Yes To Carrots Night Cream

Een week geleden liep ik door de Etos en zag dat er veel dingen uit het assortiment gingen, zo ook de dag en nacht crème van Yes To Carrots. Ik vind YTC echt een heerlijk merk, maar ik koop het niet zo snel, ik weet niet waarom. Maar alles wat uit het assortiment was afgeprijsd met 50% dus ik nam hem voor 6 euro nog wat mee naar huis. Alleen de nacht crème want in dag crème kan ik bijna een winkel beginnen en nachtcrème had ik nog maar een half vol flesje van.

De YTC is een heerlijke vochtinbrengende nacht crème die nu heerlijk is met dat uitdrogende weer overdag van de zon. Na het afhalen van mijn make-up smeer ik me dan ook heerlijk in met deze crème. De crème heeft natuurlijk de wel bekenede YTC lucht, sommige mensen zijn er helemaal fan van en anderen vinden het stinken. Ik heb hierover een neutrale mening, ik vind het niet stinken maar ook zeker niet lekker ruiken.

Het fijne aan YTC is dat het een organisch merk is en dat vind je ook duidelijk terug aan de ingrediënten. Zoals je hierboven kan zien zit er bijvoorbeeld wortel sap in en dode zee mineralen. Ik ben de laatste tijd behoorlijk fan van de organische en ecologische make-up producten, ik weet niet waarom maar het klinkt gewoon zoveel beter dan dat het niet zo is. Ik merk het verschil alleen niet echt, alleen het voelt in mijn hoofd goed dat ik het koop!

In deze handige pompverpakking zit 50 ml, wat een normale hoeveelheid is voor een dag of nacht crème. Fijn vind ik dat deze verpakkingen erg hygiënisch zijn omdat je er niet met je vingers of anders in moet zitten en dat is natuurlijk wel zo prettig.

En dan hebben we nog een groot voordeel van dit product, het bevat namelijk geen parabenen, petroleum en SLS. Dit zijn stoffen waar sommige mensen niet goed tegen kunnen en niet zo heel erg goed is voor je huid. Ik heb er zelf geen last van maar een aantal mensen wel weet ik. Dus voor diegenen is dat erg fijn dat er hier helemaal niks van die stoffen in zit!

Als ik de crème op mijn gezicht insmeer voel ik het ook echt meteen intrekken en voelt mijn gezicht na het insmeren echt heerlijk zacht en gehydrateerd aan, ik verbaasde me er zelfs over. Wat ik nog meer erg fijn aan dit product vind is dat het helemaal geen vette laag achter laat wat veel andere nachtcrèmes wel doen na mijn ervaring. Dan word mijn kussensloop ook niet vies en daarna mijn haar ook niet zo snel. En ik vind het natuurlijk veel prettiger aanvoelen.

Alleen een beetje jammer is dat er restjes in de flacon achter blijven en dat dat helemaal uitdroogd, wat er niet heel erg fris uit ziet. Gelukkig kan dat niet bij de goede crème komen dus zo heel erg is het gelukkig niet.

Als ik ’s ochtends wakker word voelt mijn huid nog steeds heerlijk zacht en totaal niet vet. Wat mijn andere nachtcrème van Vichy wel doet. Na het douchen heb ik ook totaal geen last van velletjes of andere droge plekjes wat ik normaal wel heb. Ik geloof dus echt dat dit spul goed werkt.

De crème zelf is licht oranje van kleur maar daar zie je helemaal niks van terug op je gezicht natuurlijk. Ook de structuur is erg zacht en romig, precies zoals een crème moet zijn al vind ik zelf. Ik ben er in ieder geval erg blij mee, gelukje dus dat hij uit het assortiment ging anders had ik hem waarschijnlijk nooit gekocht.

Mocht er ook een Etos bij jou in de buurt zijn waar ze dit in het assortiment hebben dan is de kans groot dat het ook uit het assortiment gaat, neem dus snel een kijkje als je deze lekkere dagcrème wilt hebben.

Je kan de crème kopen bij de Etos en de Tuinen voor € 12,79

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Sabine
  16 mei 2011 at 09:44

  Ik wist niet dat ze YTC bij de Etos verkochten ^^ Ik heb zelf een dagcreme van dit merk, vind hem super fijn!

 • Reply
  Roos
  16 mei 2011 at 11:06

  Ik heb nog nooit iets gehad van dit merk, en ben op dit moment helemaal blut, jammer want anders had ik hem wel gekocht.
  zit er trouwens parfum of alcohol in?

 • Reply
  Sharon
  16 mei 2011 at 13:28

  Lijkt me een heel fijn merk!

 • Reply
  Miss MATC
  16 mei 2011 at 16:15

  Lijkt me ee nfijn merk!

 • Reply
  Silva
  16 mei 2011 at 18:21

  Ooh, dat lijkt me een hele fijne creme!

 • Reply
  Lisa
  17 mei 2011 at 01:39

  Klinkt echt fijn :) Bedankt voor de review en tip! :)

 • Reply
  Leontine
  17 mei 2011 at 21:27

  Ik heb al vaker van dit merk gehoord/gelezen, maar op de een of andere manier trekt het me gewoon niet. Doet me mss toch teveel aan konijntjes denken ;-) haha. Nee, ik weet het niet waarom, mss toch eens proberen.

 • Laat een reactie achter