Search
Close this search box.

Yves Rocher Fall Look

 photo Yves_zps3a9d9cbe.png

Yves Rocher is misschien niet zo bekend als make-up merk, maar toch hebben ze prachtige producten in hun assortiment. Nu hebben ze weer prachtige nieuwe producten voor het najaar. Ik testte een aantal van deze producten uit en maakte er een mooie najaars-look mee.

 photo Yves3_zps2b4d067c.png

Alle producten die je hier ziet – behalve de mascara – zijn tijdelijk voor het najaar en kerst te verkrijgen. De collectie is te herkennen aan de rose kleurige verpakkingen wat er heel erg chique uit ziet. De make-upcollectie Couleurs Nature Kerst 2013 is een selectie van 8 populaire producten die speciaal voor de feestdagen in een nieuw jasje zijn gestoken: intense, contrasterende kleuren in limited edition voor een betoverende, feestelijke look.

De producten zijn na de feestdagen dus nog gewoon te verkrijgen in de winkel, alleen dan in een andere verpakking die niet zo chique en feestelijk is.

 photo Yves2_zpsfc37e748.png

Dit is vind ik het mooiste product uit deze collectie, het prachtige oogschaduw palette met een prachtige opdruk. Het doosje en de oogschaduw is lekker groot zodat je er makkelijk met je kwast in kan zonder het risico te lopen dat je een andere kleur mee pakt. De oogschaduw kost € 17,90.

Ook bestaat de collectie uit twee gewaagde kleuren rood, die je dit seizoen overal terug ziet. Of ik ze echt durf te dragen weet ik niet, maar het maakt je look zeker wel af. Ze ruiken echt heerlijk zoet en brengen gemakkelijk aan. De dekking had van mij iets meer gemogen, maar voor de rest heb ik er niets op aan te merken. De lipsticks kosten € 17,90 per stuk.

 photo Yves4_zps9bbf7298.png

Een look is natuurlijk niet af zonder een mooie mascara. Deze mascara met een grote en plastic borstel heeft een zandloper vorm zodat het overal goed bij kan en alle haartjes goed bedekt worden met mascara. Het resultaat is prachtig omlijste ogen. De mascara kost € 17,90

 photo Yves5_zps89a4c610.png

Look met de drie prachtige make-up producten. De oogschaduw pigmentatie is prima, maar had van mij toch nog wel iets meer gemogen, met het blenden vervaag je de kleuren behoorlijk en moet je er nog een keer overheen om de kleur goed zichtbaar te maken. De lipstick glijd over de lippen heen maar is zoals ik al zei een beetje aan de doorzichtige kant.

 photo Yves6_zps7a602094.png

Dan als laatst de prachtige grijzen nagellak met een subtiele zilveren shimmer er in die je alleen terug ziet als je de nagels echt van dichtbij bekijkt. De nagellak dekt eigenlijk al prima in één laagje, maar had er toch nog een laagje extra bij aangebracht. De nagellak kost € 8,90 en is er ook nog in een mooie rode kleur – net zoals de lipstick – verkrijgbaar.

 photo Yves1_zpsc31ee754.png

De collectie ligt vanaf nu in de winkels van de Yves Rocher en natuurlijk kan je de producten ook online in hun webshop bestellen. Zijn jullie al klaar voor je najaars make-up of blijf je nog even in de summer vibes hangen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Die lipstick staat je echt goed! Ik had verwacht dat hij te donker zou zijn voor je maar prettypretty! Met een smartphone reageren gaat tegenwoordig echt heel traag op je blog, de letters komen met vertraging na t typen. Dit kan mogelijk ook aan de nieuwe update op de iphone liggen, maar ik heb dit probleem alleen op jouw blog. Vreemd :(!

  2. Super mooie look! En de verpakkingen zien er ook chic uit. Vooral de lipstick lijkt me mooi. Reageren via iphone gaat bij mij ook onwijs traag. Dit heb ik bij andere websites niet..

  3. Wat heb je de oogschaduw mooi aangebracht! Ik kocht eerder altijd heel veel bij de Yves rocher, maar de laatste tijd niet meer. Zonde, want ze hebben veel mooie dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *