Search
Close this search box.

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Volgens mij heb ik echt jaren onder een steen geleefd, waarom wist ik gewoon niet dat mijn favoriete geur ooit een parfum heeft?! Wie mij redelijk kent weet dat de geur van Monoï of beter gezegd de tiarébloem is echt iets waar ik van smelt. De geur doet me denken aan de zomer, de zon, mijn jeugd en alles waar ik gelukkig van word. Nu zijn er een aantal bodycare lijnen met deze geur, maar nooit eerder vond ik parfum.

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Mijn liefde voor deze geur begon vroeger, heel lang geleden. Als het een warme dag was geweest en we de hele dag in de zon hadden gespeeld smeerde mijn moeder ons altijd in met een after sun gel van Yves Rocher met deze geur. Ik werd altijd helemaal wild van deze geur, zo lekker vond ik het ruiken. Ik wil niet weten hoe vaak ik als klein kind met mijn neus boven dat potje heb gehangen. Op een gegeven moment kreeg ik gewoon ‘zin’ om mijn rug er mee in te smeren (desondanks dat het altijd ijskoud aanvoelde).

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Jaren ben ik de geur uit het zicht verloren, of misschien beter gezegd uit de neus verloren, haha. Ik heb er eigenlijk ook nooit meer over nagedacht want het is echt jaren geleden dat we dit hadden en dat het misschien nog wel bestond. Ik was echt een jaar of 6 en toen legde ik echt de link van een after sun niet met de Yves Rocher en al helemaal niet met de geur. Toen ik me in beauty begon te interesseren kwam ik eens in Yves Rocher terecht en daar rook ik het weer, die heerlijk geur!

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Alleen toen waren er nog niet zo veel verschillende producten van zoals nu, want je vind alles echt van deze geur bij de Yves Rocher, van shampoo tot een parfum. Maar dat wist ik tot van de week gewoon niet. En nu snap ik ook waarom, ik loop wel eens onze Yves Rocher binnen maar zag het eigenlijk nooit staan. Nu weet ik ook waarom, ik had gewoon helemaal achterin de winkel moeten kijken, het hoekje om. Daar stond dit hele walhalla op mijn te wachten, echt je kan me niet gelukkiger maken.

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

De vrolijke verpakking van de Monoï Eau de Toilette stond me aan te staren en met ook nog eens 50% korting. Ik sprayde de tester enthousiast over me heen en ik wist het meteen, deze gaat met me mee naar huis! Het is een flinke fles van 100 ml die ik nu voor € 12,50 kocht in de aanbieding. Hij kost normaal € 25,00 maar is nu in de aanbieding omdat alles in de winkel 50% korting heeft.

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

Wat Yves Rocher zelf over deze geur zegt is ook erg aanlokkelijk: Laat u meevoeren naar een paradijselijk, hagelwit strand, omgeven door azuurblauwe lagunes, met deze Tahitiaanse geursensatie dat direct een vakantiegevoel oproept. Als de streling van een exotisch briesje komen de geuren van tiarébloemen en ylang-ylang samen tegen een achtergrond van vanille, om de huid te verwarmen als door een zonnestraal.

Yves Rocher Monoï Eau De Toilette

De geur is zeker sterk aanwezig als je hem opspuit, maar moet eerlijk toegeven dat hij toch wel redelijk snel vervliegt. Maar als je een fles van 100 ml voor € 12,50 kan kopen doe ik daar niet moeilijk over, bijspuiten is namelijk zeker geen straf. Ben je nou net zoals ik net zo gek op deze heerlijke zomerse geur, ga dan snel naar de winkel of online en scoor deze geur. En als je deze geur nog niet kent, echt ruiken! Zo lekker!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

 1. Deze is echt ohw zo lekker . Ik heb hier de droog olie van plus ook de parfum. Je ruikt de hele dag heerlijk ?. Liefs Aarti

 2. Hah! Zó mee eens. Al heb ik de parfum al wel een aantal jaren. Zeker lekker veel mee spuiten Aranka, hij gaat namelijk best snel kapot/overdedatum/hoejehetookwilnoemen. Sentiment hè, allemaal van de moeders. Ze hebben ook glitterolie, vanalles.

  Leuk je artikelen over Weightwatch. Ik heb ook jouw lengte en breedte en wil er wat aan gaan doen. Wie weet heb ik wat aan je tips en kan ik inspiratie opdoen. Succes!

  X

 3. Ik heb eigenlijk hetzelfde als jij, als kind gebruikten wij deze aftersun altijd en in iedere zomervakantie. Ik vind de geur heerlijk en haal ieder jaar nog de aftersun en shampoo. Ik heb deze parfum ook, maar vind het toch ietsje afwijken van de originele “aftersun-geur”, iets zwaarder. Ik heb ooit (heb hem nog steeds eigenlijk) een soort bodysplash van de geur gehad. Eau parfumante exotique. Deze ruikt exact naar de geur en vind ik eigenlijk veel lekkerder. Je kan hem alleen nergens meer kopen volgens mij :(

  1. Ik weet trouwens dat ze nu nog steeds de blauwe bodysplash hebben, maar de geur is niet meer hetzelfde.. Verpakking was ook anders.

 4. Dit is echt al jaren mijn favoriete en meeste gebruikte zomerparfum. Het ruikt gewoon zo lekker én dat zomergevoel krijg je er gewoon bij. Combineer dat met een fijn prijsje en wat mij betreft hebben we een winnaar.
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *