Search
Close this search box.

Win een Skin79 Hot Orange BB Cream

Zijn jullie net zo enthousiast als mij na het lezen na mijn review van vanochtend over de Skin79 Hot Orange BB Cream? Dan heb ik heel goed nieuws voor jullie! Ik mag namelijk van BBCreamShop er namelijk eentje aan jullie weggeven zodat één van jullie ook kennis kan maken met dit geweldige product. En dit zeg ik echt niet omdat ik wil dat jullie meedoen aan deze actie maar omdat ik écht oprecht hier ontzettend blij mee ben! Wil je kans maken op deze Hot Orange BB Cream ter waarde van € 20,49 kijk dan eventjes verder!

Mochten jullie niet mijn review hebben gelezen over dit product kijk dan even naar het vorige artikel. In ieder geval, zoals ik dus zei is dit een geweldig product. Er zit namelijk groot en deels ecologische producten in, het heeft een dagcrème en foundation functie. Bevat een SPF 50 en zo kan ik nog wel eventjes door gaat het is gewoon een fantastisch product!

Je kan de kleur vergelijken met MAC NC15 – NC 20

Maar wat moet je doen?

 • Volg mij op Bloglovin.
 • Like dit bericht op Bloglovin
 • Tweet deze tweet: Ik maak kans op een BB Cream bij https://www.byaranka.nl met dank aan http://www.bbcreamshop.nl
 • Laat een reactie achter dat je mee doet.
De winactie zal tot 4 november 2011 lopen en daarna word de winnares gemaild, dus zorg dat je email adres klopt! Kun je niet wachten en wil je meteen al zo een prachtig product in huis hebben? Snuffel dat snel even op de website van BBCreamShop rond, je kan hier niet alleen BB Creams vinden, maar van allerlei andere prachtige en goede Aziatische beauty producten!
Succes!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

84 reacties

 1. Ik doe zeker mee! Dit is de eerste BB cream waarvan ik denk dat hij bij mijn huid zou kunnen passen. Leuk dat je na een review ook meteen een give away mag houden. Succes iedereen die mee doet!

 2. Superleuk, ik heb altijd al eens een BBcream willen proberen, dit is ook nog eens de perfecte kleur voor mij! Ik doe mee dus! :)

 3. Oh deze lijkt mij ook echt super! Ik doe heel graag mee. Ik volgde je al op bloglovin en ik heb het bericht geliked. Ik heb jammer genoeg wel geen twitter.
  xx

 4. Ik volg je en heb geliked :D
  en getweet https://twitter.com/#!/Azazella/status/129899018653405184

  en ik wil dus dolgrag meedoen!!!
  want ik hoor zoveel goeds over bb creams maar ik durf het nooit echt te bestellen aangezien er zoveel keus is en het toch wel een flink smak geld is voor mij om uit te testen enz.
  en deze kleur lijkt echt perfect voor mijn lichte huid en hij lijkt me ook enorm fijn.
  ook omdat ik heel snel pigmentvlekken krijg door de zon en heb ook een beetje een zonneallergie en daarom is een hoge spf heel belangrijk voor mij en het klinkt gewoon ideaal om alles in 1 potje te hebben ipv eerst dagcreme dan zonnebrand en dan nog eens foundation.
  het lijkt me gewoon echt een wonderproduct :)

 5. Oehh.. leuke winactie!
  Mijn huidskleur is best wel licht, dus deze bb cream zou perfect voor mij moeten zijn.
  Ik heb nog nooit een bb cream geprobeerd, maar dat zou ik wel graag willen doen.
  ik heb alles gedaan en ik hoop dat ik win!

  xx

 6. Ooooh, super!
  Ik heb onlangs, als medebeautyblogster, de Garnier BB cream uitgetest en daar was ik niet zo tevreden over, dus ik ben erg benieuwd of de echte BB Cream nu wel veel beter is. Dus hier een exemplaar winnen zou natuurlijk fantastisch zijn! :)

  Ik volg je via Bloglovin en heb je artikeltje met plezier een likeje gegeven.
  Ook via Twitter volg ik je en mijn tweet vind je hier: http://twitter.com/Natje_9999/status/129902009703874560

  Voila, mijn huidje en ik, wij duimen alvast! ;)

  Liefs,
  Nathalie

 7. Echt een super leuke winactie Aranka! Ik heb al veel positieve dingen gehoord over de BBcreams zodoende doe ik mee met de winactie. Ik vlogde je allang en heb dit artikel al geliked:D En retweet.
  Veel su6 met de winnares uitzoeken!

 8. Hee Aranka! Ik zou echt supergraag eens een BB cream proberen!
  Ik wil dus graag meedoen. Ik volg je via Bloglovin en heb dit bericht geliked.
  Ik heb alleen helaas geen Twitter meer, dus ik kan niet retweeten. Ik hoop dat dat niet erg is. :(
  Groetjes!

 9. Aah leukk!! Ik doe mee: ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel geliked. En ik heb het bericht getweet via @_beautyandmore ;D

 10. Ik heb alles van t lijstje gedaan! Leuke winactie, zeker omdat de BB creams nu zo ‘hot’ zijn, en maar moeilijk verkrijgbaar in Nederlandse winkels. Top meid!

 11. Wow, leuke winactie!
  Ik ben echt heel benieuwd geworden naar het fenomeen ‘BB creame’
  zou het graag willen proberen!
  ik doe dus mee met de winactie(=
  xliefs

 12. Ik zou heel graag mee willen doen, maar ik heb helaas geen twitter. Kan ik misschien iets anders doen waardoor ik mee kan doen? Of telt dit misschien toch mee? Ik vind dit echt een super prijs namelijk!
  Wel volg ik je al lang via bloglovin en heb ik dit artikel geliked.

 13. Ik ben helemaal aangestoken door je enthousiasme, de review schreeuwt echt uit dat ik het moet proberen!
  Ik was eigenlijk van plan als eerste BB cream die van Garnier aan te schaffen, maar ik denk dat het misschien toch maar deze moet worden?! Voor de prijs hoef je het niet eens te laten, die valt heel erg mee! En er zit een hoge SPF factor in, dat vind ik echt erg belangrijk.
  Je raad het al, voor ik hem koop wil ik natuurlijk eerst even de winactie afwachten ;) ik doe graag mee!
  Ik volgde je al en het artikel is geliked.
  Mijn tweet: http://twitter.com/#!/lousje91/status/130215087892987904

 14. Ik heb het getweet! :-) En ik volgde je ook al op bloglovin’, haha. Ben echt benieuwd, had gisteren bij een vriendinnetje de BB-cream van garnier getest, maar deze lijkt me veel beter en fijner.

 15. Ik ben verkocht!
  ik volg je op bloglovin’ en heb deze post geliked
  om persoonlijke redenen heb ik helaas geen twitter, ik hoop niet dat dit mijn deelname in de weg staat?

  Liefs,
  LIndsey

 16. super leuk ! Ik volg je en heb het bericht geliked en heb getweet !
  Echt gaaf dat je dit doet !
  succes met de winnares uitzoeken ! ;)

  xjanne .

 17. Ik doe zeker mee!
  Ik was namelijk na het lezen van je review al meteen enorm nieuwsgierig en dit zou de perfecte kans zijn om eens een bb cream uit te proberen :)

  Volgde je al heel lang op Bloglovin’, heb het artikel geliked en de zin geretweet (Laviedunjour)!

 18. Ik doe ook heel graag mee!
  Het is voor mensen met een licht huidje zoals jij en ik toch al best moeilijk om een fijne foundation te vinden die een mooie kleur heeft!
  Ik heb een enorm gevoelig huidje dat ik ook goed moet beschermen tegen de zon! en dan lijkt mij dit echt een onwijs fijn product! Ik zou hem echt heel heel heel erg graag willen winnen!

  Veel liefs,
  Martine
  (twitter; Mvlinder)

 19. Ik doe mee! Heb geen Twitter maar heb je geliked op Bloglovin en ik volg je daar ook. Deze BB cream lijkt me echt enorm fijn!

 20. ooh wat een leuke winactie Aranka! :) ik doe graag mee . ik heb wel geen twitter maar ik heb je artikel geliked op Bloglovin en ik volg je :) ik zou heel erg graag deze BB cream uitproberen
  ik volg je site al een tijdje en ik vind vooral je filmpjes heel erg leuk
  Ga zo door :)
  groetjes

  ellen X

 21. o wat ernorm balen ik heb geen twitter en zie het niet zo zitten om daar mee te beginnen :( lijkt me wel een superfijne foundation!

 22. Hee Aranka! Wat een super winactie! Ik had de actie gewoon totaal gemist en alleen de review gelezen en zat er al aan te denken om hem misschien te kopen omdat jij zo superenthousiast bent.. en nu kan ik hem gewoon winnen, hoe tof zou dat zijn? Ik volg je al een poosje maar heb je nu ook in mijn bloglovin gezet! Zowel bij bloglovin als op twitter heb ik hetzelfde e-mailadres als in deze post, hier is mijn tweet: http://twitter.com/#!/Myath1
  Ik hoop dat ik hem win want ik zou hem supergraag eens proberen!
  liefs,
  Lidewij

 23. Oh my! Ik wil deze echt zó graag, ga binnenkort voor een tijdje naar Turkije en oh wat zou dit fijn zijn! Ook nog eens precies in mijn kleur, like it :) xx

 24. het lijkt me echt geweldig om deze BB cream te winnen! :D mijn huid lijkt namelijk erg veel op de jouwe en dus lijkt ook mij dit echt een uitkomst om een natuurlijke huid te creeeren, zonder dat je het product echt ziet zitten!! ik heb speciaal even een twitter account aangemaakt, haha want dat had ik nog niet. dus dit was mijn eerste tweet :D http://twitter.com/#!/i__ris en daarnaast heb ik je op bloglovin’ gevolgd :) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *