Zet alvast een pan water met 1 liter water op en breng dit aan de kook.
Ondertussen snijd je de kip en doe deze in een koekenpan met een beetje olijfolie, kipkruiden en peper en zout naar smaak.
Terwijl je de kip gaar bakt snijd je de champignons en ui in stukjes.
Wanneer de kip gaar is voeg je de gesneden champignons en ui aan de koekenpan toe en bak dit eventjes mee.
Doe de gnocchi in de pan met kokend water en kook de gnocchi in 2 minuten gaar. Je kunt dit ook makkelijk zelf in de gaten houden, wanneer de gnocchi boven komt drijven is het gaar.
Bak daarna de gnocchi mee in de koekenpan met kip en groente. Verwarm de oven alvast voor op 180 graden.
Lek zoveel mogelijk olie uit de (verse) pesto en voeg deze toe aan de koekenpan met de gnocchi. Bak dit voor een minuut of twee mee. Ondertussen snijd je de mozzarella in plakken.
Doe de inhoud van de koekenpan in een ovenschaal en dek het af met een aantal plakjes mozzarella.
Doe vervolgens de ovenschaal in de oven en bak het af gedurende 20 minuten op 180 graden.