Search
Close this search box.

ZAG Bijoux armbandje

Al tijden was ik op zoek naar een fijn armbandje met daartussen en symbooltje, maar nooit vond ik er eentje of eentje die mij aanstond. Vorige week ging ik met Tim naar Amsterdam en daar moesten ze het wel hebben! En daar hadden ze het. In een winkeltje op de Heiligeweg (waar MAC, MUS, Kiehl’s enzo zitten) zat het winkeltjes Diva en daar hadden ze ontzettend leuke sieraden, onder andere dit prachtige armbandje!

Ik zag hem en was meteen verliefd! Het is een prachtige rosé gouden armbandje van stainless steel met een ster en een cirkeltje van parelmoer, ik denk dat het een maan moet voorstellen. Ze zijn aan elkaar verbonden en dat vind ik echt ontzettend mooi. Ze hadden ook nog handboeien die met elkaar verbonden waren, maar dat is niet meteen mijn ding.

Het armbandje is van ZAG Bijoux, ik had er echt nog nooit van gehoord en op het internet is er helaas ook niet veel over te vinden. Wel weet ik dat het merk uit Parijs komt. Ze gebruiken altijd stijlvolle materialen zoals swarovki kristallen, zilver en dus ook stainless steel. De lijnen zijn stijlvol, schoon en netjes. Sinds september 2011, ZAG verkent ook een lijn sieraden in staal, geel en roze verguld, in een minimalistische stijl zeervrouwelijk met arabesken en fijne prints. Zo dus ook mijn armbandje!

De achterkant van het ‘maantje’ is van rosé goud!

En de bovenkant dus van prachtig parelmoer!

Ik ben echt ontzettend blij met mijn armbandje! Ik vind hem ontzettend stijlvol en past perfect bij mij! Nu nog mijn rosé gouden horloge scoren, haha! ZAG Bijoux is te koop bij Diva. Diva kan je vinden in de Heiligeweg in Amsterdam!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Wauw!! Jammer genoeg kom ik uit Tilburg en ga er niet “ff” voor op en neer :(

    Hadden ze er toevallig ook een ketting van? Zoek al heel lang iets speciaals ipv gewoon een hangertje en dit zou perfect zijn!

    Gr Linda

  2. Goedemorgen, wij zijn Iene Miene Mud Mode Accessoires uit Heerhugowaard, en zitten in winkelcentrum Middenwaard en wij verkopen wel 35 verschillende sieraden merken en o.a. Zag, maar ook Heart to Get en Super Stylish etc. Zoek ons maar eens op op FB of ienemienemud.com Veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *