Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Zomerse geuren, ik ben er gek op! Mijn kantoor wordt ook overspoeld door lekkere geuren voor de zomer in verschillende vormen. Yves Rocher heeft één van mijn favoriete zomer geuren ooit, de Monoï de Tahiti lijn. Al zo lang ik me kan herinneren vind ik deze geur heerlijk. Ik weet nog goed dat mijn moeder hier altijd een after sun van had en ik dat als kind zijnde zo lekker vond ruiken. Maar dit jaar heeft Yves Rocher een nieuwe zomerse geur, Maracuja!

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

De Maracuju collectie heeft een typisch zomerse geur en met zijn felle kleuren en tropische geuren kom je meteen in de stemming. De Maracuja collectie is een lijn die bestaat uit verschillende soorten producten voor het lichaam en heeft ook nog een make-up collectie met zomerse items. De producten bevatten grotendeels ingrediënten van natuurlijke oorsprong en dat is wel zo prettig om te weten. De collectie vind ik er echt heel erg tof en zomers uitzien en de geur is echt heerlijk! Het is een mix van passievrucht en gember. Ik ben normaal niet zo een fan van gember, maar hierbij past het perfect!

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Botanical Scrub 150 ml – € 4,95

Een scrub voor de zomer is voor mij echt een must. Ten eerste is het goed voor de haartjes die je afscheert zodat ze niet gaan ingroeien. Maar het is ook goed om je huid goed te scrubben voor een egale bruine kleur. En waar ik het graag voor gebruik is om de laatste restjes zonnebrand van mijn huid af te boenen. Deze scrub ruikt echt heerlijk en heeft veel scrubbende deeltjes in zich zitten. Desondanks voelt hij mild aan op de huid maar doet hij zeker wel goed zijn werk! Ik vind hem erg prettig.

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Shower Gel 200 ml – € 2,50

Een collectie is natuurlijk niet compleet zonder een shower gel, want wassen en lekker ruiken hoort er natuurlijk bij. De shower gel is er in twee varianten, een kleine fles van 200 ml en een grote fles van 400 ml om lekker lang mee te doen. De shower gel is vrij dun van structuur dus daar moet je even mee opletten. Voor de rest smeert hij lekker uit over de huid en schuimt subtiel. En de geur is echt heerlijk!

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Hydraterende Gel 200 ml – € 4,95

Ik moest eerst even goed lezen voordat ik snapte wat dit voor een product was. Want is het nou voor onder de douche of een soort van body lotion? Het is dus een soort van body lotion in de vorm van een gel. Het is heel verfrissend en smeert gemakkelijk over de huid. Wel vind ik hem wat plakkerig en het duurt ook eventjes voordat hij ingetrokken is. In de tussentijd heb je dus echt zo een kleverige en plakkerige huid, dat vind ik niet prettig. Maar als hij eenmaal ingetrokken is voel je er niets meer van behalve een zachte huid die heerlijk ruikt.

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Yves Rocher Maracuja Eau de Toilette 100 ml – € 32,00

Hij is meteen het duurste van allemaal, de eau de toilette met deze heerlijke geur. Maar je krijgt er dan ook een hele grote fles van 100 ml voor en omgerekend is dat helemaal niet duur. Hij heeft een leuke en zomerse verpakking en werkt prima. De geur is heerlijk maar zoals je misschien al wel verwacht bij dit soort geuren is dat hij erg snel vervliegt. Dat is ook bij deze het geval en je moet echt wel een paar keer per dag bij spuiten om hem te blijven ruiken. Zelf vind ik dat nooit zo erg met zomerse geurtjes, want dan kan ik ’s avonds mijn ‘echte’ geuren dragen. Maar wil je echt de hele dag naar deze geur ruiken moet je meerdere malen sprayen of toch een andere geur zoeken die langer blijft hangen.

Yves Rocher Maracuja Zomer Collectie

Ik vind de collectie echt heel erg leuk en is ook fijn geprijsd. De producten zijn over het algemeen erg fijn en ruiken vooral super lekker. De Maracuja collectie is vanaf nu te koop bij de Yves Rocher en online in hun webshop. Hebben jullie de lijn al geroken?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  chucky1012
  17 mei 2018 at 08:14

  Het ziet er zo mooi uit ?
  Hier hou ik van en zal er zeker iets van gaan kopen…..
  De winkel die dit verkoopt daar kom ik graag ??

 • Reply
  lieniemienie
  17 mei 2018 at 08:37

  Oh deze producten zien er fijn uit ? Ik vind zo’n gel product ideaal op in de koelkast te leggen en bij warme dagen op te smeren. Ook fijn dat er bijna altijd kortingen zijn bij de Yves Rocher. Zitten er plastic deeltjes in de scrub? Want ik kan de lijst met bestanddelen niet goed lezen.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  17 mei 2018 at 09:24

  Ik vind het een heerlijke geur, vooral ook de Eau de Toilette. Al is hij qua kwaliteit inderdaad eerder een bodysplash omdat hij niet zo lang blijft hangen..

 • Reply
  Rachel
  17 mei 2018 at 09:34

  het ziet er wel lekker zomers uit en nee ik ken de lijn niet omdat ik niet zoveel met het merk heb, maar word wel nieuwsgierig nu

 • Reply
  Kelly
  17 mei 2018 at 10:10

  Ik ben dol op de geur van Maracuja. Ben hier heel nieuwsgierig naar! :)

 • Reply
  Laura - I scream beauty!
  18 mei 2018 at 03:57

  Heel benieuwd naar deze lijn! De verpakking alleen is al prachtig!

 • Reply
  aboutsbstyle
  18 mei 2018 at 12:26

  De scrub bind ik altijd heerlijk in gebruik, zeker in combinatie met de showergel. Ik ben erg benieuwd naar de geur, en of ik binnenkort in de beurt kom van een winkel. Liefs soraya

 • Laat een reactie achter