Zoeken
Sluit dit zoekvak.

WIN: Nikon Coolpix S6900

WIN: Nikon Coolpix S6900

Als blogger is het een must een goede camera te hebben. Een telefoon heeft tegenwoordig wel een aardige camera, maar het is toch niet de kwaliteit die ik wil hebben. Sinds kort heb ik de Nikon Coolpix S6900 camera, een handige camera die gemaakt is voor vloggen en selfie’s maken, ideaal! Ik neem hem overal mee naar toe, events, uitjes en ga zo maar door. Maar ik mag er ook eentje weggeven!

WIN: Nikon Coolpix S6900

Hoe tof is dat? Ik mag deze ontzettend leuke en handige camera weggeven. Niet alleen voor bloggers of vloggers is deze camera handig, hij is gemaakt voor iedereen! Hij is lekker compact, heeft makkelijke functies en is gewoon ideaal voor mee op vakantie, een leuk dagje weg of andere momenten die je vast wil leggen op beeld.

WIN: Nikon Coolpix S6900

De Nikon Coolpix S6900 is een kleine camera die gemakkelijk in je hand past en strak weergegeven in het wit. Hij is helemaal gemaakt om selfies of video’s mee te maken. Zo zit er namelijk ook een afdruk knop op de voorkant. Ook heeft de camera een 12x Wide Optical Zoom en filmt natuurlijk in Full HD. De camera heeft een 12 megapixels en ben je benieuwd wat voor een foto’s hij maakt, bekijk dan even dit artikel over mijn weekendje Parijs.

WIN: Nikon Coolpix S6900

De camera heeft natuurlijk ook een handig kantelbaar schermpje zodat je goed kan zien wat je zelf op de foto zet. Het scherm is ook voorzien van een touch screen zodat je makkelijk alles kan bedienen. Ook kun je een functie aanzetten dat je met je hand een beweging moet maken en dan een foto neemt, handig voor ver af!

WIN: Nikon Coolpix S6900

WIN: Nikon Coolpix S6900

Ook heeft de camera een ingebouwd soort van statief waarmee je hem ook heel gemakkelijk neer kan zetten, ideaal voor een gezellige selfie samen of alleen! Ook zit er een WiFi functie op zodat je de foto’s meteen op je telefoon kan delen, super handig!

WIN: Nikon Coolpix S6900

Win een Nikon Coolpix S6900

En het leukste dus van allemaal is, ik mag deze camera weggeven! Alleen daar moet je natuurlijk wel wat voor doen!

 • Maak een selfie of mini vlog op Instagram en deel deze met de hashtag #nikonbyaranka
 • Vertel onder deze foto of video waarom jij deze camera wilt winnen.
 • Volg mij op Instagram, heb je je account op privé, deel mijn account dan in de foto.
 • Meedoen kan tot en met 15 december, veel succes!

De camera is natuurlijk ook gewoon los te koop voor € 189,00 bij verschillende elektronica winkels en online. Willen jullie deze leuke camera winnen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

 1. Werdt meteen super enthousiast van je blog, dat na je foto’s gezien te hebben van Parijs, direct op je link drukte om het te kopen. Zoek al een tijdje een makkelijk cameraatje. Maar helaas tijdelijk niet leverbaar…Chips nou moet ik op zoek naar een selfie wat ik niet graag maak van mezelf hahaha…Maar ga mn best doen..

 2. Wat lijkt het mij een geweldige camera! Vooral die statief is erg handig. Hij zal me ook wel goed van pas komen want ik ben echt op zoek naar een nieuwe camera. Ik doe zeker mee met de winactie!
  x

 3. Gaaaaf! Ik doe mee omdat ik elke momenten samen met mijn zoon en familie op foto’s en film vast te leggen. Met deze compact camera kan ik overal meenemen.
  Ik volg je al een tijdje

 4. Wat een prachtige camera, wat zijn je foto’s van Parijs toch mooi! Toevallig heb ik gisteren geïnformeerd over een spiegelreflex camera en ga ook voor een Nikon. Toch zoek ik nog een camera met uiteraard een klapschermpje om mee te nemen voor dagjes weg of tijdens een event en eventueel te kunnen vloggen, dat wil ik in de toekomst zeker gaan doen! Ik ga dan ook zeker mee doen en uiteraard een foto posten yay! Misschien helpt dit zeker om de stap te nemen om te gaan vloggen :)

 5. Superleuk en just what I need! ? Ik ben al zo lang op zoek naar zo een mooie camera. Wat zou het tof zijn als ik hem bij jou zou kunnen winnen! Ik doe dus uiteraard graag mee met je winactie! ?
  Liefs!

 6. Ik werd al enthousiast gewoon van de titel te lezen, deze zou meer dan welkom zijn dus ik doe zeker mee. Ik heb nog maar net nieuwe foto’s genomen met de gsm van mijn vriend – na heel lief kijken mocht het- omdat ik geen camera heb en die op mijn telefoon te veroudert is. Duimen voor mezelf dat ik die camera win ;)
  xx

 7. Hi Aranka,
  Ik wil dolgraag meedoen, fotografie is immers mijn grootste hobby.
  Maar helaas heb ik geen instagram, betekend dat, dat ik nu niet kan meedoen ? :(
  Ik hoop dat er toch nog een andere manier is om mee te doen
  Groetjes !

 8. Super tof dat je deze camera weg mag geven aan iemand. Ik hoop dat je iemand er heel erg blij mee kan maken, maar dat zal absoluut lukken met zo’n leuke camera!

 9. Ik zou heel graag meer van mijn leven vast willen leggen voor later en dit zou een perfecte camera zijn daarvoor. Mijn canon 600D is helaas te zwaar en kan niet automatisch scherpstellen. Fingers crossed!

 10. Wauw wat een te gekke actie.Ik doe heel graag mee.Een coolpix staat al zo lang op mijn verlanglijstje.Ik zou er superblij mee zijn

 11. Mooie winactie, prachtige camera. Meer dan welkom, omdat mijn eigen niet zo veel meer is.
  Zou graag meedoen, maar ik heb geen instagram

 12. Wat een super gave winactie ! En inderdaad ik heb dan wel een iPhone 6, maakt redelijke foto’s, maar het is toch niet wat ik wil. Het is het gewoon net niet.. En deze camera zou echt perfect zijn ! Kan ik ook eindelijk gaan beginnen met mijn YouTube kanaal die al voor heel lang in mijn hoofd zit..
  Iedereen veel succes?

  Liefs, Amber

  #fingerscrossed

 13. Echt een te gekke winactie; je hebt me zo nieuwsgierig gemaakt; helemaal omdat het een mooie vlogcamera én redelijk budget is (kijk bijvoorbeeld naar de Canon G7x!). Mijn zus en ik wagen een kansje, hihi :D

 14. Jaaaa wat gaaf dit! Ik heb natuurlijk meegedaan via mijn instagram account (@regardslauryn). Ik denk er al een tijdje over om te gaan vloggen maar heb er eigenlijk niet de juiste camera voor, daarentegen ziet deze daar perfect naar uit! Lijkt me geweldig om deze te mogen winnen. :)

 15. Mijn zus gaat in februari 2016 trouwen. Met deze camera kan ik mooie videos en fotos vastleggen omdat ik geen camera heb. Ook ben ik 30 januari jarig dit zou ook een mooi verjaardagskado zijn!

 16. Ah shit net te laat met mee doen geloof ik :( zo jammer, kan de camera namelijk goed gebruiken. Wil zelf gaan vloggen en betere foto’s maken voor mijn blog
  Helaas ben ik Door depressie niet meer aan het werk en de enige voldoening en waar ik kracht uit haal om elke dag Door te gaan is toch echt mijn blog maar helaas is de kwaliteit vergeleken met andere blogs ren stuk minder omdat ik mijn foto’s maak met een oude telefoon. Hopelijk kan ik nog steeds mee doen want ik zou niks liever willen dan een x een lichtpuntje

  Groetjes Janine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *