Woonkamer make-over met Kerststerren + win

 photo Kerstster8_zpsdcrshcza.png

Kerststerren, vanaf nu zie je ze de komende tijd overal voorbij komen. Het is echt een plant die bij dit seizoen hoort. Alleen veel mensen associeren hem echt met kerst, maar dat hoeft helemaal niet. Vorige week kan Sarah Dikker, winnares van Hollands Beste Bloemstylist langs bij mijn ouders om de woonkamer helemaal om te toveren met kerststerren. Kijken jullie mee naar het resultaat? En ik mag ook hele leuke sfeerpakketten weggeven!

 photo Kerstster_zpskvjdzqpy.png

Misschien wel even leuk om een foto van mijn ouders woonkamer te laten zien hoe het eruit zag zonder de kerststerren make-over. Ik was echt ontzettend benieuwd wat er allemaal gemaakt ging worden. En misschien nog wel leuker, hoe ik jullie inspiratie kan geven voor je eigen huis!

 photo Kerstster4_zps1fh1nrhg.png

 photo Kerstster1_zps7qt0rffd.png

Even wat basis informatie over de kerstster, altijd leuk om te weten. De kerstster of poinsettia, behoort tot de wolfsmelkfamilie en wordt voornamelijk gekocht voor de kerst. De soortaanduiding “pulcherrima” betekent in het Nederlands ‘de schoonste’. De Duitse plantkundige Willdenow heeft de botanische naam aan de plant gegeven vanwege de mooie kleur. De naam poinsettia is vernoemd naar de Amerikaanse ambassadeur Joel Poinsett in Mexico, die de plant in het begin van de 19e eeuw in de Verenigde Staten invoerde. Er zijn rassen met helderrode, donkerrode, zalmrode, witte en gele schutbladen, die stervormig gerangschikt zijn om de bloemknoppen. De eigenlijke bloemen zijn klein en geel van kleur.

Het sap van de kerstster kan giftig zijn en op de huid rode vlekken en bij opname door de mond vergiftigingsverschijnselen en spijsverteringsproblemen veroorzaken. Pas dus op met kerststerren bij kleine kinderen en huisdieren. Daarom hebben we ook het huis van mijn ouders versierd en niet bij ons thuis met Mila.

 photo Kerstster2_zpsa9jrjd8h.png

 photo Kerstster3_zpsx6r2dayw.png

Goed, laten we meteen beginnen! Sarah heeft allemaal toffe dingen en vooral veel kerststerren meegenomen. Ze laat ons zien dat je met hele simpele materialen hele leuke dingen kunt maken. Bijvoorbeeld deze krans van denneappels. Hoe maak je nou zoiets dacht ik? Nou echt super simpel. Je hebt alleen maar ijzerdraad en denneappels nodig. Je schuift de denneappels in elkaar, draait er stevig wat ijzerdraad omheen en klaar is kees. Zo een makkelijk en leuk idee!

 photo Kerstster5_zpsc93nn2d3.png

Druk aan de slag!

 photo Kerstster6_zpsdae7y4zd.png

 photo Kerstster12_zpsc841gquv.png

En dan is dit het resultaat van de denneappel muur met kerststerren op de tafel, super tof niet? Had het zelf nooit bedacht.

 photo Kerstster10_zpsu7rs65an.png

 photo Kerstster18_zpsqkyz5335.png

Ook de robuuste potten zijn helemaal terug van weggeweest en hoeven niet alleen maar saai in de tuin te staan. Versier ze heel gemakkelijk met schors en wat touw. Het schors kun je wel kopen bij de meeste tuincentra en bloemenzaken. Ook leuk zijn de kleine potjes met dennenappels.

 photo Kerstster7_zpsdmwxmimt.png

 photo Kerstster8_zpsdcrshcza.png

Op tafel kun je er ook iets makkelijks van maken. Pak een grote schaal, een stolp vul je met dennenappels en maak het af met kaarsen en mos. De saaie zwarte potjes van de kerstster hebben we trouwens ook versiert met schors.

 photo Kerstster11_zpswn2en0qf.png

En van het overige schors kun je ook leuke onderzetters maken!

 photo Kerstster14_zpsgksmrgjb.png

 photo Kerstster15_zpssq4iv0na.png

 photo Kerstster16_zpsb9onooup.png

 photo Kerstster17_zpsnz2frxsl.png

De ook vensterbank heeft een hele toffe en rode make-over gehad. Ik vind het er echt super uitzien met de verschillende potten en decoratie materiaal, dat om of in de potten zit.

 photo Kerstster9_zpshyj3eeab.png

Hoe verzorg je de Kerstster?

Kerststerren zijn hele makkelijke planten, als je ze maar goed verzorgd. Sarah vertelde me dat de plant absoluut niet mag uitdrogen, want dan gaat hij meteen dood. Het is dus heel belangrijk de plant goed vochtig te houden. Ik vroeg haar hoe vaak per week ik de kerstster water moest geven, maar dat was eigenlijk een verkeerde vraag. Omdat iedereen een andere temperatuur in zijn huiskamer heeft en het natuurlijk ook afhankelijk is waar je hem neer zet. Ze vertelde me dat ik gewoon met mijn vinger even echt in de aarde moest (twee kootjes lang) en dan voelen of de aarde nog vochtig was, zo niet, dan moet je ze weer water geven! Maar wel minimaal 1 keer per week om het toch nog maar even in weken aan te duiden. Als je de kerstster goed onderhoud staat hij zeker nog tot het volgende jaar! Ze kunnen trouwens niet buiten staan, daar vinden ze het te koud.

 photo Kerstster13_zpskssghqwk.png

 photo Kerstster20_zpsmyuxln53.png

Dit vond ik stiekem wel het leukste project wat ook weer super simpel is! Pak een paar stevige takken en bind hier kerststerren omheen. Als eerst versier je de potjes van de kerststerren met schors en touw en daarna bind je ze vast aan de takken, super simpel en het effect is echt super gaaf!

 photo Kerstster19_zpshrtmecqx.png

Winnen!

In samenwerking met de kerstster mag ik jullie ook wat heel leuks aanbieden, namelijk 5 Kerstster stylingspakketten! Met daarin:

 • 2 middelgrote Kerststerren
 • 2 potten
 • kaarsen
 • DIY materiaal

Wat moet je doen? Laat in de comments achter waarom jij of iemand anders een Kerstster stylingspakket verdient. Laat in het vakje een geldig e-mail adres achter zodat ik contact met je op kan nemen als jij gewonnen hebt. De winactie duurt tot en met 1 december.

Wil je meer informatie over de Kerstster of leuke DIY ideeën opdoen? Kijk dan op hun website of op Facebook, Twitter, Youtube en Instagram. Wat vinden jullie van de Kerststerren? Komen ze dit jaar weer in het huis te staan?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

80 reacties

 • Reply
  manon
  17 november 2015 at 09:57

  Wat ziet dat er mooi uit zeg, wat leuk dat Sarah dit heeft gedaan ! Ik skip de winactie, ik woon nog thuis en mijn ouders houden hier niet zo van!

 • Reply
  kimberley
  17 november 2015 at 09:59

  Ik wil dit pakket graag winnen voor mijn moeder, omdat ze er altijd voor mij is. Ze steunde me toen ik mijn scriptie niet had gehaald en danste met mij door huis toen ik gister te horen kreeg dat ik een baan heb. Ze is de liefste en daarom gun ik haar dit pakket van harte!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  17 november 2015 at 10:03

  Wat een mooie make-over zeg! Vind vooral die stolp met dennenappels en dat mos op tafel heel erg leuk gedaan.

 • Reply
  Varenka W
  17 november 2015 at 10:09

  Super leuke actie……
  Omdat we besloten hebben dit jaar geen traditionele kerstboom te nemen, lijkt me dit super gezellig om toch een beetje die kerst sfeer te creëeren.

 • Reply
  Sophie
  17 november 2015 at 10:45

  Wat is die make-over mooi gedaan! Dat één bepaalde plant meteen zo’n gevoel op kan roepen. Ik zou dit pakket graag willen winnen. De kerstboom staat meestal maar kort bij ons en met dit pakket zou de kerstsfeer er wat langer in kunnen blijven!

 • Reply
  Lot
  17 november 2015 at 10:57

  Wat een leuke actie! Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik het super leuk vind om met dit soort stukjes bezig te zijn. Ik zou wat willen maken voor mijn moeder, omdat ze mij heel veel gesteund heeft en geholpen bij het ” bijna ” herstellen van mijn eetstoornis. Ik weet dat zij dit erg leuk zou vinden en zou haar hier graag mee willen verassen!

 • Reply
  Simone
  17 november 2015 at 10:58

  Vooral de dennenappels onder de stolp vind ik een superleuk idee! Ik skip de winactie want ik woon in een studentenhuis!

 • Reply
  yvonne
  17 november 2015 at 11:07

  Waarom ik zou moeten winnen? Omdat ik voor het eerst kerst bij mij thuis vier en dit een mooie aanvulling op mijn versiering

 • Reply
  Suzanne
  17 november 2015 at 11:08

  Heel leuk gedaan! Toch sla ik deze planten over ivm onze katjes. Goed dat je erbij hebt vermeld dat het giftig kan zijn!

 • Reply
  Tamara
  17 november 2015 at 11:23

  Leuk! Ik zou de kerstster aan mijn moeder geven omdat ze er altijd voor me is en het echt verdiend en omdat ik haar al 3 maanden niet heb gezien <3

 • Reply
  Thessa
  17 november 2015 at 11:27

  Ik laat een reactie achter voor mijn lieve vriendinnetje Kim. Sindskort hebben we weer intensief contact na een onderbreking van een paar jaar. Zij is altijd van het huis in bepaalde sferen brengen. Elk seizoen of feestdag is terug te herkennen in haar huis. Zij is dus wat mij betreft de ideale winnaar voor deze winactie. Ze heeft twee kindjes en beide bevallingen zijn enorm zwaar geweest. Maanden lange revalidatie vanwege bekkenbodum problemen. En nu het wat beter met haar gaat zit haar man in de lappenmand. Enorm sneu en ik gun haar dit heel erg. Vooral omdat ik weet dat ze zit echt heel erg leuk zou vinden. Gister was ik nog bij haar en het huis is helemaal in Sinterklaas style. Zo leuk!

 • Reply
  Chantalle
  17 november 2015 at 11:39

  Wauw het ziet er echt super mooi uit! Ik wil graag mee doen aan deze win actie voor mn moeder omdat ze er altijd voor me is en me met alles helpt. Ze doet altijd alles voor me. Ik zou t geweldig vinden om dit voor haar te winnen zodat ik iets speciaals aan haar kan geven, want dat verdiend ze zeker. Ze vind kerststerren super mooi en ze houd van kaarsen.

  Liefs, Chantalle.

 • Reply
  Anna
  17 november 2015 at 11:43

  Wat ziet het er geweldig uit.
  Ik zou de winactie aan mijn zusje Bo willen geven omdat ze na 6 maanden stage in Brazilië weer thuis komt en het lijkt mij leuk om haar huisje hiermee in te richten.

 • Reply
  Kristel
  17 november 2015 at 12:12

  Aangezien wij 2 honden hebben en ik ze dus liever niet zelf in huis wil hebben, zou ik dit pakket graag winnen voor mijn tante. Ze heeft een niet zo leuke periode achter de rug en gaat nog een ergere periode tegemoet. Ik zie haar niet zo vaak en zou erg leuk zijn om haar met dit pakket op te vrolijken :)

  Het resultaat bij je ouders is trouwens écht heel leuk geworden!

 • Reply
  Minke
  17 november 2015 at 12:15

  Dat ziet er leuk uit! Ik doe ook graag mee voor de winactie. Ik ben pas gaan samenwonen met mijn vriend, en ons huis is nog behoorlijk leeg, en wat ongezellig. Leuke kerststerren zouden erg goed staan in onze woonkamer, al helemaal zo rond de kerstdagen.

 • Reply
  daantje loves to read
  17 november 2015 at 12:44

  Jee… wat een plantje al niet kan doen voor de sfeer in je huis. Leuk gedaan hoor. Complimenten!

 • Reply
  Bianca
  17 november 2015 at 13:23

  Dit is nog eens een originele win actie, en ik doe graag mee! Niet voor mij zelf, maar voor mijn moeder gewoon omdat ze een lieverd is :-)

 • Reply
  manon
  17 november 2015 at 13:32

  Dat ziet er super gezellig uit

 • Reply
  Kirsten
  17 november 2015 at 14:10

  Mijn moeder kreeg altijd van haar moeder een kerstster op haar verjaardag. Dit jaar is het 11 jaar geleden dat haar moeder overleed. En ze heeft het er nog altijd erg moeilijk mee. Ik zou haar zo graag verrassen met een Kerstster stylings pakket. Zodat ze toch een mooie Kerstster krijgt/heeft met de feestdagen.

 • Reply
  Dionne
  17 november 2015 at 14:43

  Ziet er heel leuk en gezellig uit!

 • Reply
  Susan
  17 november 2015 at 14:53

  Leuke actie, een keer wat anders als beauty (ook leuk!)! Mijn moeder verdient dit stylingspakket. Ze is gek op tuinieren, creatief bezig zijn etc. Er staan altijd wel planten in huis, dus dit pakket zou zeker goed van pas komen!

 • Reply
  Debbie Faber
  17 november 2015 at 17:59

  Ik ben dol op kerst, maar ik heb nog niet zoveel kerstspullen. Dus ik doe graag mee

 • Reply
  eva
  17 november 2015 at 18:16

  Wat ziet het er gezellig uit!! Ik doe graag mee met de winactie. Momenteel zitten wij in een klein huisje omdat ons nieuwe huis nog niet is opgeleverd. We kunnen dus wel wat sfeer gebruiken!
  Liefs,
  Eva

 • Reply
  thebeautyblognl
  17 november 2015 at 19:06

  Ik HOUUUU van kerststerren!

 • Reply
  Babette
  17 november 2015 at 19:43

  Wat een leuke actie! Ik zou graag mee willen doen voor mijn moeder. Ik koop elk jaar een kerstster voor haar, maar op een of andere manier houden die het nooit lang vol. Ik hoop dat met de tips uit dit artikel (en eventueel het pakket ;) ) de kerststerren het iets langer volhouden dan 1 week!

 • Reply
  Anita
  17 november 2015 at 19:43

  Wat een toffe actie. Ik doe eigenlijk nooit mee met een win actie maar dit vind ik wel heel leuk om te winnen voor mijn mama. Een beetje de gezellige kerstsfeer in huis halen, dat heeft ze wel verdient! En omdat ze gewoon de liefste is! Kan ze mooi lekker aan de slag!

 • Reply
  Marloes
  17 november 2015 at 19:49

  Wat gezellig ziet de diy met de mooie kerst sterren eruit. Wat een leuke winactie. Wat zou dat leuk staan in ons huisje!

 • Reply
  Lieke
  17 november 2015 at 20:18

  O wat leuk ! Zou dit voor mijn moeder willen winnen kan na wat vervelde momenten wel wart kleur in huis kunnen gebruiken . Echt heel leuk gedaan allemaal

 • Reply
  Annette
  17 november 2015 at 20:44

  Superleuk, ik doe graag mee. Ik houd van kerststerren ze maken het gelijk sfeervol in huis. Ik zou het pakket graag winnen om mijn huiskamer gezellig in kerstsferen te brengen. Ik krijg de familie te eten met kerst dus leuk als het ook echt kerstig is aangekleed.

 • Reply
  Mariska
  17 november 2015 at 20:46

  Hoi Aranka,

  ? Wat een super leuke actie.. ?

  4 dec. Krijgen wij de sleutel ? van ons nieuwe huisje ? en ik ben bang dat het hele kerst? idee er een beetje doorheen gaat schieten dit jaar ivm de verhuizing. Terwijl ik de kerst juist altijd zo gezellig en sfeervol vind.. Door dit leuke pakket kan ik misschien toch een beetje een kerst-gevoel in huis creëren!! Hoe LEUK zou dat zijn!!??

  ? Help je me door de dozen ? heen de kerst te zien?? ?

 • Reply
  Sunita
  17 november 2015 at 20:50

  Ik wil het pakket voor mijn schoonzus winnen,omdat zij in de afgelopen jaren, eerst haar moeder en dit jaar haar vader verloor, en daarnaast ook net is verhuisd naar haar nieuwe woning.

 • Reply
  Francisca Veenstra
  17 november 2015 at 20:55

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik vind het altijd erg leuk om het huis gezellig te maken naar de tijd van het jaar. Nu heb ik bijvoorbeeld een dienblad met een kleine Sinterklaas en kleine pakjes op tafel staan. Dit pakket zou met kerst onze woonkamer helemaal gezellig maken!

 • Reply
  Nicole
  17 november 2015 at 21:03

  Ah wat een mooi resultaat!
  Ik zou het graag willen winnen, omdat ik sinds kort met mijn vriend samen woon (voor het eerst, spannend!). Mijn moeder vind het altijd leuk om kleine snufjes te kopen om neer te zetten. Het lijkt mij leuk als ik lekker met mijn moeder aan de slag kan gaan!

 • Reply
  Desiree
  17 november 2015 at 21:21

  Wat ontzettend cool!

 • Reply
  Janniek
  17 november 2015 at 21:26

  Oh wauw wat een mooie make-over! Wat een verschil kunnen deze vrolijke planten maken zeg :)

  Het begint helemaal te kriebelen om ook een paar Kerststerren in huis te halen en lekker aan de slag te gaan met stylen!

  Momenteel ben ik erg druk met studeren, ik volg een leuke maar drukke minor.. hierdoor ontbreekt het me een beetje aan tijd om het gezellig te maken in huis. Het krijgen van dit pakket zou een hele gave beloning zijn voor het harde studeren en zorgt direct voor een boel sfeer zo net voor de kerstdagen.

  Liefs!

 • Reply
  Tim
  17 november 2015 at 22:15

  Twee mannen die moeten inrichten en decoreren… Niet altijd makkelijk…. Hulp is dan ook meer dan welkom!

 • Reply
  Hardeman
  17 november 2015 at 23:06

  O wat mooi om in deze killere dagen je huis mee op te vrolijken.

 • Reply
  Kelly
  17 november 2015 at 23:41

  Het ziet er echt leuk uit!

 • Reply
  boulet marijke
  18 november 2015 at 06:23

  Mijn moeder zou hier heel blij mee zijn ! Toffe actie ! ;-)

  • Reply
   boulet marijke
   18 november 2015 at 06:25

   Mijn moeder verdient dit omdat ze er altijd is voor mij , ze staat altijd klaar !

 • Reply
  eric meyers
  18 november 2015 at 06:24

  Mijn nicht Francine is zot van kerstmis , zij zou dit geweldig vinden ! Zij verdient dit omdat ze een hart van goud heeft ! :-)

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  18 november 2015 at 09:11

  Wauw, wat ziet dat er leuk en gezellig uit.
  Mijn moeder (82) is gek op kerststerren en ik waag graag een kansje voor haar.

 • Reply
  rebecca
  18 november 2015 at 11:33

  Ik wil deze winnen helemaal lekker egoistisch voor mezelf, want er is maar één feestdag waar ik iets mee heb en dat is mijn eigen geboortedag : Kerstmis. Ik hou van kerstsfeer, kerstmuziek, kersteten, kerstbomen…

 • Reply
  Monique
  18 november 2015 at 15:32

  Ik doe mee voor op mijn werk. Sinds halverwege dit jaar zijn we flink aan het verbouwen in het verzorgingshuis waar ik werkzaam ben. Na veel heen en weer geswitch van teams zijn we nu uiteindelijk op onze plek. We hebben een fantastisch team. Echter zijn we nu bezig om ons kantoor leuk in te richten en daar kunnen we nog wel wat leuke spulletjes voor gebruiken! En al helemaal om ook in de kerstsferen te komen! Ik doe dus niet alleen voor mij zelf mee maar voor mijn hele team :-)

 • Reply
  Tania
  18 november 2015 at 20:16

  Wat een mooie make-over. Ideetjes om te onthouden. Ik ben zelf graag bezig met decoreren. Ik kijk al uit naar kerst om alles mooi te versieren. Ook met kerststerren.

 • Reply
  Linda
  18 november 2015 at 22:27

  Oooh wat heerlijk al die gezelligheid!
  Ik doe graag mee! Ik woon in een kleine studio, en heb geen ruimte voor een kerstboom maar accessoires maak ik het ieder jaar toch weer lekker kerstig deze kerst sterren zouden natuurlijk helemaal van pas komen! Mocht ik het winnen zou ik er graag een als cadeautje geven aan m’n buurvrouw wat tevens ook m’n vriendinnetje is! Zo toveren we beide ons leuke studiootje in een hand omdraai om in heerlijke sferen en hoe leuk als we ook nog samen kunnen diy-en?!

 • Reply
  Roy
  19 november 2015 at 00:16

  Ik zou dit willen winnen voor mijn moeder, omdat zij gek ik op kerststerren en zo hoef ik me minder schuldig te voelen dat ik nooit een bloemetje/plantje meeneem :)

 • Reply
  Jantina
  19 november 2015 at 11:15

  Wat een super leuke actie. Kerststerren mijn favoriete bloemen tijdens de gezellige december feest maand. Mijn woonkamer kan wel een opfrisbeurt gebruiken.

 • Reply
  Cynthia
  19 november 2015 at 19:02

  Wat onwijs leuk! ik wil dit stylingpakket heel graag voor m’n moeder winnen , ze weet niet zo goed wat ze met de plantjes in huis wilt op dit moment en houdt ontzettend van knutselen en zelf dingen opmaken!

  Liefs Cynthia

 • Reply
  El
  20 november 2015 at 13:17

  Ik zou heel erg blij worden van zo’n kerststerpakket. Ik ben er “gek” op. Wat zal het dan gezellig worden hier.

 • Reply
  Yvonne
  21 november 2015 at 15:19

  He,

  Leuk artikel maar ik ben vooral benieuwd waar de stolp wegkomt en of het mogelijk is om deze zelf te kopen? Zoek er namelijk nog zo een.

  Fijn weekend!

 • Reply
  SILVIE
  22 november 2015 at 13:00

  VOOR MIJN TANTE.ZE STAAT VOOR 8 PERSONEN IEDERE DAG KLAAR MET ETEN EN ZE DOET DAARBIJ OOK DE WAS EN STRIJK.
  EEN UIT DE HONDERD.

 • Reply
  Zoë van der Veeken
  23 november 2015 at 09:54

  Wauw wat een super leuke winactie!!
  Ik denk dat ik er 1 zelf zou houden en 1 aan mijn moeder zou weggeven. Wij hebben ons huisje net een make-over gegeven en deze kerststerren zouden het helemaal af maken!

 • Reply
  Nina
  23 november 2015 at 11:03

  Mijn moeder is dol op kerst en dan met name op het versieren van het huis. Maar dit jaar krijgt ze begin december een tweede nieuwe heup dus de kerstboom optuigen gaat hem niet worden. Met deze mooie kerststerren kan ze toch nog een beetje de kerstsfeer in huis halen!

 • Reply
  Miss
  23 november 2015 at 13:31

  Ik skyp de winactie maar wil wel even zeggen dat het er echt enorm gezellig uitziet!

 • Reply
  Celeste
  23 november 2015 at 13:39

  Erg leuk!! Ik zou het graag willen winnen voor mijn ouders, gewoon omdat ze het verdienen. :)

 • Reply
  Laura
  23 november 2015 at 16:14

  Ik doe graag mee met de een actie! Ik zou het pakket graag aan m’n zusje willen geven. Ze gaat binnenkort verhuizen van een studio naar een “grote-mensen-huis” ;-). Dit zou ze heel leuk vinden om haar nieuwe huis mee te pimpen!

 • Reply
  Tamara TS
  24 november 2015 at 23:09

  Wat staat dat ontzettend gezellig! Ik heb zelf al enkele jaren geen kerststerren meer gehad. Ik ben op 1 december jarig en jarenlang kreeg ik van een goede vriend elk jaar een rode kerstster. (Begonnen omdat hij niet wist wat hij me cadeau moest doen, later werd het traditie.) Helaas kan hij me tegenwoordig geen kerstster meer komen brengen. Het zou mooi zijn als er dit jaar weer een kerstster zou staan, zodat ik ook rond kerst weer vaak terug denk aan onze vriendschap.

 • Reply
  Bianca Schonewille
  29 november 2015 at 18:43

  Dit ziet er echt leuk en gezellig uit zeg!Zou geweldig leuk op onze salontafel staan met de kerst…..Gezelligheid ten top!!!!

 • Reply
  corinne
  29 november 2015 at 18:49

  Leuk voor mijn moeder!
  Om haar te bedanken past elke week op mijn kinderen als ik werk.

 • Reply
  Marijke
  29 november 2015 at 19:02

  Vorig jaar zat ik met mijn been in ’t gips waardoor de kerstdagen wat saai uitvielen daarom lijkt dit me heel leuk! Zelfgemaakt en heel mooi!

 • Reply
  Bets
  29 november 2015 at 19:21

  Wat een super leuk pakket is dit, hiermee breng je gelijk de gezellige fijne sfeer van de komende kerst in huis. Het feest waar wij altijd zo heerlijk naar uitkijken hier in de familie. het samen zijn, het versieren van het huis met de leuke accessoires. Dit alles zou geweldig zijn om te beginnen met de mooie kerssterren in huis te plaatsen.

 • Reply
  Willemijn
  29 november 2015 at 21:22

  Het is eerste advent enneh, ik vind dat het huis wel weer in een kerstsfeertje mag komen. :-) I love Christmas. Voor een kerstboom is het nog te vroeg, maar een hippe kerstster is van harte welkom. Matcht overigens perfect met mijn rode bank!

 • Reply
  Jeanfrance
  29 november 2015 at 21:40

  Oh wat een ongelooflijk mooi kerststukje kun je maken van de inhoud van deze prijs. Eens wat anders dan een traditioneel kerststuk op tafel en de kerstster in de vensterbank. Ik vind dit zo leuk…. I love it!

 • Reply
  Marian Zw
  29 november 2015 at 22:04

  Super leuk zeg! Helemaal geen ” oude mensen plantje” meer! Ik doe heel graag mee. Afgelopen drie jaar hebben we om verschillende redenen ons huis niet echt gezellig gemaakt met kerst. Maar dit jaar willen we alles uit de kast halen. Alle kinderen zijn dit jaar thuis, dus extra leuk als we de gezelligheid en sfeer kunnen verhogen met deze prachtige planten!

 • Reply
  Tamara
  30 november 2015 at 09:37

  wat een leuke make-over. Ik vond voorheen kerst-sterren echt oma-planten, maar ik ben om door deze leuke make-over: ik loot heel graag mee!

 • Reply
  Raaf
  30 november 2015 at 10:57

  Mijn woonkamer kan wel wat kleur gebruiken en dat kan ik mooi met dit stylingspakket doen.

 • Reply
  Nency
  30 november 2015 at 11:54

  Mijn kamer kan wel een vrolijk kleurtje en wat warmte gebruiken.

 • Reply
  Marc Matton
  30 november 2015 at 13:41

  Voor mijn moeder, die zit te twijfelen of ze wel een Kerstboom gaat nemen dit jaar. Dan hebben we in ieder geval een Kerst-ster! ;)

 • Reply
  Corrie Middelkoop
  30 november 2015 at 13:43

  Wat een leuk idee! Ik doe mee voor mijn dochter, die zoveel mantelzorgt. Omdat ik zelfstandig nergens kan komen, kan ik ook nooit zomaar iets voor haar kopen, dus zou dit een verassing zijn…

 • Reply
  Ria Matton
  30 november 2015 at 13:46

  Wat een leuke win-aktie, vol met nieuwe ideetjes voor de Kerst-ster! :) Ik doe graag mee! Word er helemaal vrolijk van als ik dit zie met dit snertweer van vandaag! Eigenlijk meteen zin om Kerst-sterren te gaan kopen…

 • Reply
  Renée van Boxmeer
  30 november 2015 at 15:10

  Mijn moeder verdient dit, ze maakt elk jaar een fantastisch kerstdiner en daarom verdient ze een keer wat extra’s ^_^

 • Reply
  Jans
  30 november 2015 at 20:11

  Voor de gezelligheid .

 • Reply
  Cobi
  30 november 2015 at 20:42

  Wauw dat zou gezellig zijn in de woonkamer
  Ik heb niet veel ruimte in de woonkamer dus dit zou gaaf zijn!

 • Reply
  Elke van Vugt
  30 november 2015 at 23:05

  Ik zou deze geweldige prijs aan mijn moeder geven!

 • Reply
  Margot
  30 november 2015 at 23:52

  Mijn tante is dól op bloemen en Kerstmis. Dus dit zou ze vast geweldig vinden om te maken én om te genieten van de vrolijke kleuren :) Oh ja, en natuurlijk wil ik haar graag helpen ;)

 • Reply
  marijke
  1 december 2015 at 09:01

  Heel erg leuk die kerststerren, ze staan ook elk jaar rond deze tijd bij mij in huis. Het staat zo gezellig.
  Waarom ik het verdien? meer dan anderen?
  Dat is niet zo. Ik zou het gewoon ontzettend leuk vinden en er blij van worden.

 • Reply
  Monique Weber
  1 december 2015 at 21:54

  Mooi pakket en ik maak graag kans om ons huisje hiermee op te vrolijken

 • Reply
  karen
  1 december 2015 at 22:35

  Ik zou hier heel graag kans op maken. Ik zie er weer naar uit om ons huis kerstklaar te maken en dit pakket zou zo mooi passen, zeker met alle leuke tips.

 • Reply
  Els
  1 december 2015 at 22:37

  We zijn van een huis naar een flat verhuisd, en om dit leuk aan te kleden met kerst moet ik best wel even piekeren. Met dit pakket ben ik al meteen in de juiste stemming en gaat het me zeker lukken om ook hier een kersthuis te creëren.

 • Laat een reactie achter