Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

Op het eerste gezicht is dit een hele normale mascara waar niet heel veel speciaals aan is. Tenminste dat is wat ik dacht toen ik voor het eerst deze mascara zag zonder het persbericht te lezen. Toen ik voor mijn vakantieplanning bezig was wilde ik van te voren wat nieuwe make-up producten testen waaronder deze mascara. Tijdens het testen met een look stond ik versteld, dit is de meest aparte mascara die ik ooit heb gezien. Maar misschien ook wel de fijnste ooit.

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

Op het eerste gezicht zie je niets geks aan deze mascara, de verpakking verklapt namelijk niets van de bijzondere binnenkant van deze mascara. Misschien verklapt de Franse naam wat, maar mijn Frans is zo slecht dat ik daar geen idee van heb. De Yves Rocher Vertige Longueur Mascara, wat duizelingwekkende lengte in het Nederlands betekend heeft iets bijzonders wat weer uit de Aziatische landen naar Europa is komen overwaaien. En ik geloof oprecht meteen dat dit een nieuwe beauty trend gaat worden.

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

Ook de achterkant geeft niet veel geheimen weer. Je vind er wat praktische informatie over de inhoud van 8 ml en wat andere informatie die ik niet echt boeiend vind. Goed, laat ik jullie het geheim maar snel verklappen.

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

Het geheim is namelijk dit uniek fijne borsteltje en een nieuwe formule dat voor een licht en verlengend effect zorgt. Bovendien zorgt het fijne borsteltje ervoor dat je makkelijk iedere wimper bereikt op zowel het bovenste als het onderste ooglid. Van grote borstels ben ik geen fan, dat wisten jullie al wel. Wellicht dat een microscopisch klein borsteltje wél voor volume gaat zorgen. Ik heb in ieder geval nog niet eerder zo een mascara borstel gehad dus was razend benieuwd naar het effect.

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

Het borsteltje belooft dus bij elke wimper te komen en deze eindeloos te verlengen. Ondanks dat het een heel klein borsteltje is zit er rijkelijk mascara op om goed je wimpers te kunnen voorzien van een laag mascara. Ook zitten er Elemihars in, die afkomstig van een boom die oorspronkelijk op de Filipijnen voorkomt. Dit zorgt ervoor dat de wimpers langer in model blijven zitten zonder uit te lopen of te slijten gedurende de dag.

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

En dit is het borsteltje dan van dichtbij, zo smal en klein heb ik ze nog niet eerder gezien. Blijkbaar is het dus een trend uit Azië, maar daar had ik het ook nog niet eerder voorbij zien komen. Als dit een succes is geloof ik direct dat het een ware hype gaat worden in beautyland, het duurt vast niet lang meer dat andere merken hier ook mee komen.

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

Mijn wimpers met de Yves Rocher Vertige Longueur Mascara. In één woord, ik ben VERKOCHT! Wat geeft dit een prachtig effect met maar een paar applicaties.

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

Ik sta echt versteld van het effect van zo een klein borsteltje, je hoeft echt maar een paar keer over je wimpers heen te gaan en je hebt het gewenste resultaat. Je mascara zit zo vast al een huis en loopt niet uit of brokkelt af. Ik ben écht enthousiast. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken aan deze mascara is dat je vrij snel spinnenpoten krijgt als je te enthousiast de mascara aanbrengt. Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Yves Rocher Vertige Longueur Mascara

Ik ben echt laaiend enthousiast, ik ben wel vaker enthousiast over een mascara, maar omdat deze anders is dan andere mascara’s én goed werkt vind ik het dubbel zo leuk. De Yves Rocher Vertige Longueur Mascara is vanaf nu te koop voor € 19,90 wat ik dan wel weer veel geld vind. Maar gelukkig heeft Yves Rocher vaak hele goede aanbiedingen waardoor hij vast voor minder te scoren is! Hij is namelijk nu ook in de aanbieding voor € 9,95. Yves Rocher is te koop in hun winkels en online. Wat vinden jullie van deze bijzondere mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Wat een mooi effect! Ik heb nog een back up heb liggen van chanel Le volume die ik eerst op wil maken, daarna ga ik zeker deze proberen!

 2. Ik vind hem ook heel fijn, maar vooral ònder een andere mascara. Dan heb ik ook eens wimpers die gezien worden want normaal krijg ik ze met geen enkele andere mascara een beetje fatsoenlijk ;)

 3. Vertige longueur betekent ‘duizelingwekkende lengte’ :-D Mocht je dingen uit het Frans vertaald willen hebben, stuur maar een bericht. Mijn Frans is goed: ik heb dan ook een franstalige schoonfamilie.
  Het effect ziet er goed uit!

  1. Oh oeps, dan heeft Google Translate me een beetje voor de gek gehouden. Ik ga het meteen aanpassen, dankjewel :). En mocht ik je nodig hebben weet ik je te vinden!

   1. Google translate kan soms handig zijn, maar zit erg vaak fout……of is totaal onbegrijpelijk als je een volledig tekstje moet vertalen…….:-D

 4. Prachtig resultaat, maar dat borsteltje!!! Wat gek. Ik weet niet of ik het durf om hem dan te kopen maar het eindresultaat is wel super mooi.

 5. Ik zag hier eerder al een review van bij iemand anders maar was toch heel benieuwd hoe jij hem ervaart. Net zo goed dus! Ik vind het resultaat inderdaad echt verbluffend!

 6. SHABAM wat een effect haha ;-) sommige wimpers vind ik een beetje te plakkerig aan elkaar maar over het algemeen ziet het er top uit! ik heb nog geen beauty items van Yves Rocher maar deze ga ik eens onthouden

 7. Oh wow, die ziet er inderdaad supergoed uit zeg! Niet verwacht van zo’n borsteltje eerlijk gezegd. Vaak krijg ik zo’n effect met een normaal borsteltje. Ga hem onthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *