Win: 5x Valentijnpakket met NYC & Katy Perry Killer Queen

 photo Winactie3_zpsd8ccc428.png

Omdat het bijna Valentijn is moet je je vriend of misschien jezelf wel eens lekker verwennen. Om dit iets makkelijker te maken geef ik 5 super leuke Valentijnpakketjes weg met de Katy Perry Killer Queen geur en twee leuke rode lipsticks van NYC! Oja en die lekkere snoephartjes krijg je er ook bij!

 photo Winactie1_zps125b1731.png

 photo Winactie_zps3f779b3f.png

Wat zit er in het pakketje?

– De Katy Perry Killer Queen geur
– NYC Smooch Proof Lip Stain (in 497 Rock on Ruby)
– NYC Expert Last Nail Polish (in 261 Red me the News)
– En veel meer leuke en lekkere Valentijnsgoodies!

 photo Winactie2_zpsacd6dd89.png

Wat moet je doen?

– Laat een reactie achter waarom je dit pakketje wilt winnen
– Volg mijn blog op Bloglovin’
– Like dit bericht op Bloglovin’
– Vergeet niet een geldig e-mail adres achter te laten zodat ik je kan mailen als je hebt gewonnen!

Ik mail de winnaars op dinsdag 11 februari zodat het pakketje nog voor Valentijn bij je aan komt! Succes allemaal!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

170 reacties

 • Reply
  Anne-Sophie Snuiverink
  6 februari 2014 at 15:15

  Echt wen super leuke actie ik hoop dat ik win niet voor mezelf maar voor mijn bff omdat haar vriendje het vorige week heeft uit gemaakt en gewoon omdat zij erook altijd voor mij is. ik zou het echt super vinden als ik haar op Valentijnsdag dag kan verrassen met dit super toffe pakket.

  Xo Anne-Sophie

  • Reply
   Anne-Sophie Snuiverink
   6 februari 2014 at 15:26

   Alleen het artikel kan ik niet op bloglovin vinden ( ik heb net een nieuwe blogloving aan gemaakt want ik was gehackt op mijn oude dus ik volg je vanaf nu op mijn nieuwe )

 • Reply
  chucky1012
  6 februari 2014 at 15:18

  Wat een leuk pakket om jezelf eens mee in de watten te leggen!
  Ik sla deze winactie over en zal het voor je tweeten en sharen op fb etc……
  Succes allemaal…… ;-)

  Groeten

  Xoxo

 • Reply
  Tessa
  6 februari 2014 at 15:22

  Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik met Valentijnsdag mijn ex ga verrassen. En ik weet nog niet zo goed hoe en ik durf nog niet helemaal, maar ik weet wel zeker dat hij rood erg aantrekkelijk bij mij vindt.

  Ik zie alleen je artikel niet op Bloglovin’ verschijnen, ik zie alleen Biodermal, deze verschijnt helaas niet.

  • Reply
   Tessa
   6 februari 2014 at 19:08

   Ik heb hem gevonden en geliked.

 • Reply
  Lisanne
  6 februari 2014 at 15:28

  Super leuk ! Vind het zo’n lekker geurtje, maar kan em hier nergens vinden. Kan ook niet wachten tot valentijn eindelijk mijn vriend weer zien na 6 weken. (:

 • Reply
  Naomi
  6 februari 2014 at 15:29

  Super leuk! Ik wil mijn zus hiermee verassen omdat ze dit super zou vinden en ze altijd voor mij klaar staat . Ik heb je artikel geliked op bloglovin
  Liefs naomi

 • Reply
  wendyestherx
  6 februari 2014 at 15:30

  Wat een ontzettend gaaf pakket!
  Ik zou dit graag willen winnen omdat het me leuk lijkt om over te schrijven.
  Bloggen heb ik een jaar geleden ontdekt, het is iets waar ik mijn ideeën en verhalen kwijt kan. Mijn blog is nog jong en onbekend, en soms heb ik geen producten waar ik over kan schrijven dus dit is de ideale kans!
  Al vanaf het moment dat het parfum Killer Queen uitkwam ben ik er erg benieuwd naar. Ook de producten van NYC wil ik graag eens uitproberen! :D
  Tot slot: ik volg je blog op Bloglovin en like het bericht. ;)

 • Reply
  Sanne
  6 februari 2014 at 15:32

  Wat een super leuke winactie! Ik volg je al een tijdje op bloglovin, en na deze comment meteen even liken! Ik ben deze valentijnsdag alleen op de bank, en dan kan ik in ieder geval lekker ruikend, m’n nagels lakken terwijl ik snoephartjes eet ;)

  Veel Liefs!

 • Reply
  Melike
  6 februari 2014 at 15:40

  Omygod geweldig, ik zag dit al op instagram en ik doe mee! Ik heb het bericht geliked en ik zou deze graag willen winnen omdat hij al een hele lange tijd op mijn wishlist staat.. Ook omdat ik valentijnsdag lekker alleen ga doorbrengen zou dit het wel even een fijne dag maken <3

 • Reply
  Amber Nijman
  6 februari 2014 at 15:42

  Wat een super leuke winactie! Echt heel leuk, en ja waarom ik hem zou willen winnen? Omdat ik op valentijnsdag toch in mijn eentje achter mijn laptop zit ( So lonely) en dan kan ik er tenminste prachtig uit zien met deze heerlijke spulletjes ! xoxoox

 • Reply
  Ansuya Lalay
  6 februari 2014 at 15:48

  geweldig ik doe mee <3
  ik zit jammer genoeg ook om mijn eentje omdat mijn partner het leuk vond om ff 10 dagen het klooster in tegaan over de grens van Limburg, Maar met dit setje kan ik foto van mijzelf maken en laten zien als hij terug komt wat hij gemist heeft hihi :)

  • Reply
   chucky1012
   6 februari 2014 at 16:21

   Ansuya ik gun je dit prachtige pakket zodat jij je niet alleen zult voelen…… ;-)

 • Reply
  annemarieke
  6 februari 2014 at 15:52

  Hey superleuke winactie!! Ik doe zeker weten mee!! Misschien verras ik mn zus wel met dit pakket omdat zij het verdient!! Ik hoop dat ik win!! Ga zeker door met je blog xx

 • Reply
  Delal
  6 februari 2014 at 15:53

  Harstikke leuk!! Ik doe zeker mee.

 • Reply
  Majorie
  6 februari 2014 at 15:56

  Weer een leuke actie, ik doe graag mee! Ik zou dit pakketje graag willen winnen, omdat het geurtje mij heel lekker lijkt. Ik heb het tot op heden alleen nog niet kunnen vinden in de winkels. :(

 • Reply
  Veerle
  6 februari 2014 at 15:56

  Superleuk! Als ik het zou winnen, zou ik het aan mijn beste vriendin geven. Haar vriend heeft het gister uitgemaakt en nu heeft ze totaal geen zin meer in Valentijnsdag. Misschien dat dit pakketje er iets aan zou kunnen veranderen.. :)

 • Reply
  Elise
  6 februari 2014 at 15:56

  Oehh leuk!
  Ik zou het graag willen winnen omdat ik geen valentijn heb en met deze producten misschien nog een beetje kan opvallen bij de jongens ;p
  xx

 • Reply
  Manon
  6 februari 2014 at 15:59

  Leuke winactie Aranka! Normaal laat ik winacties aan me voorbij gaan, maar dit keer niet! Waarom? Omdat ik vind dat ik mezelf een keer mag verwennen, er is namelijk niemand (geen lover iig) die dat doet. En… ik vind het belangrijk om me op te maken (oooeee rood!) voor mezelf, gewoon omdat ik dat fijn vind en niet omdat ik me anders niet prettig voel bij m’n lover. En een geurtje als die van Katy sluit aan bij m’n hopelijke ‘statement’; met de rode lipkleur en nagellak voel ik me vast en zeker een Killer Queen! Just for me.

  Ik volg je al een hele poos (op bloglovin) en hebt dit artikel natuurlijk ook geliked.

 • Reply
  Susanna
  6 februari 2014 at 16:01

  Mooi pakket! Ik zou ‘m graag winnen! Waarom? Tja, gewoon omdat het mij leuk lijkt! Je blog volg ik nu al een tijdje en ik kijk er iedere dag een paar keer op. Je schrijft zo leuk, prachtige foto’s en goede reviews! Ga zo door!

 • Reply
  Judithr8
  6 februari 2014 at 16:08

  Wat tof!! Ik doe zeker graag mee! Vooral omdat ik een hele leuke vriend heb, die altijd weg is met speciale gelegenheden (kerst, Valentijnsdag). Dan moet ik mijzelf een beetje extra verwennen ;)

 • Reply
  Simone Diederich
  6 februari 2014 at 16:09

  Superleuk! Ik wil hem graag winnen omdat ik simpelweg geen Valentijn heb op Valentijnsdag! Ik kan dus niet verwend worden door een ander, maar hopelijk wel door jou en het winnen van dit pakketje!
  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het artikel geliked!

 • Reply
  Tom
  6 februari 2014 at 16:13

  Hoi ,
  Nou ik zag je naam op mijn vriendin haar twitter staan over iets met valentijn , dus heb ik je naam onthouden , maar nu wil ik heel graag een pakketje aan haar geven of dat dat zo bij haar huis aan komt , want ze heeft het afgelopen jaar heel zwaar gehad. En ze is echt helemaal beautyblog verslaafd ofzo. dus dit lijkt me wel leuk , maar ja ik hou gewoon van haar en ze verdient dit.
  Tom.

 • Reply
  Lori
  6 februari 2014 at 16:14

  Whiehoe leuke winactie! Ik volg je op bloglovin & heb het artikel geliked! Mijn vriend en ik doe niet aan kadootjes met valentijn. We gaan op valentijn meestal ergens wat eten. Het is trouwens ook de dag dat we precies 3,5 jaar hebben! Mijn vriend heeft trouwens nog bij jou op de basisschool gezeten, de werkschuit toch? Ik zou dit pakketje in ieder geval super leuk vinden om te krijgen zodat ik toch nog een kadootje krijg op valentijn :)

 • Reply
  Amandine Berteloot
  6 februari 2014 at 16:19

  Leuke winactie! Ik zou dit pakketje graag winnen omdat ik onlangs deze parfum eens getest had in de winkel en mijn liefje was er helemaal weg van, hij kon niet stoppen met ruiken aan mij :D

 • Reply
  Marike
  6 februari 2014 at 16:24

  Awesome winactie, me want!
  Ik zou deze graag willen winnen omdat
  1. Als ik dit allemaal heb ben ik een instant killer queen :D
  2. Het is allemaal zo moooooooooi!
  3. I love red
  4. Lipstains zijn geweldig
  5. Nagellak ook :D
  6. Geurtjes ook :D
  Genoeg redenen? Haha ;d

 • Reply
  Sandra
  6 februari 2014 at 16:28

  Ik volgde je al op bloglovin’ en heb de post geliked!

  Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat een goede vriend en ik al maanden om elkaar heen draaien en hebben besloten om op valentijnsdag uit eten te gaan. Natuurlijk wil ik er op mijn best uit zien en ruiken :)
  Hopelijk eindig ik dan de dag met een goede vriend minder en een vriendje rijker!

 • Reply
  Stephanie
  6 februari 2014 at 16:35

  Katy Perry is mijn held! Zij heeft me door een moeilijke break-up heen geholpen met haar liedjes. Met valentijn kan ik wel wat extra liefde gebruiken ^__^

 • Reply
  Deniece
  6 februari 2014 at 16:35

  Wat een ontzettend leuk pakket! Dat zou heel gaaf zijn!

 • Reply
  Linda
  6 februari 2014 at 16:37

  Wat een supergave winactie! Ik zou dit pakket graag winnen gewoon omdat het heel leuk is en ik hoop dat ik dit jaar ook een leuke valentijnsdaflg heb.
  Ik volgde je al op bloglovin’ en heb deze post geliked :)

 • Reply
  Fleur
  6 februari 2014 at 16:46

  Oeeeeh leuk! Ik doe mee!

  Killer Queen vind ik echt zo’n power-women geurtje! Zelf heb ik nogal eens het gevoel te verzuipen wanneer ik mijn mannetje moet staan. Met mijn 1,50 meter is het soms moeilijk om serieus genomen te worden als arts in opleiding. Maar dit soort geurtjes herinneren me er altijd aan om rechtop te lopen, met volle borst vooruit. Zelfverzekerd en doelgericht!
  Niet echt een valentijns-achtige reden… maar ik heb ook niemand op het oog op dit moment… ik wil mezelf vooral deze periode sterker maken! Girlpower! ; )

 • Reply
  Esmée
  6 februari 2014 at 16:49

  Wat een leuk pakket! Toen je schreef dat de hartjessnoepjes ook erbij zitten was ik om, ik moet meedoen haha joke. Waarom ik dit pakket wil winnen? Ik vier nooit Valentijnsdag en dat hoeft voor mij ook eigenlijk niet. Ik zie dit gewoon als een prachtig verwen pakket voor mijzelf, dat mag ook of niet? :) Ik volg je al met bloglovin & ik heb zojuist het artikel geliked. Ik wens jou alvast een fijne Valentijnsdag samen met Danny. X

 • Reply
  Yak Man
  6 februari 2014 at 16:55

  Wat een schattige pakketje zeg! :D Lijkt me echt super om dat te winnen zeg, ik zou hem al graag willen winnen om het geurtje van Katy Perry. Dat geurtje kan mijn Valentijnsdag helemaal afmaken ^^.

 • Reply
  Britt
  6 februari 2014 at 16:56

  Wat leuk! Killer Queen is zo’n lekkere geur, misschien kan ik hiermee wel een ontzettend knappe jongen versieren op Valentijnsdag, dus met dit pakketje zou ik Valentijnsdag wel doorkomen, lekker helemaal alleen de snoephartjes opeten, haha!

  Ik volgde je al op Bloglovin en ik heb het artikel geliked!

 • Reply
  Chylene
  6 februari 2014 at 17:01

  Ik zou het pakket graag willen winnen omdat ik forever alone ben, dus ik zou graag een keer een cadeau willen voor Valentijn. Lijkt me echt geweldig
  Xoxo chy

 • Reply
  Thea
  6 februari 2014 at 17:02

  Ik doe graag mee zodat ik mijn vriend’s hart op hol kan brengen met Valentijnsdag en omdat ik zelf heel benieuwd naar Killer Queen ben. Ik volgde je al via bloglovin en ben de 39e liker van dit bericht.

 • Reply
  Yvette
  6 februari 2014 at 17:03

  Leuk dat het een kleurenthema is! xxx

 • Reply
  Anneleen
  6 februari 2014 at 17:05

  Hoi Aranka
  Super leuk pakket dat je weggeeft! Ik zou het heel graag winnen voor mezelf, en om te delen met mijn moeder. Hoewel ik single ben en Valentijn niet haat, vind ik het toch geen fijne dag. Ineens word je overspoeld met foto’s van koppeltjes en hun cadeautjes aan elkaar op FB, en hoewel ik dan blij ben voor hun, is het ook best confronterend. Daarom zou Valentijn een keer een leuke dag voor me kunnen zijn moest ik dit pakketje winnen! Ik volgde ja al op Bloglovin en heb er je bericht geliket! Veel plezier alvast voor jou en je vriend!

 • Reply
  Leonie
  6 februari 2014 at 17:06

  Wauw, wat ontzettend gaaf dat je dit pakket weg mag geven zeg!
  Ik zou het graag willen winnen, om mezelf toch een beetje te kunnen verwennen met Valentijnsdag. Mijn vriend en ik hebben helaas een lange-afstandsrelatie, dus kunnen we met Valentijnsdag helaas niet samen zijn. Ontzettend jammer, aangezien dit juist een dag is waar je met je geliefde samen moet zijn, toch? Dus ik kruip volgende week vrijdag met een lekker boek in bed, en hopelijk ook met een heerlijk luchtje waar ik heel nieuwsgierig naar ben.
  Gaan jij en Danny nog wat speciaals doen met Valentijnsdag? :)

 • Reply
  Malou
  6 februari 2014 at 17:09

  Leuke actie! Ik ben heel benieuwd naar die geur en het is altijd leuk om zelf verwend te worden! Ik doe mee!

 • Reply
  laura
  6 februari 2014 at 17:10

  leuk pakketje! hierdoor wordt mijn Valentijnsdag ook leuk!

 • Reply
  maaike
  6 februari 2014 at 17:11

  Leuk, een winactie waarbij je geen Facebook nodig hebt! Ik wil dit wel winnen, omdat mijn vriend nou niet bepaald romantisch is (zeg maar gerust de romantiek van een theelepel), dus valentijnsdag vieren zit er bepaald niet in! Dan hopelijk met dit pakketje :)
  ik volgde je al via bloglovin’ en heb dit geliked!

 • Reply
  josefien
  6 februari 2014 at 17:11

  Wauw wat een superleuk pakket! Ik wil het parfum al een tijdje erg graag dus ja ik doe offcourse mee, en de nyc goodies zijn ook helemaal mijn smaak! En niet heel verkeerd, met dit setje heb ik toch nog een valentijn ;). En het zou helemaal af zijn als ik met dit pakket mijn diner voor 2 kan houden haha!
  Fijne dag nog :)

 • Reply
  Amber
  6 februari 2014 at 17:15

  Wauwie! Dat is nog eens een leuke winactie! Ik ben zelf lonely met Valentijnsdag en met deze goodies zou die dag toch iets leuker zijn ;) Veel succes iedereen! Liefs, Amber

 • Reply
  Axelle
  6 februari 2014 at 17:17

  superleuke actie, ik doe graag mee!

 • Reply
  mywickedweirdlife
  6 februari 2014 at 17:18

  Leuke Winactie!!

 • Reply
  Eveline
  6 februari 2014 at 17:19

  Ik heb alles geliked. Graag zou ik mee willen doen met deze actie. Ik heb helaas nog nooit een valentijn gehad, al ben ik 18. Daar baal ik behoorlijk van en het ziet er niet naar uit dat ik dit jaar wel een valentijn heb. Met dit leuke pakketje kan ik me toch een beetje in valentijnssferen wanen!

 • Reply
  Xindi
  6 februari 2014 at 17:24

  Echt leuke winactie! Ik ben op 12 feb jarig en ik ga mijn verjaardag en valentijnsdag tegelijkertijd vieren met mijn vriendje op 14 feb, daarom zou ik graag deze goodies willen winnen. Een verjaardagkado + een valentijnskado tegelijkertijd =D jeejj :)) xx

 • Reply
  Marissa
  6 februari 2014 at 17:42

  Ik doe graag mee! Ik ben morgen 6 jaar samen met mijn vriend en dat is onze Valentijnsdag. We gaan nog een weekendje weg en met deze leuke spulletjes kan ik me klaar maken voor dat weekendje! Het geurtje van Katy Perry vind ik echt heerlijk (geroken in de winkel), dus die is zeer welkom.

 • Reply
  beyoutifool
  6 februari 2014 at 17:46

  Ik volgde je al op bloglovin en doe graag mee :) Ik wil het gewoon winnen omdat het me fijne producten lijken :)

 • Reply
  Leigh
  6 februari 2014 at 17:54

  Ik doe mee voor mijn beste vriendin, die na alles wat er afgelopen jaar al en vorig jaar is gebeurd van mij wel een kleinig heidje verdient! Ze is zelf aan het sparen om zo snel mogelijk het huis uit te kunnen en heeft dus geen geld meer voor leuke kleine dingetjes, met dit pakket kan ik haar dit geven.

 • Reply
  Jana
  6 februari 2014 at 18:05

  Leuke winactie ! Ik volg je al op bloglovin! Waarom ik zou willen winnen? Ik vind dat iedereen hier het wel verdient dus ik heb niet een speciale reden, de producten zien er gewoon leuk uit! x

 • Reply
  Kimberly
  6 februari 2014 at 18:07

  Leuke foto’s! Ik zou heel graag willen winnen, ik heb dit jaar geen valentijn en met deze producten weet ik vast een leuke jongen aan de haak te slaan! Waardoor ik volgend jaar een non-lonely valentinesday heb ;)

 • Reply
  Heleen
  6 februari 2014 at 18:16

  Heel erg leuk pakketje, en wat een lekkere snoepjes zijn dat toch haha! Ik doe mee, ik heb dit jaar geen valentijn, maar met dit pakketje zit ik daar vast niet meer over in; sterker nog, daar heb ik niet eens tijd voor want ik weet zeker dat ik de hele middag mijn nagels lak en looks probeer met de mooie lipstain :D

 • Reply
  Kim
  6 februari 2014 at 18:18

  Leuke win actie, ik doe graag mee!

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  6 februari 2014 at 18:22

  Ik doe graag mee! Ik vind het parfum erg lekker en de make-up producten lijken mij ook erg mooi, <3 rood :D

 • Reply
  Malou
  6 februari 2014 at 18:29

  Leuke winactie! Ik zou graag dit Valentijnspakket willen winnen omdat ik een super relatie heb met mijn lieve vriend. Met de Lip Stain en nagellak kan ik me mooi maken voor onze date en ruik ik extra lekker door de parfum van Katy Perry! En als toetje delen we de snoephartjes;-)

 • Reply
  Sanne
  6 februari 2014 at 18:38

  Meestal ben ik degene die iemand verblijd met een Valentijnaardigheidje. Het lijkt me heerlijk om de rollen eens om te draaien en zeker met dit SUPERpakket.

 • Reply
  Kirsten
  6 februari 2014 at 18:40

  Fijn, ik doe ook mee :)! Ik zou graag dit pakketje winnen omdat mijn vriend en ik eigenlijk nooit valentijn vieren en ik dus nooit verrast wordt op deze dag, wat ik stiekem heel spijtig vind ;). Daarom zou ik heeeeel blij zijn moest ik dit winnen :). (En mijn vriend sowieso ook, want hij ziet heel graag rood bij mij en ruikt graag zoete parfums)

 • Reply
  carmenkooij
  6 februari 2014 at 18:46

  Wat een super leuk pakketje zeg!!! :-) Nog even duimen dat ik dit geweldige pakketje win! Ik zou deze heel graag willen winnen om hem persoonlijk aan mijn vriendin te komen brengen op Valentijnsdag, haar vriendje heeft het net uitgemaakt en daarom wil ik haar heel graag opvrolijken met een leuke lunch en ik zocht nog een heel leuk cadeautje en daar is dit pakketje perfect voor! Ze is der heel erg kapot van en daarom vind ik dat ze wel een opkikketje kan gebruiken!
  Nu nog even duimen!!!!!!!

  Mijn mail: carmen-kooij@hotmail.com

 • Reply
  Joyce kerkhoff
  6 februari 2014 at 19:03

  Dit lijkt me een super leuk cadeautje voor mn mams :) ik heb het natuurlijk geliked succes iedereen! En jij met uitzoeken

 • Reply
  Lia
  6 februari 2014 at 19:05

  Mooi pakketje hoor! Ik ben heel blij met de NYC stains die ik al heb en een mooie rode kan er nog wel bij :).
  Vele groetjes en bedankt voor deze winactie!

 • Reply
  Dionne Knooren
  6 februari 2014 at 19:09

  Wat super leuk!

  Ik doe graag mee, omdat het altijd leuk is om jezelf te verwennen met Valentijn als je vriend het niet doet. (:

  Diolifestyle@gmail.com

 • Reply
  Ilina
  6 februari 2014 at 19:14

  Nja, dit jaar weeral geen valentijn. Geen roos cadeautje voor mijn vrijdag, dus zo een leuk pakketje is meer dan welkom van een van mijn favoriete blogger en beetje valentijn dat jaar haha

 • Reply
  Esmée
  6 februari 2014 at 19:14

  Wat een leuke actie!! Ik vier dit jaar, net als de afgelopen twee jaar, samen met mijn vriend :) En daarom wil ik er wel weer leuk uit zien voor hem! Compleet met een ‘smootchproof’ lipstain en mooie rode nagels :) En tja.. We zijn allebei gek op die snoephartjes, dus zou dat lekker zijn om samen op te snoepen op Valentijnsdag ;) Het parfum zou ik graag aan mijn zusje willen geven. Zij zit op dit moment in een erg moeilijke periode, en met een Katy Perry luchtje zou ik haar wel op kunnen vrolijken, want ze is ook helemaal fan van de andere geurtjes van Katy Perry :) Ik blij met de makeup, mijn vriend met de snoepjes (en een mooi opgemaakte vriendin :P), en mijn zusje iets blijer in deze lastige tijd voor haar met een lekker luchtje :) x Esmée (esmee.vvliet@gmail.com)

 • Reply
  femketje
  6 februari 2014 at 19:19

  oeh ik doe mee :D ik volg en like via bloglovin en wie wil er nu niet een winactie winnen? like hello, kijk wat een awesome prijzen :D

 • Reply
  marije
  6 februari 2014 at 19:22

  Wat een leuke winactie zeg! Zelf ben ik single dus met valentijn ben ik alleen, maar dat wil niet zeggen dat ik er niet leuk uit wil zien en lekker wil ruiken! En in je eentje kan je ook gerust genieten van valentijn snoepjes!(wieeh mijn lievelings candy:D) maar wat nog leuker is om het samen met mijn broer op te eten want wij zijn de enige singles van ons gezin:) zoals je ziet genoeg opties om van dit geweldige pakketje te kunnen genieten!

  Veel liefde en happiness gewenst!


  Marije

 • Reply
  Nynke
  6 februari 2014 at 19:23

  Mijn vriendje is een paar weken weg. Ik heb inmiddels een nieuw kapsel en een nieuwe haarkleur, dit pakketje maakt het helemaal af. Hij kent me vast niet meer terug.

 • Reply
  Hester
  6 februari 2014 at 19:25

  Ah dit is echt een toffe winactie! Ik doe heel graag mee, waarom? Hmm geen specifieke reden maar misschien omdat dit de eerste Valentijnsdag met een beetje liefde in mijn leven wordt haha, dan is een aandenken wel leuk toch?

 • Reply
  Lys
  6 februari 2014 at 19:27

  Leuk, ik doe mee! Iets winnen is altijd leuk. Valentijn is voor mij een dag als alle andere dagen, maar dit pakketje krijgen zou het toch wat specialer maken :D ik ben trouwens al een tijd benieuwd naar het parfum van Katy Perry!

 • Reply
  Doortje Nicolai
  6 februari 2014 at 19:29

  Wat lief van je om dit mooie setje weg te geven, Aranka!
  Ik wil het graag voor mijn <3 zusje om haar -ondanks deze nare tijd- te laten stralen en op te vrolijken! Dan speel ik namens jou voor Valentijn!
  xoxo, doortje

  Ik volg & like je op Bloglovin' en ontvang de nieuwsbrief al

 • Reply
  wendy
  6 februari 2014 at 19:41

  Heel leuk! Ik doe graag mee en ik volg je natuurlijk op Bloglovin!

 • Reply
  Michelle
  6 februari 2014 at 19:41

  Wat een super leuke actie! Ik zou dit pakketje graag winnen, omdat ik de geur Killer Queen van Katy Perry sowieso geweldig vind. Als ik ‘m ruik bij mijn vrienden, loop ik al snuivend achter ze aan. Aangezien het mijn laatste jaar is op 6VWO, moet ik geld sparen voor mijn nieuwe studie en natuurlijk het rijbewijs, dus dit geurtje zou een leuk cadeautje zijn voor mij :)

  X Michelle

 • Reply
  Kiara
  6 februari 2014 at 19:46

  Ik heb nog nooit een Valentijn gehad, dus misschien kan.dit pakket mijn Valentijn worden! Maar natuurlijk gun ik anderen een mooie en lekkere Valentijn dit jaar :p.

 • Reply
  beautyandquotes
  6 februari 2014 at 20:01

  ik volgde je al :) heb het bericht geliked en hier is mijn reactie.zonder raar of origineel (uit de duim gezogen) verhaaltje.ik zou het gewoon ontzettend leuk vinden om dit voor valentijn te winnen.en vooral de parfum,want had al een staaltje aangevraagd en vind hem echt lekker.maar parfums liggen vaak buiten mijn budget.
  groetjes,anja

 • Reply
  Jolien
  6 februari 2014 at 20:13

  Leuk dat je af en toe zo’n toffe winactie doet!
  Nog veel succes met je site!

 • Reply
  Selle
  6 februari 2014 at 20:20

  Ooooh i want! Super leuk gedaan! Alleen al voor de snoepjes is dit de eerste winactie waaraan ik mij waag :) misschien ook een beetje omdat ik het geurtje gekocht had als kerstkado voor mijn BFF en het erg moeilijk had om het af te geven! Fingers crossed!
  Groetjes Selle

 • Reply
  Felicia
  6 februari 2014 at 20:21

  Ik doe graag mee, zou het pakketje graag willen omdat je er een mooie verleidelijk rode look mee kan maken. En daarvoor hoef je niet per se een Valentijn te hebben;) Happy single:D

 • Reply
  Gabrielle Crystal RoseBonniee~
  6 februari 2014 at 20:22

  Mmmm, yummy sweets ! ♥ Lovely photos ! Great post <3 :)

  ℓα ℒιcσrηe – ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
  * GIVEAWAY *

 • Reply
  Henderica
  6 februari 2014 at 20:24

  Superleuke winactie, ik doe graag mee :). Geen specifieke reden om mee te doen, maar iets winnen is altijd leuk. Ben vooral erg benieuwd naar het geurtje (al veel positiefs over gehoord)

 • Reply
  Marieke
  6 februari 2014 at 20:30

  SNOEPJEEES! Ik doe mee voor de hartsnoepjes! Ik kom net van mijn werk en ik rammel echt, het water loopt me in de mond :P Nee, ik doe echt mee voor de kleur rood, omdat dit mijn lievelingskleur is, en Killer Queen, die ik hemels vind maar wegens een studentbudget nog niet aan heb kunnen schaffen.. En voor de snoepjes. <3

 • Reply
  joniheylens
  6 februari 2014 at 20:50

  Oh wauw! Killer Queen ruikt echt heerlijk <3 Heb 'm alleen niet gekocht omdat ik mijn geld voor andere dingen nodig heb (zoals een nieuwe gsm en printer…). Dat lakje en die lip stain zien er ook prachtig uit!
  Ik doe mee omdat ik vlak voor kerst opeens terug single werd, na een relatie van 2.5 jaar… Dus ik zou mezelf eens goed willen verwennen dit jaar!

 • Reply
  Rosanne
  6 februari 2014 at 21:10

  Wat een leuk pakketje! Ik zou graag willen winnen, omdat ik de parfum enorm graag zou willen hebben, hij ruikt zo lekker!

 • Reply
  Belle
  6 februari 2014 at 21:13

  Oeehhh wat een superleuke dingen! Ik doe mee! ik hou echt van die hartjessnoepjes <3

 • Reply
  loubna
  6 februari 2014 at 21:40

  Super leuk winactie! Ik zou graag willen winnen omdat ik graag de parfum lekker vind ruiken en de rest erbij super leuk is:)

  Doe graag mee:)

 • Reply
  Anna
  6 februari 2014 at 21:40

  Ah wauw, mooi pakketje!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik geen valentijn heb en dit helemaal te gek zou zijn als valentijn liefde !
  Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel geliked.

 • Reply
  cleo
  6 februari 2014 at 21:46

  aah gaaf ik doe mee!:D
  Ik zou hem graag willen winnen om met mijn beste vriendin te delen. Zij heeft geen Valentijn en ik wel, en zo laat ik haar weten dat het helemaal niet erg is om single te zijn.
  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het bericht geliked.

 • Reply
  lucindainwonderland
  6 februari 2014 at 21:46

  Als kersverse vrijgezel zou dit wel erg leuk zijn. Ik volg je blog en zal het bericht ook nog even liken! xxx Lucinda

 • Reply
  gaiaoxx
  6 februari 2014 at 21:55

  Wat een leuk pakket! Ik zou graag winnen voor mijn moeder omdat mijn ouders dit jaar 15 jaar getrouwd zijn. Ik volg je via bloglovin (+ artikel geliked), facebook, youtube, instagram en twitter. x

 • Reply
  Shannon
  6 februari 2014 at 21:56

  Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik nu voor het eerst echt een beste vriendin heb en het lijkt mij een heel leuk idee om haar dit pakketje dan cadeau te doen omdat ik wil dat ze weet dat ik het heel erg waardeer dat ze er altijd voor me is.

 • Reply
  cindy
  6 februari 2014 at 22:08

  Leuke winactie en heerlijk geurtje.
  Heb hem laatst voor mijn moeder gekocht met een cadeaukaart die ik nog had omdat ze het op dat moment meer verdiende dan ik zelf.
  Stiekem wil ik het geurtje graag zelf ook heel graag hebben hi hi, en de andere cadeautjes zien er ook super uit.

  Groetjes Cindy

 • Reply
  Cynthia
  6 februari 2014 at 22:20

  Wat een superleuk idee om pakketjes te hebben als een winactie!
  Ik ben een jonge moeder maar ik maak nog elke dag tijd vrij om je blog te lezen en je filmpjes te bekijken. Keep it up girl! Je maakt mijn dagen altijd weer helemaal goed.
  Liefs, Cynthia

 • Reply
  clarissa van leussen
  6 februari 2014 at 22:23

  hee wat een superleuke winactie ! ik blijf single (sniksnik) (; met valentijn dus ik kan zo’n pakket goed gebruiken haha, en ik wil nog steeds heel graag de parfum van katy, dus dat komt goed uit ! ik heb alles gedaan wat je moest doen :)
  liefs clarissa

 • Reply
  diny gijsberts
  6 februari 2014 at 22:46

  ***Thursday Things***
  Alle media onder dit onderwerp geliked geliked /gedeeld onder DinyG (Diny Gijsberts .MissMomzy.Momzymom en Dinie..Gijsberts MissMomzy

 • Reply
  Danielle
  6 februari 2014 at 22:47

  Zo leuk er staan gewoon twee dingen op die ik op mijn wishlist heb staan (lipstain en parfum). Ik vier na 3 romantische valentijnsdagen dit jaar valentijnsdag weer alleen. Dit pakketje kan mij dan natuurlijk helpen om een leuke kerel aan de haak te slaan, een lekker luchtje, rode lippen en mooi gelakte nageltjes doen het natuurlijk altijd goed, haha!

 • Reply
  Elvira Otter
  6 februari 2014 at 22:51

  Het lijkt mij zo ontzettend leuk om dit pakketje te winnen! Ik wil de geur van Katy Perry al heel lang.. En die nagellak wauw.. Echt perfect voor valentijn. Ook omdat ik geen vriend heb.. Dus moet ik mezelf maar verwennen met leuke cadeautjes

  Mijn emailadres: elviraotter@hotmail.com

  Groetjes Elvira

 • Reply
  Naomi
  6 februari 2014 at 23:00

  Ik zou dit graag willen winnen omdat ik heel erg druk ben en vaak vergeet om aan mezelf te denken en een momentje voor mezelf te nemen. Ik had het dit jaar als goed voornemen maar door alle drukte schiet het er toch nog bij in. Ik hoop dat ik dit win zodat ik mezelf eens goed kan verwennen!

 • Reply
  Fien leenaerts
  6 februari 2014 at 23:17

  Hey xx ik zou dit heel graag winnen want men vriendje zit in buitenland en ik ben helemaal alleen bij valentijn :( maar we gaan wel webcammen :) en het zou fijn zijn als ik verschijn met hele mooie rode lippen en helemaal mooi gemaakt
  We zijn allebij ook heel erge fans van katy perry
  Toch bedankt xxx

 • Reply
  Miek
  7 februari 2014 at 00:39

  Ik doe heel graag mee :) Met deze producten kan ik me met Valentijn extra mooi maken en lekker laten ruiken voor mijn vriend!

 • Reply
  anne kok
  7 februari 2014 at 01:01

  Ik doe graag mee omdat ik met valentijn ipv een romantische dag, een dag vol takkeherrie (metalband van mijn beste vriend speelt en ik heb beloofd te fotograveren) heb, wat natuurlijk ontzettend leuk is, maar toch niet helemaal wat ik me bij valentijn voorstel. Dit valentijnspakketje zou mijn dag dus alsnog helemaal compleet maken!

 • Reply
  leonie
  7 februari 2014 at 07:12

  dit is echt n leuk pakketje! ik doe mee! waarom; mn vriend en ik zijn bijna 5 jaar samen en dat is toch wel wat waard ;)

 • Reply
  ingrideke
  7 februari 2014 at 08:15

  Leuke actie, Aranka :)

 • Reply
  Sthephanie
  7 februari 2014 at 08:42

  Aah ! Zo’n leuke valentijns winactie! Ik wil dolgraag dit pakketje winnen om mijn zus te verassen omdat ze binnenkort uit huis ga.

 • Reply
  Evelien
  7 februari 2014 at 09:27

  Grote fan van NYC en wil al lang het parfum uitproberen! Leuke blog trouwens! Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht geliked.

 • Reply
  Suus
  7 februari 2014 at 10:03

  Wow toffe winactie! Past heel leuk in het romantische thema!
  Ik doe graag mee met deze actie want ik wil mijn vriendje verrassen met een leuke date op Valentijn. Ik denk niet dat hij iets geregeld heeft dus dan doe ik dat zelf maar ;) Ik wil een leuke date verzinnen en dan zou ik eens uit mijn comfortzone willen stappen met rood. Bovendien heb ik al veel goede verhalen gehoord over dit heerlijke parfum en ook over de NYC potloden dus ik wil ze dolgraag gaan testen. En die nagellak is natuurlijk altijd goed, ook voor de feestdagen! En ik zou die snoepjes aan mijn vriendje geven haha!

  Volgen op BL doe ik je alweer een tijdje, ik zal dit ook liken!
  Bekijk je mijn blog ook eens?

  Ga jij eigenlijk nog iets leuks doen met je vriend? Fijne valentijn!

  Love,

 • Reply
  Amber (marljapam op bloglovin)
  7 februari 2014 at 10:46

  Hele leuke winactie! Rood is sowieso mijn lievelingskleur en het past helemaal in de tijd van het jaar! Ik volg je op bloglovin (als marljapam) en heb het bericht geliket!

  Vele groetjes, x Amber

 • Reply
  Kim van Gulik
  7 februari 2014 at 10:53

  Wauw tof pakket! Ik doe graag mee en heb alles gedaan :) Ben vooral zeer benieuwd naar het parfum en mijn vriend ook haha

 • Reply
  Lieke
  7 februari 2014 at 10:57

  Wat een super mooi pakket! Helaas dat Valentijn op een vrijdag valt want dan komt mijn vriend pas rond een uur of 11 thuis :c Ik zou hem kunnen verassen met dit geurtje van Katy Perry (ik denk wel dat hij het merkt want ik heb meestal hetzelfde geurtje op van Avril Lavigne en een keer droeg ik iets anders en toen zei ie; hmm, je ruikt anders, haha :p) en eens wat meer rode make-up op doen (dit heb ik nooit zo vaak). En als verassing na een lange werkdag, mag hij de snoepjes opeten (of delen met mij in ieder geval, haha!)

  Verder volgde ik je al op Bloglovin’ en heb ik ook het artikel geliked ^^

 • Reply
  Amerens Jansma
  7 februari 2014 at 11:02

  Romantisch natuurlijk, maar ook een heel sexy pakketje! Al zo vaak bij de Douglas aan die parfum geroken en ik vind hem zo heerlijk. Alleen op het moment laat m’n budget het me niet toe. Jammer, want het had Valentijnsdag extra speciaal gemaakt voor mijn vriend en mij. Dus ik doe zeker mee! Gokje wagen
  Liefs,
  Amerens

 • Reply
  Tess
  7 februari 2014 at 11:08

  Hey!
  Het is zooó tof dat je dit doet! Echt, niemand geeft zomaar valentijnpakketjes weg. Ik heb zelf geen valentijn :(. Jammer! Maar dat neemt niet weg dat ik me mag verwennen :). En met deze producten, komt dat helemaal goed!!!
  Jij bent echt mijn favoriet je hebt altijd superleuke artikelen en leuke filmpjes enzo. Je bent in één woord: FANTASTISCH!
  Ik zou het echt super leuk vinden als ik dit win!

  Groeetjesss Tess
  ( tessvandoorn2000@gmail.com )

 • Reply
  Jorine
  7 februari 2014 at 11:11

  op het moment is er geen valentijn voor mij, omdat ik single ben, maar daarom kan ik nog wel een valentijn voor mezelf zijn. en zo’n pakket is dus helemaal te gek om dat aan mezelf te geven. ik volg je al een tijd op bloglovin’ en ben 129 liker….XXX Jorine

 • Reply
  Jonna
  7 februari 2014 at 11:38

  Waarom ik mee wil doen aan deze winactie? Alleen al omdat de kleur rood er heel verleidelijk uit ziet, maar ook om mezelf op te fleuren, een Valentijnsdag zonder Valentijn… Al hoewel ik een heel lief zusje hebt, die ik ook bijna mijn Valentijn zou kunnen noemen. En natuurlijk ook omdat ik stiekem al heel lang de Parfum van Katy wil hebben :) We wachten het geduldig af, gedeelde smart is halve smart hoop ik :)

  Liefs, Jonna

 • Reply
  Jana
  7 februari 2014 at 11:39

  Leuke inhoud! De kleuren van de lipstick en nagellak zijn heel leuk en van de parfum hoorde ik dat hij heerlijk ruikt! Valentijnsdag vier ik eigenlijk nooit met mijn vriend maar dat wil niet zeggen dat ik het niet leuk zou vinden om dit pakketje dan te krijgen ;-)

 • Reply
  irene niec
  7 februari 2014 at 12:10

  Dat is een prachtig pakket, heel graag doe ik mee voor mijn kleindochters, dat zou heerlijk zijn.

 • Reply
  Charlotte
  7 februari 2014 at 13:45

  Wat een leuk pakketje! Ik doe graag mee, ik zou deze willen winnen omdat het setje een perfect Valentijns cadeautje is ^^ En ik vond het heel leuk om je te meeten!
  Ik volg je met bloglovin en heb geliked <3

 • Reply
  Naomi
  7 februari 2014 at 14:23

  Wat een super leuk pakket, ik doe heel graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het bericht geliked! Ik wil graag winnen omdat ik Killer Queen laatst in de winkel heb geroken en ik het echt een lekkere geur vond. Ook vind ik de rode lipstain en de nagellak perfect voor valentijnsdag, ik zou alles combineren!

 • Reply
  Floor
  7 februari 2014 at 15:37

  Oeh wat een leuk pakket!
  Ik ben erg benieuwd hoe de lip stain is! Dat de nagellakjes van NYC fijn zijn weet ik al, maar je kan nooit genoeg nagellak hebben naar mijn mening ;)
  Als ik de omschrijvingen van de geur lees lijkt hij mij erg lekker, alleen die facon is al geweldig

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het artikel geliked

 • Reply
  Marieke
  7 februari 2014 at 15:46

  Oeeh, leuke winactie :D
  Ik heb geen ‘valentijn’, dus krijg geen cadeautje, haha ;) Daarom doe ik mee en hoop ik dat ik win! Ik ben erg benieuwd naar deze producten!
  Ik volg je op Bloglovin, Twitter, Instagram & YouTube!

 • Reply
  Cathelijne
  7 februari 2014 at 15:50

  Ik zou dit wel graag willen winnen aangezien ik dat luchtje al langere tijd wil hebben! Super leke actie!

 • Reply
  Beautyding
  7 februari 2014 at 16:17

  Echt superleuk! Ik volg en like je op bloglovin. Ik zou dit pakketje heel graag willen winnen omdat geen valentijn heb maar wel een kadootje wil ;) That’s it :) Veel succes!

 • Reply
  Tessa
  7 februari 2014 at 16:24

  Lijkt me heel leuk om dit te winnen! Zit nu nog 3 maanden in Amerika maar dan heb ik iets leuks op me wachten voor als ik terug ben :)

 • Reply
  Angèl
  7 februari 2014 at 17:25

  Super leuk valentijnspakketje, maar ook een goede combinatie voor een stapavondje :) ik doe dus graag mee met de winactie!

 • Reply
  Evelien
  7 februari 2014 at 17:35

  Mijn vriend doet niet mee aan valentijn dus het zou heel leuk zijn om toch een cadeautje te krijgen! ;) Ik wil de Katy Perry parfum echt al heel lang hebben! xx

 • Reply
  Jessy
  7 februari 2014 at 17:45

  wilde bes, pruim en bergamot… rode fluweelbloemen, natuurlijke Arabische jasmijn en rainbow plumeria… dat klinkt toch super chique of niet? :)
  Killer Queen lijkt mij een heerlijk luchtje dus ik doe graag mee! Natuurlijk ben ik ook erg nieuwsgiering naar de andere producten. Ik volg je al op bloglovin en ik heb dit bericht netjes geliked. Ik heb maar een product van NYC en dat is precies dezelfde lipstain, dus die zal ik aan mijn zusje geven voor valentijnsdag haha.
  Nu nog duimen :)

 • Reply
  natasja kroneman
  7 februari 2014 at 18:01

  WHOW echt een waanzinnig leuke aktie, ik doe met LIEFDE even mee.
  rode lippen en rode nagels en waanzinnig lekker ruiken dat wil toch iedereen op valentijnsdag, Ik maak dus dolgraag kans om deze valentijnsdag onvergetelijk te maken voor mijn vriend….XX

 • Reply
  Hilde Vander Elst
  7 februari 2014 at 18:52

  Heel simpel: Ik ben verliefd op dat flesje !

 • Reply
  Iris
  7 februari 2014 at 19:41

  Wat leuk! Ik doe mee :)

 • Reply
  Nadia
  7 februari 2014 at 20:31

  Ik doe mee!!

 • Reply
  Monique - Beads & Basics
  7 februari 2014 at 21:20

  Wat zit het geurtje in een mooi flesje!
  De prijs gun ik sowieso iemand anders want ik ben deze Valentijn al helemaal gelukkig met eindelijk een super lieve kerel :)

 • Reply
  laura
  7 februari 2014 at 21:30

  Ik zou deze winactie heel er graag willen winnen. Killer Queen is zo’n lekkere parfum!
  Ik vier valentijnsdag met een vriendin, omdat we allebei geen valentijn hebben.

 • Reply
  Ilja
  7 februari 2014 at 22:28

  Ik zou graag winnen zodat ik wanneer mijn vriend vanuit Portugal in NL komt wonen ik echt een goede indruk kan maken! Een verlate Valentijn maar dan wel de beste ooit want hij gaat dan niet meer terug!

 • Reply
  brennabyrdx
  7 februari 2014 at 22:49

  Ik doe heel graag mee! Ik krijg nooit cadeautjes voor Valentijnsdag. :-(
  Ik voldoe aan alle voorwaarden!

 • Reply
  Jasmijn
  8 februari 2014 at 01:39

  Mijn vriend heeft me al geen kerstcadeautje gegeven en heeft me laten weten dat ik voor Valentijn ook helemaal niks moet verwachten. Ik heb hem als kerstcadeautje een parfum van CK gegeven, en het zou super zijn als ik nu zelf ook een parfum zou krijgen, al is het niet van mijn vriend. En met de lipstick en nagellak kan ik mezelf een beetje sexy optutten, zodat het misschien toch alsnog een steamy valentijn wordt voor mij !

 • Reply
  Lindsey
  8 februari 2014 at 08:35

  Superleuke actie!
  Ik heb het normaal gesproken niet zo met die “sterrenluchtjes”, maar deze vind ik toch wel erg lekker.
  En zo af en toe mag je jezelf wel even verwennen.

  Liefs

 • Reply
  linda
  8 februari 2014 at 10:35

  Super leuk ik doe ook graag meee:)

 • Reply
  Sarah
  8 februari 2014 at 11:27

  Wat leuk! De reden waarom ik dit pakketje graag zou willen winnen, omdat ik echt hou van alles wat met beauty te maken heeft! Sinds ik de blogwereld ontdekt heb, is mijn beautystash dan ook geweldig aan het uitbreiden (helaas is dat niet het geval voor mijn portemonnee :(). Het parfum van Katy Perry ben ik ook nog niet tegengekomen in de parfumeriezaken hier in België, wat ik best wel jammer vind. Dit is ook het geval met de parfums van bvb Beyoncé of Rihanna. Zonde, want daardoor kunnen de Belgische fans hem natuurlijk niet uittesten..

 • Reply
  hanneke
  8 februari 2014 at 13:11

  oeff wat leuk aranka
  ik doe graag mee
  vandaag is rood de kleur van jou lippen woehoee

 • Reply
  Tue
  8 februari 2014 at 15:28

  Ik doe mee voor mijn moeder, zij staat altijd voor mij klaar. En eigenlijk is zij mijn grote liefde!!! <3. Meer dan van iedereen houd ik van mijn moeder. Ik weet zeker dat ze het leuk zou vinden.

 • Reply
  Birte
  8 februari 2014 at 15:57

  Wat leuk Aranka!
  Ik doe mee omdat ik geen vriendje heb, maar toch verwend wil worden op valentijnsdag!

  Liefs

 • Reply
  esther
  8 februari 2014 at 16:04

  Hey wat een leuke winactie. Ik doe mee omdat ik er iemand mee wil verassen wie dat is zeg ik niet. En omdat rood mijn favoriete kleur is. Maar ik wil er iemand mee verassen.

  • Reply
   esther
   11 februari 2014 at 08:52

   Sorry voor de late reactie maar ik ben vergeten te vertellen dat ik U ook op bloglovin’ vlog en het bericht geliked heb.
   ik hoop dat het niet te laat is

 • Reply
  sophie ten heggeler
  8 februari 2014 at 20:14

  wat een leuke actie! zeker nu omdat het rond valentijnsdag is en rood de kleur van de liefde is! maar valentijnsdag is ook leuk als je single bent! (net zoals ik) je kan ook leuke dingen doen met vriendinnen! Het lijkt me heel leuk om te winnen want hiermee kan je laten zien dat je dan wel single bent maar niet bij de pakken neer gaat zitten en positief bent ondanks dat je single bent! want single zijn is echt niet erg want vriendinnen zijn natuurlijk veel leuker om met te tutten en alles ;) ! xoxo

 • Reply
  arianne731
  8 februari 2014 at 20:17

  O wauw wat een gaaf pakket! Dit is het pakket dat bij mij past: ik hou van rood en dit zouden de perfecte beauty dingetjes zijn waarmee ik mijn vriend kan verrassen voor dit jaar. Ik ben erg benieuwd naar de parfum!
  Ik volg je op Bloglovin en ben de 167ste liker

 • Reply
  Joyce
  8 februari 2014 at 22:02

  Waarom ik dit pakket moet winnen, omdat ik het wil geven aan mijn zusje die deze Valentijn alleen is. Dit terwijl ze een topper is. Natuurlijk volgde ik je al op bloglovin :-)

 • Reply
  Shana
  9 februari 2014 at 15:20

  Wat een heerlijk romantisch Valentijnspakketje!
  Lekker geurtje en mooie cosmetica, ideaal om te dragen op Valentijnsavond!

  Gevolgd en geliked!

 • Reply
  Annoeska
  9 februari 2014 at 15:57

  Ik voel me nu net zo’n stalker
  Want ik volg je nu dus echt op álles
  Hahah sorry daarvoor;p
  Maar ik doe zeker mee met deze leuke winactie!

  xoxo
  Annoeska

 • Reply
  Miranda Blankenspoor-Piek
  9 februari 2014 at 16:25

  Snoepjessss! hihi dat luchtje is btw ook lekker, ik heb hier nog de tester! Leuk pakket!

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  9 februari 2014 at 17:18

  Wat een leuk pakketje! Ik doe graag mee.

 • Reply
  Silvana
  9 februari 2014 at 18:30

  Ik wil dit pakket winnen voor mijn lieve moeder omdat ik geen valentijn heb en mijn moeder mij altijd steunt en altijd troost en me weer op mijn gemak laat voelen en ik haar daar heel dankbaar voor ben !

  Liefs x!

 • Reply
  michav73
  9 februari 2014 at 18:44

  Jaaaaaaaa leuk!!! Ik waag graag een poging voor de toffe prijs!! Wat een leuk product en actie alvast bedankt voor de voorpret, die is ook al leuk mijn complimenten voor de mooie FB pagina en het aanbod. Op hoop van zegen dan maar. Ik volg overal en heb dikke like gegeven natuurlijk :-D

 • Reply
  Nadine (@nona89)
  9 februari 2014 at 19:01

  Ik verdien dit pakket omdat ik het helaas zonder valentijn moet doen. Hij heeft al weken geen contact meer opgenomen na een ruzie.
  Ik volg je via bloglovin en heb geliked.

 • Reply
  kim
  9 februari 2014 at 21:52

  Ik wil graag winnen omdat mijn moeder altijd mij en mijn zusje een cadeautje geeft met valentijnsdag. En dit zou dus super leuk zijn om mama cadeau te doen! Dat heeft ze wel verdiend na de omstandigheden.

 • Reply
  kim
  9 februari 2014 at 21:52

  Oja ik volg je op bloglovin en dit artikel is geliked :)

 • Reply
  Anne van der Meijden
  9 februari 2014 at 22:21

  Lijkt me heel leuk om op valentijn goed eruit te zien en te ruiken! Ik vind katy perry superleuk en ben benieuwd naar het geurtje :D lipstain heb ik nog nooit gebruikt en dat wil ik dus supergraag proberen :D de rest is ook leuk maar vooral die twee ^^ xx

 • Reply
  Meike
  10 februari 2014 at 00:39

  Ik volgde je blog al op bloglovin’ en het bericht geliked!
  Ik zou het heel graag winnen, omdat Killer Queen een van mijn favoriete geurtjes is, maar helaas bijna op is! Zou perfect uitkomen dus! Ik vind dat je met Valentijn vooral jezelf niet moet vergeten (:

 • Reply
  Priscilla
  10 februari 2014 at 01:38

  Ik wil dit pakketje graag winnen omdat Killer Queen van Katy Perry op dit moment m’n favoriete parfum is. Ik volg je op bloglovin’ en heb geliked!

 • Reply
  Mirne
  10 februari 2014 at 09:21

  Ik doe graag mee! Ben gek op rood, dus dat is altijd welkom. Killer queen ben ik gek van, maar heb ik dus al. Maar daar kan ik zeker nog wel een vriendin blij mee maken!

 • Reply
  Marina
  10 februari 2014 at 09:24

  Leuke actie! Ik zou graag willen winnen omdat ik mijn Valentijn nog moet veroveren en wie weet is dat appeltje eitje met dit pakketje!

 • Reply
  DreamerKirsten
  10 februari 2014 at 12:40

  Erg mooi pakketje! Killer Queen is het parfum dat ik dagelijks draag, dus een extra flacon is altijd mooi meegenomen ^^

 • Reply
  Falke
  10 februari 2014 at 13:56

  Leuke win-actie! Ik doe graag nog mee.
  Ik zou graag winnen omdat ik sinds kort zooooo verliefd ben en helemaal in een rode sfeer zit :-) Past perfect :-)
  Hopelijk kan ik hem versieren met rode nageltjes en een zwoele geur :-)

 • Reply
  Denise Kroon
  10 februari 2014 at 16:05

  Wauwwww!! Wat zou ik dit graag willen winnen..
  Mijn valentijnsdag zou niet beter kunnen beginnen!

  Een super leuk valentijnspakket, wat wilt een vrouw nog meer?
  Met een a-romantische vriend is dit een andere manier waarop ik het probeer.

  Ik heb de hoop jaren terug al opgegeven..
  Valentijnsdag past helaas niet in mijn liefdesleven..
  Zal deze speciale dag zich nu dan herleven?

  Als ik dit toch eens mocht winnen,
  dan ben ik helemaal buiten zinnen..
  Ik weet zeker dat ik de 14e dan sta te springen..

  Misschien dat mijn vriend dan eindelijk ziet,
  hoeveel zijn meisje hiervan geniet

  Ik wens iedereen heel veel geluk!
  Zo te zien ben ik niet de enige met zo’n a-romantische ‘deurkruk’..

  groetjes,

  Denise

 • Reply
  ling
  10 februari 2014 at 19:20

  Hele leuke win actie! Ik had zelf al veel positieve dingen over killer queen gelezen maar nog niet uitgeprobeerd en omdat rood mijn lievelings kleur is probeer ik vooral graag de lipstain en nagellak uit! Ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en heb deze post geliked.

  liefs,
  x

 • Reply
  Laura
  10 februari 2014 at 20:26

  Wat een lieve winactie! Dit pakketje zou ik graag willen winnen, omdat er sowieso al hele leuke producten inzitten en omdat ik geen vriendje heb en zo mijn alone-heid kan opleuken! ;) Ik heb alles gedaan wat moet en mag!

 • Reply
  zoe
  10 februari 2014 at 20:42

  ik doe mee!
  bloglovin; zoelouwerse

 • Reply
  wilmaatje61
  10 februari 2014 at 21:54

  Ik zou hem geven aan mijn dochter die dit vast een superpakket vindt en bang is dat ze helemaal niets krijgt op Valentijnsdag ;)

 • Reply
  Renske
  11 februari 2014 at 08:03

  Wat een super leuke winactie!
  De laatste tijd zit ik wat in een dipje vanwege, je raad het al, wat problemen in liefdesland haha. Maargoed, kop op he. Nu alleen valentijnsdag nog doorkomen en dat zou perfect gaan met deze verwennerijtjes!
  Weer een super artikel! Xx

 • Reply
  bert spijekrman
  11 februari 2014 at 10:34

  Ik zou heel graag dit cadeau voor mijn vriendin willen winnen.Dit jaar is het ons eerste valentijsdag samen.Helaas kunnen we het niet vieren samen omdat ze de hele dag naar het ziekenhuis moet om te voorbereiden voor haar niertransplantatie.Tuurlijk vieren we het daar maar leuk is het niet.

 • Reply
  zoe
  11 februari 2014 at 16:40

  ik doe mee!
  hopelijk nog optijd?
  bloglovin; zoelouwerse

 • Reply
  esther
  11 februari 2014 at 18:50

  Hoi,

  Jeej, ik zal wel te laat zijn, maar het pakket is zo lief! ik zou dit willen winnen voor mezelf, heb nogal een rottijd achter de rug en dit fleurt me bij het bekijken al op.

  Groet, Esther

 • Reply
  Femke
  5 februari 2015 at 12:51

  Ik wil graag mijn moeder blijmaken hiermee. Vorig jaar in februari heeft zij de diagnose longkanker gekregen. Na een heftige periode met veel tranen maar ook glimlachen, na veel tegenslagen maar ook mooie momenten, en vooral na veel ziekenhuizen is zij in juni schoon verklaard, tenminste alles was weg. Het leek allemaal goed te gaan en we maakte het beste ervan, iedereen begon hun leven weer op te pakken. Tot ze 2 weken geleden te horen kreeg dat het terug is gekomen.. En 1 week geleden, te horen kreeg dat het niet meer te genezen valt. Ik wil mijn mama zoveel mogelijk verwennen en lief geven zolang dat nog kan.. daarom hoop ik dat ik win!

 • Laat een reactie achter