Bloemkool uit de oven met kruiden
Wil je bloemkool snel, makkelijk en smakelijk bereiden? Met dit recept maak je de lekkerste bloemkool uit de oven waarbij je je bord bijna schoon wilt likken.
Voorbereidingstijd 1 minuut min
Bereidingstijd 30 minuten min
500 gram verse bloemkool 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel paprika poeder 1 theelepel kerrie poeder 1 theelepel knoflook poeder 1 eetlepel kipkruiden
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de bloemkool in roosjes of koop kant en klare bloemkool roosjes.
Doe de bloemkool in een kom en doe daar de olijfolie en de kruiden bij.
Meng alles goed door elkaar heen en verspreid dit op de bakplaat die bekleed is met een vel bakpapier.
Bak de bloemkool gedurende 25 tot 30 minuten af. Let op dat ze niet verbranden. Ik heb ze er rond de 27 minuten in.