Win tickets voor het V-land festival in Walibi

Win tickets voor het V-land festival in Walibi

Het festival seizoen is weer begonnen en ik heb er zin in! De hele dag genieten van het mooie weer en goede muziek! Alleen sommige festivals zijn net even wat leuker dan andere festivals, bijvoorbeeld het V-land festival in Walibi! Je kunt hier genieten van 6 stages, 60 verschillende artiesten en alle attracties in het park! Ik vertel jullie snel meer over dit event en mag kaartjes weggeven!

Heb jij zin om met je vrienden een onvergetelijke dag te hebben? Dan moet je zeker naar het V-land festival in Walibi gaan! Op zaterdag 9 mei presenteert Veronica TV zijn allereerste editie van V-land festival. Er zijn in totaal 60 verschillende artiesten, met grote namen zoals Chef’special, Yellow Claw, Typhoon, The Partysquad en nog veel meer!

Om 11 uur ’s ochtends op 9 mei gaat het feest los in Walibi. Walibi is gelukkig vrij gemakkelijk te bereiken vanuit heel Nederland, zowel met eigen vervoer, auto en OV. En het mooiste is nog, je kunt nog tickets kopen! Het klinkt allemaal ontzettend tof en ik heb er zin in de 9e.

Win tickets voor het V-land festival in Walibi

Win 2x kaarten voor het V-land festival

Het leukste is nog wel dat ik twee kaarten mag weggeven voor het V-land festival, dus voor jou en een vriend of vriendin! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een reactie achter te laten waarom je graag naar het V-land festival wilt en ouder dan 18 zijn, want het festival is 18+. De winnaar wordt woensdag bekend gemaakt, heel veel succes en vooral veel plezier!

Gaan er meer van jullie naar het V-land festival en wie zie ik daar?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

48 reacties

 • Reply
  leetje
  3 mei 2015 at 15:15

  wat een leuke winactie!! Ik zou heel graag naar het V-land festival willen omdat het gewoon supervet is, de combi van muziek en achtbanen. Ik ben bijna afgestudeerd dus dit zou wel een heel mooi afstudeercadeautje zijn voor me!!

  • Reply
   joanna
   6 mei 2015 at 18:14

   Wat leuk! Ik zou heel graag naar V-land festival willen.
   Het lijkt me een super leuke festival mega leuke achtbanen en leuke artiesten.
   ik heb bijna 2,5 jaar een relatie met mijn vriendje en dat lijkt me een hele leuke verassing voor hem.

 • Reply
  Maaike
  3 mei 2015 at 15:20

  Wat een leuke win actie!
  Waarom zou ik graag kaarten willen? Nou, omdat ik ondanks 40u per week werken een gigantische verhuizing heb geplanned en ben verhuisd, nu nog geen rust heb omdat het hele huis nog ingericht moet worden en alle dozen uit worden gepakt…. Ik denk dat je je wel kunt voorstellen hoe hard ik toe ben aan wat ontspanning! :)

 • Reply
  Sarah
  3 mei 2015 at 15:31

  V-land lijkt me echt een tof festival, ben helaas nog geen 18 dus ik moet nog even wachten :) leuk dat je kaartjes weggeeft!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  3 mei 2015 at 15:35

  Dit lijkt me echt ontzettend leuk, maar ik vier 9 mei mijn verjaardag! Anders had ik zeker mee gedaan!
  Liefs, Iris

 • Reply
  sharon
  3 mei 2015 at 15:39

  Super leuke actie aranka!
  Ik ben net een paar maandjes 18 dus doe erg graag mee:) ik woon helemaal in het zuiden van het land (midden limburg) dus ben wel eventjes 2/3 uur onderweg.
  Maar dit heb ik er heel zeker voor over.
  Treinkaartje heb ik nog en een eventuele slaapplek moet ook geen probleem zijn!
  Nu hopen op mooi weer en 2 kaartjes ;) succes met het kiezen van een winnaar
  liefs sharon

 • Reply
  Lisanne
  3 mei 2015 at 16:01

  Lijkt mij supergaaf om samen met mijn zus heen te gaan, wij zijn gek op muziek en achtbanen :-) Laatste keer dat ik naar Walibi ging was met schoolreisje haha dus lijkt mij super leuk om weer eens heen te gaan

 • Reply
  Rita
  3 mei 2015 at 16:08

  Super leuk! Dan kan ik m’n liefste hardwerkendste vriendinnetje even lekker mee uit nemen! :)

 • Reply
  Lysette
  3 mei 2015 at 16:13

  Wauw wat een vette combi. Mijn vriend is 13 mei jarig en hem verassen met een dagje Walibi zou geweldig zijn. Als hij er dan daar achter komt dat er op dat moment ook nog een festival aan de gang is zal zijn dag echt niet meer stuk kunnen. En de mijne ook niet! Leuke actie!

 • Reply
  elize
  3 mei 2015 at 16:28

  leuk:) ik ga er zelf ook heen, vis mijn media bureau! lijkt me erg tof!

 • Reply
  Maureen
  3 mei 2015 at 16:30

  Het lijkt mij ontzettend tof om naar V – land Festival tw gaan met mijn zussie. Helaas een concert van Chef’Special moeten missen door het verzetten, maar dit zou een hele mooie herkansing zijn :) En daarnaast lijkt het mij een ontzettend mooi feestje, met vette attracties en vette artiesten :)

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  3 mei 2015 at 16:33

  Oh dat is wel een heel erg leuk festival! Ik wil wel graag twee tickets winnen!

 • Reply
  Tessa
  3 mei 2015 at 16:57

  Zo jammer dat de leukste festivals altijd 18+ zijn :(

 • Reply
  Daphne
  3 mei 2015 at 16:57

  Oeh, een te gekke line-up zeg! Ik zou heel graag willen winnen zodat ik in plaats van gillen in de achtbaan kan mee kan zingen met de artiesten.

 • Reply
  A
  3 mei 2015 at 17:16

  Toen het zonnetje gisterochtend door de wolken heen spiekte, en op mijn nieuwe gympies scheen, bedacht ik me dat het weer eens tijd was voor een feestje! (V-land!!!) Afgelopen weken heb ik samen met mijn oud collegaatje al geoefend met gillen (door de telefoon, want er waren veel juicy gossips) en dit gegil kunnen we in de achtbaan goed gebruiken haha!

 • Reply
  Bo
  3 mei 2015 at 18:05

  Hee hoi, wat tof dat je kaartjes mag weggeven!! Ik zou graag kaarten winnen ook, ga een weekend weg met twee vriendinnen (dat koste weeeeeken om te plannen, haha) en dan wil ik ze dit graag cadeau doen! Alleen al voor chefspecial, die zijn zo leuk! Groetjes, bo

 • Reply
  Anne
  3 mei 2015 at 18:13

  Hoi! Wat een ontzettend gaaf festival. Ik had er nog nooit van gehoord en ben zelf nog nooit in Walibi geweest. Is misschien eigenlijk al een reden om te gaan. Ik zou graag met mijn beste vriendin gaan! We hebben elkaar de afgelopen maanden niet veel kunnen zien en doordat we beide een beetje op onze centjes moeten letten kunnen we nooit zulke spectaculaire dingen samen doen (zoals dit).

 • Reply
  Mandy
  3 mei 2015 at 18:51

  Hi Aranka,
  Ik doe graag mee met de actie!
  Mijn toekomstige man (wij trouwen in augustus) en ik zijn gek op festivals! Hoe leuk is dat in combinatie met achtbanen.

  Liefs,
  Mandy
  X

 • Reply
  Léonie
  3 mei 2015 at 18:54

  Ik zag net de line-up voorbij komen en het lijkt me zo’n leuk festival! Het zou heel leuk zijn om de vakantie op deze manier af te sluiten. Ik hou van festivals en van achtbanen, dus dit is een perfecte combinatie. Leuke winactie! x

 • Reply
  Gé Geurtsen
  3 mei 2015 at 19:12

  Ben benieuwd naar dit nieuwe festival! Als ik win neem ik mooi weer mee ;)

 • Reply
  Marissa
  3 mei 2015 at 19:18

  Lijkt mij erg leuk om met mijn zus heen te gaan. Ben nog nooit naar een festival geweest en dit klinkt erg gaaf!

 • Reply
  Merin Veronique
  3 mei 2015 at 19:27

  Lijkt mij enorm tof om samen met m’n vriend heen te gaan. We luisteren de laatste tijd bijna elke dag samen naar Yellow Claw. Meestal in de auto haha. En we zijn allebei achtbanen-gek! :))

 • Reply
  Chloe
  3 mei 2015 at 20:24

  Waaaaaahhh! Wat een super evenement! Laatste keer dat ik in Walibi was.. Pffff. Kan het me niet eens meer herinneren joh! Lijkt me echt super om dit unieke mega feestje mee te maken met mijn lieve zus! Attractiepark plus al m’n favo-artiesten.. Pinch me! I must be dreaming!

 • Reply
  anne
  3 mei 2015 at 20:27

  Super gave winactie. Ik zou graag willen winnen omdat ik nog niet eerder naar een groot festival ben geweest. De line up klinkt goed en pretparken zijn zoiezo te gek.

 • Reply
  Lotte
  3 mei 2015 at 20:34

  Lijkt me ontzettend leuk maar ik ben nog geen 18 *even huilen*

 • Reply
  Kiki
  3 mei 2015 at 21:06

  Zo, super gaaf! Het festival klinkt echt heel erg leuk. Ik zou hier heel graag heen gaan met mijn lieve zus, ze werkt zo hard dat ik haar echt een dagje gun waar ze even los kan gaan en kan genieten van haar vrijheid. (Plus, ze is nog nooit in walibi geweest en het lijkt me geweldig om dr gezicht te zien in de goliath! Haha )

 • Reply
  floor
  3 mei 2015 at 22:28

  Jaaaa, wil ik! Ik ben met mn 30 jaar nog nooit op een festival geweest dus dit lijkt me een uitgelezen kans :)

 • Reply
  lucindainwonderland
  4 mei 2015 at 07:20

  Walibi is zo goed als om de hoek, lang leve Flevoland en ik zoek al best wel weer een tijdje een excuus om heen te gaan en dit is natuurlijk perfect. Ja, zou graag de kaartjes willen winnen. xxx Lucinda

 • Reply
  Simone
  4 mei 2015 at 09:19

  Suuuuupertof lijkt me dat!! Ik doe heel graag mee.

 • Reply
  Aranka
  4 mei 2015 at 11:42

  Super vet dit. Ik zou het graag willen winnen omdat ik binnen kort voor 5 maanden stage ga lopen op Curaçao, en dit graag als afscheid met mijn beste vriendin zou willen vieren.

  Groetjes Aranka

 • Reply
  Liselot
  4 mei 2015 at 16:58

  Omdat mijn vriend de grootste fan is van Yellow Claw!!! En ik als studentje het helaas niet kan betalen.. En ik heb echt zo graag een x wil verrasssen!!

 • Reply
  Aniek
  4 mei 2015 at 17:41

  Lekker genieten van The PartySquad en natuurlijk de andere acts.

 • Reply
  Carly
  4 mei 2015 at 18:39

  Natuurlijk willen mijn vriendin en ik hierbij zijn!
  Dansen op labanta en oeh nana, tussendoor even hardgaan in de Goliath.. En die o zo lekkere aardbeien met chocola van Walibi, onmisbaar! Of worden we dan misselijk.. misschien wel he?! Haha, kunnen we die gelijk even meezingen met CHO! De combinatie van goeie muziek en de attracties.. does it get any better?

 • Reply
  Anke
  4 mei 2015 at 19:16

  Jaa hier zou ik echt ontzettend graag heen willen! :) Door alle stage en werkzoek stress zijn mijn vriend en ik wel toe aan een dagje lekker genieten van achtbanen en fijne muziek met een drankje erbij :)

 • Reply
  Banu
  4 mei 2015 at 19:39

  Ik zou hier heel graag heen willen! Ik heb helaas geen meivakantie gehad, dus dit zou toch een leuke bezigheid zijn! Mijn tante is voor een weekje hier in Nederland en ik heb haar al een hele tijd niet gezien. Ik zou hier samen met haar heenwillen :)

 • Reply
  Ling
  4 mei 2015 at 19:42

  Ik ben 12 mei jarig en wil alvast een feestje vieren daar. Festival en pretpark perfecte combinatie want ik ben gek op beide. Maak mij maar blij!

 • Reply
  Eveline Legius
  4 mei 2015 at 19:52

  Heel tof! Zou ontzettend graag de tickets winnen!!! Hard gaan in de attracties en op de muziek,helemaal top!

 • Reply
  Robin van Deelen
  4 mei 2015 at 21:43

  Best leuk verzonnen een festival in een pretpark! Ben benieuwd ik waag een poging!

 • Reply
  Joan bre
  4 mei 2015 at 22:00

  Jaaaaaaaaaaa dit wil ik natuurlijk heeeeeeeeeeeeel graag winnen voor mij en mijn vriendje! ik wil hem DOLGRAAG verrassen in het nieuwe jaar.. dit omdat ik het in het oude jaar “verprutst” heb *zucht* Heb echt een PRACHTIGE cadeau voor kerst gehad.. (een horloge) ben d’r ontzettend blij mee.. een JAAR om moeten zeuren… hihihi maaaaaaaar we zouden elkaar niks geven met kerst.. totdat er ineens een cadeau voor mij onder de boom lag * bloos * ohh ik schaamde me kapot! Nou.. dus hopelijk kan ik het weer helemaal goedmaken met kaartjes voor Vland. Hij had al een paar keer aangegeven heel graag hiernaartoe te willen, dus weet ik zeker dat ik hem hiermee verras!! Ohja en natuurlijk bedankt voor de mogelijkheid, superleuke actie :-)!!

 • Reply
  Nicky
  4 mei 2015 at 22:37

  Met Veronica is het altijd gezellig, hopelijk mag ik er heen met mn zusje!

 • Reply
  Mandy van der Hoeven
  4 mei 2015 at 22:43

  Het lijkt me heel erg leuk om hier heen te gaan. Ik ben al een tijdje niet meer naar een festival of een pretpark geweest en dit is de perfecte combinatie van beide!

 • Reply
  Anneke hendrika
  4 mei 2015 at 23:47

  WAAROM? Omdat het winnen van vrijkaarten voor Vland Über spannend is!! Wij willen heel graag heen omdat: Er allemaal vette artiesten komen, omdat het nog gezelliger is met mij en mijn beste vriendin erbij, om de sfeer te proeven en delen met mede festivalgangers, om te dansen, om keihard (vals of mooi) mee te zingen!! DAAROM willen wij winnen!! Of de zon schijnt of de regen uit de hemel valt, is het niet echt belangrijk voor ons. Het enige dat telt is het winnen van deze tickets………………Wat zou het leuk zijn om mijn “partner in crime” hiermee blijer dan blij te zien.

 • Reply
  Maureen Lourens
  5 mei 2015 at 10:56

  Vergeleken met andere Festivals heeft Vland een groot no-nonsense gehalte. Ik zie het als een cultfeest, groot, avontuurlijk en gezellig zonder glitter en glimmers, gewoon met je gympen op de “rode loper”. En dat misstaat bij het Vland absoluut niet, want een vleugje studentensfeer is deze festival wel eigen. Dit outdoor attractieparadijs met goddelijke deuntjes en fabtastische attracties zal zorg dragen voor een dag vol met avonturen regelrecht uit een sprookjesboek. Dat sprookjesboek wil ik achteraf wel schrijven na een dag vol avonturen! HIER HOOR IK THUIS! Nu nog twee kaarten winnen :-). Fingers crossed

 • Reply
  Sabrina
  5 mei 2015 at 21:33

  Superleuk, deze winactie. Normaal gesproken hebben veel bloggers winacties waarbij je iets moet liken op Facebook. Ik heb geen Facebook dus het is erg leuk dat ik ook een keer kan meedoen met een winactie. Ik zou heeeel graag de kaarten winnen Aranka! Na veel festivals kan ik niet omdat ik moet werken, nou ben ik 9 mei vrij dus het zou geweldig zijn als ik de kaarten win!

 • Reply
  marissa
  6 mei 2015 at 12:11

  Hier zou ik supergraag met mijn zus heen gaan! Maken we er gelijk een weekend weg gaan want ik heb nog een hotelbon :)

 • Reply
  Nienke
  6 mei 2015 at 13:34

  Leuk, ik doe mee. Ik heb wel plannen om naar festivals te gaan maar die zijn allemaal in de zomer en dat is nog zo ver weg..

 • Reply
  joanna
  6 mei 2015 at 18:15

  Wat leuk! Ik zou heel graag naar V-land festival willen.
  Het lijkt me een super leuke festival mega leuke achtbanen en leuke artiesten.
  ik heb bijna 2,5 jaar een relatie met mijn vriendje en dat lijkt me een hele leuke verassing voor hem.

 • Reply
  anouska
  7 mei 2015 at 16:23

  super vet. de beste twee werelden komen bij elkaar. de veste beats en de coolste achtbanen die er zijn. daar willen wij heen!!!!

 • Laat een reactie achter