Yves Rocher XMAS

 photo Yves Rocher Kerst_zpsqkno2tax.png

Deze collectie móet ik jullie echt even laten zien, de kerst collectie van de Yves Rocher. Het is een vrij beperkte collectie, maar de producten die er in zitten zijn wel van super goede en mooie kwaliteit! Loop je altijd de Yves Rocher voorbij? Niet doen! Want voor deze collectie moet je echt even naar binnen. Ik zal je laten zien waarom!

 photo Yves Rocher Kerst1_zpsapu6h2bd.png

Yves Rocher XMAS bestaat uit een vijftal producten: twee oogschaduw paletten, een blush, lip pen (die heb ik niet) en een Création Nail Art set. De producten zien er ontzettend luxe uit met hun rosé gouden verpakkingen. Met deze kleuren kom ik wel echt in de kerstsferen.

 photo Yves Rocher Kerst2_zpsmihcibk0.png

Yves Rocher XMAS Nail Art Set – € 14,95

Toen ik dit luxe pakketje zag was ik meteen nieuwsgierig, wat zal er in zitten!? Op de verpakking staat dat het een nail art set was, maar bij Yves Rocher kan ik me daar niet echt een beeld van maken wat er dan in moest zitten. Ik besloot maar snel te gaan kijken.

 photo Yves Rocher Kerst3_zpsmkgwvtlz.png

In het doosje vinden we eigenlijk iets wat ik helemaal niet had verwacht, een kwastje met glitters en een transparante lak die de glitters moet laten kleven aan je nagels. Misschien is het wel niet wat ik verwacht had, maar leuk is het wel! Ben benieuwd of het ook werkt en geen kliederboel wordt.

 photo Yves Rocher Kerst16_zpsui7b2tth.png

En eigenlijk werkt het heel erg goed. Je brengt een redelijk royaal laagje transparante lak aan op je nagels en strooit daar was glitters overheen. Met het kwastje kun je het wat beter verdelen en eventueel de overige glitters weg vegen. Alleen ik was een beetje sceptisch over de houdbaarheid, maar ze hebben een bad, twee douchebeurten en al 2 werkdagen overleefd! En de glitters zitten er nog goed op! Ik ben onder de indruk. Ik vind het trouwens ook fijn dat mijn haren er niet achter blijven haken als ik met mijn vingers door mijn haar heen ga.

 photo Yves Rocher Kerst8_zpsxrfxxvl9.png

Yves Rocher XMAS Blush Limited Edition – € 15,90

Yes! Een blush met kerstsferen, daar houden we van toch? Het doosje ziet er in ieder geval al heel erg mooi uit met een mooie bolling in de deksel. Alleen als ik de achterkant van de verpakking wat beter lees vraag ik me eigenlijk af of dit wel echt een blush is. De achterkant van het product vertelt me dat het een ’teinte universelle’ is. Met andere woorden een universeel poeder voor je gezicht.

 photo Yves Rocher Kerst9_zps9baokwy8.png

Als ik het doosje open maak komt er een prachtig poeder tevoorschijn, alleen ik vraag me wel af of het nou een blush of poeder voor je hele gezicht is. Het logo van Yves Rocher is geheel gehuld in gouden glitters en dat lijkt me niet echt wat voor het gezicht.

 photo Yves Rocher Kerst10_zpsch42ps2l.png

Alleen na één keer met je kwast over het product zijn te gaan was het al zo goed als verdwenen, een overspray dus. Ik denk persoonlijk toch dat het een poeder is voor het hele gezicht. Hij is wel heel erg licht voor een blush. De poeder is voor de rest heel erg zacht en laat zich makkelijk opnemen door een kwast zonder er een poederige bende van te maken.

 photo Yves Rocher Kerst13_zpsanfunq7w.png

En als ik het product swatch weet ik het zeker, dit is geen blush maar gewoon een poeder voor het gezicht. De kleur is vrij subtiel en als je hem uitwerkt zie je er bijna helemaal niets meer van terug. Het is echt een prima poeder om je make-up mee af te werken. Maar hem gebruiken als blush, nee daar is hij echt veel te subtiel voor.

 photo Yves Rocher Kerst4_zpsj989kllx.png

Yves Rocher XMAS Oogschaduwpalet Nude en Festif – € 15,90

Hier was ik echt mega benieuwd naar! De persbeelden zagen er al veelbelovend uit en was gewoon heel erg benieuwd naar de kwaliteit en kleuren in het echt. De doosjes hebben weer een chique rosé gouden deksel en zien er gewoon ontzettend mooi uit. Dat doet Yves Rocher tegenwoordig erg goed met hun nieuwe verpakkingen.

 photo Yves Rocher Kerst6_zpsa7xct1st.png

De oogschaduw paletten zijn er in twee verschillende kleuren combinaties: Nude en Festif. Bovenaan de foto zie je Nude en onderaan de Festif, maar dat had je vast al wel geraden. Ik vind de kleurencombinaties erg mooi en de kleuren uit de paletten passen goed bij elkaar. Ik vind het leuk dat Yves Rocher niet voor standaard kleuren heeft gekozen, maar juist wat meer ‘out of the box’. Bij een nude palette verwachten we tegenwoordig juist veel bruin, maar dat is dit palette helemaal niet.

 photo Yves Rocher Kerst5_zpsxhsqlz7g.png

De doosjes zijn compleet uitgerust met een spiegeltje en een dubbele sponsapplicator. Beide hulpmiddelen gebruik ik eigenlijk nooit, maar het is prettig dat het erbij zit voor de mensen die het wel nodig hebben. De oogschaduws hebben allemaal een shimmer en een luxe opdruk van het merk. De oogschaduws zijn zacht en romig van structuur en geven een prachtige kleur af, laten we snel naar de swatches kijken.

 photo Yves Rocher Kerst12_zpsor6l9gtm.png

Festif is een prachtig palette met knallende kleuren die ook heel goed bij elkaar passen. En een super goede pigmentatie!

 photo Yves Rocher Kerst11_zpshgr7vfac.png

Het Nude palette is mijn favoriet met wat subtielere kleuren, maar je kan hem ook heftiger maken met donkere kleuren. Ook hier is de pigmentatie dik in orde.

 photo Yves Rocher Kerst14_zps277eeydj.png

 photo Yves Rocher Kerst15_zpsjqnewadd.png

Ik heb een subtiele look gemaakt met het Nude palette met de eerste drie kleuren. De kleuren brengen makkelijk en intens aan op de oogleden en blenden ontzettend makkelijk zonder kleur en intensiteit te verliezen. Yves Rocher heeft het echt heel erg goed gedaan met haar oogschaduw, petje af! Het poeder heb ik gebruikt om mijn gezicht mee af te poederen. Hier is niet heel veel bijzonders aan, hij doet zijn werk en dat is het wel. Ik glim in ieder geval niet, maar gedurende de dag helaas weer wel.

 photo Yves Rocher Kerst7_zpskqwaczad.png

Ik vind de Yves Rocher XMAS collection voor dit jaar echt heel erg mooi, maar de oogschaduw paletten stelen toch wel echt de show. De prijzen zijn niet heel erg goedkoop, maar houd zeker de acties van Yves Rocher goed in de gaten, vaak hebben ze 50% korting op de hele winkel, dan zijn de prijzen ineens een stuk leuker! De producten liggen vanaf half november in de winkels van Yves Rocher en online in de webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

48 reacties

 • Reply
  Simone
  21 oktober 2015 at 15:40

  Wauw, wat een toffe en verrassende collectie. Ziet er allemaal heel erg luxe uit en ik wil zeker wat gaan proberen!

 • Reply
  Lara
  21 oktober 2015 at 15:41

  Wauw, wat een prachtige producten! De verpakking alleen al!

 • Reply
  Willemse
  21 oktober 2015 at 16:13

  1 van mijn favoriete merken.
  Echt top!
  De pigmentatie van de momo eyeshadow’s zijn ook al zo super goed en ook zeker langhoudend, prachtige glans en je krijgt veel product voor je geld.
  De sustantie is ook helemaal prima, niet te poederig e.d.
  Dus had niet anders verwacht ?
  Echt YR was al oké maar word steeds kwalitatief nog beter en gaat zeker met z’n tijd mee.
  Chapau hahaha …..
  Mooi foto’s ook weer.
  Vanavond de Nutella choco melk proberen, hebben er nu al zin in.

 • Reply
  Kelly
  21 oktober 2015 at 16:32

  Ik vind hem heel erg leuk!

 • Reply
  Annette
  21 oktober 2015 at 16:39

  Wat een leuke collective. De palettes zien er inderdaad erg mooi uit.

 • Reply
  Kirsty
  21 oktober 2015 at 16:41

  Wauw die oogschaduwpaletjes zien er echt heel erg mooi uit!

 • Reply
  Milou
  21 oktober 2015 at 16:48

  Ik vind het er echt prachtig uitzien!

 • Reply
  Julie
  21 oktober 2015 at 17:33

  Ik denk dat ik je titel 3x gecheckt heb Aranka! Naar de verpakkingen te zien dacht ik namelijk dat je het over die andere Yves had… Jep, die met Saint Laurent er achter. Wat zijn deze verpakkingen prachtig!
  De poeder en palettes zien er echt geweldig uit! :-o

 • Reply
  Claudy
  21 oktober 2015 at 18:37

  Wel mooi maar wat is die reclames toch irritant. Duurt seconden lang voordat je een artikel kunt lezen. Wat een geld zul je denken maar zo jaag je de bezoekers weg!! DOE ER WAT AAN!!!! Claudy

 • Reply
  Eva
  21 oktober 2015 at 18:50

  Wow wat een prachtige collectie! Die mooie vormgeving brengt me al helemaal in een feeststemming, super :)

 • Reply
  Mariëlle
  21 oktober 2015 at 19:12

  Wat een geweldige foto’s Aranka! Heel mooi!

 • Reply
  Denise
  21 oktober 2015 at 19:21

  Wauw, wat een verrassende collectie! Ziet er echt onwijs pretty uit!

 • Reply
  femketje
  21 oktober 2015 at 19:25

  prachtige palettes :D

 • Reply
  Maaike
  21 oktober 2015 at 19:43

  Mijn god! Dit is eigenlijk de mooiste collectie die ik tot nu toe nog gezien heb. Die kleuren van de palettes zijn perfect <3

 • Reply
  Vera
  21 oktober 2015 at 19:57

  Wow! De palette zijn echt heel erg gaaf zeg! Vind de prijs vrij redelijk voor zulke mooie pigmentatie.

 • Reply
  Jana
  21 oktober 2015 at 20:02

  Yves Rocher heeft echt hele mooie make-up producten. Ook deze make-upjes zien er mooi uit en met name het poeder is een pareltje :-)

 • Reply
  Michelle Kaiser
  21 oktober 2015 at 20:20

  Take my whole bankaccount And give it To me. Wat een prachtige collectie zeg. Super mooi dit allemaal.

 • Reply
  Julia
  21 oktober 2015 at 21:08

  Wauw! Echt heel mooi! Vooral die oogschaduw palettes!

 • Reply
  Rachel
  21 oktober 2015 at 21:11

  wauw de oogschaduws zijn prachtig!

 • Reply
  Dionne
  21 oktober 2015 at 21:14

  Wauw! Wat een prachtige producten! Ik vind de nagellak moooi!

  • Reply
   Aranka
   21 oktober 2015 at 21:39

   Die is stiekem van de OPI kerstcollectie, haha

 • Reply
  Willemse
  21 oktober 2015 at 21:34

  OVER DE NUTELLA CHOCOLADEMELK,
  super lekker met klein beetje vanille suiker en lepeltje custard.
  Dan word het net zo “dikkig” als Nutricia chocomel.
  Gesmuld!

 • Reply
  Sara
  21 oktober 2015 at 22:01

  Waaaauw! Ik heb ook nog één oogschaduwpalette liggen en na het zien van deze swatches kan ik echt niet wachten om hem uit te gaan proberen, <3

 • Reply
  Kelly
  21 oktober 2015 at 23:18

  Die oogschaduwpaletten.. heaven!

 • Reply
  Marleen
  21 oktober 2015 at 23:56

  Heel mooi! Ik heb het nude palette ook ontvangen, dus daar komt bij mij ook nog een mooie kerstlook mee later ;) x

 • Reply
  chucky1012
  22 oktober 2015 at 05:07

  Wauw, zo mooi!
  Daar zal ik zeker eens iets van gaan shoppen ;-)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  22 oktober 2015 at 10:07

  Bij die gezichtspoeder had ik inderdaad al verwacht dan de gouden letters zo verdwenen zouden zijn. Vind de losse glitters wel mega mooi en het palette is Festif heeft ook mijn aandacht getrokken!

 • Reply
  Suzanne
  22 oktober 2015 at 10:10

  Mooie producten! Jammer dat de glitters in de poeder maar een los laagje zijn. En wat heb je weer mooie foto’s gemaakt!

 • Reply
  Danielleeee
  22 oktober 2015 at 11:34

  Wat een prachtige producten ! De oogschaduwpaletten zijn heel mooi!

 • Reply
  Kristel
  22 oktober 2015 at 13:40

  Wauw! De oogschaduwpaletten! Erg mooi :)

 • Reply
  priscilla
  22 oktober 2015 at 14:29

  Wauw wat een geweldige, luxe collectie zeg! Dat heeft Yves Rocher goed gedaan. Prachtige foto’s ook trouwens, dat maakt het nog leuker om naar te kijken.

 • Reply
  Nicole
  22 oktober 2015 at 14:55

  Wauw wat een mooie oogschaduw paletten! Ik werd even heel enthousiast toen ik de ‘blush’ zag (vooral door het gouden kleurtje erin) maar helaas is het maar een gezichtspoeder.

 • Reply
  Nicole
  22 oktober 2015 at 14:57

  Wauw ik had het eigenlijk niet verwacht maar ik vind de oogschaduwpaletten echt heel leuk. Ik vind het ook echt leuk dat de kleuren niet zo voorspelbaar zijn.

 • Reply
  Joyce
  22 oktober 2015 at 16:12

  Die oogschaduwpaletten zijn echt prachtig <3

 • Reply
  Sabine
  22 oktober 2015 at 16:59

  Ok de palettes gaan zeker op de shoplijst! Wel jammer dat er geen mooie nagellak en lipstick bij komen..dan hadden ze een gave kerst collectie gehad.

 • Reply
  Myke
  22 oktober 2015 at 17:09

  Wat een prachtige collectie! Vooral het palette in Nude en de ”blush” spreken mij erg aan. Ik ga half november zeker even kijken in de Yves Rocher bij mij in de stad!

 • Reply
  Caitlyn
  22 oktober 2015 at 19:18

  De verpakkingen zijn prachtig en zeker de pigmentatie van de oogschaduw heeft me aangenaam verrast. Wat een leuke collectie! Normaal koop ik nooit make-up bij de Yves Rocher (enkel wat verzorgingsproducten), maar deze vind ik zeker wel de moeite waard!
  xx

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  22 oktober 2015 at 19:45

  Wat gaaf! Ze komen met steeds meer producten die ik echt top vind. De oogschaduw paletten lijken me erg mooi, ben erg benieuwd. Het maakt me nieuwsgierig!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  22 oktober 2015 at 19:46

  Wauw, wat een super feestelijke collectie, vooral de oogschaduw!

 • Reply
  Margo
  23 oktober 2015 at 14:42

  Ooh de verpakking alleen al, maakte dat ik klikte op je Facebook post. Wat móói zeg! Ik ben heel benieuwd naar die paletten. Ga volgende maand zeker even in de shop kijken :)

 • Reply
  Iris
  23 oktober 2015 at 16:12

  Wat een mega mooie foto’s heb je gemaakt, wow! Dacht bijna dat het persfoto’s waren haha. De oogschaduw ziet er heel goed uit! Die wil ik best hebben haha

 • Reply
  beautifulday4makeup
  23 oktober 2015 at 16:55

  De oogschaduws zijn leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar het festif palette

 • Reply
  Rosalie
  23 oktober 2015 at 21:10

  Wat zien de verpakkingen er mooi uit maar voor die prijs zijn er betere producten

 • Reply
  Froukje - Froukjelovesmakeup Youtube kanaal
  24 oktober 2015 at 22:34

  Waauw! Ik word zo hebberig van die paletten en ook die blush / compactpowder lijkt me echt een mooie glow geven :D

 • Reply
  Natalie
  25 oktober 2015 at 14:57

  Wat een prachtige collectie, vooral de oogschaduw paletten!

 • Reply
  Aarti
  29 oktober 2015 at 22:09

  Mooie palette hoor ben gek op oogschaduw ;-). De nagel set is ook super mooi.

 • Reply
  Andréa
  31 oktober 2015 at 01:08

  Wauw, Festif ziet er geweldig uit!
  x

 • Reply
  The N Spot
  22 december 2015 at 13:33

  Leuk artikel, mooie foto’s :)

 • Laat een reactie achter