Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yves Rocher Kerst Make-Up Collectie 2016

Clinique Aromatics In Black

Ik vind Yves Rocher een heel erg leuk merk met vaak verrassende producten die heel goed van kwaliteit zijn of gewoon een hele prettige prijs hebben. Dit jaar kreeg ik ook weer een hele grote selectie van de kerst make-up collectie opgestuurd. Ik weet niet of jullie vorig jaar mijn review hadden gelezen, maar op het eerste gezicht deed het me heel erg denken aan de collectie van vorig jaar, niet echt vernieuwd dus… Of toch wel?

Clinique Aromatics In Black

Toch wel dus! Ik heb meteen even het artikel van vorig jaar erbij gepakt – waar ik ook meteen schrok van de foto’s van mezelf – en wat blijkt, het is toch echt een hele andere collectie. De verpakkingen zijn wel hetzelfde gebleven en dat schept misschien wat verwarring. De collectie is dus totaal niet met allemaal nieuwe kleuren en producten. Op het eerste gezicht vind ik de producten er heel erg mooi en vooral kerstig uitzien.

Clinique Aromatics In Black

Met de paletten open is de collectie helemaal compleet. Er zijn twee verschillende paletten, eentje met vijf verschillende kleuren oogschaduw en een palette met vijf verschillende kleuren lipstick n prachtige warme tinten die perfect bij de tijd van het jaar passen. Het oogschaduw palette heeft vooral erg veilige kleuren, waar iedereen wat mee kan. Om de look wat meer te geven zijn er ook nog drie losse oogschaduws en drie feestelijk glanzende lakken.

Clinique Aromatics In Black

Yves Rocher Mono Oogschaduw – € 13,90

Yves Rocher kwam een paar maanden geleden al met een hele nieuwe collectie losse oogschaduws waar ik jullie ook over vertelde. Speciaal voor de make-up collectie met kerst komen daar nog eens drie verschillende tinten bij in natuurlijk kenmerkende kleuren zoals rood, goud en zilver.

Clinique Aromatics In Black

De kleuren die je van links naar rechts ziet zijn de kleuren: Argent Scintillant, Or Scintillant en Cranberry Scintillant. Ik vind het drie prachtige kleuren met ook nog eens een prima pigmentatie. Alleen ik vind de prijs wel echt heel erg hoog voor een simpele mono oogschaduw.

Clinique Aromatics In Black

Yves Rocher Oogschaduw Palette – € 15,90

Dit is echt zo een palette waar je meteen verliefd op bent als je van subtiele en natuurlijke looks houdt. Dit palette heeft vier bescheiden kleuren met allemaal een net iets andere kleur en een matte knallende kleur bruin er tussen zitten om het net even wat meer pit te geven. Ik vind het een leuke combinatie waar veel mensen zeker mee uit de voeten kunnen.

Clinique Aromatics In Black

De swatches vind ik erg mooi, alleen wel misschien een beetje teveel van hetzelfde. Alleen de bruine kleur steekt echt af, maar ik weet ook niet of dat de look ook echt ten goede brengt of dat het veel te opvallend is.

Clinique Aromatics In Black

Yves Rocher Lip Palette – € 15,90

Leuk dat er ook eens een palette tussen zit met lipstick in plaats van altijd alleen maar oogschaduw. De kleuren vind ik erg mooi gekozen maar zijn ook wel weer redelijk veilig zodat ze voor iedereen bruikbaar zijn. De lipsticks hebben een romige en zachte structuur als ze in aanraking komen met de huid en brengen makkelijk aan met een kwastje.

Clinique Aromatics In Black

Een echte knallende en dekkende lipstick moet je alleen niet verwachten, de kleuren zijn vrij sheer en hebben een subtiel glansje. Maar alsnog vind ik het hele mooie basic kleuren.

Clinique Aromatics In Black

Yves Rocher Nagellak – € 5,90

Natuurlijk is een kerstcollectie niet compleet zonder een aantal prachtige lakken. Deze lakken geven mij echt het gevoel van kerst door de kleuren en vooral de glitters!

Clinique Aromatics In Black

Argent Scintillant

Clinique Aromatics In Black

Or Scintillant 

Clinique Aromatics In Black

Cranberry Scintillant

Clinique Aromatics In Black

Clinique Aromatics In Black

En dan natuurlijk nog de look met het oogschaduw palette en een kleur lipstick uit het andere palette. Ik vind de oogschaduws erg mooi maar wel een beetje eentonig. Je hebt de bruine kleur wel echt nodig om wat diepte te creëren! De lipsticks vind ik trouwens verrassend mooi en voelen heel comfortabel aan op de lippen zonder uit te drogen.

Clinique Aromatics In Black

En dat was hem weer, de collectie voor kerst van de Yves Rocher qua make-up. Er zitten een aantal prachtige dingen tussen, maar eerlijk is eerlijk, heel speciaal is het niet allemaal. Sommige producten vind ik ook erg aan de prijs, maar gelukkig heeft Yves Rocher wel vaak leuke aanbiedingen. De kerstcollectie is vanaf nu te koop bij de winkels en online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

 1. Eerlijk gezegd vind ik de verpakkingen mooier dan de inhoud. Ik vind de oogschaduw palette bv. wel mooi maar de kleuren zijn inderdaad veel hetzelfde. Het Cranberry nagellakje vind ik wel mooi voor kerst!

 2. Mooi hoor.
  Ik weet van vorig jaar dat de palette ook echt goed stevig aan voelt en heel fijn is in gebruik.
  YR heeft idd altijd wat veiligere kleuren, maar het is dan ook geen MAC of z’on soort merk.
  Franse klasse haha ….. Ik vind het echt een hele chique collectie weer.

 3. Hoi, ik ben redelijk nieuw hier ;)
  Super leuke review, en ik had een vraagje..☺
  Zou je de Lancome teint idole ultra foundation willen reviewen? Ik heb veel foundation reviews van je gelezen en vraag me af wat je van deze vind ?
  Liefs

 4. De verpakkingen vind ik prachtig, vooral van de palettes. Maar verder vind ik het ook niet erg bijzonder. Voor de feestdagen mag je best wat meer uitpakken, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *