Search
Close this search box.

Yes To Carrots Lip Butter

Een van de dingen die ik altijd bij me heb is dit wel: Yes To Carrots lip butter in de geur/smaak Meloen. Ik vind hem echt heerlijk. Maakt mijn lippen lekker zacht, ruikt heerlijk en is ook nog eens organisch!

Waarom ik echt fan van dit product ben is eigenlijk stiekem alleen de geur, daar had ik hem eerst voor gekocht. Ik had niks met het merk Yes To Carrots, maar het schijnt een heel goed merk te zijn. Met veel natuurlijke producten. Zo is deze lip butter ook 95% organisch en bevat geen parabenen en alle ingredienten komen uit de natuur. Wat natuurlijk erg fijn is om te weten. Zoals je onder op de foto kan zien is echt 95% organisch en duidelijk vermeld wat erin zit en uitgelegd.

Verder smeert de lip butter heerlijk en zit het in een handige verpakking. Je hebt de lip butter ook nog in andere smaken zoals: komkommer, mint, citrus, meloen en bessen. Ik heb hem altijd bij me en als hij op is koop ik zeker weten een nieuwe!

De lip butters zijn te koop bij de Tuinen voor € 3,99

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. lijkt me erg fijn, ik heb nu een gewone labello, (niet van het merk labello)
    maar als die op is zal ik deze eens proberen!

    leuk trouwens dat je zo fanatiek post, erg leuke artikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *