Search
Close this search box.

Yves Rocher XMAS

 photo Yves Rocher Kerst_zpsqkno2tax.png

Deze collectie móet ik jullie echt even laten zien, de kerst collectie van de Yves Rocher. Het is een vrij beperkte collectie, maar de producten die er in zitten zijn wel van super goede en mooie kwaliteit! Loop je altijd de Yves Rocher voorbij? Niet doen! Want voor deze collectie moet je echt even naar binnen. Ik zal je laten zien waarom!

 photo Yves Rocher Kerst1_zpsapu6h2bd.png

Yves Rocher XMAS bestaat uit een vijftal producten: twee oogschaduw paletten, een blush, lip pen (die heb ik niet) en een Création Nail Art set. De producten zien er ontzettend luxe uit met hun rosé gouden verpakkingen. Met deze kleuren kom ik wel echt in de kerstsferen.

 photo Yves Rocher Kerst2_zpsmihcibk0.png

Yves Rocher XMAS Nail Art Set – € 14,95

Toen ik dit luxe pakketje zag was ik meteen nieuwsgierig, wat zal er in zitten!? Op de verpakking staat dat het een nail art set was, maar bij Yves Rocher kan ik me daar niet echt een beeld van maken wat er dan in moest zitten. Ik besloot maar snel te gaan kijken.

 photo Yves Rocher Kerst3_zpsmkgwvtlz.png

In het doosje vinden we eigenlijk iets wat ik helemaal niet had verwacht, een kwastje met glitters en een transparante lak die de glitters moet laten kleven aan je nagels. Misschien is het wel niet wat ik verwacht had, maar leuk is het wel! Ben benieuwd of het ook werkt en geen kliederboel wordt.

 photo Yves Rocher Kerst16_zpsui7b2tth.png

En eigenlijk werkt het heel erg goed. Je brengt een redelijk royaal laagje transparante lak aan op je nagels en strooit daar was glitters overheen. Met het kwastje kun je het wat beter verdelen en eventueel de overige glitters weg vegen. Alleen ik was een beetje sceptisch over de houdbaarheid, maar ze hebben een bad, twee douchebeurten en al 2 werkdagen overleefd! En de glitters zitten er nog goed op! Ik ben onder de indruk. Ik vind het trouwens ook fijn dat mijn haren er niet achter blijven haken als ik met mijn vingers door mijn haar heen ga.

 photo Yves Rocher Kerst8_zpsxrfxxvl9.png

Yves Rocher XMAS Blush Limited Edition – € 15,90

Yes! Een blush met kerstsferen, daar houden we van toch? Het doosje ziet er in ieder geval al heel erg mooi uit met een mooie bolling in de deksel. Alleen als ik de achterkant van de verpakking wat beter lees vraag ik me eigenlijk af of dit wel echt een blush is. De achterkant van het product vertelt me dat het een ’teinte universelle’ is. Met andere woorden een universeel poeder voor je gezicht.

 photo Yves Rocher Kerst9_zps9baokwy8.png

Als ik het doosje open maak komt er een prachtig poeder tevoorschijn, alleen ik vraag me wel af of het nou een blush of poeder voor je hele gezicht is. Het logo van Yves Rocher is geheel gehuld in gouden glitters en dat lijkt me niet echt wat voor het gezicht.

 photo Yves Rocher Kerst10_zpsch42ps2l.png

Alleen na één keer met je kwast over het product zijn te gaan was het al zo goed als verdwenen, een overspray dus. Ik denk persoonlijk toch dat het een poeder is voor het hele gezicht. Hij is wel heel erg licht voor een blush. De poeder is voor de rest heel erg zacht en laat zich makkelijk opnemen door een kwast zonder er een poederige bende van te maken.

 photo Yves Rocher Kerst13_zpsanfunq7w.png

En als ik het product swatch weet ik het zeker, dit is geen blush maar gewoon een poeder voor het gezicht. De kleur is vrij subtiel en als je hem uitwerkt zie je er bijna helemaal niets meer van terug. Het is echt een prima poeder om je make-up mee af te werken. Maar hem gebruiken als blush, nee daar is hij echt veel te subtiel voor.

 photo Yves Rocher Kerst4_zpsj989kllx.png

Yves Rocher XMAS Oogschaduwpalet Nude en Festif – € 15,90

Hier was ik echt mega benieuwd naar! De persbeelden zagen er al veelbelovend uit en was gewoon heel erg benieuwd naar de kwaliteit en kleuren in het echt. De doosjes hebben weer een chique rosé gouden deksel en zien er gewoon ontzettend mooi uit. Dat doet Yves Rocher tegenwoordig erg goed met hun nieuwe verpakkingen.

 photo Yves Rocher Kerst6_zpsa7xct1st.png

De oogschaduw paletten zijn er in twee verschillende kleuren combinaties: Nude en Festif. Bovenaan de foto zie je Nude en onderaan de Festif, maar dat had je vast al wel geraden. Ik vind de kleurencombinaties erg mooi en de kleuren uit de paletten passen goed bij elkaar. Ik vind het leuk dat Yves Rocher niet voor standaard kleuren heeft gekozen, maar juist wat meer ‘out of the box’. Bij een nude palette verwachten we tegenwoordig juist veel bruin, maar dat is dit palette helemaal niet.

 photo Yves Rocher Kerst5_zpsxhsqlz7g.png

De doosjes zijn compleet uitgerust met een spiegeltje en een dubbele sponsapplicator. Beide hulpmiddelen gebruik ik eigenlijk nooit, maar het is prettig dat het erbij zit voor de mensen die het wel nodig hebben. De oogschaduws hebben allemaal een shimmer en een luxe opdruk van het merk. De oogschaduws zijn zacht en romig van structuur en geven een prachtige kleur af, laten we snel naar de swatches kijken.

 photo Yves Rocher Kerst12_zpsor6l9gtm.png

Festif is een prachtig palette met knallende kleuren die ook heel goed bij elkaar passen. En een super goede pigmentatie!

 photo Yves Rocher Kerst11_zpshgr7vfac.png

Het Nude palette is mijn favoriet met wat subtielere kleuren, maar je kan hem ook heftiger maken met donkere kleuren. Ook hier is de pigmentatie dik in orde.

 photo Yves Rocher Kerst14_zps277eeydj.png

 photo Yves Rocher Kerst15_zpsjqnewadd.png

Ik heb een subtiele look gemaakt met het Nude palette met de eerste drie kleuren. De kleuren brengen makkelijk en intens aan op de oogleden en blenden ontzettend makkelijk zonder kleur en intensiteit te verliezen. Yves Rocher heeft het echt heel erg goed gedaan met haar oogschaduw, petje af! Het poeder heb ik gebruikt om mijn gezicht mee af te poederen. Hier is niet heel veel bijzonders aan, hij doet zijn werk en dat is het wel. Ik glim in ieder geval niet, maar gedurende de dag helaas weer wel.

 photo Yves Rocher Kerst7_zpskqwaczad.png

Ik vind de Yves Rocher XMAS collection voor dit jaar echt heel erg mooi, maar de oogschaduw paletten stelen toch wel echt de show. De prijzen zijn niet heel erg goedkoop, maar houd zeker de acties van Yves Rocher goed in de gaten, vaak hebben ze 50% korting op de hele winkel, dan zijn de prijzen ineens een stuk leuker! De producten liggen vanaf half november in de winkels van Yves Rocher en online in de webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

48 reacties

 1. 1 van mijn favoriete merken.
  Echt top!
  De pigmentatie van de momo eyeshadow’s zijn ook al zo super goed en ook zeker langhoudend, prachtige glans en je krijgt veel product voor je geld.
  De sustantie is ook helemaal prima, niet te poederig e.d.
  Dus had niet anders verwacht ?
  Echt YR was al oké maar word steeds kwalitatief nog beter en gaat zeker met z’n tijd mee.
  Chapau hahaha …..
  Mooi foto’s ook weer.
  Vanavond de Nutella choco melk proberen, hebben er nu al zin in.

 2. Ik denk dat ik je titel 3x gecheckt heb Aranka! Naar de verpakkingen te zien dacht ik namelijk dat je het over die andere Yves had… Jep, die met Saint Laurent er achter. Wat zijn deze verpakkingen prachtig!
  De poeder en palettes zien er echt geweldig uit! :-o

 3. Wel mooi maar wat is die reclames toch irritant. Duurt seconden lang voordat je een artikel kunt lezen. Wat een geld zul je denken maar zo jaag je de bezoekers weg!! DOE ER WAT AAN!!!! Claudy

 4. Mijn god! Dit is eigenlijk de mooiste collectie die ik tot nu toe nog gezien heb. Die kleuren van de palettes zijn perfect <3

 5. OVER DE NUTELLA CHOCOLADEMELK,
  super lekker met klein beetje vanille suiker en lepeltje custard.
  Dan word het net zo “dikkig” als Nutricia chocomel.
  Gesmuld!

 6. Bij die gezichtspoeder had ik inderdaad al verwacht dan de gouden letters zo verdwenen zouden zijn. Vind de losse glitters wel mega mooi en het palette is Festif heeft ook mijn aandacht getrokken!

 7. Wauw wat een mooie oogschaduw paletten! Ik werd even heel enthousiast toen ik de ‘blush’ zag (vooral door het gouden kleurtje erin) maar helaas is het maar een gezichtspoeder.

 8. Wauw ik had het eigenlijk niet verwacht maar ik vind de oogschaduwpaletten echt heel leuk. Ik vind het ook echt leuk dat de kleuren niet zo voorspelbaar zijn.

 9. Ok de palettes gaan zeker op de shoplijst! Wel jammer dat er geen mooie nagellak en lipstick bij komen..dan hadden ze een gave kerst collectie gehad.

 10. Wat een prachtige collectie! Vooral het palette in Nude en de ”blush” spreken mij erg aan. Ik ga half november zeker even kijken in de Yves Rocher bij mij in de stad!

 11. De verpakkingen zijn prachtig en zeker de pigmentatie van de oogschaduw heeft me aangenaam verrast. Wat een leuke collectie! Normaal koop ik nooit make-up bij de Yves Rocher (enkel wat verzorgingsproducten), maar deze vind ik zeker wel de moeite waard!
  xx

 12. Ooh de verpakking alleen al, maakte dat ik klikte op je Facebook post. Wat móói zeg! Ik ben heel benieuwd naar die paletten. Ga volgende maand zeker even in de shop kijken :)

 13. Wat een mega mooie foto’s heb je gemaakt, wow! Dacht bijna dat het persfoto’s waren haha. De oogschaduw ziet er heel goed uit! Die wil ik best hebben haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *