Winactie: W7 Perfect Eyes

Wie jarig is die trakteert, en dat doe ik ook! Naar aanleiding van mijn artikel over de W7 Perfect Eyes waren veel mensen enthousiast over de pigmentatie van deze producten. Daarom had ik besloten een paar te kopen en deze met een winactie weg te geven! Ik heb een beetje standaard kleuren gekozen zodat iedereen het kan dragen. Kijk snel verder voor wat je moet doen om deze beauty’s te winnen!

Deze kleuren kan je winnen:

 • Golden Eye
 • Bronzed
 • Sahara

Ik ga er geen moeilijke winactie van maken. Het enige wat je moet doen is bij de comments je droomverjaardag uit te leggen, wat je dan krijgt en hoe je het viert bijvoorbeeld. En wie de leukste heeft wint deze 3 oogschaduw’s.

Ik zou het ook erg leuk vinden als je me zou volgen op Bloglovin’ en dit bericht op like drukken of Twitter zo kun je altijd mijn site in de gaten houden!

Let wel op dat je het goede e-mail adres invult anders kan ik natuurlijk geen contact met je opnemen. De winactie duurt tot 12 maart en 13 maart zal ik degene mailen en het online zetten!

Ik kan natuurlijk de producten niet open maken dus hier een paar swatches van: Fresh Mint Cosmetics

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Amalla
  5 maart 2011 at 14:13

  Mijn droomverjaardag:
  (mijn echte verjaardag ligt er niet ver vanaf)

  – Een hele gezellige dag waarbij iedereen langskomt (kennisen, vrienden, familie).
  – ‘S avonds met vrienden en familie gewoon gezellig zelfgemaakte pizza’s eten.
  – Natuurlijk iedereen taart! (zelfgemaakt)
  – En de cadeaus dingen die ik echt graag wil hebben.
  Mijn moeder en zus krijgen het altijd voor elkaar om iets snel zonder dat ik het door heb te kopen achter mijn rug wanneer ik zeg dat ik iets leuk vind.
  – Maar de leukste cadeaus vind ik meestal als we later iets gezelligs gaan doen.
  (coupon om mee uit eten te gaan of dit jaar naar de efteling gehad)

  :)

 • Reply
  yak man
  5 maart 2011 at 15:17

  oe, leuk! :) Ik doe mee!
  Mijn droomverjaardag;
  ik weet niet, ik zou het leuk vinden als mijn vriendinnen ’s middags langs komen voor taart en dan lekker kletsen tot de avond dat ze dan met ons mee eten en misschien hebben ze nog wel leuke kado’s erbij. ’s avonds een horror kijken ook al ben ik een bangeschijterd.

 • Reply
  Charlotte
  5 maart 2011 at 15:36

  Mijn droomverjaardag… Is elk jaar, want ik ben in de zomer op vakantie jarig! We zijn altijd met een koor op vakantie, dus ik word elk jaar wakker gezongen en mijn vader maakt Full English Breakfast voor mij (op die 2 kleine campingpitjes die we hebben! ik snap niet dat hij het elke keer weer voor elkaar krijgt xD). Rond koffietijd zitten alle kamperende koorleden wel zo ongeveer rond onze tent en er gaan meestel we iets van 4 tot 6 taarten doorheen :)
  En thuisgekomen vier ik mijn verjaardag NOG een keer, voor familie & vrienden. Dan bak ik natuurlijk zelf taart en cupcakes :D
  2x jarig, wie wil dat nu niet? :D Beter kun je niet krijgen :)

 • Reply
  Marjolein
  5 maart 2011 at 17:06

  Mijn droom verjaardag is… Gezellig samen met familie, vrienden, vriendinnen lekker uit eten, en feesten. Daarna, als verjaardag’s cadeau een spiegelreflexcamera! Alleen dit gaat moeilijk lukken, want mijn familie is nooit helemaal compleet op verjaardagen. Er is altijd wel iemand op vakantie dat, komt omdat mijn verjaardag in de zomer is. Diep in mijn hart, hoop ik dat deze verjaardag echt kan gebeuren.

 • Reply
  androgynes
  5 maart 2011 at 17:09

  Mijn droomverjaardag is een dag waar niet teveel aandacht aan wordt besteed, ik wil niet dat er speciaal over gedaan wordt terwijl het maar een dag als een andere is. Het enigste wat het nog een specialse verjaardag zou maken zou een nachtje doordoen met mijn beste vriendin, natuurlijk is het leuk om geld te krijgen maar dat zou ik dus enkel besteden aan make up..

 • Reply
  Cedra
  5 maart 2011 at 17:41

  Als ik wakker word, komen mijn zusjes me een heeeerlijk ontbijtje op bed brengen. daarna krijg ik misschien wel cadeautjes, maar dat hoeft niet al te groot te zijn ofzo. ’s middags bak ik heeerlijke taarten en andere hapjes, en dan komen mijn vriendinnen/familie, en wordt het super gezellig. als mijn familie weg is houdt ik met mijn vriendinnnen een super sleepover die we nooit meer vergeten. oja, en een heerlijk avondmaal wat ik dan zelf kook, want ik houd van koken, en daarna lekker eten natuurlijk. :D

 • Reply
  Nynke BBS.
  5 maart 2011 at 17:47

  Leuk! Ik doe graag mee. Ik volg je via Bloglovin’, ik heb het geliked en ik volg je vanaf nu ook op Twitter (xNynkeBBS).
  Mijn droomverjaardag: Ik zou ’s ochtends vroeg wakker worden gemaakt. Mijn hondje komt boven met een kadootje om zijn halsband. In het pakje zit een ticket voor het concert van mijn favoriete zangeres; Lady Gaga. Samen met mijn vriendinnen ga ik er na school heen en natuurlijk krijg ik ook wat kadootjes van mijn vriendinnen. Allemaal make-up! I LOVE IT<3
  Als ik 's avonds thuiskom ligt er nog een kadootje op mij te wachten: de make-up kast waar ik al een tijdje voor aan het sparen ben.

  XX

 • Reply
  Renee
  5 maart 2011 at 19:07

  Mijn droomverjaardag zo een huge party zijn, dus iedereen komt en de sfeer is perfect! En meer kan ik eigenlijk niet eisen dat is toch het mooiste kado dat je kan krijgen?

 • Reply
  Marieke
  5 maart 2011 at 19:56

  Mijn droomverjaardag.. Hmm, ik heb misschien niet de leukste maar wel de raarste!
  Ik ben nogal fan van wielrennen en mijn verjaardag valt op dezelfde dag als een zeer grote wedstrijd. Dus dan wil ik daar heen! En dan wint uiteráárd een van mijn favorieten en dan ben ik uitgenodigd voor het team diner. Daarna is er natuurlijk een afterparty met al mijn favorieten en dan lekker feesten! Met mooie opgemaakte ogen natuurlijk ;) En ze geven me allemaal kadootjes.. Hihi, ik ben echt een material girl.. Heb er helaas niet het geld voor. Dus dan maar voor mn verjaardag he :D
  Nou,, dit was mijn never-gonna-happen droomverjaardag ;) Ik hoop dat je mijn enthousiasme enigszins kan volgen. Naast make up is wielrennen gewoon een grote hobby :)

 • Reply
  Mariska
  5 maart 2011 at 21:21

  Leuke actie! En fijne verjaardag nog . Mijn droomverjaardag, nou daar komt ie. Ik maak er maar wat fantasie rijks van haha.
  Op het moment dat ik mn ogen open is mijn hele kamer versierd met slingers. Naast me kussen ligt een envelopje, en ik dat envelopje zit dan, ja precies een weekend met het vliegtuig naar spanje, en mijn bestfriends mogen mee . Maar eerst; feest vieren. Daarna zou ik snel mn koffers pakken en een weekend losgaan yeaah

 • Reply
  naz
  5 maart 2011 at 23:29

  Ahh iedereen heeft leuke verjaardagdroompjes :) Ik wens voor iedereen dat de dromen uitkomen.
  Mijn droomverjaardag is nou eigenlijk hele simpel maar wel een heeeeele leven waard vind ik
  (teminste iedereen die weet wat echte liefde is ,is met mij eens volgens mij (l) )
  Ik wil mijn droomverjaardag in een eiland vieren heeel ver weg van deze land. ( een tropisch eiland)
  geen taart,geen pizza,geen onnatuurlijke drankjes. Maar cocos drankjes met tropische vruchten.)
  En ik wil het maar met een iemand vieren. ( Ik wil het vieren met de jongen van mijn dromen! :) Die niet eens weet dat hij heeel belangrijk en super waard voor mij is. :) )
  Ik hoop dat mijn droom op een dag uitkomt voor dat ik doodga.
  ( Liefde is de leukste en de mooiste wat er is op de wereld ,maar als je geen aandacht van die gene krijgt dan Ligt de wereld op zijn kop :( ) VEEL SUCCES MEIDEN X-x-x

 • Reply
  sammy
  6 maart 2011 at 18:15

  Gefeliciteerd!!!

  ik doe zekers mee :D
  mijn droomverjaardag is lekker met vriendinnen tutten en lekker zelfgemaakte sushi eten, en cocktails natuurlijk :D

  xxx

 • Reply
  Cynthia!
  7 maart 2011 at 12:36

  Mijn droomverjaardag zou zijn als het heel erg warm is, ik verjaar namelijk in oktober (brrr!) en het zou zoveel leuker zijn om hem buiten te vieren, als het lekker warm is!
  Ik wil al mijn vrienden daar en een tuinfeest lijkt me heerlijk!
  En dan (als we uitgepartied) zijn, vertrekken we op vakantie naar een heerlijk warm vakantieland en genieten we van enkele weekjes rust en jongens! (hihi)

  Lijkt me heerlijk! xxx

 • Reply
  Emine
  7 maart 2011 at 14:24

  Mijn droomverjaardag?! Poeh ff nadenken :)

  Ik zou iets groots willen, dus heel veel vrienden, kennissen en natuurlijk familie uitnodigen. Bij plaats denk ik aan strand, dichtbij water lekker warm en overal lekker iets kouds om te drinken. In allerlei verschillende talen muziek, waarbij iedereen vrolijk danst. Als het donker wordt en iedereen een beetje moe is, komt er een optreden of gewoon iemand van de familie die iets gaat zingen of gitaar gaat spelen. Vuurtje erbij, zodat we het niet koud krijgen natuurlijk! En wat is er nu leuker dan zwemmen in het donker :) Ook nog eens met iedereen waar je van houdt! Wat ik krijg.. ? Moeilijk, ik vind alles wel leuk. Make-up, parfum is altijd het leukst of sieraden. Maar als iemand iets heel kleins geeft, al is het maar een roosje, als daar betekenis aan vast zit vind ik het voldoende en heeft het net zoveel waarde als een beautypakket ter waarde van €100,-. Maar van mijn ouders zou ik wel het grootste willen verwachten, spiegelreflex camera! En mijn taart zou er zo uit moeten zien:

  http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/11/01/02/cake,colorful,mac,mac,cosmetics,makeup-d41929b7949a5e58cc2029701d001561_h.jpg

  ^geweldig toch :) Haha, ik zou ‘m niet durven op te eten :D

  Leuke winactie, xx emine

 • Reply
  Jeanine
  7 maart 2011 at 18:38

  Leuke actie, ben net nieuw op je site en komt er meteen dit. Super

  MIjn droomverjaardag.
  Al mijn vrineden en famillie zijn er, en iedereen heeft cadeau’s voor me. Vooral beauty producten want daar ben ik gek op. We gaan ook lekker samem eten, van allles wat. Ook lekkere taart en hapjes. En alles gata super, porima en cool. En mooi weer is natuurlijk ook handig :)

 • Reply
  Tessa
  7 maart 2011 at 20:41

  wauw geweldig!
  toevallig ben ik morgen jarig hihi.
  maar mijn droom verjaardag ziet er als volgt uit:
  sóchtends heerlyk ontbijdje op bed krijgen van je vriendje!
  daarna rustig douchen en opmaken.
  smiddags de familie op bezoek en savond alle vriendinnen en vrienden,
  dan de hele avond gezeelig doen taart eten enzo,
  en dan op stap gaan maar dan blijkt dat iedreen een suprise party heeft georganisseerd
  en dat er een geweldige discotheek is afgehuuurd
  en dan de hele nacht dooor.
  wel een beetje standaart ofneit hihi?!

 • Reply
  Suzanne
  8 maart 2011 at 23:36

  mijn droomverjaardag zou een verjaardag zijn waarbij iedereen die in mijn leven een rol heeft gespeeld langs komt: one big party van herinneringen en toekomstdromen dus! vind het gewoon interessant om dan eens te analyseren wat voor mensen vooral belangrijk zijn geweest in mijn leven en in hoeverre ze de kant op zijn gegaan die ik verwacht had dat ze op zouden gaan.

  en dan zou ik het geweldig vinden als iedereen in zijn allermooiste outfit en make-up bij mij aan de deur verschijnt en zijn best heeft gedaan zichzelf zo mooi mogelijk te maken! gewoon, omdat het leuk is om naar mensen te kijken die zelfvertrouwen te hebben en omdat ik het leuk zou vinden mensen die daar anders nooit mee bezig zijn -nu eens kennis te laten maken met kleding en make-up.

  dan zou ik vervolgens (nadat ik zelf van iedereen een paar designer schoenen heb gekregen, hihi) een contest doen, waarbij ik uiteindelijk beslis wie het beste in zichzelf naar boven (= buiten) heeft gehaald!

  die wint dan de ‘fashion is a party’ trofee! hihi!

  suzanne
  http://www.fashionisaparty.com

 • Reply
  kirsten
  9 maart 2011 at 18:48

  leuk dat je dit doet,
  ben benieuwd wie wint :)

  mijn droomverjaardag ziet er zo uit :

  *iedereen is er (ook mijn opa, oma en vader. die zijn schippers dus zijn er niet altijd)
  *leuke kado’s (maakt niet uit of het groot of klein is)
  *Heel veel taart
  *gewoon gezellig

  Mijn droomkado:

  *een laptop
  *heel veel nagellak
  *nog meer make-up

  En ik zou het het liefst vieren op z’n heel groot cruise schip,
  waar je dan bediend word,
  en opgemaakt kan worden.

  dit is mijn droomverjaardag.

  Groetjes Kirsten
  ps. ik volg je op Bloglovin en Twitter en ik heb je bericht geliked

 • Reply
  Ineke
  9 maart 2011 at 18:53

  Mijn droomverjaardag is natuurlijk niet compleet zonder al mijn vrienden en familie om me heen,
  maar dit jaar hoop ik toch op iets speciaals,
  Ik zit namelijk op 6 vwo, en doe dit jaar dus examen,
  nou is het zo dat op de dag dat ik jarig ben (als ik 18 wordt!=D), ik de uitslag van mijn exames krijg!
  Dus of het wordt een gezellige verjaardag totdat ik hoor dat ik gezakt ben -_-,
  of het wordt alleen maar leuker als ik hoor dat ik ben geslaagd!
  Ik hoop natuurlijk op het laatste,

  xxx

 • Reply
  Jessica Damen
  9 maart 2011 at 18:59

  Mijn perfecte verjaardag was mijn afgelopen verjaardag, ik was jarig op 19 december en werd 16 jaar, ik vierde het op 6 januari samen met mijn beste vriendin die 26 december 16 was geworden. 6 januari viel op een donderdag in onze kerstvakantie. We vierden het in een café wat we afgehuurd hadden, we hadden 110 mensen uitgenodigd, inclusief introducés. Het enige wat ik van tevoren dacht was dat ik bang was dat het minder leuk zou zijn dat ik de vriendinnen van mijn vriendin niet zo goed kende, maar dat viel ook mee. Het begon om half 9/9 uur en zou tot 2 uur duren. ( ‘savonds) De eerste mensen arriveerden om kwart voor 9, en zo stroomde de rest later die avond binnen. In het begin stond alles stil, maar toen de DJ was gearriveerd, ging ik met mijn beste vriendin de bar op en hebben we iedereen aan het dansen gemaakt. Het was ZO GEWELDIG. Het leek echt alsof iedereen de tijd van zn leven had. Wat we allebei raar vonden was dat we nog geen kado hadden gehad, van niemand. We dachten, nouja maakt niet uit, het is toch een geweldige avond! Tot een uur of 11 hebben we doorgedanst en zijn we losgegaan, van het podium tot op de bar, en na wat drankjes natuurlijk. Op een gegeven moment stopte de muziek ineens, we schrokken ons dood, maar het was gepland. We werden naar buiten gebracht en alle gasten liepen mee. We kwamen op het plein in de stad en daar stond een mega grote taart. Zo’n levensgrote weetjewel, waar altijd mensen uitkomen. De taart zelf was nep, maar het was zo schattig dat op de randen van die neppe taart allemaa echte taartjes stonden met een 16 erin. Maar het allerleukste kwam later, er sprong iemand uit de taart met een burka aan. We vonden het zo raar, een turk? Nee, we moesten onze ogen dicht doen, 5 minuten later ofzo mochten we kijken, de persoon had de burka uit gedaan, en wie was het? Onze beste vriendin die we al 6 jaar niet meer hadden gezien (behalve via de webcam) omdat ze moest verhuizen naar Rusland omdat haar vader was ontslagen, en van afkomst Russisch is. We vlogen haar aan en zijn in tranen uitgebarsten. Een échte droomverjaardag!

 • Reply
  Merelll
  9 maart 2011 at 23:34

  Mijn droomverjaardag is als iedereen van wie ik hou om me heen is, zoals mijn vrienden en famillie. En dan gewoon gezellig praten met elkaar. Het is misschien niet zo bijzonder, maar ik vind momenten die ik met mijn dierbaren kan delen wel heel waardevol, en op je verjaardag is iedereen van wie je houd om je heen!

 • Reply
  Merelll
  9 maart 2011 at 23:46

  Oh ik was er vergeten bij te zetten wat ik zou krijgen.
  Ik hoef geen grote of dure cadeautjes, ik zou een grote foto of een collage waarop vrienden en famillie staan willen hebben. Gewoon omdat als ik naar zoiets kijk het me herinnerd aan het feit dat ze zoveel voor me betekenen en dat ik zoveel lol met ze kan hebben, ondanks dat er ook wel eens moeilijke tijden waren en die overleefd hebben met z’n allen.
  Liefde en vriendschap is pas wat telt, in plaats van grote cadeaus!

 • Reply
  Vera
  10 maart 2011 at 07:35

  mijn droomverjaardag, klinkt misschien een beetje kinderachtig ofzo, maar ik zou het in een grote ruimte vieren die een beetje lijkt op de ruimtes in de snoepfabriek van willie wonka, ik hoou van snoep :D En mijn droom cadeau zou dan zijn dat ik te horen kreeg dat ik een eigen kledinglijn kreeg. Dat zou echt suuuuper zijn !
  maarja, misschien een beetje teveel gebraagd ;D

 • Reply
  Wendy
  12 maart 2011 at 10:15

  Hee! Ik wil ook graag meedoen. :D
  Mijn verjaardag valt op 8 oktober en dan is het dus vaak regenachtig. Op mijn droomverjaardag is deze dag echter een warme zomerdag en neem ik m’n vrienden/vriendinnen en boyfriend mee naar het strand, waar we een groot strandfeest houden met cocktails en cupcakes. ;D En cadeautjes? Die hoef ik niet, want ik zou het al supervet vinden als iedereen zou kunnen komen en we er een toffe dag van kunnen maken. (maar die oogschaduws als bonus is natuurlijk nooit verkeerd ;p).

 • Reply
  Ellen
  12 maart 2011 at 11:38

  oehh, gaaf. Mijn perfecte verjaardag Hmmm…

  Jongens die je dragen, (met natuurlijk sixpack :P) En een mega taart, geen zeurende ouders over de kosten, dus het mag lekker duur worden. Optredens van bekende zangers :D
  Super veel cado’s met vooral veel nagellak en make-up en kleding, en veel zuipen ookal ben ik nog maar 13 :P

  Xx Ellen

 • Reply
  DalaLuz
  12 maart 2011 at 20:21

  Mijn droomverjaardag zou ik willen vieren aan de noordoostkust van Amerika, want daar is het rond 7 oktober Indian Summer! Mijn lief komt oorspronkelijk uit New Hampshire maar door ziekte/geldgebrek ben ik zelf al een hele tijd niet meer in de VS geweest. Het lijkt me echt heerlijk om met zjn tweetjes, in een huurcamper, vanaf de grens met Canada tot aan New York State met de ‘peak’ af te reizen, want wat is het ongelovelijk mooi hoe die eindeloze natuur daar als in brand staat met de meest fantastische bladerenkleuren. En de temperatuur is geniaal, de zon schijnt en je kan je jas uitlaten, maar ’s avonds is het lekker koel en je hebt geen last van bijtende insecten. Uiteraard zou ik dan graag een prachtige camera kado krijgen, al kan ik misschien beter penselen, verf en canvas meeslepen want die schoonheid van de natuur is daar gewoon niet vast te pakken! En dan zou ik heeeeeel graag eindigen in New York State, waar een heel bijzonder retraite centrum zit, en daar een week in retraite gaan samen om al die schoonheid diep in ons op te nemen en op te dragen aan dit prachtige universum, en alle mooie mensen die daarin rondlopen… Het is waarschijnlijk vloeken in de kerk, maar ik zou dit liever doen dan een shopping trip naar New York, hoe ongelovelijk leuk dat ook is. Maar die Indian Summer, awww, daar droom ik van! :hearts:

 • Laat een reactie achter