Yves Rocher Sérum Végétal 3

 photo eyeroll4_zpsa7b5b14b.png

Een hele poos geleden ontving ik de Yves Rocher Sérum Végétal 3, een oogserum dat rimpels zou moeten tegen gaan. Oké, misschien ben ik niet het juiste persoon, maar eigenlijk had ik nog nooit een product voor mijn ogen gebruikt, ik was wel een benieuwd hoe me dat zou bevallen. Ook heeft het serum een verkoelende werking op de huid, dus ach, baat het niet dan schaad het ook niet.

 photo eyeroll_zpscbde28b0.png

 photo eyeroll1_zpse2948f34.png

Het serum is dus eigenlijk gemaakt voor de oudere huid dat last heeft van rimpels, goed een echte review kan ik niet over dit product geven, maar wel het een en ander aan informatie natuurlijk. Het serum belooft de kraaienpootjes strak te maken en een verfrissende en koele oogopslag te geven.

Ingrediënten van het product.

 photo eyeroll3_zps4b96052a.png

Dit belooft het product allemaal, de 3 helpende handen tegen rimpels. Het verkoelende effect, hoge concentratie appel oligosides (suikers uit fruit) die zorgen dat de rimpels minder zichtbaar worden en de kracht van kastanjes laat het opgezwollen effect verdwijnen.

 photo eyeroll4_zpsa7b5b14b.png

De verpakking vind ik heel erg handig en vooral ook leuk. Ik ben vast een sucker op dit gebied maar ik vind het geweldig om met zo een tube met een balletje onder mijn ogen de wrijven. Het geeft inderdaad een heerlijke verkoelende werking. Of het echt tegen rimpels werkt kan ik niet zeggen. Ik gebruik het serum al meer dan een paar weken en zie echt geen enkel verschil. Maar na het aanbrengen in de ochtend krijg ik wel een stuk wakkerder gevoel omdat het zo lekker verkoelend is onder de ogen.

 photo eyeroll5_zpsda6f93d5.png

 photo eyeroll6_zpsee0a5cef.png

Het brengt een hele subtiele laag aan, zoals je kan zien is hij niet eens helemaal dekkend en laat hij ook stukjes droog. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er te veel uit het product komt.

 photo eyeroll7_zps3d6f2ec9.png

Goed er is natuurlijk geen enkel verschil bij mij te zien of dat er iets weg moet zijn maar ik gebruik het product wel elke ochtend met plezier om even lekker wakker te worden onder de ogen en mijn huid voelt dan zeker lekker soepel aan. Het serum kost helaas wel € 21,90 wat ik er persoonlijk niet voor over zou hebben, ik heb niet echt het gevoel gehad in al die weken dat het ook maar iets voor mijn rimpeltjes deed. Natuurlijk is dit product uitsluitend te koop bij Yves Rocher.

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Kelly caresse
  18 maart 2013 at 07:05

  Lijkt me wel een fijn oppeppend product maar dan wel aan de dure kant vind ik , al geloof ik wel dat je er lang mee kunt doen :)

 • Reply
  Ashleey
  18 maart 2013 at 07:17

  ljkt me wel fijn, maar ja als het alleen is voor ‘plezier’ is het wel prijzig en dat je huid soepel voelt gebruik ik liever wat anders maar wel fijne review!

 • Reply
  LounaBeauty/ Milou
  18 maart 2013 at 07:24

  Haha hilarisch dit soort dingen, had wel tof geweest als het echt iets had gedaan. Dan waren we allemaal verbaasd. Helaas ben ik een beetje uit mijn droom gerukt door de laatste aflevering van Kassa. ;-)

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  18 maart 2013 at 07:49

  lijkt me fijn voor de hogere leeftijd ;-)

 • Reply
  Sofie
  18 maart 2013 at 07:49

  Wat jammer! Had een fijn product kunnen zijn.

 • Reply
  beautytalkblog
  18 maart 2013 at 07:50

  Klinkt goed.. ik hou wel van de producten van Yves Rocher.
  Eefje

 • Reply
  Ingeborg
  18 maart 2013 at 07:55

  Hele fijne review. Jammer dat hij eigenlijk niet werkt.

 • Reply
  femketje
  18 maart 2013 at 08:25

  Voor wat oudere dames lijkt me dit wel wat!

 • Reply
  Kirsten
  18 maart 2013 at 09:40

  Hij lijkt me erg fijn, ik heb zelf ook nog nooit zo’n oog product geprobeerd.

 • Reply
  Eline
  18 maart 2013 at 09:52

  Prijzig hoor, maar lijkt me best fijn!

 • Reply
  beautyverse
  18 maart 2013 at 10:01

  Hij lijkt me wel fijn voor als je s’ochtends net wakker bent, dan zijn mijn ogen nog een beetje opgezwollen dan kan dit wel verfrissend zijn!

 • Reply
  Knor
  18 maart 2013 at 10:05

  Hahaha, aww maar je hebt ook amper rimpels :). Lijkt me idd wel fijn maar niet beter dan wat een paar plakjes komkommer kunnen doen als je net wakker bent ;)

 • Reply
  ChantalAngel
  18 maart 2013 at 10:12

  Het ziet er leuk uit en de roller is erg goed handig, maar 21 euro is wel wat aan de dure kant.

 • Reply
  Charlotte
  18 maart 2013 at 10:45

  Jammer dat het geen super product is anders had ik het wel gekocht denk ik.

 • Reply
  Lin
  18 maart 2013 at 11:22

  Zo’n roller is inderdaad erg fijn! Ik heb zo’n concealer-roller. Fijn spul ook.

 • Reply
  Linda HJHV
  18 maart 2013 at 11:33

  Ziet er goed uit! Jammer dat je geen verschil ziet, maja je hebt ook geen rimpels. Ik heb zoiets gehad, maar dan van Garnier, ook met zo een metalen balletje + camouflage. Vond het wel een fijn product en het is heel lekker verkoelend.

 • Reply
  talsbeauty
  18 maart 2013 at 11:48

  Het ziet er goed uit en die roller lijkt me erg handig maar ik vind 21 euro toch wel een beetje aan de hoge kant.

 • Reply
  edithmeijer
  18 maart 2013 at 12:22

  Jammer dat je geen verschil ziet, voor zo´n prijs!

 • Reply
  MiriamH
  18 maart 2013 at 13:21

  Geen kunst dat je geen verschil ziet, je hebt geen rimpels meis! :-) Is er geen gerimpelde dame in je ongeving die deze oogcreme voor je kan testen? Want om heel eerlijk te zijn, het artikel is leuk geschreven met prachtige foto’s, maar inhoudelijk stelt het niet zo veel voor. Dit komt natuurlijk omdat het product totaal niet geschikt is voor jouw jonge huid. Ik zou er dan voor kiezen om het door een ander te laten testen of er niet over te schrijven.
  Bedoelt als opbouwende kritiek hoor, ik lees je blog met veel plezier :-)

 • Reply
  Nathalie
  18 maart 2013 at 14:17

  Ik vind het altijd erg fijn om smorgens een serum onder mijn ogen te smeren, ik word er beter wakker van haha! Lijkt me een fijn product!

 • Reply
  Kimberly
  18 maart 2013 at 15:22

  Prijzig wel, maar het klinkt fijn! Ik vind het ook fijn om s ochtends iets onder mn ogen te smeren

 • Reply
  Anne Solveig
  18 maart 2013 at 18:19

  Jammer dat het zo duur is!

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  18 maart 2013 at 18:23

  Zo’n verkoelend balletje vind ik ook altijd erg fijn!

 • Reply
  Jana
  18 maart 2013 at 20:37

  Jammer klinkt niet zo super xx

 • Reply
  Evelien
  19 maart 2013 at 22:46

  Dat verkoelende balletje lijkt me erg fijn, maar ik zou ‘m toch niet kopen denk ik. Of ik moet zeker weten dat hij verschil maakt, maar dat is lastig te testen inderdaad.

 • Reply
  xxxcharr
  23 maart 2013 at 15:16

  Fijne review.
  Dat verkoelende effect onder je ogen lijkt me ook wel fijn. Maar voor rimpels en kraaienpootjes hebben we hem nog niet nodig haha :)

 • Laat een reactie achter