Win Karl Lagerfeld design accesoires met Coca-Cola Light

Advertorial

Kennen jullie de Karl Lagerfeld flesjes van Coca-Cola light al? Dat zijn 3 prachtig ontworpen Cola flesjes. Ik vind het design echt geweldig, stoer en eigenlijk ook heel erg vrouwelijk. Alleen hij heeft ook nog een shirt, clutch en sjaal ontworpen met hetzelfde soort design en die kan jij winnen op de Coca-Cola light website. Ik heb de flesjes helaas zelf niet maar ik vind ze erg mooi, je kan de flesjes alleen maar bij de Bijenkorf kopen en dat is jammer genoeg niet in de buurt. Om je producten te winnen moet je een spel spelen. Met dit spel moet je 3 seconden naar een plaatje kijken en hem daarna op de juiste manier weer in elkaar zetten, een soort puzzel dus! Ik wens jullie in ieder geval erg veel succes met het winnen van deze geweldige items!

Ik zou zeggen speel het spel en win de mooie Karl Lagerfeld design accessoires.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Mariska
  29 juni 2011 at 12:02

  Vind de flesjes erg leuk!

 • Reply
  Alyssa
  29 juni 2011 at 12:42

  Die flesjes zijn zoooo cool! Ik zag ze bij de Bijenkorf staan, maar helaas niet gekocht.

 • Reply
  Eline
  29 juni 2011 at 13:21

  ik wil die flesjes :D haha

 • Reply
  Rose
  29 juni 2011 at 14:46

  Ze zijn ook bij de bioscoop te koop! Je krijgt er een bij 2normale flesjes of je kan hem los kopen…
  Ik had er een meegenomen voor Mitch, hij spaart coca cola flesjes/blikjes :D

 • Reply
  Elien
  30 juni 2011 at 12:18

  ik heb het geprobeerd maar het lukt me helemaal niet XD

 • Laat een reactie achter