Search
Close this search box.

Win: Zilveren sideway cross necklace!

In mijn favoriete sieraden artikel vonden jullie allemaal mijn sideway cross ketting heel erg leuk. Vandaag heb ik besloten om er eentje weg te geven voor een winactie op mijn website. Omdat ik augustus 2 jaar blog is dit wel een beetje een feestje waard. Wil je weten hoe je deze prachtige zilveren ketting kan winnen, kijk dan even met me mee!

Wat moet je doen?

1. Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres dat je mee doet.
2. Volg mijn blog op Bloglovin’
3. Tweet de volgende tweet: Ik doe mee aan de winactie voor een Sideway Cross ketting op https://www.byaranka.nl

Meedoen kan tot en met 7 september! De winnaar of winnares wordt zo snel mogelijk door mij gemaild!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

71 reacties

 1. Jeej, alweer 2 jaar! Gefeliciteerd!
  En wat een leuke winactie, ik doe zeker mee! Ik volgde je blog al op Bloglovin en zal het retweeten met mijn account Green_grit :)

 2. Ah, heel gaaf, ik doe heel graag mee! Super gave winactie! Ik volgde je al op bloglovin en heb jammer genoeg geen twitter… Ik ga duimen! xox

 3. ik doe mee! wow wat een super mooie ketting! Gefeliciteerd met het 2 jaar bestaan van je blog, ga zo door!
  ik heb geen twitter maar volg je wel op bloglovin! ;)

 4. Gefeliciteerd!

  Ik doe graag mee aan de winactie :)
  Ik volgde je al op bloglovin’ en heb het getweet. Ik zit nu op mn iPhone dus kan geen link plaatsen maar mijn twitter is @xnoo.

  X

 5. Wauw, ik ben al enorm lang opzoek naar zo’n ketting! Ik doe heel graag mee :D Ik volgde je natuurlijk al via Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked ♥

 6. Ik vind die ketting zo leuk he! Maar ik heb geen twitter, wel volg ik je natuurlijk allang op bloglovin. Dus ik probeer het maar even zo, als het niet kan zonder twitter is het jammer.

 7. Wow, wat een super mooie ketting! Zilver is ook nog eens de perfecte kleur voor mij, prachtig vind ik dat!! :) Ik volg je al op Bloglovin en heb nu ook het bericht getweet! (Mijn twitter is @mariellevanrees)

 8. Alvast gefeliciteerd met je blog!! Blijf zeker door gaan want ik geniet elke dag weer van je artikelen! Maar wat een leuke winactie! Ik vind deze sieraden met kruisjes zo leuk! Ik doe zeker mee (:
  Liefs xxx

 9. Gefeliciteerd, ik vind dat je in 2 jaar echt een top blog hebt gemaakt! =)
  Ik vind de ketting echt heel gaaf, maar zal hem zelf niet dragen omdat ik niet christelijk ben opgevoed o.i.d. Ik weet dat heel veel mensen die iets met kruizen dragen ook niet christelijk zijn, maar het toch dragen omdat ze het mooi vind. Maar zelf voelt het dan voor mij gewoon heel erg raar omdat ik chinees ben, en op een één of andere manier vind ik het dan ongemakkelijk om een kruisje te dragen… :$
  Dus ik laat deze winactie even gaan, veel succes voor de anderen! (leuk dat je dit artikel weggeeft omdat veel mensen deze leuk vinden, lief van je!)

  Liefs, Linsey

 10. Twee jaar alweer en nog steeds lees ik met veel plezier je blog! Je hebt echt een unieke en leuke blog. Het kettinkje is echt heel erg mooi en origineel, een keer iets anders. Mooi subtiel en passend bij elke outfit. Op bloglovin volg ik je uiteraard al en de tweet is zojuist verzonden. Keep going Aranka!

 11. Ik doe mee!
  ik zat serieus te zoeken naar deze ketting vanaf jij het had laten zien bij je afgelopen artikel ik volgde je al omdat ik je geweldig vind! ik ga nu ook nog even tweeten Liefs nina

 12. Wow, ik zoek al maanden naar een zo’n (betaalbaar) kettinkje! Ik wil super graag mee doen! Mocht ik niet winnen, waar heb je hem dan gekocht? Ik vind ze echt zo leuk en stoer!

 13. Leuk! Ik lees steeds met liefde je artikels maar laat niet vaak een reactie achter :( (slechte gewoonte van mezelf)
  Op Bloglovin’ volgde ik je al, en de tweet kan je vinden bij @metdeJvanJill
  Leuk trouwens dat je blog al 2jaar bestaat, doe zo verder :D
  xx

 14. Wat een mooi kettinkje! Ik volg je via Bloglovin en heb ook een tweet geplaatst. Ik heb je er ook even bij gelinkt, want ik heb geen idee hoe je de link van je tweet kunt krijgen, hahaha. Naja, ik heet @MyrtheHoekstra op Twitter! :)

 15. Jeetje! alweer 2jaar, wat gaat het snel zeg!
  Ik doe zeker mee, mij twitter is: @romanzalouise_ (ik zit toch bijna nooit op twitter dus je vind hem waarschijnlijk wel!) Succes veder met je fantastische blog en de andere meiden die meedoen ook succes!

 16. Als goed katholiek meisje (ahum, hihi) moet ik natuurlijk zo’n mooi kruisje hebben, haha.
  Ik volg je al een tijd op bloglovin, en heb dit artikel geliked. Ik heb helaas geen twitter, maar ik hoop dat ik ondanks dat als trouwe volger toch een kansje krijg…..

 17. Ik doe graag mee!
  Het kettinkje had ik al vaak gezien op foto’s enzo, en hij is zooo super mooi :D Past bij iedere gelegenheid en kleding.
  Ik volg je nog maar kort (sinds het filmpje met Tim over de 7 deadly sins of beauty) maar vind echt dat je een super leuke blog hebt!
  Ik heb het getweet, en heb het mijn moeder ook nog even laten retweeten (misschien maak ik dan meer kans? ;) ) En ik volg je dus ook op Bloglovin’.
  In ieder geval, van harte gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum en ga zo door met je site!!
  liefs!

 18. Ik doe graag mee!!!, Ik volg je al een behoorlijke tijd op Bloglovin en ik heb je bericht getweet! Kun je zien op mijn twitteraccount : Cecarolien

  Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *