Zoek
Sluit dit zoekvak.

Worth the Hype: Kat von D Tattoo Liner

 photo Kat von D Tattoo Liner5_zps4biau1zs.png

Heel hoog op mijn wishlist stond nog de Kat von D Tattoo Eyeliner. Iedereen is er altijd lyrisch over en ik gebruik elke dag heel graag eyeliner dus wilde hem ontzettend graag zelf eens testen. Toen ik de kans kreeg hem te bestellen twijfelde ik geen moment en gooide deze ontzettend geliefde eyeliner in het virtuele winkelmandje. Eindelijk is hij van mij!

 photo Kat von D Tattoo Liner_zps7z8ma84d.png

Ik praat er bijna over alsof ik een stuk goud in mijn handen heb, maar zo voelde het ook op dat moment. Ik kon niet wachten om hem te gaan testen. Als eerst zit hij in een ontzettend gaaf doosje, lekker stoer! De verpakking vertelt ons dat het een waterproof liquid eyeliner is in de kleur Trooper, dat is de zwarte variant.

 photo Kat von D Tattoo Liner2_zpsvckjd9iw.png

Als we het doosje open maken komt er een mooie en ook weer stoere pen tevoorschijn. De eyeliner ziet er strak uit maar heeft toch een stoer randje door de letters en de rozen. Het pennetje is net zo groot als alle andere eyeliner pennen die ik in mijn bezit heb en heeft een inhoud van 0,55 ml. Wat trouwens niet eens heel erg bijzonder veel is. Maar goed, het gaat natuurlijk om de werking.

 photo Kat von D Tattoo Liner4_zpsykj2y5po.png

Als ik naar andere reviews kijk zie ik dat de verpakking trouwens iets veranderd in, de rozen en het speelse effect zijn nieuw. Eerst waren het alleen de speelse sterretjes. Moet wel zeggen dat het er nu inderdaad een stuk beter en aantrekkelijker uit ziet.

 photo Kat von D Tattoo Liner6_zps0j2mxnwu.png

De eyeliner is net even iets anders dan alle andere eyeliners die we gewend zijn in pen vorm. De eyeliner heeft een kwastje van haartjes en niet een vilten stift. In het begin moest ik daar heel erg aan wennen om strak een lijntje mee te kunnen zetten.

 photo Kat von D Tattoo Liner7_zpsnyssqk0m.png

Ook is het kwastje heel erg buigzaam waardoor je hem gemakkelijk kan buigen. Ik ben echt gewend op mijn eyeliner te drukken, maar dat moet je dus niet met deze eyeliner doen. Je moet echt even wennen aan het gebruik. Maar daarna heb ik wel een prachtige wing als je het onder de knie hebt.

 photo Kat von D Tattoo Liner8_zpsxm8fwnk8.png

Ik kon echt niet wachten om hem te testen, ik had er vooral hele hoge verwachtingen van! Maar toen ik hem voor het eerst op mijn hand testte was ik een beetje teleurgesteld, het was een beetje een waterige zwarte lijn. Geen intens zwarte lijn wat ik had verwacht van deze eyeliner. Misschien zijn mijn verwachtingen een beetje verkeerd, maar het viel me wel tegen.

 photo Kat von D Tattoo Liner10_zpse9dtfoms.png

Ook op mijn ooglid vind ik de lijn niet echt intens zwart en dan vind ik toch wel jammer. Ik moet heel erg wennen aan het andere topje van de eyeliner, maar dat ik gelukkig nu over.

 photo Kat von D Tattoo Liner9_zpsvzkkmnun.png

Of de eyeliner waterproof is weet ik niet, na het douchen was er in ieder geval niet veel meer van over. Ook zonder een goede oogschaduw basis blijft hij bij mij niet op zijn plek zitten. Zonder oogschaduwbasis heb ik echt een dubbele eyeliner lijn op mijn oogleden, niet echt de bedoeling.

 photo Kat von D Tattoo Liner3_zpstvwsrnik.png

De eyeliner is fijn en doet zijn werk goed, alleen misschien had ik iets te veel van deze eyeliner verwacht. Ik vind dat de zwarte kleur wel wat intenser had gemogen en de houdbaarheid is niet echt fantastisch zoals ik had verwacht met een waterproof eyeliner. Of ik teleurgesteld ben? Misschien een beetje, ik had echt de Rolls Royce verwacht onder de eyeliners, maar dat vind ik hem niet. Ja, hij is fijn en doet zijn werk goed, maar ik vind hem niet bijzonder en zal hem ook niet weer kopen. Ik vind mijn Maybelline en L’Oréal eyeliners net zo fijn. De Kat von D Tattoo Liner in Trooper is te koop via de Amerikaanse Sephora website voor $ 19,00 wat nu omgerekend € 18,30 is.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

 1. Ah, wat jammer dat ‘ie je toch een beetje teleurstelde! Ik vind ‘m echt ge-wel-dig, maar bij mij is ‘ie ook wél intens zwart. Echt superdekkend in één strookje al!

   1. Hij doet het bij mij ook heel goed. Ik gebruik deze eyeliner al langer dan een jaar ofzo. Heb er een hoop geprobeerd maar geen was zo fijn. Ik vind hem wel altijd mooi zwart, maar ik heb de eyeliner standaard met de dop naar beneden staan, zo blijft de eyeliner goed in het stiftje zitten. Als de eyeliner het niet zo goed doet druk ik het puntje tegen mijn hand, dat helpt ook om de kleur terug te brengen. Dit zou je eventueel nog kunnen proberen.

 2. Wat een prachtige verpakking en de letter afdruk, ik kan me voorstellen dat je enthousiast bemt en veel verwachting hebt. Jammer dat je teleurgestelt bent van je te hoge verwachting. En dat hij geen Rolls Royce is, gelukkig hij doet zijn werk goed.

 3. Wat een fijne en eerlijke review! Ik kan mij voorstellen dat je wat teleurgesteld was, want hij ziet er inderdaad niet heel intens zwart uit. Toch ben ik nog steeds wel benieuwd!

 4. Ik las laatst iets over dat iemand tevreden was over een eyeliner en deze dan ook opnieuw heeft gekocht, maar de nieuwe was alles behalve goed. Waterig en dus niet intens zwart zoals de eerste variant.. Misschien verschilt het bij deze dus ook per batch. Wel jammer dat dit gebeurd..
  De lijn is verder wel mooi vind ik!

 5. ahhh wat jammer!
  Vooral als je je er zo op verheugd hebt.
  Heel heel goed schudden en ff flink “door laten lopen” wil bij mij vaak nog wel eens helpen.
  Een wereld van verschil zelfs soms.
  Gaat wel ten koste van de inhoud, maar ja, er komt dan wel meer kleur vanaf.
  Een dubbele laag komt op hetzelfde neer ;-)

 6. Dit zal denk ik de eerste keer zijn dat ik iemand tegenkwam die er niet tevreden van was en dat snap ik als ik je foto’s ziet. Hij had inderdaad intenser zwart mogen zijn, nu is hij zo waterig precies.
  xx

 7. Ik heb deze ook gekocht toen in ik mei in New York was, omdat ik er zoveel goeds over had gehoord. Helaas had ik hetzelfde als wat jij hebt en was ik ook niet echt blij met de kwaliteit.
  Ik heb toen in New York ook nog een vergelijkbare eyeliner (ook een eyeliner pen met echte haren) gekocht van Physician’s Formula namelijk de 2-in-1 eyelash boosting eyeliner
  Hier ben ik wel echt heel tevreden over! Geeft een intense zwarte kleur en blijft goed zitten op mijn vettige oogleden (wel met oogschaduwbasis natuurlijk)
  Volgens mij kun je deze ook op internet bestellen en hij is een stuk goedkoper dan de tattoo liner (rond de 10 dollar)!

 8. Hi, twee jaar geleden wilde ik deze eyeliner ook kopen in de Sephora in Orlando. Omdat hij was uitverkocht werd mij aangeraden de Stila waterproof eyeliner te kopen, ik zou er geen spijt van krijgen. En inderdaad, deze eyeliner is echt fantastisch! Hij is gitzwart, blijft goed zitten en loopt In de loop van de dag niet uit over mijn oogleden. Binnenkort moet ik een nieuwe (of twee) bestellen!

 9. Jeetje, wat jammer! Heb er al zoveel goede reviews van gelezen, misschien heb je een verkeerde batch? Ik heb een review geschreven over de Melted Berry lipstick van Too Faced. Deze kocht ik ook naar aanleiding van mega veel goede reviews en ik vind hem ongelofelijk tegenvallen… Misschien ook een verkeerde batch helaas!

 10. Wat balen zeg! Ik gebruik deze eyeliner nu een paar maanden en ik heb nog nooit zo’n mooie eyeliner gehad iedere dag. Raar dat die bij jou inderdaad niet intens zwart is, bij mij na 1 veeg eigenlijk al en zonder oogschaduw basis zit hij ’s avonds nog prima op zijn plek…

 11. Deze is zo fijn <3 heb je hem over je oogschaduw nog extra aangebracht? Dan Is hij echt Gitzwart..toppertje dit, echt de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *