Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Yves Rocher komt de laatste tijd echt met ontzettend leuke producten als je het mij vraagt! Dit keer hebben ze een hele nieuwe lijn, of eigenlijk lijnen. Les Plaisirs Nature een volledige collectie van plantaardige verzorgingsproducten die zorgen dat iedere huid op haar mooist is. Ik vind de producten er ontzettend leuk uitzien en ben dan ook erg benieuwd naar de werking. Kijken jullie mee?

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Je kan het misschien al wel zien, de producten zijn opgedeeld in twee verschillende soorten collecties. Je hebt de collectie met de fleurige gelige transparante verpakkingen en een collectie met de heldere witte verpakkingen. De ‘gele’ collectie bestaat uit drie productlijnen van nieuwe combinaties uit het weldadige plantenrijk: Relax, Energie en Sensueel. Deze verschillende collecties hebben allemaal hun eigen geur.

De witte producten zorgen eigenlijk voor de hydratatie en verzorging van de huid. Waarbij de transparante flessen meer voor het douchen en verkwikken zijn helpen de witte flessen echt doeltreffend. Deze drie varianten vind je nieuw in het assortiment die eigenlijk speciaal voor de benen zijn bedoeld, want die hebben wel wat extra verzorging nodig in de zomer.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

De hele collectie bestaat in totaal uit 50 verschillende producten, maar daar komen dus in totaal vier nieuwe producten bij, deze drie en een body milk. Al deze producten beloven je meer energie te geven en de scrub was vooral heel erg belangrijk. Want je weet het, van een goed gescrubte huid worden we veel mooier bruin! Ik stel je de nieuwe producten graag even voor.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Yves Rocher Peelende Douchegel Mango & Koriander – € 3,95

Het eerste wat ik dacht is oei, als ik iets echt heel erg vies vind dan is het koriander wel. Ik had dus eigenlijk al meteen een vervelend vooroordeel over dit product dat ik het niet lekker zou gaan vinden. Gelukkig valt dat heel erg mee want ik combinatie met mango is het best lekker. Eerlijk is eerlijk, ik ruik wel subtiel de koriander en dat maakt het toch dat het niet van favoriete geur zou worden.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

De scrub is heel zacht en bevat natuurlijke en zachte scrubdeeltjes. Het is niet meteen een hele heftige scrub maar een zachte scrub die je eventueel elke dag zou kunnen gebruiken. Omdat het in combinatie met een shower gel is schuimt hij ook lichtjes. Als scrub vind ik hem erg prettig.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Yves Rocher Bad- en Douchegel Mango & Koriander 400 ml – € 3,50

Wil je niet elke dag een scrub gebruiken maar je wel lekker wassen, dan is er natuurlijk ook nog een lekkere fles bath & shower gel. Dit is een fles van 400 ml, maar als je dat te groot is bestaat er ook nog een fles van 200 ml die voor € 1,95 te koop is.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Op de shower gel heb ik eigenlijk niets aan te merken. Het is een prima basic product met een bijzondere geur waar je natuurlijk van moet houden. Hij schuimt subtiel onder de douche en laat geen droge of trekkerige huid achter.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Yves Rocher Bodyscrub met suiker en Mandarijn, Citroen en Cederhout 150 ml – € 11,95

Een klein potje met best een flinke prijs, daar stond ik wel even van te kijken, wat zou er dan zo bijzonder aan deze scrub zijn? Naast de geur die ik echt super lekker vind is het net een soort van boter waar je je mee scrubt. Een bijzonder en rijk product waar je echt maar weinig van nodig hebt.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Alle scrubs uit deze lijn bevatten 100% natuurlijke vruchtenpitten dus zijn goed voor het milieu, dat is erg fijn om te weten! Ik vond het trouwens wel onhandig de scrub onder de douche te gebruiken. Het is echt een soort boter waar je best hard op moet drukken om wat los te krijgen, niet echt handig onder een stromende douche. Maar hij scrubt echt heerlijk en laat een subtiel vettig laagje achter.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Dan hebben we nog de verzorgende en hydraterende lijn met drie nieuwe producten die speciaal bedoeld zijn voor de benen. Je kan ze natuurlijk wel op andere plekken gebruiken maar hiervoor zijn ze het doeltreffendst. De verpakkingen zien er mooi en clean uit. Ik krijg meteen het idee dat ik goede natuurlijk producten aan het gebruiken ben, dat stralen ze zeker uit.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Yves Rocher Verfrissende Gel voor de Benen 200 ml – € 14,90

Dezw verfrissende gel zorgt dat zware, vermoeide benen snel weer licht en energiek aanvoelen. Ideaal voor benen die moe zijn van lange wandelingen tijdens citytrips of avontuurlijke vakanties! En dat kan ik weten, want na een dagje wandelen op vakantie – je gaat altijd veel verder dan gepland – kunnen je benen en voeten wel wat verlichting gebruiken.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

De gel is vrij dun en voelt heerlijk verkoelend en fris aan op de benen, echt een verademing. Het is een lichte structuur waardoor het snel opgenomen wordt door de huid en het verfrissende effect voel je een paar uur lang, erg prettig. Zeker een must in je vakantie koffer.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Yves Rocher Hydraterende Bodymilk 200 ml – € 9,50

Deze hydraterende bodymilk voor droge huid is ontwikkeld op basis van aloë vera. Aloë vera is een plant die overleeft in extreme droogten door grote hoeveelheden water in haar dikke bladeren op te slaan. Ik ben gek op producten met aloë vera, het doet echt veel goeds voor mijn huid en voelt nooit vettig aan waardoor het snel opgenomen wordt door de huid, daar ben ik naar op zoek!

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Het is een wat dikkere crème die heel makkelijk uitsmeert en helemaal niet rijk of plakkerig aanvoelt, juist heel zacht en verzorgend. Ik smeer hem uit over mijn benen en armen en het trekt ontzettend snel in en daarna voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Er is trouwens ook nog een grotere variant van 390 ml die € 14,90 kost.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Hydraterende en Nagroei Vertragende Mousse 200 ml – € 16,90

Als laatst hebben we deze hydraterende mousse die heel bijzonder is. Het verfijnt de huidstructuur zodat de huid glad, gelijkmatig en heerlijk zacht wordt. De mousse vertraagt bovendien de nagroei van haartjes. Tenminste, dat is wat het belooft, klinkt heel bijzonder.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Ik moest even kijken wat je nou precies met deze mousse moest. Is het nou om zo over je benen uit te smeren of kan je jezelf er mee wassen. Het is dus het laatste het is een mousse om je lekker mee te wassen. Handig dacht ik, want dan kan ik het ook mooi voor mijn oksels gebruiken, die haartjes mogen ook wel langer weg blijven! Helaas na veelvuldig gebruik merk ik er niets van, maar de mousse is wel lekker om mee te wassen.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Ik vind de nieuwe Yves Rocher producten voor het lichaam leuk en lekker voor fijne prijsjes. De producten zijn natuurlijk gelanceerd met een knipoog naar de zomer en zijn goed bruikbaar in deze tijd van het jaar. Naar welk product zijn jullie nieuwsgierig geworden? De producten van Yves Rocher zijn te koop in de winkels van Yves Rocher en online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Nou, ik vind het nogal aan de prijs allemaal! Nee, te duur hoor, er zijn goede producten voor een fijner prijsje….

  2. Wat een leuke en vernieuwende producten zitten hier bij! mooie foto’s heb je gemaakt, ziet er vrolijk uit. ik ben echt geen fan van koriander net als jou haha dus ik ben benieuwd naar de geur ervaring.

  3. Heb je die shower gel ook in bad gebruikt? Alle ja, op de fles staat toch dat het kan? Drogen je benen daardoor uit, want je ligt toch langer in het water met dat product? Ik vraag het omdat ik die wss het vaakst in bad zou gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *