Yves Rocher Nagellak

 photo Yves Rocher Nagellak1_zpshhf2getn.png

Yves Rocher is stiekem een winkel die ik altijd voorbij loop. Waarom weet ik niet, want ze hebben tegenwoordig echt hele mooie en goede producten. Zelfs producten waar ik wel echt fan van ben geworden zoals hun foundation en dagverzorging. Yves Rocher blijft vernieuwen en komt met een hele nieuwe nagellak lijn met in totaal 50 verschillende kleuren. Ik laat jullie er een aantal zien en vertel wat ik er van vind.

 photo Yves Rocher Nagellak_zpskossa3fp.png

Dit is de hele collectie, bestaand uit 50 verschillende tinten. Als je goed kijkt hebben we twee soorten nagellak, ééntje met een zwarte dop en ééntje met een zilveren dop. De zwarte dop is een normale nagellak en die met een zilveren dop heeft een gel effect. Er staat gel effect, dus ik denk niet dat het een gellak is die langer blijft zitten. Tenminst daar wordt niets over gecommuniceerd.

 photo Yves Rocher Nagellak2_zpsi88rivd8.png

De flesjes hebben een schattige en lieve uitstraling, ze zijn namelijk ook niet zo groot. Ze hebben een inhoud van 5 ml wat niet erg veel is.

Yves Rocher is natuurlijk op de natuurlijke tour. Ook in deze nagellak is daar aan gedacht. In de nagellak zit namelijk Elemihars verwerkt. Deze hars komt uit de bomen op de Filipijnen en zorgt ervoor dat de lak mooi gaat glanzen en het licht reflecteert.

 photo Yves Rocher Nagellak4_zpsm3xtwck6.png

De structuur van de nagellak vind ik iets dikker dan normaal waardoor hij in mijn beleving net iets lastiger lakt dan andere lakken. Hij maakt geen strakke lijn aan de zijkant omdat hij toch een klein beetje trekkerig is. Het borsteltje heeft wel een fijne vorm waardoor je gemakkelijk kan lakken. Als de lak nog íets dunner was geweest was hij perfect. Laten we snel naar wat kleuren kijken.

 photo Yves Rocher Nagellak5_zpsorwsq8wx.png

Pivoine Nacré

Een prachtige kleur roze met een wat grotere shimmer, staat heel luxe. Dekt eigenlijk perfect met één laagje.

 photo Yves Rocher Nagellak6_zpsh3xy67md.png

Taupe Rosé

Een prachtige nude kleur, ik hou er van! Dekt ook perfect met één laagje.

 photo Yves Rocher Nagellak7_zpsy5wlggrw.png

Orange Sanguine

Deze kleur snap ik nooit zo, het is geen rood maar ook geen oranje. Als ik een kleur moest kiezen die ik niet mooi vind is het denk ik deze kleur, heel gek. Dekt net met twee laagjes.

 photo Yves Rocher Nagellak8_zpsifff1nxl.png

Aubergine Profond

Alsof je een aubergine op je nagels hebt, een prachtige kleur! Ook deze structuur is wat dikker waardoor hij streperig dekt. Maar dekt wel met één laagje.

 photo Yves Rocher Nagellak9_zpsxzghawu9.png

Blue Pensée

Een echte donkerblauwe kleur, staat heel chique! Dekt met één laagje.

 photo Yves Rocher Nagellak3_zpscre7ifbb.png

De lakken hebben een verrassende dekking, ze dekken eigenlijk allemaal met één laagje! Wel vind ik jammer dat de structuur wat aan de dikke kant is. Het kwastje is fijn en lakt precies. Alle kleuren zien er ook erg tof uit, maar niet bijzonder. Maar ik denk ook niet dat dat past bij een merk zoals Yves Rocher. De potjes hebben een inhoud van 5 ml en kost € 5,90. Omgerekend niet heel erg goedkoop, maar Yves Rocher heeft vaak leuke acties waardoor hij vast vaak goedkoper is. Vanaf juni zijn deze vrolijke lakken te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Bianca
  19 mei 2015 at 15:49

  Vind de kleuren erg mooi eruit zien en dat het een wat kleinere potje is qua inhoud is niet erg, maak toch nooit nagellak echt helemaal op :-)

 • Reply
  Vanessa
  19 mei 2015 at 15:51

  Wauw, de kleur Pivoine Nacre is mooi!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  19 mei 2015 at 16:09

  Oeh de beige en aubergine kleur zijn echt prachtig! Ben benieuwd naar de houdbaarheid op de nagels, lakjes chippen bij mij meestal na 1 dag al..
  Liefs, Iris

 • Reply
  Manon
  19 mei 2015 at 16:20

  Hele mooie kleuren, ik vind de verpakking ook leuk!

 • Reply
  Margot
  19 mei 2015 at 16:32

  Er zitten leuke kleurtjes tussen!

 • Reply
  Melissa
  19 mei 2015 at 16:35

  Die aubergine kleur is zo mooi! Ik zat te twijfel van de week of ik ze moest bestellen. Dit is DE druppel. Haha. Fijne review!

 • Reply
  bymirandaa
  19 mei 2015 at 17:17

  Oh wauw! De eerste en de donkerpaarse kleur verrassen me. Heel mooi.
  Ik loop de Yves rocher eigenlijk ook altijd voorbij maar ben nu stiekem wel benieuwd naar de lakjes. Leuk om dit merk op je blog langs te zien komen!

 • Reply
  Marjolein
  19 mei 2015 at 17:27

  Oeh die donkerblauwe vind ik super tof! En de roze met de glitters is ook best leuk :).

 • Reply
  Nicole
  19 mei 2015 at 17:27

  Hele fijne review! Ik heb er ook eentje van deze nieuwe collectie en ik was zo verbaasd over de dekking! Echt prachtig.

 • Reply
  PureBeautyByM
  19 mei 2015 at 17:48

  Ik ga al jaren bij Yves Rocher steeds tevreden als ik iets koop vooral make up en douchegel!

 • Reply
  Amelie
  19 mei 2015 at 18:21

  Yves Rocher heeft zelf zo vaak acties dat ik daar nog nooit iets zonder korting heb gekocht! Mooie lakjes!

 • Reply
  Denise
  19 mei 2015 at 18:58

  Wauw, het paarse lakje is ontzettend tof! Jammer dat ze wat dik zijn, maar ik zou zeker overwegen om er een aan te schaffen!

 • Reply
  Dana
  19 mei 2015 at 20:03

  Er zitten echt hele mooie kleuren tussen maar ik loop de Yves Rocher ook altijd voorbij ..

 • Reply
  Femke
  19 mei 2015 at 20:20

  Wauw, wat een mooie kleurtjes weer die ze aan de collectie toevoegen. Ik heb vaker lakjes gehad van Yves Rocher maar op dit moment heb ik er geen.. Wordt toch eens tijd om die in de zomer weer te gaan bestellen/ halen in Brussel :-). Als ik in een Yves Rocher winkel ben vind ik het ook altijd heerlijk om bad- en doucheproducten te kopen en vooral ook als kleine cadeautjes!

 • Reply
  chucky1012
  19 mei 2015 at 21:14

  Super mooie kleuren!

 • Reply
  Yvonne
  19 mei 2015 at 21:29

  Ik heb Yves Rocher altijd leuk gevonden en nog steeds. :-) Vooral hun douchegels vind ik heerlijk. Maar als ik voor een nagellak ga vind ik die van Essie toch het fijnst!

 • Reply
  lucindainwonderland
  20 mei 2015 at 07:09

  Prijs valt mij erg mee en dan ook nog dekkend zijn met één laagje bij bijna alle kleurtjes, netjes hoor. Denk dat ik zeker wel even ga rondneuzen tussen de lakjes. xxx Lucinda

 • Reply
  beautifulday4makeup
  20 mei 2015 at 11:16

  Pivoine Nacré vind ik een supermooie kleur

 • Reply
  Mieke
  20 mei 2015 at 11:33

  Leuke lakjes alleen zou ik ze eerder gebruiken voor de herfst periode. Pivoine Nacré vind ik echt prachtig. Ik zou ze dan inderdaad met een kortingscode of dergelijke aanschaffen.

 • Reply
  Daniëlle
  20 mei 2015 at 15:02

  Prachtige kleuren! Vooral Aubergine Profond en Pivoine Nacré zijn mooi :-)

 • Reply
  Roxanne
  27 mei 2015 at 22:35

  Wauw! De paarse en de roze!

 • Laat een reactie achter