Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yves Rocher Stralend & Verjongend Effect

 photo Cover_zpsf9c48071.png

In februari komt Yves Rocher met een drietal verschillende producten om je huid en stralend en verjongend uit te laten zien? Yves Rocher vindt dat je dat doet met de perfecte en egale huid. Daarom hebben ze er drie verschillende producten in gestopt, een foundation, coverpen en een poeder. Ik was erg benieuwd hoe mijn huid er na al deze producten uit zal gaan zien.

 photo Cover3_zps2f6d70f4.png

Fond De Teint Stralend & Verjongend Effect – € 29,00

Huidveroudering zorgt vaak voor kleine lijntjes die niet meer strak staan. Deze foundation moet ervoor gaan zorgen dat die niet meer zichtbaar zijn. Zelf heb ik ze helaas nog niet dus kon het niet testen, maar zulke beloftes neem ik toch altijd met een korrel zout. Maar door de gladmakende glansdeeltjes met rozenwas moet het volgens Yves Rocher toch lukken. De zachte en vloeibare substantie van de foundation belooft snel in de huid te trekken waardoor het de teint laat stralen en een prachtige satijnzachte matte finish achterlaat. De foundation hydrateert de huid ook nog eens en voelt de hele dag prettig aan.

 photo Cover4_zps172d5040.png

De foundation zit is een chique glazen fles met een rosé gouden dop, herkenbaar want de andere producten hebben ook een rosé gouden afwerking. Zo ziet het product voor mij er wel wat netter uit. De foundation is inderdaad heel dun van structuur, nog net niet waterig. Hij brengt ontzettend makkelijk aan maar toch vind ik de foundation het net niet. Ik weet niet hoe het komt, misschien omdat ik de verkeerde kleur heb gekregen of toch dat hij een onnatuurlijk effect op mijn gezicht geeft. Als ik een foundation zie zitten vind ik dat al meteen een grote afknapper. Voor de rest heeft hij wel een goede dekking en voelt erg prettig aan op de huid. Maar toch, ik word er niet heel erg blij van. Ik denk gewoon door de finish die de foundation heeft. De foundation is er trouwens in 9 verschillende kleuren.

 photo Cover2_zps4e10f8da.png

Stift Stralend & Verjongend Effect – € 24,50

Deze handige stift moet ervoor zorgen dat de plekjes die net wat meer aandacht nodig hebben om te verdoezelen weg gaan. De draait handig aan de onderkant en het product komt uit het kwastje zodat je het makkelijk en precies kan aanbrengen op de plekken waar je meer dekking nodig hebt. Het product heeft een romige structuur die makkelijk uit te blenden is en prettig aanvoelt. De pen werkt gemakkelijk en je hoeft niet jaren aan de onderkant te draaien voordat er eindelijk eens wat product uit komt. Dat vind ik altijd een ontzettend nadeel aan zulke producten. Het smeert lekker en makkelijk uit en heeft een prima kleur voor mijn gezicht. Alleen de dekking, tsja. Naar mijn idee is de dekking nog slechter dan de foundation zelf. Zometeen op de foto’s zul je het wel zien. Ik heb het aangebracht op verschillende plekken, over puistjes, moedervlekken en de schaduwzones, maar ik zie geen tot amper verschil! Erg jammer. De stift is verkrijgbaar in drie verschillende tinten: rosé, beige en doré!

 photo Cover1_zps2455959b.png

Glanspoeder Stralend & Verjongend Effect – € 29,00

Ik hou van poeder! Of dit nou echt glanspoeder is weet ik niet want ik zie gewoon een matte poeder. Niet erg want ik vind dat zo een poeder gewoon matte hoort te zijn om je foundation mee af te poederen. Het is dan ook de finishing touch van de collectie. Als de concealer en de foundation er op zitten poeder je hem af met dit product. De poeder is heel gemakkelijk aan te brengen met het bijbehorende borstelje – waar ik niet zo een fan van ben, hij is veel te slap – of natuurlijk met je eigen kwasten. De rimpels beloven niet geaccentueerd te worden en het droogt de huid niet uit. Ik ben fan van deze poeder, de andere producten stellen me toch een beetje teleur, maar dit maakt toch weer een hoop goed. De poeder brengt makkelijk aan en maakt alles goed mat en naar mijn idee blijft het gedurende de dag goed zitten en blijft ook mooi mat. De poeder is te verkrijgen in vier verschillende tinten.

 photo Cover6_zps4aa59be7.png

Swachtes van de producten. Van links naar rechts: poeder, concealer en foundation. Zoals je ziet heeft de concealer net zoveel dekking als de poeder, raar toch? Je ziet dat de foundation heel dun is en niet echt mijn kleur.

 photo Cover7_zps45a45733.png

Mijn gezicht zonder make-up.

 photo Cover8_zps90f1160d.png

Met de concealer. Helaas zie ik totaal geen verschil. Ik heb geprobeerd dat puisjtes en moedervlekken weg te werken maar zonder resultaat. Ook bracht ik het bij de schaduwzones van mijn neus aan, maar ook daar zie ik geen verschil.

 photo Cover9_zpsc39f52cf.png

Met de foundation, ik ben meteen een paar tinten donkerder. En op mijn voorhoofd vind ik het er totaal niet natuurlijk uitzien. Nee, dit is niet een foundation die mij erg aanspreekt.

 photo Cover10_zpseb321d84.png

Afgepoederd ziet er al beter uit maar toch vind ik het erg nep. Ik hou daar niet zo van. Het zijn fijne en leuke producten maar voor mij is het het gewoon net niet, jammer!

De Yves Rocher Stralend & Verjongend Effect zijn vanaf februari te koop bij de Yves Rocher voor de aanbiedingsprijzen van (van 3 tot 27 februari) foundation € 18,95, concealer, € 15,95 en de poeder € 19,95.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Ik ben zelf niet zo fan van yvess rocher. De verpakkingen zien er mooi uit, jammer dat het net aan de verwachtingen voldeed ! x

  2. Ik vind het jammer dat het niet jouw kleur is; wellicht was je er enthousiaster over als de foundation beter overeen kwam! De poeder lijkt me toch wel weer fijn :-)

  3. Ik was laatst in Utrecht in was in de YR winkel. Wat mij opviel was dat de prijzen relatief hoog waren (in mijn hoofd was het altijd goedkoper) Ik heb toen ook met de poeder in mijn handen gestaan, omdat ie zo’n leuk printje heeft. Maar ben blij dat je een eerlijke review over de producten schrijft :)

  4. Ik ben best bereid om redelijk wat uit te geven voor goede producten, mits de kwaliteit goed is. Dat is hier duidelijk niet het geval. Skippen dus!

  5. ”Zelf heb ik ze helaas nog niet dus kon het niet testen” HELAAS? You crazy, woman? Wees blij! :-) Ik ben wel benieuwd naar de foundation.

  6. Ik heb bij een testpanel de coverstift al mogen gebruiken en vond de dekking eigenlijk best goed bij mezelf. Er zijn natuurlijk wel nog beter dekkende producten, maar het viel mij best mee. De kleur matcht bij mij precies, dus ik gebruik hem nog best vaak (en je kunt hem makkelijk meenemen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *