Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winactie: Super mooie portemonnee

Deze winactie is afgelopen!

Ik heb iets heel leuks voor jullie! In samenwerking met My New Bag mag ik een super gave portemonnee weggeven aan jullie! Het is een prachtige zwarte classy portemonnee met een eye catcher knoop erop met een mooi steentje. Elke meid heeft een prachtige portemonnee nodig al vind ik zelf, en ook eentje waar je echt mee gezien kan worden. Je haalt toch in elke winkel je portemonnee te voorschijn, dus daar mag je ook gezien worden met een portemonnee. En met deze gaat jou het zeker lukken! Dus doe mee aan deze geweldige winactie zou ik zeggen!

My New Bag is een prachtige webshop met echt ontzettend mooie tassen. Ze hebben prachtige leren kwaliteits tassen voor een mooie prijs. Ik zou zeker een kijkje nemen als je nog op zoek bent naar een prachtige tas. Mocht je iets gevonden hebben in de shop dan heb ik aan het eind van dit artikel nog iets leuks voor je! Kijk dus zeker op de shop en onderaan het artikel!

En deze prachtige protemonnee kan je winnen!

De opdracht is heel simpel:

 • Volg My New Bag op Facebook
 • Volg mijn op Bloglovin & like dit bericht
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van My New Bag, die vind je op de homepage
 • En laat natuurlijk een reactie achter op dit artikel!
De winactie loopt tot 18 oktober, dus je hebt een week de tijd om mee te doen met deze ontzettend gave actie. Let wel op dat je echt My New Bag op Facebook volgt want je naam word gecontroleerd in de followers lijst!
Hebben jullie trouwens iets leuks in hun webshop gezien, dan heb ik nog iets anders leuks voor jullie namelijk een kortingscode van 15 % korting op de hele shop! Als je op My New Bag de code ARANKA15 intypt krijg je 15% op je bestelling!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

 1. Supermooie portemonnee, en ik kan wel een nieuwe gebruiken :)
  Jou volgde ik natuurlijk al, deze post heb ik geliked.
  Ik ben nu ook fan van de facebookpagina en niewsbrief van MyNewBag!

 2. Komt dat even goed uit! Mijn portemonnee is uit elkaar gevallen.. (Nee niet omdat er nou zoveel geld inzit haha!)
  Dus ben toe aan een nieuwe!

  Ik volg je en heb het bericht ‘geliked’ op Bloglovin’
  MyNewBag ‘Like’ ik al op Facebook (SebasMelisk)
  En uiteraard ontvang ik de nieuwsbrief al want ben dol op MyNewBag! Heb er een look-a-like Birkin Bag gekocht en nog steeds helemaal happydepappy met m’n tas!

  Liefs,
  Melissa

 3. wow vette actie!
  ik heb dit geliked en volg jullie op bloglovin en facebook
  ik had me allang al ingschreven voor de nieuwsbrief!
  hopen maar dat ik win
  want ik wil al zo lang die mooie portomonee!

  liefs

 4. Ik heb alles gedaan wat nodig is, nu hoop ik natuurlijk de gelukkige dame te worden die de portomonee wint – ik kan inmiddels ook wel weer een nieuwe gebruiken, mijn oude maar o zo vertrouwde portomonee is helaas wel toe aan vervanging.. – dus ik doe gráág mee!

 5. Ik doe zeker mee<3 Heb net ook een tas besteld, #LOVE
  Echt een hele leuke winactie! Hoefde alleen nog maar deze post te liken, voor de rest heb ik alles al.

 6. wauw prachtige portomonee ook wel te gebruiken als soort clutch achtig misschien,
  maar jah ik heb alles gedaan van van geliked op bloglovin en gevolgd (deed ik al) en mailing list
  en alles
  hoop dat ik win!:D
  leuke winactie!

 7. Ik doe graag mee aan deze super leuke winactie! Ik had nog nooit gehoord van deze site. Maar ik ga zeker even kijken of er wat leuks voor mij is. En misschien bestel ik ook wel wat. Die portomonnee pas precies bij mijn tas.

 8. heel erg leuke portemonnee! ik doe zeker mee!
  -ik volg My New Bag al op Facebook
  – ik volg jou op Bloglovin & heb geliked
  – en ik schreef me in op de nieuwsbrief (:
  liefs,

 9. ik doe mee!!
  he alles gedaan van wat je vroeg en vind het trouwens echt een leuke webshop!
  ik hoop echt dat ik win want ik vind deze portomonnee echt super mooi!
  mijn portomonnee is op het moment geen portomonnee meer te noemen XD
  dus een nieuwe zou erg fijn zijn :D
  hoop dat ik kans maak XX

 10. Superleuk! Ik volg My New Bag op Facebook en ik heb me ook al aangemeld voor de nieuwsbrief.
  Ik volg je natuurlijk op Bloglovin en ik heb het artikel geliked!

  Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *