Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Volgens mij heb ik echt jaren onder een steen geleefd, waarom wist ik gewoon niet dat mijn favoriete geur ooit een parfum heeft?! Wie mij redelijk kent weet dat de geur van Monoï of beter gezegd de tiarébloem is echt iets waar ik van smelt. De geur doet me denken aan de zomer, de zon, mijn jeugd en alles waar ik gelukkig van word. Nu zijn er een aantal bodycare lijnen met deze geur, maar nooit eerder vond ik parfum.

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Mijn liefde voor deze geur begon vroeger, heel lang geleden. Als het een warme dag was geweest en we de hele dag in de zon hadden gespeeld smeerde mijn moeder ons altijd in met een after sun gel van Yves Rocher met deze geur. Ik werd altijd helemaal wild van deze geur, zo lekker vond ik het ruiken. Ik wil niet weten hoe vaak ik als klein kind met mijn neus boven dat potje heb gehangen. Op een gegeven moment kreeg ik gewoon ‘zin’ om mijn rug er mee in te smeren (desondanks dat het altijd ijskoud aanvoelde).

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Jaren ben ik de geur uit het zicht verloren, of misschien beter gezegd uit de neus verloren, haha. Ik heb er eigenlijk ook nooit meer over nagedacht want het is echt jaren geleden dat we dit hadden en dat het misschien nog wel bestond. Ik was echt een jaar of 6 en toen legde ik echt de link van een after sun niet met de Yves Rocher en al helemaal niet met de geur. Toen ik me in beauty begon te interesseren kwam ik eens in Yves Rocher terecht en daar rook ik het weer, die heerlijk geur!

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Alleen toen waren er nog niet zo veel verschillende producten van zoals nu, want je vind alles echt van deze geur bij de Yves Rocher, van shampoo tot een parfum. Maar dat wist ik tot van de week gewoon niet. En nu snap ik ook waarom, ik loop wel eens onze Yves Rocher binnen maar zag het eigenlijk nooit staan. Nu weet ik ook waarom, ik had gewoon helemaal achterin de winkel moeten kijken, het hoekje om. Daar stond dit hele walhalla op mijn te wachten, echt je kan me niet gelukkiger maken.

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

De vrolijke verpakking van de Monoï Eau de Toilette stond me aan te staren en met ook nog eens 50% korting. Ik sprayde de tester enthousiast over me heen en ik wist het meteen, deze gaat met me mee naar huis! Het is een flinke fles van 100 ml die ik nu voor € 12,50 kocht in de aanbieding. Hij kost normaal € 25,00 maar is nu in de aanbieding omdat alles in de winkel 50% korting heeft.

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Wat Yves Rocher zelf over deze geur zegt is ook erg aanlokkelijk: Laat u meevoeren naar een paradijselijk, hagelwit strand, omgeven door azuurblauwe lagunes, met deze Tahitiaanse geursensatie dat direct een vakantiegevoel oproept. Als de streling van een exotisch briesje komen de geuren van tiarébloemen en ylang-ylang samen tegen een achtergrond van vanille, om de huid te verwarmen als door een zonnestraal.

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

De geur is zeker sterk aanwezig als je hem opspuit, maar moet eerlijk toegeven dat hij toch wel redelijk snel vervliegt. Maar als je een fles van 100 ml voor € 12,50 kan kopen doe ik daar niet moeilijk over, bijspuiten is namelijk zeker geen straf. Ben je nou net zoals ik net zo gek op deze heerlijke zomerse geur, ga dan snel naar de winkel of online en scoor deze geur. En als je deze geur nog niet kent, echt ruiken! Zo lekker!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Vanessa
  10 juli 2016 at 15:26

  Lijkt mij een heerlijke geur voor de zomer. Mooie verpakking ook!

 • Reply
  Tineke
  10 juli 2016 at 15:48

  Dit is denk ik wel een van mijn favoriete geuren ooit!
  liefs

 • Reply
  Olga
  10 juli 2016 at 15:56

  Elke zomer koop ik zo een flacon hmmmmm

 • Reply
  femketje
  10 juli 2016 at 15:59

  klinkt echt super nice :D

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  10 juli 2016 at 16:08

  Oh ja, die geur vond ik vroeger inderdaad ook zo lekker. Nooit geweten dat er ook parfum van was! Heerlijk nostalgisch!

 • Reply
  Tania
  10 juli 2016 at 16:21

  Die geur is gewoon zalig!

 • Reply
  Eline
  10 juli 2016 at 16:54

  Ik ben benieuwd geworden, deze ga ik zeker een keertje testen!

 • Reply
  Varenka W
  10 juli 2016 at 17:16

  Zomer of winter deze heb ik ALTIJD in huis <3

 • Reply
  Manon
  10 juli 2016 at 18:37

  Deze klinkt heerlijk zeg! Die ga ik echt onthouden!

 • Reply
  Astrid
  10 juli 2016 at 19:41

  Ooh ja! Deze geur ken ik ook nog van vroeger. Heel lekker zomers.

 • Reply
  Aarti
  10 juli 2016 at 21:08

  Deze is echt ohw zo lekker . Ik heb hier de droog olie van plus ook de parfum. Je ruikt de hele dag heerlijk ?. Liefs Aarti

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  10 juli 2016 at 21:16

  Door jou omschrijving ben ik wel benieuwd geworden! ik ken de geur nog helemaal niet, maar lijkt me wel lekker. Die prijs is ook echt helemaal OK!

 • Reply
  Mer
  10 juli 2016 at 22:59

  Hah! Zó mee eens. Al heb ik de parfum al wel een aantal jaren. Zeker lekker veel mee spuiten Aranka, hij gaat namelijk best snel kapot/overdedatum/hoejehetookwilnoemen. Sentiment hè, allemaal van de moeders. Ze hebben ook glitterolie, vanalles.

  Leuk je artikelen over Weightwatch. Ik heb ook jouw lengte en breedte en wil er wat aan gaan doen. Wie weet heb ik wat aan je tips en kan ik inspiratie opdoen. Succes!

  X

 • Reply
  Siri
  11 juli 2016 at 08:36

  Ik heb eigenlijk hetzelfde als jij, als kind gebruikten wij deze aftersun altijd en in iedere zomervakantie. Ik vind de geur heerlijk en haal ieder jaar nog de aftersun en shampoo. Ik heb deze parfum ook, maar vind het toch ietsje afwijken van de originele “aftersun-geur”, iets zwaarder. Ik heb ooit (heb hem nog steeds eigenlijk) een soort bodysplash van de geur gehad. Eau parfumante exotique. Deze ruikt exact naar de geur en vind ik eigenlijk veel lekkerder. Je kan hem alleen nergens meer kopen volgens mij :(

  • Reply
   Siri
   11 juli 2016 at 08:39

   Ik weet trouwens dat ze nu nog steeds de blauwe bodysplash hebben, maar de geur is niet meer hetzelfde.. Verpakking was ook anders.

 • Reply
  Susan
  11 juli 2016 at 09:01

  Ik ken deze niet, maar hij lijkt me echt heerlijk!

 • Reply
  chucky1012
  11 juli 2016 at 09:25

  Dit ken ik niet!
  Het klinkt goed!
  Ik zal eens snel naar de winkel gaan die dit verkoopt om te ruiken.

  Xoxo

 • Reply
  Fenna
  11 juli 2016 at 09:58

  Deze geur vind ik juist echt zo vreselijk vies! Wat kunnen smaken toch verschillen, niet?

 • Reply
  Natasja
  11 juli 2016 at 10:07

  Ja deze geur is zo lekker! Ik wist niet dat ze met 50% korting waren, snel even op de site kijken!

 • Reply
  rachel
  11 juli 2016 at 10:08

  hij klinkt goed! ik ga hem snel even ruiken :D

 • Reply
  Caitlyn
  11 juli 2016 at 12:03

  Dit is echt al jaren mijn favoriete en meeste gebruikte zomerparfum. Het ruikt gewoon zo lekker én dat zomergevoel krijg je er gewoon bij. Combineer dat met een fijn prijsje en wat mij betreft hebben we een winnaar.
  xx

 • Reply
  Marijn
  13 juli 2016 at 18:23

  Wat een leuk verhaal zit er achter de geur! Leuk artikel!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  18 juli 2016 at 13:43

  Het lijkt mij een supertoffe geur voor als je op vakantie bent op een zonnig eiland

 • Laat een reactie achter