van. Het is echt even ontspannen, heerlijk! De producten van ZARQA zijn onder andere bij de Tuinen, DA, DIO, Gezondheidswinkel, verschillende Etos filialen en online te koop. De ZARQA Relaxing Legs kost € 12,29. Ben je uiteindelijk niet tevreden over de producten? Dan geeft ZARQA je de service, niet tevreden, geld terug.

Dit is een gesponsord bericht

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. hoi, trouwens er bestaat ook een 100% natuurlijke creme van
    Epitact crème vermoeide benen ,Geeft verlichting aan zware en vermoeide benen…voor nog geen 4 euro ;) en ook bestaan er sokken hiervoor;https://stoxenergy.com/ :) nee, geen aandelen, gewoon een tip!
    doei doei fijne feestdagen zonder moeie benen gewenst !! ook voor mila een knuffeltje

  2. Wat lijkt dit product mij heerlijk zeg! Vooral omdat er geen ’troep’ in zit, het een heerlijke mentholgeur heeft en dat het zelfs óver je panty gebruikt kan gebruikt. Ideaal! Mocht ik eens zo’n product zoeken dan ga ik deze zeker eens proberen.

  3. Sorry, dat ik misschien (te) eerlijk ben. Maar heel jammer dat je wel tijd hebt voor gesponserde posts, maar niet voor je ‘gewone’ standaard artikelen.

  4. Ik ben erg benieuwd naar het product uit deze lijn. Ik kom ze overal tegen op de blog. Gister zag ik hem nog bij De Tuinen en twijfel nog om hem aan te schaffen. Als ik er een heb gebruik zal mijn drempel wel waarschijnlijk lager zijn.. om sneller te kopen denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *