Yes To Carrots Make-up Remover

Het verzorgings merk Yes To Carrots heeft echt heerlijke producten, de meesten kennen het wel van body lotions, shampoo’s en lippenbalsems. Maar ze hebben ook make-up removers! En dat wist ik eerst helemaal niet. Tijd om dit uit te testen dus, want Yes To Carrots is echt een heerlijk merk met goede ingredienten. Ik was dus erg benieuwd of deze make-up remover ook zo fijn is als alle andere producten van YTC.

Voor € 9,oo heb je een heerlijk grote fles van 250 ml. Het lijkt misschien duur maar je hebt echt maar een heel klein beetje nodig. En het zit ook nog eens in een hele handige verpakking, namelijk in een pompfles, wat erg hygiënisch is! Als je je make-up er af gaat halen heb je echt maar een klein erwtje nodig. Dus kun je na gaan hoe lang je gaat doen met 250 ml!

Wat beloofd het product? Het product beloofd je met de kracht van wortel, pompoen sap en dode zee je huid en ogen heerlijk schoon te maken en je gezicht ook nog eens te voeden. Mooie belofte toch?

Maar doet het product ook wat hij beloofd? Ja, ik vind van wel. Hij haalt echt heel erg makkelijk mijn make-up er vanaf en heb echt helemaal niet veel nodig. Ook ruikt het product erg lekker wat we ook gewend zijn van YTC. Het enige nadeel is dat je gezicht behoorlijk vettig word van het product. Daarom kan het handig zijn om het bijvoorbeeld onder de douche te gebruiken. Maar de vettige huid komt denk ik omdat het je gezicht ook verzorgd. Voor de rest heeft het product ook echt voordelen. Het is erg mild voor de huid je hebt absoluut geen last van prikkende ogen of andere vervelende plekjes waar je huid extra gevoelig kan zijn. En na het schoonmaken trekt je huid ook helemaal niet.

In het artikel van gisteren had ik Eyeshadow Dazzlers geswatched op mijn hand. Dat was een flinke glitter bende en had mijn hele arm er onder zitten. Ik had nog minder dan een erwt op mijn arm gespoten en ben er daarna met dit watje eronder overheen gegaan en binnen 2 vegen was alles echt helemaal weg. Zelfs de glittertjes waren nergens meer te bekennen!

Maar als je er echt mascara af mee wilt halen dan adviseer ik je echt een goede oog make-up remover aan te schaffen. Je krijgt het met dit product met veel moeite er vanaf.

Yes To Carrots Make-up Remover kan je kopen rond de € 9,00 bij De Tuinen, Etos en Zalando.nl

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Silva
  18 februari 2011 at 19:36

  Klinkt goed! Lijkt me een fijne remover, ik zoek een fijne :)

 • Reply
  Madelon
  19 februari 2011 at 18:07

  De truc met deze om ook mascara er af te halen is om eventjes het watje vochtig te maken en dan een dotje remover erbij. Werkt als een tierelier ;)

 • Reply
  megan
  22 maart 2012 at 22:03

  Hebben ze in Nederland ook die pompflacon cleanser van YTC? Altijd alles wat ik echt wil hebben is in Nederland niet verkrijgbaar!

 • Reply
  lot
  2 juni 2012 at 22:54

  Dit is mijn favoriete makeu-p remover. Juist omdat het mascara er zo makkelijk er af haalt. Alleen moet je dan eerst al je watje beetje vochtig maken (zoals hierboven genoemd). Ik doe wat van de remover op mijn vinger. En dit haal ik over mijn bovenste wimpers. Dan nog even met een vochtig watje er langs. En alles is weg.

  Met andere removers ben ik juist heel lang bezig.

 • Laat een reactie achter