Zoeken
Sluit dit zoekvak.

WINACTIE: Mega Beautypakket!

Recept: Couscous met tomaat

Ik was mijn kantoor weer eens flink aan het uitmesten en kwam daar nog heel veel dubbele, overige en nieuwe beautyproducten tegen waar ik eigenlijk niets mee doe of ga doen. En het was alweer een hele tijd geleden dat ik een winactie hield, dus hierbij een XXXL mega beauty pakket voor jullie! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Wat moet je doen?

 • Abonneer je op mijn kanaal
 • Laat een reactie achter dat je mee doet onder deze video op YouTube
 • Zet eventueel in die reactie een tip, feedback, iets wat je graag wilt op mijn kanaal of iets wat je kwijt wil
 • Meedoen kan tot en met 31 januari en daarna maak in de winnaar onder de video op YouTube bekend in zijn of haar comment!

Heel veel succes allemaal!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

41 reacties

 1. Wauw…. en ik doe héél graag mee aan deze winactie!
  Prachtige producten.
  Ik ben er zo ontzettend benieuwd naar…..
  Dolgraag zou ik eens een shoplog van fashion willen zien…. want dat lijkt me super leuk om te zien wat jij zoal shopt en bij welke shops.
  Op de volgende soc.med.k. volg ik je:

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Xoxo

  1. Wauwww alleen al de clinique pep start al. Vind die super fijn voor mijn vochtarme huidje. Zou dit pakket heel graag willen winnen ?

 2. Uiteraard doe ik mee!
  1 februari ben ik jarig dus het zal wel een tof cadeautje zijn en de tentamenweken heb ik dan net achter de rug, dus dubbelop feest!

  En een tip voor je website is dat ik het leuk zal vinden als er wat meer tutorials zouden komen van het aanbrengen van verschillende oogschaduws/nieuwe look.

 3. Wauw wat een pakket, ik waag graag een kansje! Dingen die ik graag op je kanaal/blog zou (blijven) zien zijn bijv. updates over je nieuwe woning (love de kleur op je muur!), persoonlijke weetjes en Q&A’s! Verder qua feedback; je kijkt regelmatig op (denk ik) het schermpje van je camera ipv in de lens, terwijl dat laatste prettiger kijkt voor de kijker! Verder vind ik jou al een poos vele andere (beauty)bloggers voorbij gaan dus verder niks aan te merken! ;)

 4. Wat een verwennerij, deze actie! Super leuke en mooie producten voorbij zien komen. Waag een poging! ;-)

  Vind het altijd een heerlijk momentje om naar je video’s te kijken of blogs te lezen onder het genot van een kopje thee. Je komt altijd heel gezellig en spontaan over!

  Een tip: misschien is het leuk om eens een vlogdag uit te proberen. Denk dat je bezoekers dit wel kunnen waarderen. Het moet wel bij je passen natuurlijk.Maar vind het ook heerlijk om je blogs te lezen, dus blijf dit vooral doen :-)
  Daarnaast zou ik het leuk vinden om meer te lezen over tips en uitjes in Zwolle.

 5. Ik doe graag mee. Ik zou het ook leuk vinden als je meer een artikel maakt bij je video, dit is soms toch wel makkelijker om het artikel te lezen. :)

 6. Hoi Aranka, wat een leuke winactie! Ik volg je op YouTube, Instagram en kijk elke dag op je blog. Budget gerechten, kleding, make up en huis inrichting vind ik leuk om te zien. Groetjes en ga zo door?

 7. woooooow dat is zeker superleuk en lief…. Soms moet het eens, opruimen/schoonmaak hahaha, alleen als ik ga opruimen kom ik nooit zoooveel leuke dingen tegen hihihi…. Maaar echt top dat je dit pakket dan weg gaat geven aan de volgers van je blog…. Ik doe zeker heeeeeel erg graag mee, wat een verwennerij.. 1 van mijn goede voornemens, iets meer ilsiee-tijd inplannen.. Dat komt hiermee vast en zeker goed!!! Vind dat je echt een leuke blog hebt, misschien nog iets meer seizoens/periodegebonden tips ofzo… *hoe het beste je huid/haar beschermen in de brrrrr ijskou… of juist wanneer het heel warm is wat praktische tips waarvan je denkt ohjaaaaaaaaa zo simpel maar ff vergetenn! ;) Dat zou leuk zijn
  Groetje Ilsiee

 8. Help, ik kan geen reactie plaatsen onder je youtubevideo maar wil erg graag meedoen! Ik heb als tip voor je dat je gewoon moet doorgaan met wat je nu doet! Je doet het namelijk geweldig! Daarnaast vind ik het erg fijn dat je een stukje uit je eigen leven laat zien met betrekking op je persoonlijke ontwikkeling! Ik leer hier enorm veel van en vind het fijn om te weten dat ik niet de enige ben met deze struggles! Ga zo door zou ik zeggen!

 9. Echt een leuke actie! Haha hoe kan je zo veel over hebben. Ik heb eigenlijk nog (helemaal) geen make-up, omdat ik er niet zo veel verstand van heb. Daar wil ik dit jaar verandering in brengen, dus ik ik hoop dat ik win en dan vraag ik mijn zusje om te helpen en die kan dan ook stuff meenemen :). En ik ga je blog nog even goed bekijken want ik kan er vast van leren!
  Ik volg je op bloglovin en ik ben nu ook geabonneerd op je youtube kanaal (meermyr).

 10. Wooooooh! Wat een winactie, zoveel producten bij elkaar maken mij wel heel gelukkig. Vooral deze producten ;). Een tip, poeh. Ik vind het eigenlijk prima hoe je het doet. Opruimvideo’s/uitsorteervideo’s vind ik altijd wel leuk, maar als dat niet je ding is ook oke :).
  Groetjes, Nancy Ramakers (naam abonnement YouTube).

 11. Wauw wat een geweldig pakket verloot je.
  Ik ben (al) geabonneerd op je You Tube kanaal.
  Verder zou ik het leuk vinden als je bv met Elise Johanne een filmpje zou maken waarin jullie jezelf opmaken.

 12. Ik was al lang geabonneerd op je kanaal :) Ik doe graag mee aan deze fantastische actie, op zo een manier is opruimen trouwens ook nog eens extra leuk :) Kom je allemaal leuke producten tegen en daarmee kun je anderen weer verrassen.

 13. Super winactie! Ik doe graag mee en ik ben al lang geabonneerd op je YouTube kanaal. Mijn comment heb ik ook daar gelaten. :-)

 14. Hoi zou graag wat over gebleven beauty prijsjes voor de bingo in verpleegtehuis willen
  Oo ook wat zouden ze blij mee zijn

  Gooi mij maar in de hoge hoed

  Namens de vos oudjes alvast bedankt

 15. Wat een leuke actie! Mijn tip zou zijn, laat de recepten achterwege, daar hebben we de Allerhande al voor, en misschien wat meer opmaakvideo’s. Maar het is fijn dat je veel berichten plaatst.

 16. Hallo Aranka,
  Graag doe ik mee om de dames in de familie blij te maken met een pakketje “gedeelde vreugd”.
  Heb laatst ook even opgeruimd en de back ups aan de nichtjes gegeven, waren ze enorm blij mee!
  Veel succes verder met je kanaal en je blog. Petjes af dat je zoveel online zet, ben zelf een fan van je plogs en de unboxing video’s. MIsschien kun je een combi malen tussen unboxing en eerst indrukken?

 17. Heel graag doe ik mee. Ik heet beautyandbooksmagazine op youtube heb me geabonneerd. Mijn comment vind je onder de video.
  Hopelijk is dit een leuke verjaardagscadeau voor mij.
  xx

 18. Ik doe heel graag mee aan deze mooie actie. Natuurlijk volg ik je al. Wat mij leuk lijkt is een dagje vloggen als je een event hebt of gewoon een dagje, lijkt me echt leuk. Je praat heel rustig en je stem is aangenaam ?

  Fingers crossed voor dit waanzinnige pakket ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *