Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yves Rocher Bloom Into Spring

Yves Rocher Bloom Into Spring

Ik vind Yves Rocher al jaren een heel erg leuk merk. Het begon vroeger al dat je Yves Rocher vanuit een catalogus bestelde en mijn moeder deed dat regelmatig. Het leukste vond ik dan altijd dat je van die mini lipsticks erbij kreeg om te testen. Mijn moeder was daar altijd zuinig op en bewaarde dat tot speciale gelegenheden, ik vond het veel leuker daar gewoon mee te kliederen. Maar genoeg sentiment wat betreft Yves Rocher, tegenwoordig is het namelijk een hip merk dat zeker met de tijd mee gaat. Ik laat jullie de vrolijke lente make-up collectie zien.

Yves Rocher Bloom Into Spring

Voor de Spring Look van 2017 heeft Yves Rocher zich laten inspireren door de levendige kleuren van de ongetemde natuur. Yves Rocher wil dat je jezelf een colour boost geeft en daarbij de juiste kleuren kiest. In de collectie zitten zes nieuwe kleuren Jumbo Oogschaduw en Eyeliner in één, twee nieuwe kleuren nagellak, een spannende roze mascara en in totaal zijn er ook 14 nieuwe lipglossjes. De verrpakking van de oogschaduwpotloden is trouwens gemaakt van cederhout en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Yves Rocher Bloom Into Spring

De collectie is niet heel erg uitgebreid en eigenlijk is het ook niet echt een collectie. Het zijn aanvullingen op het standaard assortiment met nieuwe kleuren en nieuwe producten. Ik vind alles er zeker vrolijk en kleurrijk uitzien, wat Yves Rocher ook zo bedoeld heeft. Vooral de vormgeving van de potloodjes uit cederhout vind ik echt heel erg mooi gedaan. Het ziet er meteen heel erg luxe uit. Laten we snel de producten gaan testen.

Yves Rocher Bloom Into Spring

Yves Rocher Jumbo Couleur Végétale – € 9,90

Zoals ik al zei vind ik deze potloden er echt heel erg leuk uitzien. Het zijn potloden die je kunt gebruiken als eyeliner of als een oogschaduw. Ik ga straks beide functies met elkaar combineren voor een soort van ombre eyeliner, daar vond ik de kleuren wel geschikt voor. De potloodjes zijn dus gemaakt van cederhout en moeten zelf geslepen worden met een grote puntenslijper. In totaal zijn er zes verschillende kleuren, naast deze kleuren is er ook nog een gouden en roze variant.

Yves Rocher Bloom Into Spring

Zoals je ziet hebben de potloodjes best een mooie en intense pigmentatie. Maar toch vind ik ze wat stroef aanbrengen. Ik heb hier wel vrij hard voor op de huid moeten drukken. Op het ooglid zal dat gevoel dus niet zo prettig zijn. De kleuren vind ik wel mooi gekozen en passen perfect bij elkaar en bij de lente. Ze hebben afwisselende een ‘matte’ finish en met shimmers.

Yves Rocher Bloom Into Spring

Yves Rocher Le Vernis – € 5,00

Een kekke kleur nagellak kan natuurlijk niet ontbreken aan een voorjaarscollectie. Yves Rocher komt met twee nieuwe kleuren uit, een soort van mintgroene kleur en een knallende roze of meer rode kleur. Beide kleuren vind ik erg mooi en ze zitten in schattige flesjes van 5 ml.

Yves Rocher Bloom Into Spring

De kwastjes hebben ze leuk geprobeerd te maken, met een platte kwast en een ronde onderkant. Maar de praktijk wijst uit dat ze kwastjes slordig zijn gemaakt en niet heel gemakkelijk en precies werken. Je lakt er dus niet zo makkelijk mee zoals met OPI, Essie of Sally Hansen. Maar het is voor de rest prima te doen!

Yves Rocher Bloom Into Spring

Turquoise Agave is een prachtige kleur en dekt met twee laagjes. Echt een knallend en fris kleurtje voor het voorjaar.

Yves Rocher Bloom Into Spring

Rose Nymphéa vind ik ook echt een geweldige kleur en staat lekker speels en warm op de nagels. Deze kleur dekt al met één laagje!

Yves Rocher Bloom Into Spring

Yves Rocher Rouge Vertige Lipgloss – € 13,90

Je lippen krijgen het vaak zwaar te verduren en krijgen niet altijd de kans om goed te herstellen. Yves Rocher heeft daarom hun eerste lipgloss met voedende kersenolie, een unieke combinatie van de voedende verzorging van een balsem en de glans van een lipgloss. In totaal zijn er 14 kleuren en ik laat er drie aan je zien!

Yves Rocher Bloom Into Spring

Wat me meteen opvalt is de handige en aparte applicator. In deze vorm zie je ze niet vaak maar ik kan wel stellen dat het heel prettig in gebruik is. De applicator neemt genoeg product op en volgt makkelijk de contouren van je lippen, erg fijn!

Yves Rocher Bloom Into Spring

Omdat tegenwoordig de dekkende lipgloss zo in is had ik verwacht dat deze kleuren ook een vrij heftige dekking zouden hebben. Maar niets is minder waar, ze hebben namelijk een lichte en best wel waterige dekking. Het zijn dus echt lipglossjes voor een subtiel en zacht effect. Van links naar rechts zie je de kleuren: 09, 14 en 08. De formule bevat trouwens geen parabenen of minerale oliën. En de nieuwe verpakking bespaart tot 6,5 kilo plastic op jaarbasis, is dat niet goed?

Yves Rocher Bloom Into Spring

De kleur 09 is een hele subtiele roze tint die je heel lief terug ziet op de lippen. De structuur voelt inderdaad heel zacht en voedend aan, heel prettig.

Yves Rocher Bloom Into Spring

Je ziet niet echt terug dat dit een de rode kleur 14 is, het lijkt meer alsof je je lippen niet hebt afgeveegd na het eten van een boterham jam. Ik vind hem ook iets wat vlekkerig overkomen.

Yves Rocher Bloom Into Spring

En voor de kleur 08 was ik vrij bang omdat hij er echt heel donker uitziet in de verpakking. In het echt is het een vrij subtiele bessenkleur, maar ook wat vlekkerig.

Yves Rocher Bloom Into Spring

Ik vind het een leuke collectie, maar de meeste producten zijn het allemaal nét niet. De oogpotloodjes hebben een prachtige pigmentatie, maar brengen vrij stug aan. De nagellakken hebben prachtige kleuren, dekken goed maar hebben een vrij vervelend kwastje. De lipgloss ziet en doet goede dingen, alleen het vlekkerige vind ik wat minder. De producten zijn vanaf nu te koop bij de Yves Rocher, wat vinden jullie van de producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Ik weet nog dat er bij de reclame van YvesRocher altijd kleine opgerolde papiertjes zaten met een bandje erom en daarop stond dan wat je zou ‘winnen’ als je iets kocht. Dat vonden wij als kinderen toen heel cool! Mijn moeder bestelde daar altijd dagcrème volgens mij….

  2. Yves Rocher is een merk wat ik vaak een beetje vergeet.. Vond deze producten er wel mooi uit zien, maar jammer dat ze net niet goed werken. Zonde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *