Search
Close this search box.

Yves Rocher Glossy Lip Pen

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen1_zpsdbunalzk.png

Ik dacht dat elk merk nu wel voorzien was van de lip potlood trend, maar niets is minder waar. Yves Rocher komt namelijk in mei – een beetje laat – met zes vrolijk gekleurde lip pennen! Over het algemeen ben ik heel erg te spreken over deze pennen omdat ze zo makkelijk werken en vrij easy aan te brengen zijn. De verpakking ziet er in ieder geval goed uit, ben erg benieuwd naar de werking van het product.

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen_zpsru87eddr.png

De Glossy Lip Pennen van Yves Rocher zijn geïnspireerd op de natuur. In hoeverre ze dat bedoelen weet ik eigenlijk niet, want ik kan het niet echt achterhalen. Maar ik vind ze er in ieder geval erg leuk uitzien, vrolijke kleurtjes en stevige verpakkingen. De kleuren zijn vrij neutraal maar toch hebben ze iets anders dan andere merken, hier zitten namelijk wat meer bruine tinten bij. Zelf ben ik daar niet echt fan van, maar ik weet dat er genoeg mensen zijn die het wel mooi vinden.

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen2_zpsepdt6p1d.png

De potloden zijn verrijkt met karitéboter. De hydraterende formule wordt meteen door de lippen opgenomen die door de opvallende kleuren meteen de aandacht trekken. Let wel even op het woordje opvallend, daar komen we zo meteen op terug. De kleuren kun je volgens Yves Rocher ook met elkaar combineren voor een ombre effect, dit zal gemakkelijk gaan door de spitse punt.

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen4_zps09wwgqow.png

De pen zelf is inderdaad dunner dan andere pennen, eigenlijk vind ik dat wel prettig. Zo kan je nog preciezer werken, want voor mij nogal lastig is met lipstick. Ik heb die skills gewoon niet om lipstick netjes aan te kunnen brengen, maar met zo een spitse punt gaat het wel wat makkelijker. De pen glijdt als boter over de lippen maar is niet zacht. Daarmee bedoel ik dat niet meteen de punt weg is na het stiften. Hij voelt ook erg comfortabel aan op de lippen, als een soort van lippenbalsem.

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen5_zpsbjinrzqb.png

En dan hebben we hier de swatches van links naar rechts: Tangerine Intense, Rose Sorbet, Parfait Rose Clair, Corail Doux, Beige Nacré en Sable Doré. Intense kleuren? Nou dat vind ik totaal niet, ze zijn meer sheer dan intens, daar had ik toch stiekem echt wel wat meer van verwacht, jammer! Maar misschien maken ze het nog goed op de lippen. Stiekem heb ik er een beetje een hard hoofd in.

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen12_zpsol1b8xx9.png

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen6_zpsffyxbwn0.png

Sable Doré

Een echte bruine kleur met een gouden glans. Het is niet echt mijn ding, maar klassiek kan het wel staan. Ik vind hem niet zo mooi.

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen13_zpspecthhvz.png

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen7_zpsvl8flo4z.png

Beige Nacré

Deze is meer goud dan wat anders met de glitters. Helaas vind ik hem er ontzettend goedkoop uitzien op mijn lippen. Nee, dit is hem niet voor mij.

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen14_zpscczd1lgj.png

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen8_zpsuozw7to6.png

Corail Doux

Deze kleur heeft heel iets weg van een koraal kleur, iets zeg ik want je ziet hem haast niet zitten. Als je van een subtiele lipstick houdt met een glansje is dit misschien wel iets voor jou.

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen15_zpspkryhs5h.png

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen9_zpswbyi4vqa.png

Parfait Rose Clair

Dit is een lieve roze kleur die denk ik veel mensen kunnen hebben. Deze is net aan licht genoeg voor mij, waarschijnlijk omdat hij niet heel goed dekt komt hij goed uit de verf!

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen16_zpstsiqly4r.png

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen10_zpskudtc8ew.png

Rose Sorbet

Eindelijk een lip pen met wat kleur, een fushia roze kleur kan natuurlijk niet ontbreken, ik vind deze erg leuk!

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen17_zps5mrvihyi.png

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen11_zps7idyndwu.png

Tangerine Intense

Intens wil ik hem niet noemen maar het is wel een vrolijk rood kleurtje. Niet echt een klassieke kleur rood maar wat meer speels, deze vind ik wel leuk!

 photo Yves Rocher Glossy Lip Pen3_zpsxn6hns9x.png

Eigenlijk ben ik heel erg teleurgesteld voor deze pennen van Yves Rocher, ze zien er kwalitatief echt heel erg mooi uit en hebben mooie beloftes. Alleen als je ze dan gaat gebruiken heb ik toch een beetje een sip gevoel, ze beloven intense kleur maar ik vind het verre van dat. Neemt niet weg dat ze erg prettig in gebruik zijn en erg fijn op de lippen zitten. Maar eigenlijk had ik toch wat meer kleur verwacht, helaas. De Yves Rocher Glossy Lip Pen is vanaf mei te koop bij de Yves Rocher voor € 13,90.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

 1. Dat is nog best een ‘flinke’ prijs! Jammer dat het je tegenvalt. Ik vind sommige kleuren er wel mooi uit zien moet ik zeggen. Maar in prijs/kwaliteit verhouding kan ik me voorstellen dat het dan ook weer tegenvalt. De verpakkingen zien er gewoon simpel en leuk uit. Wel grappig dat je er een ombrè effect mee kan creëren, maar goed, haha.

 2. Jammer dat ze zo sheer zijn! De laatste 2 vind ik wel erg leuk. De prijs vind ik iets teveel bij Hema zijn ze maar 3,50!
  Liefs, Iris

 3. Die laatste twee zien er dan wel erg leuk uit! Maar ik ben niet zo enthousiast geworden. Heel erg jammer dat ze dan ook nog zo duur zijn!

 4. De nude kleuren vind ik eigenlijk allemaal hetzelfde eruit zien. De laatste twee kleuren zijn wel mooi, maar vind ik niet mooi op de lippen eruitzien..

  x

 5. Hmm wat jammer dat ze je niet bevallen. Ik heb er ook eentje, de roze en bij mij werkt ‘ie geweldig. De kleur is erg intens en hij blijft relatief lang zitten voor zo een soort pencil.

 6. Ik vind alleen Rose Sorbet wel redelijk, maar de rest vind ik niet mooi. Vind € 13,90 ook gewoon te duur. Voor iets meer geld heb je een MAC lipstick.

 7. Die zachtroze en fuchsia-roze staan je mooi! De rest spreekt me ook niet aan. Ik kan bruin mooi vinden, als het maar niet te gelig is; dat vind ik altijd wat viezig staan. :-) Liever bruin met een roze, koelere ondertoon.

 8. Nee, ik ben niet overtuigd helaas. Als ik ze zo zie, denk ik ja mooi! Maar de intense kleur mis ik ook. Jammer! Ik vind de Hema balms meer kleur afgeven en 4x zo goedkoop :)

 9. Ik zag ze van de week al voorbij komen, en ben blij dat ik ze niet gekocht heb. Sowieso vind ik ze véél te duur en nu ik dit zo zie vallen ze me echt tegen. Thanks voor je review!

 10. De buitenkant ziet er inderdaad mooi uit, maar ik zie dat ze erg zwakjes en bij de fellere kleuren zelfs vlekkerig aanbrengen :( Ik heb thuis een nude en knalroze van NYC en die zijn fantastisch!

 11. Jammer dat ze tegenvallen. ik vind ze er echt wel mooi uit zien, maar op je lippen ook wat minder inderdaad! Dank voor de review, ik zal ze nu niet meer snel kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *