Search
Close this search box.

Yves Rocher Pure Calmille

 photo Kamille_zps67828bf0.png

Wisten jullie al dat Kamille heel goed voor de huid is? Kamille heeft namelijk een verzachtende en kalmerende werking op de huid. Yves Rocher is groot fan van Kamille en stopt het graag in haar producten. De Kamille van Yves Rocher komt al vanaf 1964 uit La Cacilly, Frankrijk. En omdat ze dit zo speciaal vinden komt er een schattig Limited Edition verpakking uit die de 20.000 Facebook fans hebben uitgekozen!

 photo Kamille1_zps297bf3cb.png

 photo Kamille2_zpsa3f5f450.png

Zoals ik al zei is dit niet een product wat lang verkocht gaat worden, het is echt limited editon, dus mocht je hem willen hebben moet je er snel bij zijn. De verpakking van de Pure Calmille is gekozen door de 20.000 Facebook fans die Yves Rocher toen had. De winnaar was de Vintage collectie met pure kamille. Dit is trouwens één potje van de in totaal drie verschillende dessins. De inhoud is een soort bodybutter die je voor het lichaam kan gebruiken maar ook voor je gezicht. Het is een wat stevigere crème die heerlijk zacht aanvoelt en snel in de huid trekt.

 photo Kamille4_zps28914385.png

De substantie is verreikt met biologische kamille die uit Frankrijk komt, uit de streek La Gacilly.

 photo Kamille3_zpsd4e241df.png

Zoals je kan zien zitten er heel veel verzorgende oliën in en niet echt teleurstellende ingredienten, op de parabenen na dan. Ongeveer in het midden wordt de kamille genoemd, daar zit dus aardig wat van in!

 photo Kamille5_zps6b9d754c.png

 photo Kamille6_zpsa137ae53.png

De Pure Calmille ruikt zoals je misschien al wel had gedacht, naar kamille. De geur is aanwezig maar zeker niet aan de overheersende kant, heel subtiel is hij er eigenlijk. Als je aan je huid ruikt, ruik je hem. Maar het is niet zo dat je hem constant ruikt.

 photo Kamille7_zpsc92872bc.png

De crème is heel boterachtig en lekker dik. Op de huid smelt hij snel om tot iets vloeibaars en dan kan je hem heel makkelijk uitsmeren over de huid.

 photo Kamille8_zps69f64ca9.png

Wat me trouwens meteen opviel is dat hij ontzettend snel door de huid wordt opgenomen. Ik vind de Pure Calmille een heel erg fijn product dat ik elke keer in mijn tas meeneem. Ja, ik neem hem mee, want het is een kleine verpakking van 50 ml die makkelijk met je mee kan nemen! Handig of niet?

 photo Kamille9_zps937a916d.png

De Limited Edition Pure Calmille van Yves Rocher ligt nu in de winkel in drie soorten verpakkingen voor € 2,50 en daar krijg je 50 ml voor.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Lijkt me een fijn product. De verpakking is echt super schattig, makkelijk om mee in je tas te nemen ook. De creme ziet er ook lekker dik en romig uit. Heb alleen geen idee hoe kamille ruikt.

  2. Ziet er fijn uit! 2,50 maar? whut! Die ga ik snel halen.
    Ik vind de geur van Kamille echt heerlijk, en als deze créme goed opneemt in je huid is dat helemaal top :D

  3. Ze zijn dus ook in de winkel te verkrijgen?? want ik heb hem net besteld en binnen vanaf de site maar dan heb je natuurlijk ook nog is verzend kosten. Ik heb meer besteld dan alleen de creme maar ik wil er nog een paar halen hij is zo giga fijn:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *