WIN: Nikon Coolpix S6900

WIN: Nikon Coolpix S6900

Als blogger is het een must een goede camera te hebben. Een telefoon heeft tegenwoordig wel een aardige camera, maar het is toch niet de kwaliteit die ik wil hebben. Sinds kort heb ik de Nikon Coolpix S6900 camera, een handige camera die gemaakt is voor vloggen en selfie’s maken, ideaal! Ik neem hem overal mee naar toe, events, uitjes en ga zo maar door. Maar ik mag er ook eentje weggeven!

WIN: Nikon Coolpix S6900

Hoe tof is dat? Ik mag deze ontzettend leuke en handige camera weggeven. Niet alleen voor bloggers of vloggers is deze camera handig, hij is gemaakt voor iedereen! Hij is lekker compact, heeft makkelijke functies en is gewoon ideaal voor mee op vakantie, een leuk dagje weg of andere momenten die je vast wil leggen op beeld.

WIN: Nikon Coolpix S6900

De Nikon Coolpix S6900 is een kleine camera die gemakkelijk in je hand past en strak weergegeven in het wit. Hij is helemaal gemaakt om selfies of video’s mee te maken. Zo zit er namelijk ook een afdruk knop op de voorkant. Ook heeft de camera een 12x Wide Optical Zoom en filmt natuurlijk in Full HD. De camera heeft een 12 megapixels en ben je benieuwd wat voor een foto’s hij maakt, bekijk dan even dit artikel over mijn weekendje Parijs.

WIN: Nikon Coolpix S6900

De camera heeft natuurlijk ook een handig kantelbaar schermpje zodat je goed kan zien wat je zelf op de foto zet. Het scherm is ook voorzien van een touch screen zodat je makkelijk alles kan bedienen. Ook kun je een functie aanzetten dat je met je hand een beweging moet maken en dan een foto neemt, handig voor ver af!

WIN: Nikon Coolpix S6900

WIN: Nikon Coolpix S6900

Ook heeft de camera een ingebouwd soort van statief waarmee je hem ook heel gemakkelijk neer kan zetten, ideaal voor een gezellige selfie samen of alleen! Ook zit er een WiFi functie op zodat je de foto’s meteen op je telefoon kan delen, super handig!

WIN: Nikon Coolpix S6900

Win een Nikon Coolpix S6900

En het leukste dus van allemaal is, ik mag deze camera weggeven! Alleen daar moet je natuurlijk wel wat voor doen!

 • Maak een selfie of mini vlog op Instagram en deel deze met de hashtag #nikonbyaranka
 • Vertel onder deze foto of video waarom jij deze camera wilt winnen.
 • Volg mij op Instagram, heb je je account op privé, deel mijn account dan in de foto.
 • Meedoen kan tot en met 15 december, veel succes!

De camera is natuurlijk ook gewoon los te koop voor € 189,00 bij verschillende elektronica winkels en online. Willen jullie deze leuke camera winnen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

45 reacties

 • Reply
  Joyce
  1 december 2015 at 15:11

  Wat een leuk ding en handig zo’n statief functie!

 • Reply
  Kim
  1 december 2015 at 15:24

  Leuk! Handig met zon schermpje, statief en wifi

 • Reply
  agnes
  1 december 2015 at 15:37

  Werdt meteen super enthousiast van je blog, dat na je foto’s gezien te hebben van Parijs, direct op je link drukte om het te kopen. Zoek al een tijdje een makkelijk cameraatje. Maar helaas tijdelijk niet leverbaar…Chips nou moet ik op zoek naar een selfie wat ik niet graag maak van mezelf hahaha…Maar ga mn best doen..

 • Reply
  Denise
  1 december 2015 at 15:38

  OMG, ik wil deze camera al zo lang om te gaan vloggen. Tof!

 • Reply
  maxine
  1 december 2015 at 15:44

  Wat lijkt het mij een geweldige camera! Vooral die statief is erg handig. Hij zal me ook wel goed van pas komen want ik ben echt op zoek naar een nieuwe camera. Ik doe zeker mee met de winactie!
  x

 • Reply
  Dhini
  1 december 2015 at 15:44

  Gaaaaf! Ik doe mee omdat ik elke momenten samen met mijn zoon en familie op foto’s en film vast te leggen. Met deze compact camera kan ik overal meenemen.
  Ik volg je al een tijdje

 • Reply
  Hiwa
  1 december 2015 at 15:47

  Omg, lijkt me echt geweldig! Precies de camera die ik zocht als ik hem niet win koop ik hem zeker zelf!
  Ik zoek al zo een soort camera voor mijn blog.
  Hij is gemakelijk en ik kan alles gelijk op mijn imac zetten en een leuk artikel maken, ik zou het echt super leuk vinden!
  Blog: http://www.liestylfashionbeauty.wordpress.com hoop zo erg dat ik hem win!

 • Reply
  janine
  1 december 2015 at 15:57

  Jaa voor mijn eigen blog, wil ook gaan vloggen maar geen geld Door studieschuld helaas :(( hoop zo dat ik een x geluk heb x

 • Reply
  Thessa
  1 december 2015 at 16:02

  Omg! I Really need this in my (blogger) Life <3

 • Reply
  Rosalie
  1 december 2015 at 16:05

  Wat een leuke wedstijd! Ik ben al lang op zoek naar een betaalbare camera met scherm dat omdraaibaar is! Ik ga zeker een poging wagen om deze te winnen!

 • Reply
  Yvet
  1 december 2015 at 16:16

  Goed excuus om mezelf op te maken! Ik doe met veel liefde mee want mijn oude nikon is echt aan vervanging toe :)

 • Reply
  Elise
  1 december 2015 at 16:28

  Wat een prachtige camera, wat zijn je foto’s van Parijs toch mooi! Toevallig heb ik gisteren geïnformeerd over een spiegelreflex camera en ga ook voor een Nikon. Toch zoek ik nog een camera met uiteraard een klapschermpje om mee te nemen voor dagjes weg of tijdens een event en eventueel te kunnen vloggen, dat wil ik in de toekomst zeker gaan doen! Ik ga dan ook zeker mee doen en uiteraard een foto posten yay! Misschien helpt dit zeker om de stap te nemen om te gaan vloggen :)

 • Reply
  Sylvahna.nl
  1 december 2015 at 17:12

  Superleuk en just what I need! ? Ik ben al zo lang op zoek naar zo een mooie camera. Wat zou het tof zijn als ik hem bij jou zou kunnen winnen! Ik doe dus uiteraard graag mee met je winactie! ?
  Liefs!

 • Reply
  Femke
  1 december 2015 at 17:19

  Wat een onwijs toffe winactie, ik ga hier eens even goed over nadenken en zal dan een foto gaan posten op Instagram :-)!

 • Reply
  Ilse
  1 december 2015 at 17:41

  Wat een leuke winactie! Prachtige camera!

 • Reply
  Caitlyn
  1 december 2015 at 18:14

  Ik werd al enthousiast gewoon van de titel te lezen, deze zou meer dan welkom zijn dus ik doe zeker mee. Ik heb nog maar net nieuwe foto’s genomen met de gsm van mijn vriend – na heel lief kijken mocht het- omdat ik geen camera heb en die op mijn telefoon te veroudert is. Duimen voor mezelf dat ik die camera win ;)
  xx

 • Reply
  Kim
  1 december 2015 at 18:18

  Hi Aranka,
  Ik wil dolgraag meedoen, fotografie is immers mijn grootste hobby.
  Maar helaas heb ik geen instagram, betekend dat, dat ik nu niet kan meedoen ? :(
  Ik hoop dat er toch nog een andere manier is om mee te doen
  Groetjes !

  • Reply
   Kim
   3 december 2015 at 13:40

   Kan ik ook op een andere manier meedoen ?
   Groetjes

 • Reply
  Elize| girlobthewhitebike
  1 december 2015 at 18:26

  Wow, gaaf!! Ik doe mee! ! Ik wil al een tijd een vlog camera!!!

 • Reply
  Kelly
  1 december 2015 at 18:36

  Ohhhh super gaaf ! En een veel fijnere prijs als die g7x camera! Ik ga mee doen!

 • Reply
  Sara
  1 december 2015 at 20:29

  Super tof dat je deze camera weg mag geven aan iemand. Ik hoop dat je iemand er heel erg blij mee kan maken, maar dat zal absoluut lukken met zo’n leuke camera!

 • Reply
  Rebecca
  1 december 2015 at 21:02

  Oh waauw! Wat ontzettend gaaf dat je dat mag weggeven! Deze winactie kan ik echt niet aan mij voorbij laten gaan! JA! Ik doe mee :)

 • Reply
  Anouk
  1 december 2015 at 21:35

  Wat een gave winactie!!

 • Reply
  Marieke
  1 december 2015 at 21:44

  Ik zou heel graag meer van mijn leven vast willen leggen voor later en dit zou een perfecte camera zijn daarvoor. Mijn canon 600D is helaas te zwaar en kan niet automatisch scherpstellen. Fingers crossed!

 • Reply
  Kelly
  2 december 2015 at 07:11

  Hij is nergens meer leverbaar, jammer!

 • Reply
  Anna
  2 december 2015 at 12:18

  Wat een leuke camera zeg! Echt heel handig!

 • Reply
  Fiza
  2 december 2015 at 20:57

  Wat een gave camera zeg, jazeker wil het winnen ^_^ Even kijken hoe de selfie wil maken…..ik maak nooit selfies >.<

  • Reply
   Fiza
   3 december 2015 at 22:18

   Oh ja, ik zou de camera willen winnen omdat ik de kwaliteit van mijn fotos wil verbeteren?

 • Reply
  Angela
  2 december 2015 at 21:54

  Misschien een stomme vraag, maar op welke tas heb je deze foto’s gemaakt? Die ziet er leuk uit, haha.

  • Reply
   Aranka
   2 december 2015 at 22:09

   Een Michael Kors tas!

   • Reply
    Angela
    3 december 2015 at 11:59

    Dat dacht ik al, maar met zilveren hardware? Waar heb je die gekocht? :)

    • Reply
     Aranka
     3 december 2015 at 12:10

     Vorige week in Bataviastad voor een mooi prijsje :)

 • Reply
  Sanne B
  3 december 2015 at 01:30

  Wauw wat een te gekke actie.Ik doe heel graag mee.Een coolpix staat al zo lang op mijn verlanglijstje.Ik zou er superblij mee zijn

 • Reply
  Tessa
  4 december 2015 at 13:25

  Wat leuk ! Eindelijk een kans om mooie foto’s met een goede kwaliteit te maken :) !

 • Reply
  Alicia Hofman
  4 december 2015 at 15:08

  gaaf! Wij doen mee!

 • Reply
  will
  7 december 2015 at 18:03

  Mooie winactie, prachtige camera. Meer dan welkom, omdat mijn eigen niet zo veel meer is.
  Zou graag meedoen, maar ik heb geen instagram

 • Reply
  Amber
  9 december 2015 at 07:19

  Wat een super gave winactie ! En inderdaad ik heb dan wel een iPhone 6, maakt redelijke foto’s, maar het is toch niet wat ik wil. Het is het gewoon net niet.. En deze camera zou echt perfect zijn ! Kan ik ook eindelijk gaan beginnen met mijn YouTube kanaal die al voor heel lang in mijn hoofd zit..
  Iedereen veel succes?

  Liefs, Amber

  #fingerscrossed

 • Reply
  Sophie
  9 december 2015 at 12:54

  Echt een te gekke winactie; je hebt me zo nieuwsgierig gemaakt; helemaal omdat het een mooie vlogcamera én redelijk budget is (kijk bijvoorbeeld naar de Canon G7x!). Mijn zus en ik wagen een kansje, hihi :D

 • Reply
  Mari Durieux
  9 december 2015 at 16:43

  Ik maak zoveel foto’s en de meets zijn echt slecht. Met dit toestel hoop ik op zichtbare verbetering, dat standaartje is ideaal overigens

 • Reply
  Lauryn
  9 december 2015 at 18:24

  Jaaaa wat gaaf dit! Ik heb natuurlijk meegedaan via mijn instagram account (@regardslauryn). Ik denk er al een tijdje over om te gaan vloggen maar heb er eigenlijk niet de juiste camera voor, daarentegen ziet deze daar perfect naar uit! Lijkt me geweldig om deze te mogen winnen. :)

  • Reply
   Fleur
   12 december 2015 at 20:07

   Hi! leuk dat je ook meedoet, ik heb precies dezelfde reden, maar jij hebt hem heel mooi verwoordt!

 • Reply
  Karlijn
  10 december 2015 at 21:03

  Hele toffe winactie! Ik doe al mee :)

 • Reply
  Fleur
  12 december 2015 at 20:06

  Zooo leuk deze actie!! ik doe mee!
  Hoop dat ik win want dit komt goed van pas!

  P.S. ik heb u een mail gestuurd!

 • Reply
  Gulben
  15 december 2015 at 22:56

  Mijn zus gaat in februari 2016 trouwen. Met deze camera kan ik mooie videos en fotos vastleggen omdat ik geen camera heb. Ook ben ik 30 januari jarig dit zou ook een mooi verjaardagskado zijn!

 • Reply
  janine
  16 december 2015 at 02:55

  Ah shit net te laat met mee doen geloof ik :( zo jammer, kan de camera namelijk goed gebruiken. Wil zelf gaan vloggen en betere foto’s maken voor mijn blog
  Helaas ben ik Door depressie niet meer aan het werk en de enige voldoening en waar ik kracht uit haal om elke dag Door te gaan is toch echt mijn blog maar helaas is de kwaliteit vergeleken met andere blogs ren stuk minder omdat ik mijn foto’s maak met een oude telefoon. Hopelijk kan ik nog steeds mee doen want ik zou niks liever willen dan een x een lichtpuntje

  Groetjes Janine.

 • Laat een reactie achter