Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wishlist: leuke basic shirts voor het voorjaar

Wishlist: leuke basic shirts voor het voorjaar

Nu de lente en de zomer er weer stiekem aan begint te komen ben ik alweer aan het kijken naar nieuwe kleding items. Elk jaar denk ik wel weer genoeg te hebben maar als het seizoen begint wil ik toch weer nieuwe dingen hebben en zie ik weer zoveel leuks. Zo wil ik graag nog een rood shirt en een shirt met lange mouwen is ook altijd handig.

Jullie kennen mij ondertussen wel een beetje en ik ben fan van basic items die net even iets extra’s hebben. Van mij hoeven het helemaal geen bijzondere merken te zijn, ik hou van comfortabel en leuk. Zo kwam ik onlangs de nieuwe collectie van Esprit tegen en ze hebben echt super veel toffe nieuwe dameskleding. Vroeger droeg ik altijd veel kleding van Esprit maar tegenwoordig ben ik het merk een beetje vergeten (misschien komt dat ook omdat we in Zwolle geen Esprit winkel hebben). Maar ze hebben echt hele toffe en leuke dingen, kijk mee!

Wishlist: leuke basic shirts voor het voorjaar

Ik heb even een kleine wishlist gemaakt met de items die ik zelf echt heel erg tof vind! Zoals je kan zien vrij simpele items die ik zelf super leuk vind. Ben je net zoals mij op zoek naar dames t-shirts en long sleeves dan kan je met dit lijstje van Esprit vast uit de voeten. Ik zal de items even bij langs gaan waarom ik ze zo leuk vind .

Het is in de lente best handig shirts met lange en korte mouwen te hebben omdat het warm en wat kouder kan zijn. Het eerste witte shirt met rode strepen vind ik lekker basic en ik ben gek op rode accenten en streepjes, dat zie je ook terugkomen.

Ook ben ik nog op zoek naar een aantal leuke shirts met korte mouw. Je kunt die altijd leuk combineren met een vest of gewoon zo aantrekken als het wat warmer is. Zelf heb ik een paar leuke basic shirts van de HEMA, maar er mag altijd wat meer bij komen! Ik vind vooral het oranje shirt erg tof omdat hij net even wat anders is dan normaal en zou ook goed staan met een spijkerbroek of een rokje. De andere twee shirts hebben een leuke print met ananassen en stippen, ik hou er van!

Het witte shirt met rode strepen vind ik zelf ook heel erg leuk. Het is een heel simpel en basic shirt met een heel leuk accent op de achterkant van een strikje. Nu ik mijn haar weer wat korter heb vind ik het leuk dat je dat dan precies kan zien onder mijn haar.

Wat ik ook fijn vind is dat Esprit ook grotere maten heeft, zo gaan vrijwel alle kledingstukken tot maat XXL zodat je met een maatje meer zoals ik ook kan slagen voor leuke dingen. Bij merken zoals Fabienne Chapot of Tommy Hilfiger is dat niet zo en pas ik ook vaak de kleding niet. Ook fijn is dat vrijwel alle kleding van katoen is gemaakt, dat blijft vaak langer mooi.

Mijn echte favoriete items die ik ga aanschaffen zijn de coltrui, het oranje shirt en de trui met rode streepjes en het strikje aan de achterkant. Het valt me trouwens ook mee hoe duur de items zijn, ze zijn heel betaalbaar al zeg ik het zelf.

Hebben jullie al zin in de lente en zomer en wat staat er bij jullie op je wishlist? Of hebben jullie nog een mooie garderobe van vorig jaar waar je nog wel even mee vooruit kan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Leuke items. Zelf ben ik meer van de jurkjes en rokjes.
    Ik werk sinds kort op kantoor en daarom ben ik nu op zoek naar zomerjurkjes die ook kantoorproof zijn. Lastig!

  2. Inderdaad om bovengenoemde kledingwinkel de xxl kledingmaten hanteerd en fashionitems verkopen waar ik van hou shop ik er graag regelmatig……

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *