Zoek
Sluit dit zoekvak.

WIN: 5x Yankee Candle Small Jars

 photo Yankee Candle Winactie_zpsc6crfiv5.png

In een korte tijd heb ik een grote verslaving ontwikkeld voor Yankee Candle geurkaarsen. Sinds in Zwolle de US Candles winkel zit moet ik elke keer wel een keertje langsgaan en koop ik eigenlijk wel wat, heerlijk! En nu mag ik samen met US Candles een hele leuke winactie doen, ik mag namelijk 5 Small Jars weggeven! Ideaal om kennis te maken met een geur en je kamer heerlijk te laten ruiken!

 photo Yankee Candle Winactie1_zpscsagwbzt.png

US Candles is een ware walhalla voor Yankee Candle liefhebbers! In Zwolle hebben ze een prachtige winkel aan de Oude Vismarkt 16. Maar als dit niet echt bij jou in de buurt is hebben ze natuurlijk ook nog een prachtige webshop met een groot assortiment! Ze hebben vrijwel alle geuren in alle soorten en maten met veel accessoires, super tof!

 photo Yankee Candle Winactie2_zpsl94qewsx.png

Win 5 Yankee Candle Small Jars

En nu mag ik iets onzettend leuks doen, ik mag namelijk deze 5 super leuke en schattige potjes weggeven in de volgende geuren:

 • Sugared Apple
 • Fireside Treats
 • Black Cherry
 • Midnight Jasmine
 • Honey & Spice

De Small Jars hebben een waarde van € 12,50 per stuk en hebben een brandtijd van 40 uur! In totaal geef ik dus aan € 62,50 aan heerlijke Yankee Candle kaarsen weg!

 photo Yankee Candle Winactie3_zpspihjf2kz.png

Natuurlijk moest ik ze zelf ook even ruiken, zo gaat dat natuurlijk als Yankee Candle fan! Zelf ben ik heel erg fan geworden van Fireside Treats, Honey & Spice en Midnight Jasmine. Sugared Apple en Black Cherry zijn ook echt heerlijk maar dan moet je echt van fruitgeuren houden!

 photo Yankee Candle Winactie4_zpstt4pmly9.png

Wat moet je doen?

 • Laat een reactie achter dat je meedoet
 • Like de US Candles Facebook pagina
 • Vul een geldig e-mail adres in zodat ik je kan mailen, mocht je hebben gewonnen
 • Meedoen kan tot en met 13 februari 2015

Ik wens jullie heel veel succes, en laat me even wat jullie favoriete geur is, daar ben ik wel heel erg benieuwd naar!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

352 reacties

 1. Oooh wat een heerlijke winactie! Ik ben gek op geurkaarsen, maar heb nog nooit een Yankee Candle kaars geprobeerd. Ik heb de FB pagina geliket, want ik zou er heel erg graag eens een paar willen uitproberen.

 2. oehh wat een heerlijke winactie,helemaal in mijn straatje! Ik ben gek op de candy cane lane en de snow in love. Maar eigenlijk vind ik er veel meer lekker, superkaarsen!
  Doe dus graag mee met de winactie ;) Zou t super.vinden om andere geuren uit te proberen.

 3. Aaah Yankee Candle! Ik heb al zo’n tart (is dat hoe je het noemt?) van Waikiki Melon, en die is zó lekker! De eerste dag heb ik telkens met mijn neus in die tart gezeten, haha, echt yum. Ik doe dus ook zeker mee! De Facebook is geliked :)

  Liefs,

  Mirte ♥

 4. Mjummie! Mijn favoriete geur is Cranberry Ice, heerlijke zoete wintergeur. Lekker met deze koude winterdagen, brrr.

  Wat een super actie! Zo kun je weer nieuwe geuren ontdekken, want zo bekend ben ik veder nog helemaal niet met Yankee Candle.

  Groetjes,

  Robin

 5. Van yankee candle ken ik (helaas) alleen de waxtarts, of nou ja een paar. Ik kom.net kijken in de wereld van yankee candle haha. Erg benieuwd naar de kaarsen, lees veel leuke en goede reviews erover! Hopelijk gaan deze langer mee dan onze stompkaarsen. Ik waag zeker een gokje dus :) liefs

 6. heerlijk! Voor de kerst ben ik zelfs vanuit Rotterdam naar Zwolle gereden alleen voor deze winkel om alles eens te besnuffelen. Uiteraard niet zonder lege handen weggegaan

 7. Super winactie! Ben sinds een paar maanden enorm verslaafd geraakt aan het ‘Yankee virus’. Maar heb helaas nog geen small jars in mijn bezit! US candles had ik al geliked, maar hoe leuk is het om nog een blogger te volgen die dezelfde passie heeft voor Yankee! Fingers crossed!
  Liefs Kim

 8. ohh ik doe graag mee!ik ben net begonnen met yankee candles sparen en ik ben er helemaal weg van!dus deze actie vind ik geweldig.duimen maar!♡

 9. Zalligggg!!!! Ik waag zeker mijn kans!

  Ik heb nog niet veel geuren van Yankee Candle kunnen uitproberen, maar die wat ik uitgeprobeerd heb vond ik heerlijk!

 10. Heerlijk. Ik doe mee.

  Ik wil al lang een yankee candle maar ik twijfelde altijd omdat ze best prijzig zijn.

  Lijkt mee heerlijk zo’n kaars !

 11. Wat gaaf! Ik heb maar èèn product van yankee candle en vond die al heerlijk! Als ik zou winnen geef ik er een paar aan mijn moeder, dan ruikt de woonkamer naar een lekker geurtje!

 12. Ontzettend leuke winactie! Ik doe uiteraard mee. Helaas hier geen winkel in de buurt die de yankee candle kaarsen verkoopt, maar zou er zou graag 1 proberen! fingers crossed!!!

  Liefs Michelle

 13. Ik wil graag mee dingen. Black Cherry zou ik graag willen proberen.
  Gave actie, ik bestel de kaarsen altijd hier in de buurt zitten ze helaas niet.

 14. Oh wauw, wat een mega leuke winactie!
  Ik heb nog steeds zo’n spijt dat ik in Engeland er niet één gekocht hebt, dit is een super leuke kans natuurlijk!
  Die honey&spice lijkt me vooral heel erg lekker, ze zien er al zo leuk uit.
  Nu maar heel hard duimen en ik heb natuurlijk de FB pagina geliked.
  Liefs Lonneke

 15. Oehh wat een heerlijke winactie, ik ben dol op de geuren van Yankee Candles maar ik heb ze zelf nog niet in mijn bezit gehad en dit zou de perfecte manier zijn om te een aantal geuren uit te kunnen proberen! De geuren klinken echt heerlijk!

 16. Ik doe graag mee! Ben helemaal gek op geurkaarsen maar heb helaas nog geen Yankee Candle in mijn assortiment ;). Ben er erg benieuwd naar!

 17. Wat een fijne winactie is dit! Ik vind de small jars zo snoezig, maar ik heb er nog geen gekocht omdat ik ze een tikje duur vind voor hun grootte. Eigenlijk ben ik gewoon bang dat ze niet voldoende geur afgeven voor het bedrag da. Ik zou het schitterend vinden mocht ik de small jar Honey & Spice vinden. Deze geur heb ik in tart en ik ben er helemaal gek op! Als de small jar voldoende geur afgeeft, kan ik die ook beginnen verzamelen – en dat is dan meteen ook goed voor de zaken bij US Candles, hihi. Oh ja, ik likete US Candles al. :-)

  xo, Jessica J.

 18. (En nu met een volledige zin. Ik ben zo excited dat ik te vroeg op ‘plaatsen’ heb geklikt, haha.)

  Wat een fijne winactie is dit! Ik vind de small jars zo snoezig, maar heb er nog geen gekocht omdat ik ze een tikje duur vind voor hun grootte. Eigenlijk ben ik gewoon bang dat ze niet voldoende geur afgeven voor het bedrag dat je neertelt. Ik zou het schitterend vinden mocht ik de small jar Honey & Spice winnen. Deze geur heb ik in tart en ik ben er helemaal gek op! Als de small jar voldoende geur afgeeft, kan ik die ook beginnen verzamelen – en dat is dan meteen ook goed voor de zaken bij US Candles, hihi. Oh ja, ik likete US Candles al. :-)

  xo, Jessica J.

 19. Yay! Winacties zijn op zich al leuk maar al helemaal als het om Yankee Candle gaat! Zo lang gezocht naar geurkaarsen die me geen hoofdpijn geven, waarvan de geur lekker blijft hangen en natuurlijk lekker ruiken!! Zou enorm tof zijn als ik deze aan mijn ieniemienie-collectie zou kunnen toevoegen. Maar zo niet wens ik degene die deze mooie en vooral lekker geurende kaarsen wint, heel veel ruik-plezier hihi. Succes iedereen! Ps. Pagina heb ik al een tijdje geleden geliked dus dat zit wel goed

 20. Hoihoi,

  Ik wil ook wel graag meedoen. Lake Sunset en River Valley zijn momenteel mijn favoriete geuren… voor zover ik kan kiezen! Maar deze geuren lijken me ook heerlijk:-). UScandles heeft al even mijn like op fb :-p

 21. Wat een geweldige actie! Ik ben sinds korte tijd ook verslaafd aan de Yankee Candles.. Even snel naar de winkel gaat niet, want het is 115 km rijden.. Dus om zo een aantal kaarsen te mogen winnen zou fijn zijn.. :) Hopen dat ik nu eens een keertje geluk heb met winnen! :p

 22. Aah super toffe winactie zeg! Ik doe zeker weten mee. Deze geuren ken ik allemaal nog niet namelijk en ik ben gek op yankee candle!

 23. Lijkt me heerlijk om te winnen! Ben supergek op geurkaarsen, vooral met dit weer en zou graag een eens een keer een Yankee Candle willen proberen. Helaas geen store hier in de buurt :(

 24. I love yankee candle!!! Pas een halfjaar geleden ontdekt en wil constant nieuwe geuren uitproberen, helaas niet zo goed voor mijn portemonnee. Ik doe dus heel graag mee met deze winactie!

 25. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, love yankee candle! In mijn nagelsalon brand ik deze kaarsen heel graag, mijn klanten houden daar zo van.

 26. Ahh heerlijk zo’n winter-win-actie!
  Lijkt me perfect om eindelijk eens kennis te maken met dit merk, ik ben zo dol op kaarsen. Ik brand ze erg graag, zo gezellig en sfeervol met een lekker geurtje/kleurtje. Ik ben ook dol op het afwisselen van geurtjes. Het is duidelijk ik doe graag mee met deze leuke actie.
  Ik ga ook zeker even de Facebook pagina liken en bekijken want ik ben wel benieuwd geworden, al die geuren klinken heerlijk.
  Ik denk dat mijn favoriet sugared apple zou zijn, maar ook honey and spice of black cherry lijkt me wel iets voor de aanloop naar de zomer. Want ja kaarsen brand ik het hele jaar door :)
  Leuk dat je dit weggeeft, wat een eer!

  Love,
  Susanne

 27. Goedemidaaaag!!!!

  wat een leuke actie! ben reuze benieuwd naar de geur van deze kaarsen. Ze zien er in ieder geval mooi uit :)

 28. Super leuke actie ik doe mee! Het is inderdaad verslavend! Woon zelf in Zwolle en kan me er helemaal in vinden haha! Ben trouwens helemaal verslaafd aan Snow In Love of Fluffy Towels!

 29. Leuke winactie! Ben dol op Yankee Candles! Ik ben heel benieuwd naar deze geuren, want deze heb ik nog niet geroken. Mijn favoriete geuren zijn Paradise Spice en Fluffy Towels

 30. Sinds kort volg ik jou blog. Erg leuk!
  Ook sinds een half jaar totaly in love with Yankee Candles. Wat een heerlijke geurkaarzen. Hopelijk ben ik de gelukkige winnaar.

 31. Sinds kort is dit een echte verslaving van mij.
  Ik brand nu iedere dag wel een van mij Yankee candles!
  Ik wil graag kans maken oo deze prijs om mijn verzameling te vergroten en mijn huis lekker te laten ruiken.
  xx

 32. Wat een leuke winactie!!!
  Ik doe ook graag mee
  Van de geuren die je weg geeft ken ik alleen
  Fireside Treats en die vind ik heel lekker zoet en toch fris.
  groetjes Marieke !

 33. Oeh wat leuk! Ik ben zo benieuwd naar de yankee candles! Bij mij in de buurt kun je ze niet halen en ik vind ze toch wat prijzig om er maar een te bestellen zonder eerst te ruiken.. Ik doe dus graag mee met deze winactie !

 34. Wat een lekkere actie!!! Sinds ik een paar tarts van yankee candle heb geprobeerd ben ik verkocht en verslaafd haha!
  Super leuke actie!

 35. Wat een leuke actie, ik ben gek op geurkaarsen, dus dat wordt een vast bezoek aan de winkel wanneer ik in Zwolle ben! Ik ben heel benieuwd naar deze geuren met geweldig leuke namen.

 36. Ik heb laatst voor het eerst een bestelling gedaan bij Yankee Candle en kan niet wachten tot ze op zijn en ik weer nieuwe kan bestellen! Waikiki melon is mijn favoriete geur ik vind die zooo heerlijk! Ik ben benieuwd :)

 37. Wat een leuke winactie, deze kan ik niet aan me voorbij laten gaan! Ik en mijn vriend zijn echt helemaal dol op geurkaarsen! Ik zelf heb er jammer genoeg nog geen gekocht maar ik ben er door alle veelbelovende artikels super benieuwd naar geworden.

  Ik heb alle stappen gevolgd, volg je op Bloglovin, heb dit berichtje een hartje gegeven en de winactie gedeeld op Twitter.
  Contacteren kan op: Veelien.Blog@gmail.com

 38. Ik doe niet vaak mee aan winacties, maar hier gaat mijn hartje sneller van kloppen! Ik doe graag mee en volg US Candles natuurlijk via alle social media, als echte fan!

 39. oooh heerlijk! ik loop ook regelmatig even binnen bij UScandles in Zwolle; helemaal verslaafd! ze vliegen er doorheen bij ons in huis, omdat ik mijn moeder en zusje ook besmet heb met het Yankee-virus :)
  Ik doe mee!

 40. Hele leuke winactie, ik ben gek op Yankee Candle dus natuurlijk doe ik mee! Ik heb mijn omgeving ook besmet haha, ik heb laatst kaarsjes bij UScandles gekocht voor mijn oom omdat hij er ook een paar wilde, bij mijn vader branden er inmiddels een paar en mijn vriendin is er door mij ook gek op. Ik heb nog niet veel geuren geprobeerd maar mijn absolute favoriet is Lake Sunset. Ik kocht deze op vakantie dus er zit een mooie herinnering aan, het is een hele kalmerende geur. Summer Scoop vind ik ook heel lekker zoet, en Pink Sands hoop ik binnenkort nog aan mijn collectie toe te voegen! Ik like natuurlijk ook de Fb page.

 41. Wat een geweldige winactie, ik doe graag mee! Zitten enkele van mijn favoriete geurtjes bij, zoals Fireside Treats. Mmmmm… Nu duimen maar ;-)

 42. Leuke actie! Ik heb alleen een paar tarts van Yankee candle. Deze geuren ken ik nog niet en de glazen potten zijn zo mooi ♡

 43. natuurlijk doe ik mee met deze geweldige winactie want zoals Us candle al weet hou ik van hun kaarsen. Ik hoop echt dat ik de actie win zodat ik mijn thuis heerlijk kan laten ruiken en er gezellige leuke lieve familie en vrienden kan ontvangen.

 44. Wooaahaaa :D wat super tof zijn winactie :D
  Ik ben laatst bij US Candles geweest en ik moest me zo inhouden haha :)
  Ik doe zeker mee met deze super gave winactie :D

 45. Wat een leuke actie, ik doe graag mee!

  Er zijn zoveel soorten, het is leuk om weer eens andere geurtjes te kunnen proberen als ik zou winnen.

 46. Wat leuk zeg! Ik ben echt een Yankee Candle fan, heb alleen nog nooit small jars gehad. Mijn favoriete geur is Christmas Rose!

 47. Oh Mijn God!!! Wat een heerlijke winactie (letterlijk, haha) Ik heb eigenlijk hetzelfde als jij, ik ben in korte tijd helemaal gek en verslaafd geworden aan Yankee Candle. Ik begon met de Waxtarts en inmiddels ben ik ook dol op de Jars <3 Ik ben zelf ook in de winkel in Zwolle geweest en wat kon ik daar even heerlijk genieten van alle geuren. Moeilijk om daar met lege handen weg te gaan, haha. Dus ik doe heeeel graag mee aan deze winactie! <3 De Facebook pagina vond ik al leuk (obviously :P)
  xo Marloes

 48. Oh wat een leuke actie. Natuurlijk doe ik mee. Ben volledig besmet met YC virus. En nu zijn mijn dochters ook aangestoken. En weet je wat de een gaat binnenkort naar Londen en de ander naar Duitsland. Met een opdracht van hun moeder. Kijk of ze daar en welke UC’s ze hebben en natuurlijk meenemen. Elke dag brandt er eentje en geniet ik of beter gezegd wij van de heerlijke luchten door ons huis. Groetjes Manon

 49. Ik heb nog geen favoriete geur. Heb yankee candles nog niet zo lang geleden ontdekt dus nog heel veel uit te proberen. Doe graag mee met deze leuke actie :-)
  En binnenkort dus op naar Zwolle

 50. Oeeeeh ik ben dol op geurkaarsen! Vooral als je dan zit te leren met een dekentje om je knieën, een kop chocomel, koekje erbij, geurkaars aan hmmm, dan wordt het leren zowaar nog dragelijk haha!
  Ik doe zeker wel mee hahaha

  Liefs,
  Eva

 51. Ik hooouuu van Yankee Candle! Bij US candle afgelopen jaar mijn eerste kaars gekocht en sindsdien fan, dus ik doe graag mee :)

 52. Super gave actie! Ik ben paar weken geleden in de shop geweest en heb meteen wat ingeslagen en gisteren nog een hele bestelling tarts gedaan. Ik wil nooit weer anders dus ik doe heel graag mee. Ik like hun facebookpagina al. Mijn email: info@travelsuitcase.nl heel veel succes met het selecteren van een winnaar.

  Liefs Agneta

 53. Jaa! Ik doe mee!! Helaas zijn hier in de buurt geen winkels waar je ze kan kopen, dus dit zou een mooie kans zijn om ze uit te kunnen proberen!

  Groetjes Brett

 54. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik zou niet weten welke geur ik het lekkerst vind wany ik heb nog nooit aan Yankee Candles geroken! Ik heb de fb pagina geliked (Lotje Janssens) x

 55. Wat een ontzettend leuke actie! Ik doe graag mee. Ben namelijk heel erg benieuw naar de kaarsen want ik lees er zo veel positieve berichten over. Helaas geen Yankee Candle verkooppunt in de buurt.

 56. Ja! Heel graag! Ik wil al supergraag een Yankee Candle maar ik vind het zo moeilijk om iets via internet te bestellen dat je eigenlijk eerst geroken moet hebben. Had hier een winkel van in de buurt maar toen ik er naartoe reed, bleek hij al niet meer te bestaan. :( Dus, ik doe zeker heel heel heel graag mee!

 57. Leuke actie, ik heb yankee candle pas net ontdekt.
  Mijn favorieten tot nu toe zijn snow in love, vanilla lime en bahama breeze

 58. Wat een super fijne winactie. Normaal doe ik eigenlijk nooit mee aan winacties, maar deze kon ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Ik ben dol op de geuren van yankee candle

 59. Hele leuke wijnachtige, ik doe mee!
  Nog niet heel lang bekend met Yankee Candle maar wel een grote fan.
  Garden Sweet Pea is toch wel een favoriet, maar kiezen is wel moeilijk met zoveel lekkere geuren.

 60. Wow, wat een supergave winactie, daar doe ik graag aan mee! Ik ben helemaal weg van de Yankee Candle wax tarts (mijn favoriete geur is Lilac blossom) maar de jars ken ik nog niet. Zou ze graag uit willen proberen!

  Groetjes,
  Sabrina

 61. Jeeej, wat een superleuke actie op je blog! leuk om het weekend mee te beginnen hihih!!! Ik doe heel graag mee, net als alle andere dames om ook een kansje te mogen wagen. Helemaal leuk leuk!!!
  Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen, fijn weekend!
  Groetjes ilsiee

 62. Wauw!! Wat een leuke actie!!
  Ik ben helemaal weg van angels wings. Maar er zijn zoveel fantastische geuren.

  Ik doe graag mee!

 63. Oooo wat lekker! Ik ben hier al zo lang benieuwd naar. Ik moet natuurlijk even een kansje wagen. Ik heb de FB-pagina geliked. Leuke winactie!

 64. Oh wauw, wat een gave winactie! Ik ben serieus nog nóóit in het bezit geweest van een Yankee Candle – shame on me! – en dit is eindelijk de kans om er een te bemachtigen. Honey & Spice lijkt me de ultieme geur voor mij! Ik heb alle stapjes gedaan en nu fingers crossed.. Succes iedereen! Liefs, Denise

 65. Ik doe graag mee! Ik heb nog nooit een kaars van YC gehad, maar ben er erg benieuwd naar! Je hoort er altijd zulke goede verhalen over en ik ben dol op een heerlijke geur in huis. Zelf brand ik ook vaak ’s avonds een kaars, staat zo knus <3

 66. Ahhh ik zou HEEL graag Sugared Apple willen winnen! Die wil ik echt al een tijdje, lijkt me echt heeerlijk! Ik doe zeker mee :)

 67. Super leuke actie met heerlijke geuren! Van de week de honey Spice tart in de brander maar wat een heerlijke geur, daar wil ik wel een jar van! Die andere kijken me ook zalig..

 68. Super actie! I love Yankee candle en I love uscandle. Candles are a girls best friend , they smell wonderfull,nice colours en super decoratie voor in huis. You can never have to much candles because they will lit with the truest light of them all. Tuurlijk doe Ik mee met deze was zie, geuren de actie. Liefs Linda

 69. Wat een super leuke actie! De webshop is voor mij makkelijk, maar ik vind het jammer dat je de geuren niet kunt ruiken. Mijn vriend en ik houden van de waxmelts voor in onze oliebrander. Ik ben vooral benieuwd naar de geur Honey & Spice!

 70. Ik doe mee! Ik wil deze kaarsen al zo lang eens proberen, heb er al ontzettend veel reviews over gelezen en ze lijken me geweldig!

 71. Wat een super actie! Ik ben een groot Yankee Candle fan!! Mijn lievelingsgeur is Fireside Treats ♡♡♡. Ruikt naar gesmolten Marsmallows met een geroosterd randje jamm!! Ik heb er al een tart van gebrand, een kleine jar zou helemaal geweldig zijn!!!

 72. Super leuke actie! Ik hou zo van die kaarsen! Ze ruiken zo ontzettend lekker en je kan er echt heel lang mee doen. Ik doe heel graag mee!

 73. Jaaa, heerlijk! Mijn favoriete geuren zijn Snow in Love, Soft Blanket en Vanilla Satin, maar ik probeer altijd zoveel mogelijk nieuwe geuren uit te proberen :)

 74. Gave actie! De FB pagina had ik natuurlijk al laaang geliket ;-) Fireside treats en honey&spice waren al favoriet. De andere 3 geuren ben ik erg benieuwd naar!

 75. Gigantisch wat een reacties al zeg! Maar ook ik wil graag een gokje wagen, want het lijkt mij echt fantastisch. xxx Lucinda

 76. Super leuke winactie!
  Ik ben zelf gek op geurkaarsen, eigenlijk is het hebben van een lekkere geurkaars in huis een eerste levensbehoefte haha ;-)
  Niets is beter dan thuiskomen in een heerlijk geurend huis <3

 77. Hoi, ik doe mee :)
  Ik hou van geurkaarsen alleen heb nog nooit van yankee candles geprobeerd, dus ik ben wel benieuwd haha!
  Xx Suzanne

 78. Wat een leuke winactie! Mijn favoriete geurkaars van Yankee Candle is Blue Summer Sky; een heerlijke zomerse, frisse geur, met een jasmijn ondertoon. Jasmijn is een van mijn favoriete geuren (in kaarsen, parfums, thee…) en doet het altijd goed bij mij. Ik ben dan ook heel benieuwd naar Midnight Jasmin!

 79. Hoi! Ik zou echt graag meedoen voor firesidr treats, daar hoor ik vaak goede verhalen over!
  Favorieten bij mij zijn Moroccan Argan Oil, Angels Wings en Honeydew Melon (maar die gaat er helaas uit

 80. Leuke winactie, ik zou graag deelnemen (tenminste als de winactie ook voor lezeressen uit België is).
  Ik heb de facebook pagina geliked!

  1. Ik heb trouwens géén idee wat mijn favoriete geur is, ik wil al zo lang Yankee Candles uitproberen maar heb ze tot nog toe niet besteld… Maar mijn favoriete geur zou sowieso zoet zijn, iets vanille-achtigs :)

 81. Heerlijk! Yankee Candle! Ik heb lavendel ooit gehad, die was erg lekker. Van deze geuren lijkt fireside treats me het meest bijzondere. Ik doe dan ook graag mee!

 82. Ik doe mee! Ze hebben inderdaad een hele mooie winkel in Zwolle, lastig om er weer uit te lopen! Ik heb geen favoriet, ben juist gek op afwisselen en als je dan alle geurtjes wilt weten ben ik nog wel even bezig :p

 83. Wat een super leuke winactie! Ik heb nog nooit iets van Yankee Candle gehad of geroken dus het zou super gaaf zijn om op deze manier met het merk kennis te maken! Ik doe graag mee en heb de facebookpagina geliked (mijn naam: lifebeautystyleNL). Fingers crossed!

 84. wat een superactie! Ik wil heel graag een kaars proberen. Al veel reviews gelezen, maar reviews van geuren zijn toch lastiger dan van kleuren ;-) zelf testen is de enige oplossing…

 85. Oooooooooo ik heb gelezen over deze geurkaarzen, wat geweldig dat je hier een winactie van hebt……echt super, want ik doe heeeeeeeeeeel graag mee…..

 86. Wat een fijne winactie! Ik ben gek op geurkaarsen en de yankee candles lijken me ook zo lekker! Helaas zit Zwolle niet bepaald om de hoek en is het zo lastig kiezen als je ze niet kan ruiken

 87. Jaaa superleuk! Ik doe mee. US Candles is echt een van mijn favoriete winkel in Zwolle. Niet goed voor de portemonnee overigens, het is allemaal zoo lekker!

 88. Waauw aranka, wat een geweldige winactie heb je mogen opzetten zeg!! Ik waag graag een kansje. Vandaag heb ik toevallig een voorraadje waxtarts gekocht om weer een aantal nieuwe geurtjes te kunnen proberen. Tot nu toe is wending day mijn favoriet. Ik likede de Facebook van yankee candel al een poosje.

 89. Aaah super leuk!! Ben zelf een poosje terug ook bij US candles in Zwolle binnen geweest en wat is dat verslavend zeg! Mijn favoriete geur tot nu toe is denk ikkkkkk uit de nieuwe collectie red raspberry! Ik moet zeggen dat ik de meeste wel erg lekker vindt. En ook dat nadat je het kaarsje uit hebt gedaan die geur zo lekker subtiel blijft hangen, toen ik ’s ochtends weer in de woonkamer kwam bij mijn moeder hing hij er nog steeds! Kan ik van de scentchips niet zeggen^^

 90. Super tof, ik doe ook mee! Ik heb de fb pagina geliked! Lijkt me leuk om te proberen en er een paar leuk in te pakken als extraatje voor mij moeders verjaardag! :)

  Liefs, Melissa.

 91. Wow, wat een reacties! Ik ben erg benieuwd naar midnights jasmine, dus doe graag mee. Ook ik ben in korte tijd fan geworden van Yankee Candle !

 92. Ik doe ook graag mee. Ik hou het meest van de frisse en de bloemengeuren, maar eigenlijk wil ik ze allemaal graag proberen :-)

 93. Yes Yes Yes geweldig zo’n actie. ik heb ook nog nooit yankee candle gewonnen dus hopen dat het deze keer wel raak is en ik ben zo benieuwd hoe de geurtjes ruiken ben er helemaal fan van

 94. Ik doe mee hoor! Wauw ,wat dit zou wel super gaaf zijn! Ik ben ook echt dol geworden op YC! In Enschede zit ook een winkeltje die een klein deel verkoopt en ik ben er niet weg te slaan. Helaas heb ik niet het geld om jars te kopen, dus blijft het bij tarts. Maar dit zou echt fantastisch zijn. Wat een gave winactie! <3

 95. super leuk zeg ik ben gek op deze kaarsen, nu brand snow in love namelijk links op mijn bureau! ik doe heel graag mee! ik heb de pagina geliked, liefs en een goed weekend!

 96. Oh wauw, dit is echt een geweldige winactie. Ik ben echt fan van Yankee Candle. Momenteen heb ik Aloe Water aanstaan, oh die is GODDELIJK! Ik heb nog lang niet alle geuren geprobeerd en ik vind de jars toch het leukst! Ze lijken me allemaal heerlijk die je hebt uitgekozen!

 97. Wat onwijs leuk zeg! Ik doe graag mee, maar heb alleen geen Facebook.. Huh, bestaan die mensen ook nog, Jazeker die bestaan ook nog ;). Sinds kort heb ik een eigen huisje en heb ik voor mijzelf de geur Shea Bitter gekocht. Omdat ik me helemaal op mijn plek voel in mijn nieuwe huis met deze Yankee Candle, zou ik toch heel graag willen meedoen.

 98. Omg wat een gave winactie! Ik doe graag mee de nieuwe fb pagina heb ik al geliked. Ik heet op fb Farah van Breukelen. Ik ben helemaal gek van yankee candle maar koop toch eerder waxtarts omdat deze lekker goedkoop zijn!

 99. Dag Aranka,

  Wat een onwijs leuke win actie. Ik kan je helaas niet vertellen wat mijn favoriet is, heb nog nooit een yankee candle gehad, maar ben wel dol op geurkaarsen! En als ik jou zo mag geloven is yankee candle wel het hoogstandje onder de kaarsen! Ik zou heel graag via deze weg kennis maken met yankee candle en waarschijnlijk ben ik daarna verpest en wil ik nooit meer anders hihi… Ik doe dolgraag mee!! Duimen.

  Liefs Patricia

 100. Ik ben gek op geurkaarsen! Helaas woon ik iets te ver van Zwolle af om alleen voor kaarsen er heen te gaan. Lijkt me dan ook super om te winnen.

 101. Hmmmmm, heerlijke winactie ik doe mee…
  en natuurlijk voor de Black Cherry geurkaars vanwege
  me nickname ‘Cherry’ die ook in me e-mail adres voorkomt en
  het feit dat ik dol ben op cherries.
  Dus ik cross me fingers heel hard dat ik een geurkaars van je mag…
  Pretty please with (black) Cherries on top!!!

 102. wat gaaf! Ik wil ze al heel lang graag een keertje proberen maar er zit geen verkooppunt bij mij in de buurt. En om geuren nou online te bestellen ben ik niet zo van. Daarom zou ik deze heel graag willen winnen!!

 103. Wat een leuke winactie! Ik wil graag mee doen.
  Ik heb zelf nog nooit yankee candel geprobeerd, maar het lijkt mij heerlijk!

 104. Wat een super actie, ofcourse doe ik mee! Had laatst twee geuren gekregen en sindsdien ben ik fan, heb de scentchips etc de deur uit gedaan! Yankee candle is top, krijg daar tenminste geen hoofdpijn van:)

 105. Dankzij jouw reviews heb ik Yankee Candle ontdekt en nu ben ik compleet verslaafd! Met de kaarsen kom ik de donkere dagen door. Echt genieten. Jammer dat het zo’n dure hobby is… Ik doe dus graag mee aan de actie om te kunnen blijven genieten!

 106. Supermodel actie, ik doe heel graag mee!
  Mijn favo geuren zijn snow in love (wie niet?!) en Candied Apple (superzoet mjam!). Heb de kaarsen dit jaar ontdekt, vind het echt een treat om te krijgen of te kopen voor je jezelf als je een pick me up nodig hebt.

 107. Ik doe graag mee! Ik heb gisteren mijn eerste bestelling van de yankee candles binnen. 20 verschillende samplers om ze uit te proberen. Ik vindt ze nu al geweldig.

 108. Hi Aranka! Oh mijn god wat een top actie. Ik vind deze echt helemaal geweldig ik ben zelf ook helemaal fan maar woon te ver van zwolle af anders kwam ik denk ik stiekem heel vaak in de winkel. Mijn liefde voor deze kaarsen is groot hihi. Mijn tarts zijn bijna op waardoor ik deze heerlijke geuren super goed kan gebruiken! Nu maar duimen en hopen dat ik een kansje maak hihi! Liefs en een fijn weekend

 109. Heerlijke geurkaarsen! LOVE IT!
  Maak ook graag kans.
  Tuurlijk.
  Ik like jou en US Candles op FB.
  En ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked.
  groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

 110. wat een geweldige winactie heb je geregeld! Ik doe zeker mee! Ik heb de Facebook pagina geliked. Ik heb nog nooit een yankee candle gehad helaas, nog nooit 1 tegengekomen. Maar ik houd van warme geuren zoals vanille en kaneel :)

 111. Zo, wat een reacties moet ik doorheen scrollen! Het is dan ook wel een super winactie (: Ik kan ook niet anders dan reageren, ik heb 1 Yankee Candle in een Kerst geur (Christmas eve) maar dat is nu helaas wel een beetje voorbij, die bewaar ik voor volgend jaar! Dan zit ik nu een beetje zonder, helaaaaas

  Ik doe gezellig mee en ik denk (ondanks dat ik ze nog niet geroken heb) dat sugared apple mijn favoriet zal zijn (: Facebook heb ik natuurlijk geliked!

 112. Wat een heerlijke win actie :D Ik heb nog niks van Yankee Candle geprobeerd vanwege de prijzen, maar ben er wel voor aan het sparen deze win actie vind ik dus oprecht heel erg leuk! De Facebook pagina heb ik geliked onder de naam “Bianca en Sterre” succes allemaal x

 113. Wat een gave winactie! Ik ben echt gek op geurkaarsen! Ik heb nog nooit een Yankee candle geprobeerd, maar ik zou het wel super graag willen! Ik doe heel graag mee en ik heb natuurlijk de facebookpagina geliket! :)

 114. Ik doe heel graag mee met deze winactie! Ik heb nog nooit een kaars van Yankee Candle gehad dus ik kan niet zeggen welke geur ik het lekkerst vind.. Fireside treats lijkt me in ieder geval wel erg lekker! ;)

 115. Wauw wat tof! Vorig jaar oktober was ik op uitwisseling naar de Massachusetts en daar ben ik een paar keer de eerste winkel van Yankee Candle binnen geweest. Het is een ware hemel, geloof me! Mijn kaarsen zijn helaas allemaal opgebrand, dus ik doe graag mee! Liefs’ Iris

 116. Ik doe zeker graag mee! Vind de kaarsen fantastisch! Op het moment is pink sands mijn favoriete geur, maar soft blanket staat bij mij ook altijd in de kast. De geuren waar de verloting om gaat heb ik nog nooit. Geprobeerd

 117. Wauw! Wat een super leuke winactie, ik doe mee! Ik ben zelf gek op yankee candle en kom ook wel eens in uscandles. Mijn favoriete geuren zijn fireside treats en beach wood! Ik ben erg benieuwd naar midnight Jasmine, omdat ik zelf ook Jasmine heet :)

  Xx

 118. Ah wat een geweldige winactie heb je!
  Zo tof, een Yankee Candle staat al een tijd op mijn wishlist.

  Dus ja natuurlijk doe ik mee =D

 119. Tuurlijk doe ik mee met deze actie.
  Lijkt me een geweldige manier om kennis te maken met dit geweldige merk.
  Iedereen is er zo lovend over helaas is zwolle echt te ver weg anders was ik al langs de winkel gegaan.ben door jouw blogs razend benieuw geworden.

 120. Super toffe actie! Aan de reacties te zien vinden meer mensen dat haha
  De geuren die je weg mag geven lijken me allemaal heerlijk, vooral de midnight jasmine, hmmmm
  Je begrijpt, ik doe heel graag mee met deze actie.

 121. Ik doe mee! De facebookpagina heb ik al eerder geliked. Mijn favoriete geur is wild fig :) echt heerlijk! Ik ben wel benieuwd naar Midnight Jasmine…!

 122. Wat een leuke winactie! Ik ben altijd al gek geweest op kaarsen en vooral geurkaarsen, maar ik mocht van mijn moeder deze nooit branden omdat ze dacht dat ik dan het hele huis liet af fikken (wat een vertrouwen he)

  Maar sinds kort mag het wel! (ik ben dan ook al 20, het werd een keer tijd) en nu ben ik dus als een gek al mijn verloren tijd aan het inhalen. Heerlijk voor onder het studeren! Zou dit winnen dus echt te gek vinden!

 123. Leuke winactie, ik doe graag mee!
  Sugared Apple lijkt me heerlijk.
  Afgelopen november heb ik mijn eerste Yankee Candle gekocht, en hij is goed bevallen!
  Ook ik heb de facebookpagina geliked!

 124. wat een onwijs leuke actie!!
  Uscandles Facebook is al lange tijd geliked door mij, wil heel graag nog eens in de winkel langs, maar tot nu toe was yankee plaza dichterbij voor mij….
  Ook een hele lekkere selectie van geuren waarbij Fireside treats er voor mij toch wel uit springt, zou hem haast zo willen opeten ;-p
  Liefs, yke

 125. Oo leuke winactie!! Ik heb zelf nog nooit een yankee candle gehad, dus ben er erg benieuwd naar. Ik hou van geurkaarsen :) ik ben gek op fruitgeuren, ik heb nu een framboosgeurkaars in huis staan, ik denk dat de black cherry variant mn favoriet zou zijn!
  X

 126. Wat leuk & toevallig.
  Tijdje terug was ik in Deventer, door allerlei berichten van bloggers even snel langs Zwolle gegaan om naar deze winkel te gaan. Aantal lekkere dingen mee genomen, helaas nu voorlopig niet in de buurt dus ik doe heel graag mee! :)

  Zeker aanrader voor iedereen ;)

 127. Wat een heerlijke actie. Ik ben echt fan van Yankee candle. Tot een paar maanden geleden kende ik het nog niet en via een vriendin leerde ik er kennis mee maken. Sindsdien wil ik niks anders meer, want de geuren zijn heerlijk en de geur ruikt je lang en goed. Ik ben erg benieuwd naar deze geuren , want die ken ik nog niet.

  Ik volg us candles via facebook onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 128. Wat een leuke actie! Ik heb in de winkel getwijfeld of ik de Black cherry of child’s wish zou kopen. Ben uiteindelijk voor de laatste gegaan, maar wat was die kersengeur toch lekker! Sinds ik er een heb aangeschaft, ben ik fan want die kaarsen doen echt hun ding!

 129. Ik doe graag mee! Wat een leuke prijs! Ik like natuurlijk de facebook pagina van UScandles. Mijn favoriete geuren zijn altijd de warme kerstgeuren! Ik geloof dat ik nu mandarin cranberry in mijn brander heb.

 130. Wooeoeww Midnight Jasmine zit er ook bij! Ik vind ze (met mijn studentenbudget) te duur om aan te schaffen, maar elke keer als ik in de winkel ben ruik ik wel aan deze geur. Ik doe dus zeker mee! Ik heb de fb-pagina geliked ;-) Snap niet dat ik dat nog niet eerder had gedaan. Haha. Good luck everyone!

 131. i love love love geurkaarsen en over de yankee candles heb ik al zoveel goede dingen gelezen, alleen nog nooit tegengekomen in een winkel :(
  ik doe graag mee met de actie om kennis te maken met deze, als ik iedereen mag geloven heeeerlijke geurkaarsen!

 132. Hallo Aranka,

  Wat een super leuk actie, ik ben net als jij ook net verhuisd en zou super blij worden van deze kaarsen!

  Liefs,

  Elise

 133. Wauw! Wat een leuke winactie. Samen met mijn moeder ben ik door jou zo enthousiast geworden naar deze geurkaarsen! We kunnen niet wachten op een avondje op de bank. Een theetje, wat lekkers en een heerlijke kaars aan!

 134. Super leuke winactie ! Je hoort zoveel bloggers over deze kaarsen (Zoella en DisforDazzle) dus ik ben er echt benieuwd naar geworden.

 135. Ahh hele leuke winactie! Ik ben ook echt een enorme fan van geurkaarsen, heb er elke avond wel een aan haha! Ik had al wel eens gehoord over de yankee candles maar nog niet uitgeprobeerd, ik doe dus graag mee!

 136. Ik doe graag mee aan deze winactie! Ik ben sinds deze week verhuisd naar een studentenkamer en ben nog actief op zoek naar leuke gezelligheidsdingetjes om mijn kamer echt helemaal eigen te maken! :)

 137. wat gaaf!
  doe super graag mee! ze lijken me heerlijk en stond er in hun winkel al mee in mijn handen maar kan nooit kiezen hihi dus dit zou ideaal zijn om te kijken welke geuren echt lekker zijn :D

 138. Lijkt me heerlijk om een yankee candle te kunnen branden in onze nieuwe studio (waar de onderbuurman als een ketter blijkt te roken..)! Ik doe dus graag mee met deze actie!

 139. Ik zie dat ik nog net op tijd ben voor deze leuke winactie! Yankee Candle’s zijn echt one of my favorite. Dus ik doe heel erg graag mee. (FB pagina natuurlijk geliked!)

 140. Ik ben pas geleden nadat ik in Schotland was geweest en daar de Yankee Candle store tegen ben gekomen ook een klein beetje verslaafd. Heb een paar kleine waxbranders en kleine candles gekocht om nog te kijken welke geuren lekker zijn. Maar wat een mooi merk candles tikje luxe uitstraling! Ik ben benieuwd naar de Midnight Jasmine :)

 141. Wat een super vette winactie!
  Ik heb afgelopen weekend mn kamer gerestyled! Deze kaarsen zullen er perfect bij passen! Ik hoop echt dat ik deze geurkaarsen win, ze zullen mn nieuwe kamer afmaken en ik zal me er wat meer thuis voelen!
  X melle

 142. Oeh lekkere geurkaarsen! Word moeilijk kiezen Aranka .
  Maar ik ben in hoor voor de actie, ik heb de pagina geliked etc.
  Ik be verliefd geworden op yankee candle sinds de salted caramel geur haha.
  Succes voor iedereen xx lots of love

 143. Wauw leuk! Love yankee candle! Zou ze heel graag willen winnen
  Zoo verliefd op lekker geur in ons slaapkamer/douche. Heel graag mee om loten (winnaar)..

 144. Ooo wat een super gave win actie! Ik ben ook een echte Yankee Candle fan! Sinds kort woon ik samen in Meppel en reizen mijn vriend en ik speciaal naar Zwolle om daar alleen Yankee Candles te kopen! Zelfs hij vindt het lekker haha. Ik heb eigenlijk 2 favorieten, Black Coconut en de nieuwe geur Shea Butter! Zo heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *