Zoek
Sluit dit zoekvak.

Win: 5x Valentijnpakket met NYC & Katy Perry Killer Queen

 photo Winactie3_zpsd8ccc428.png

Omdat het bijna Valentijn is moet je je vriend of misschien jezelf wel eens lekker verwennen. Om dit iets makkelijker te maken geef ik 5 super leuke Valentijnpakketjes weg met de Katy Perry Killer Queen geur en twee leuke rode lipsticks van NYC! Oja en die lekkere snoephartjes krijg je er ook bij!

 photo Winactie1_zps125b1731.png

 photo Winactie_zps3f779b3f.png

Wat zit er in het pakketje?

– De Katy Perry Killer Queen geur
– NYC Smooch Proof Lip Stain (in 497 Rock on Ruby)
– NYC Expert Last Nail Polish (in 261 Red me the News)
– En veel meer leuke en lekkere Valentijnsgoodies!

 photo Winactie2_zpsacd6dd89.png

Wat moet je doen?

– Laat een reactie achter waarom je dit pakketje wilt winnen
– Volg mijn blog op Bloglovin’
– Like dit bericht op Bloglovin’
– Vergeet niet een geldig e-mail adres achter te laten zodat ik je kan mailen als je hebt gewonnen!

Ik mail de winnaars op dinsdag 11 februari zodat het pakketje nog voor Valentijn bij je aan komt! Succes allemaal!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

170 reacties

 1. Echt wen super leuke actie ik hoop dat ik win niet voor mezelf maar voor mijn bff omdat haar vriendje het vorige week heeft uit gemaakt en gewoon omdat zij erook altijd voor mij is. ik zou het echt super vinden als ik haar op Valentijnsdag dag kan verrassen met dit super toffe pakket.

  Xo Anne-Sophie

  1. Alleen het artikel kan ik niet op bloglovin vinden ( ik heb net een nieuwe blogloving aan gemaakt want ik was gehackt op mijn oude dus ik volg je vanaf nu op mijn nieuwe )

 2. Wat een leuk pakket om jezelf eens mee in de watten te leggen!
  Ik sla deze winactie over en zal het voor je tweeten en sharen op fb etc……
  Succes allemaal…… ;-)

  Groeten

  Xoxo

 3. Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik met Valentijnsdag mijn ex ga verrassen. En ik weet nog niet zo goed hoe en ik durf nog niet helemaal, maar ik weet wel zeker dat hij rood erg aantrekkelijk bij mij vindt.

  Ik zie alleen je artikel niet op Bloglovin’ verschijnen, ik zie alleen Biodermal, deze verschijnt helaas niet.

 4. Super leuk ! Vind het zo’n lekker geurtje, maar kan em hier nergens vinden. Kan ook niet wachten tot valentijn eindelijk mijn vriend weer zien na 6 weken. (:

 5. Super leuk! Ik wil mijn zus hiermee verassen omdat ze dit super zou vinden en ze altijd voor mij klaar staat . Ik heb je artikel geliked op bloglovin
  Liefs naomi

 6. Wat een ontzettend gaaf pakket!
  Ik zou dit graag willen winnen omdat het me leuk lijkt om over te schrijven.
  Bloggen heb ik een jaar geleden ontdekt, het is iets waar ik mijn ideeën en verhalen kwijt kan. Mijn blog is nog jong en onbekend, en soms heb ik geen producten waar ik over kan schrijven dus dit is de ideale kans!
  Al vanaf het moment dat het parfum Killer Queen uitkwam ben ik er erg benieuwd naar. Ook de producten van NYC wil ik graag eens uitproberen! :D
  Tot slot: ik volg je blog op Bloglovin en like het bericht. ;)

 7. Wat een super leuke winactie! Ik volg je al een tijdje op bloglovin, en na deze comment meteen even liken! Ik ben deze valentijnsdag alleen op de bank, en dan kan ik in ieder geval lekker ruikend, m’n nagels lakken terwijl ik snoephartjes eet ;)

  Veel Liefs!

 8. Omygod geweldig, ik zag dit al op instagram en ik doe mee! Ik heb het bericht geliked en ik zou deze graag willen winnen omdat hij al een hele lange tijd op mijn wishlist staat.. Ook omdat ik valentijnsdag lekker alleen ga doorbrengen zou dit het wel even een fijne dag maken <3

 9. Wat een super leuke winactie! Echt heel leuk, en ja waarom ik hem zou willen winnen? Omdat ik op valentijnsdag toch in mijn eentje achter mijn laptop zit ( So lonely) en dan kan ik er tenminste prachtig uit zien met deze heerlijke spulletjes ! xoxoox

 10. geweldig ik doe mee <3
  ik zit jammer genoeg ook om mijn eentje omdat mijn partner het leuk vond om ff 10 dagen het klooster in tegaan over de grens van Limburg, Maar met dit setje kan ik foto van mijzelf maken en laten zien als hij terug komt wat hij gemist heeft hihi :)

 11. Hey superleuke winactie!! Ik doe zeker weten mee!! Misschien verras ik mn zus wel met dit pakket omdat zij het verdient!! Ik hoop dat ik win!! Ga zeker door met je blog xx

 12. Weer een leuke actie, ik doe graag mee! Ik zou dit pakketje graag willen winnen, omdat het geurtje mij heel lekker lijkt. Ik heb het tot op heden alleen nog niet kunnen vinden in de winkels. :(

 13. Superleuk! Als ik het zou winnen, zou ik het aan mijn beste vriendin geven. Haar vriend heeft het gister uitgemaakt en nu heeft ze totaal geen zin meer in Valentijnsdag. Misschien dat dit pakketje er iets aan zou kunnen veranderen.. :)

 14. Oehh leuk!
  Ik zou het graag willen winnen omdat ik geen valentijn heb en met deze producten misschien nog een beetje kan opvallen bij de jongens ;p
  xx

 15. Leuke winactie Aranka! Normaal laat ik winacties aan me voorbij gaan, maar dit keer niet! Waarom? Omdat ik vind dat ik mezelf een keer mag verwennen, er is namelijk niemand (geen lover iig) die dat doet. En… ik vind het belangrijk om me op te maken (oooeee rood!) voor mezelf, gewoon omdat ik dat fijn vind en niet omdat ik me anders niet prettig voel bij m’n lover. En een geurtje als die van Katy sluit aan bij m’n hopelijke ‘statement’; met de rode lipkleur en nagellak voel ik me vast en zeker een Killer Queen! Just for me.

  Ik volg je al een hele poos (op bloglovin) en hebt dit artikel natuurlijk ook geliked.

 16. Mooi pakket! Ik zou ‘m graag winnen! Waarom? Tja, gewoon omdat het mij leuk lijkt! Je blog volg ik nu al een tijdje en ik kijk er iedere dag een paar keer op. Je schrijft zo leuk, prachtige foto’s en goede reviews! Ga zo door!

 17. Wat tof!! Ik doe zeker graag mee! Vooral omdat ik een hele leuke vriend heb, die altijd weg is met speciale gelegenheden (kerst, Valentijnsdag). Dan moet ik mijzelf een beetje extra verwennen ;)

 18. Superleuk! Ik wil hem graag winnen omdat ik simpelweg geen Valentijn heb op Valentijnsdag! Ik kan dus niet verwend worden door een ander, maar hopelijk wel door jou en het winnen van dit pakketje!
  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het artikel geliked!

 19. Hoi ,
  Nou ik zag je naam op mijn vriendin haar twitter staan over iets met valentijn , dus heb ik je naam onthouden , maar nu wil ik heel graag een pakketje aan haar geven of dat dat zo bij haar huis aan komt , want ze heeft het afgelopen jaar heel zwaar gehad. En ze is echt helemaal beautyblog verslaafd ofzo. dus dit lijkt me wel leuk , maar ja ik hou gewoon van haar en ze verdient dit.
  Tom.

 20. Whiehoe leuke winactie! Ik volg je op bloglovin & heb het artikel geliked! Mijn vriend en ik doe niet aan kadootjes met valentijn. We gaan op valentijn meestal ergens wat eten. Het is trouwens ook de dag dat we precies 3,5 jaar hebben! Mijn vriend heeft trouwens nog bij jou op de basisschool gezeten, de werkschuit toch? Ik zou dit pakketje in ieder geval super leuk vinden om te krijgen zodat ik toch nog een kadootje krijg op valentijn :)

 21. Leuke winactie! Ik zou dit pakketje graag winnen omdat ik onlangs deze parfum eens getest had in de winkel en mijn liefje was er helemaal weg van, hij kon niet stoppen met ruiken aan mij :D

 22. Awesome winactie, me want!
  Ik zou deze graag willen winnen omdat
  1. Als ik dit allemaal heb ben ik een instant killer queen :D
  2. Het is allemaal zo moooooooooi!
  3. I love red
  4. Lipstains zijn geweldig
  5. Nagellak ook :D
  6. Geurtjes ook :D
  Genoeg redenen? Haha ;d

 23. Ik volgde je al op bloglovin’ en heb de post geliked!

  Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat een goede vriend en ik al maanden om elkaar heen draaien en hebben besloten om op valentijnsdag uit eten te gaan. Natuurlijk wil ik er op mijn best uit zien en ruiken :)
  Hopelijk eindig ik dan de dag met een goede vriend minder en een vriendje rijker!

 24. Katy Perry is mijn held! Zij heeft me door een moeilijke break-up heen geholpen met haar liedjes. Met valentijn kan ik wel wat extra liefde gebruiken ^__^

 25. Wat een supergave winactie! Ik zou dit pakket graag winnen gewoon omdat het heel leuk is en ik hoop dat ik dit jaar ook een leuke valentijnsdaflg heb.
  Ik volgde je al op bloglovin’ en heb deze post geliked :)

 26. Oeeeeh leuk! Ik doe mee!

  Killer Queen vind ik echt zo’n power-women geurtje! Zelf heb ik nogal eens het gevoel te verzuipen wanneer ik mijn mannetje moet staan. Met mijn 1,50 meter is het soms moeilijk om serieus genomen te worden als arts in opleiding. Maar dit soort geurtjes herinneren me er altijd aan om rechtop te lopen, met volle borst vooruit. Zelfverzekerd en doelgericht!
  Niet echt een valentijns-achtige reden… maar ik heb ook niemand op het oog op dit moment… ik wil mezelf vooral deze periode sterker maken! Girlpower! ; )

 27. Wat een leuk pakket! Toen je schreef dat de hartjessnoepjes ook erbij zitten was ik om, ik moet meedoen haha joke. Waarom ik dit pakket wil winnen? Ik vier nooit Valentijnsdag en dat hoeft voor mij ook eigenlijk niet. Ik zie dit gewoon als een prachtig verwen pakket voor mijzelf, dat mag ook of niet? :) Ik volg je al met bloglovin & ik heb zojuist het artikel geliked. Ik wens jou alvast een fijne Valentijnsdag samen met Danny. X

 28. Wat een schattige pakketje zeg! :D Lijkt me echt super om dat te winnen zeg, ik zou hem al graag willen winnen om het geurtje van Katy Perry. Dat geurtje kan mijn Valentijnsdag helemaal afmaken ^^.

 29. Wat leuk! Killer Queen is zo’n lekkere geur, misschien kan ik hiermee wel een ontzettend knappe jongen versieren op Valentijnsdag, dus met dit pakketje zou ik Valentijnsdag wel doorkomen, lekker helemaal alleen de snoephartjes opeten, haha!

  Ik volgde je al op Bloglovin en ik heb het artikel geliked!

 30. Ik zou het pakket graag willen winnen omdat ik forever alone ben, dus ik zou graag een keer een cadeau willen voor Valentijn. Lijkt me echt geweldig
  Xoxo chy

 31. Ik doe graag mee zodat ik mijn vriend’s hart op hol kan brengen met Valentijnsdag en omdat ik zelf heel benieuwd naar Killer Queen ben. Ik volgde je al via bloglovin en ben de 39e liker van dit bericht.

 32. Hoi Aranka
  Super leuk pakket dat je weggeeft! Ik zou het heel graag winnen voor mezelf, en om te delen met mijn moeder. Hoewel ik single ben en Valentijn niet haat, vind ik het toch geen fijne dag. Ineens word je overspoeld met foto’s van koppeltjes en hun cadeautjes aan elkaar op FB, en hoewel ik dan blij ben voor hun, is het ook best confronterend. Daarom zou Valentijn een keer een leuke dag voor me kunnen zijn moest ik dit pakketje winnen! Ik volgde ja al op Bloglovin en heb er je bericht geliket! Veel plezier alvast voor jou en je vriend!

 33. Wauw, wat ontzettend gaaf dat je dit pakket weg mag geven zeg!
  Ik zou het graag willen winnen, om mezelf toch een beetje te kunnen verwennen met Valentijnsdag. Mijn vriend en ik hebben helaas een lange-afstandsrelatie, dus kunnen we met Valentijnsdag helaas niet samen zijn. Ontzettend jammer, aangezien dit juist een dag is waar je met je geliefde samen moet zijn, toch? Dus ik kruip volgende week vrijdag met een lekker boek in bed, en hopelijk ook met een heerlijk luchtje waar ik heel nieuwsgierig naar ben.
  Gaan jij en Danny nog wat speciaals doen met Valentijnsdag? :)

 34. Leuk, een winactie waarbij je geen Facebook nodig hebt! Ik wil dit wel winnen, omdat mijn vriend nou niet bepaald romantisch is (zeg maar gerust de romantiek van een theelepel), dus valentijnsdag vieren zit er bepaald niet in! Dan hopelijk met dit pakketje :)
  ik volgde je al via bloglovin’ en heb dit geliked!

 35. Wauw wat een superleuk pakket! Ik wil het parfum al een tijdje erg graag dus ja ik doe offcourse mee, en de nyc goodies zijn ook helemaal mijn smaak! En niet heel verkeerd, met dit setje heb ik toch nog een valentijn ;). En het zou helemaal af zijn als ik met dit pakket mijn diner voor 2 kan houden haha!
  Fijne dag nog :)

 36. Wauwie! Dat is nog eens een leuke winactie! Ik ben zelf lonely met Valentijnsdag en met deze goodies zou die dag toch iets leuker zijn ;) Veel succes iedereen! Liefs, Amber

 37. Ik heb alles geliked. Graag zou ik mee willen doen met deze actie. Ik heb helaas nog nooit een valentijn gehad, al ben ik 18. Daar baal ik behoorlijk van en het ziet er niet naar uit dat ik dit jaar wel een valentijn heb. Met dit leuke pakketje kan ik me toch een beetje in valentijnssferen wanen!

 38. Echt leuke winactie! Ik ben op 12 feb jarig en ik ga mijn verjaardag en valentijnsdag tegelijkertijd vieren met mijn vriendje op 14 feb, daarom zou ik graag deze goodies willen winnen. Een verjaardagkado + een valentijnskado tegelijkertijd =D jeejj :)) xx

 39. Ik doe graag mee! Ik ben morgen 6 jaar samen met mijn vriend en dat is onze Valentijnsdag. We gaan nog een weekendje weg en met deze leuke spulletjes kan ik me klaar maken voor dat weekendje! Het geurtje van Katy Perry vind ik echt heerlijk (geroken in de winkel), dus die is zeer welkom.

 40. Ik doe mee voor mijn beste vriendin, die na alles wat er afgelopen jaar al en vorig jaar is gebeurd van mij wel een kleinig heidje verdient! Ze is zelf aan het sparen om zo snel mogelijk het huis uit te kunnen en heeft dus geen geld meer voor leuke kleine dingetjes, met dit pakket kan ik haar dit geven.

 41. Leuke winactie ! Ik volg je al op bloglovin! Waarom ik zou willen winnen? Ik vind dat iedereen hier het wel verdient dus ik heb niet een speciale reden, de producten zien er gewoon leuk uit! x

 42. Leuke foto’s! Ik zou heel graag willen winnen, ik heb dit jaar geen valentijn en met deze producten weet ik vast een leuke jongen aan de haak te slaan! Waardoor ik volgend jaar een non-lonely valentinesday heb ;)

 43. Heel erg leuk pakketje, en wat een lekkere snoepjes zijn dat toch haha! Ik doe mee, ik heb dit jaar geen valentijn, maar met dit pakketje zit ik daar vast niet meer over in; sterker nog, daar heb ik niet eens tijd voor want ik weet zeker dat ik de hele middag mijn nagels lak en looks probeer met de mooie lipstain :D

 44. Leuke winactie! Ik zou graag dit Valentijnspakket willen winnen omdat ik een super relatie heb met mijn lieve vriend. Met de Lip Stain en nagellak kan ik me mooi maken voor onze date en ruik ik extra lekker door de parfum van Katy Perry! En als toetje delen we de snoephartjes;-)

 45. Meestal ben ik degene die iemand verblijd met een Valentijnaardigheidje. Het lijkt me heerlijk om de rollen eens om te draaien en zeker met dit SUPERpakket.

 46. Fijn, ik doe ook mee :)! Ik zou graag dit pakketje winnen omdat mijn vriend en ik eigenlijk nooit valentijn vieren en ik dus nooit verrast wordt op deze dag, wat ik stiekem heel spijtig vind ;). Daarom zou ik heeeeel blij zijn moest ik dit winnen :). (En mijn vriend sowieso ook, want hij ziet heel graag rood bij mij en ruikt graag zoete parfums)

 47. Wat een super leuk pakketje zeg!!! :-) Nog even duimen dat ik dit geweldige pakketje win! Ik zou deze heel graag willen winnen om hem persoonlijk aan mijn vriendin te komen brengen op Valentijnsdag, haar vriendje heeft het net uitgemaakt en daarom wil ik haar heel graag opvrolijken met een leuke lunch en ik zocht nog een heel leuk cadeautje en daar is dit pakketje perfect voor! Ze is der heel erg kapot van en daarom vind ik dat ze wel een opkikketje kan gebruiken!
  Nu nog even duimen!!!!!!!

  Mijn mail: carmen-kooij@hotmail.com

 48. Dit lijkt me een super leuk cadeautje voor mn mams :) ik heb het natuurlijk geliked succes iedereen! En jij met uitzoeken

 49. Mooi pakketje hoor! Ik ben heel blij met de NYC stains die ik al heb en een mooie rode kan er nog wel bij :).
  Vele groetjes en bedankt voor deze winactie!

 50. Nja, dit jaar weeral geen valentijn. Geen roos cadeautje voor mijn vrijdag, dus zo een leuk pakketje is meer dan welkom van een van mijn favoriete blogger en beetje valentijn dat jaar haha

 51. Wat een leuke actie!! Ik vier dit jaar, net als de afgelopen twee jaar, samen met mijn vriend :) En daarom wil ik er wel weer leuk uit zien voor hem! Compleet met een ‘smootchproof’ lipstain en mooie rode nagels :) En tja.. We zijn allebei gek op die snoephartjes, dus zou dat lekker zijn om samen op te snoepen op Valentijnsdag ;) Het parfum zou ik graag aan mijn zusje willen geven. Zij zit op dit moment in een erg moeilijke periode, en met een Katy Perry luchtje zou ik haar wel op kunnen vrolijken, want ze is ook helemaal fan van de andere geurtjes van Katy Perry :) Ik blij met de makeup, mijn vriend met de snoepjes (en een mooi opgemaakte vriendin :P), en mijn zusje iets blijer in deze lastige tijd voor haar met een lekker luchtje :) x Esmée (esmee.vvliet@gmail.com)

 52. Wat een leuke winactie zeg! Zelf ben ik single dus met valentijn ben ik alleen, maar dat wil niet zeggen dat ik er niet leuk uit wil zien en lekker wil ruiken! En in je eentje kan je ook gerust genieten van valentijn snoepjes!(wieeh mijn lievelings candy:D) maar wat nog leuker is om het samen met mijn broer op te eten want wij zijn de enige singles van ons gezin:) zoals je ziet genoeg opties om van dit geweldige pakketje te kunnen genieten!

  Veel liefde en happiness gewenst!


  Marije

 53. Mijn vriendje is een paar weken weg. Ik heb inmiddels een nieuw kapsel en een nieuwe haarkleur, dit pakketje maakt het helemaal af. Hij kent me vast niet meer terug.

 54. Ah dit is echt een toffe winactie! Ik doe heel graag mee, waarom? Hmm geen specifieke reden maar misschien omdat dit de eerste Valentijnsdag met een beetje liefde in mijn leven wordt haha, dan is een aandenken wel leuk toch?

 55. Leuk, ik doe mee! Iets winnen is altijd leuk. Valentijn is voor mij een dag als alle andere dagen, maar dit pakketje krijgen zou het toch wat specialer maken :D ik ben trouwens al een tijd benieuwd naar het parfum van Katy Perry!

 56. Wat lief van je om dit mooie setje weg te geven, Aranka!
  Ik wil het graag voor mijn <3 zusje om haar -ondanks deze nare tijd- te laten stralen en op te vrolijken! Dan speel ik namens jou voor Valentijn!
  xoxo, doortje

  Ik volg & like je op Bloglovin' en ontvang de nieuwsbrief al

 57. Wat een super leuke actie! Ik zou dit pakketje graag winnen, omdat ik de geur Killer Queen van Katy Perry sowieso geweldig vind. Als ik ‘m ruik bij mijn vrienden, loop ik al snuivend achter ze aan. Aangezien het mijn laatste jaar is op 6VWO, moet ik geld sparen voor mijn nieuwe studie en natuurlijk het rijbewijs, dus dit geurtje zou een leuk cadeautje zijn voor mij :)

  X Michelle

 58. Ik heb nog nooit een Valentijn gehad, dus misschien kan.dit pakket mijn Valentijn worden! Maar natuurlijk gun ik anderen een mooie en lekkere Valentijn dit jaar :p.

 59. ik volgde je al :) heb het bericht geliked en hier is mijn reactie.zonder raar of origineel (uit de duim gezogen) verhaaltje.ik zou het gewoon ontzettend leuk vinden om dit voor valentijn te winnen.en vooral de parfum,want had al een staaltje aangevraagd en vind hem echt lekker.maar parfums liggen vaak buiten mijn budget.
  groetjes,anja

 60. Ooooh i want! Super leuk gedaan! Alleen al voor de snoepjes is dit de eerste winactie waaraan ik mij waag :) misschien ook een beetje omdat ik het geurtje gekocht had als kerstkado voor mijn BFF en het erg moeilijk had om het af te geven! Fingers crossed!
  Groetjes Selle

 61. Ik doe graag mee, zou het pakketje graag willen omdat je er een mooie verleidelijk rode look mee kan maken. En daarvoor hoef je niet per se een Valentijn te hebben;) Happy single:D

 62. Superleuke winactie, ik doe graag mee :). Geen specifieke reden om mee te doen, maar iets winnen is altijd leuk. Ben vooral erg benieuwd naar het geurtje (al veel positiefs over gehoord)

 63. SNOEPJEEES! Ik doe mee voor de hartsnoepjes! Ik kom net van mijn werk en ik rammel echt, het water loopt me in de mond :P Nee, ik doe echt mee voor de kleur rood, omdat dit mijn lievelingskleur is, en Killer Queen, die ik hemels vind maar wegens een studentbudget nog niet aan heb kunnen schaffen.. En voor de snoepjes. <3

 64. Oh wauw! Killer Queen ruikt echt heerlijk <3 Heb 'm alleen niet gekocht omdat ik mijn geld voor andere dingen nodig heb (zoals een nieuwe gsm en printer…). Dat lakje en die lip stain zien er ook prachtig uit!
  Ik doe mee omdat ik vlak voor kerst opeens terug single werd, na een relatie van 2.5 jaar… Dus ik zou mezelf eens goed willen verwennen dit jaar!

 65. Super leuk winactie! Ik zou graag willen winnen omdat ik graag de parfum lekker vind ruiken en de rest erbij super leuk is:)

  Doe graag mee:)

 66. Ah wauw, mooi pakketje!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik geen valentijn heb en dit helemaal te gek zou zijn als valentijn liefde !
  Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel geliked.

 67. aah gaaf ik doe mee!:D
  Ik zou hem graag willen winnen om met mijn beste vriendin te delen. Zij heeft geen Valentijn en ik wel, en zo laat ik haar weten dat het helemaal niet erg is om single te zijn.
  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het bericht geliked.

 68. Als kersverse vrijgezel zou dit wel erg leuk zijn. Ik volg je blog en zal het bericht ook nog even liken! xxx Lucinda

 69. Wat een leuk pakket! Ik zou graag winnen voor mijn moeder omdat mijn ouders dit jaar 15 jaar getrouwd zijn. Ik volg je via bloglovin (+ artikel geliked), facebook, youtube, instagram en twitter. x

 70. Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik nu voor het eerst echt een beste vriendin heb en het lijkt mij een heel leuk idee om haar dit pakketje dan cadeau te doen omdat ik wil dat ze weet dat ik het heel erg waardeer dat ze er altijd voor me is.

 71. Leuke winactie en heerlijk geurtje.
  Heb hem laatst voor mijn moeder gekocht met een cadeaukaart die ik nog had omdat ze het op dat moment meer verdiende dan ik zelf.
  Stiekem wil ik het geurtje graag zelf ook heel graag hebben hi hi, en de andere cadeautjes zien er ook super uit.

  Groetjes Cindy

 72. Wat een superleuk idee om pakketjes te hebben als een winactie!
  Ik ben een jonge moeder maar ik maak nog elke dag tijd vrij om je blog te lezen en je filmpjes te bekijken. Keep it up girl! Je maakt mijn dagen altijd weer helemaal goed.
  Liefs, Cynthia

 73. hee wat een superleuke winactie ! ik blijf single (sniksnik) (; met valentijn dus ik kan zo’n pakket goed gebruiken haha, en ik wil nog steeds heel graag de parfum van katy, dus dat komt goed uit ! ik heb alles gedaan wat je moest doen :)
  liefs clarissa

 74. ***Thursday Things***
  Alle media onder dit onderwerp geliked geliked /gedeeld onder DinyG (Diny Gijsberts .MissMomzy.Momzymom en Dinie..Gijsberts MissMomzy

 75. Zo leuk er staan gewoon twee dingen op die ik op mijn wishlist heb staan (lipstain en parfum). Ik vier na 3 romantische valentijnsdagen dit jaar valentijnsdag weer alleen. Dit pakketje kan mij dan natuurlijk helpen om een leuke kerel aan de haak te slaan, een lekker luchtje, rode lippen en mooi gelakte nageltjes doen het natuurlijk altijd goed, haha!

 76. Het lijkt mij zo ontzettend leuk om dit pakketje te winnen! Ik wil de geur van Katy Perry al heel lang.. En die nagellak wauw.. Echt perfect voor valentijn. Ook omdat ik geen vriend heb.. Dus moet ik mezelf maar verwennen met leuke cadeautjes

  Mijn emailadres: elviraotter@hotmail.com

  Groetjes Elvira

 77. Ik zou dit graag willen winnen omdat ik heel erg druk ben en vaak vergeet om aan mezelf te denken en een momentje voor mezelf te nemen. Ik had het dit jaar als goed voornemen maar door alle drukte schiet het er toch nog bij in. Ik hoop dat ik dit win zodat ik mezelf eens goed kan verwennen!

 78. Hey xx ik zou dit heel graag winnen want men vriendje zit in buitenland en ik ben helemaal alleen bij valentijn :( maar we gaan wel webcammen :) en het zou fijn zijn als ik verschijn met hele mooie rode lippen en helemaal mooi gemaakt
  We zijn allebij ook heel erge fans van katy perry
  Toch bedankt xxx

 79. Ik doe graag mee omdat ik met valentijn ipv een romantische dag, een dag vol takkeherrie (metalband van mijn beste vriend speelt en ik heb beloofd te fotograveren) heb, wat natuurlijk ontzettend leuk is, maar toch niet helemaal wat ik me bij valentijn voorstel. Dit valentijnspakketje zou mijn dag dus alsnog helemaal compleet maken!

 80. Aah ! Zo’n leuke valentijns winactie! Ik wil dolgraag dit pakketje winnen om mijn zus te verassen omdat ze binnenkort uit huis ga.

 81. Wow toffe winactie! Past heel leuk in het romantische thema!
  Ik doe graag mee met deze actie want ik wil mijn vriendje verrassen met een leuke date op Valentijn. Ik denk niet dat hij iets geregeld heeft dus dan doe ik dat zelf maar ;) Ik wil een leuke date verzinnen en dan zou ik eens uit mijn comfortzone willen stappen met rood. Bovendien heb ik al veel goede verhalen gehoord over dit heerlijke parfum en ook over de NYC potloden dus ik wil ze dolgraag gaan testen. En die nagellak is natuurlijk altijd goed, ook voor de feestdagen! En ik zou die snoepjes aan mijn vriendje geven haha!

  Volgen op BL doe ik je alweer een tijdje, ik zal dit ook liken!
  Bekijk je mijn blog ook eens?

  Ga jij eigenlijk nog iets leuks doen met je vriend? Fijne valentijn!

  Love,

 82. Hele leuke winactie! Rood is sowieso mijn lievelingskleur en het past helemaal in de tijd van het jaar! Ik volg je op bloglovin (als marljapam) en heb het bericht geliket!

  Vele groetjes, x Amber

 83. Wauw tof pakket! Ik doe graag mee en heb alles gedaan :) Ben vooral zeer benieuwd naar het parfum en mijn vriend ook haha

 84. Wat een super mooi pakket! Helaas dat Valentijn op een vrijdag valt want dan komt mijn vriend pas rond een uur of 11 thuis :c Ik zou hem kunnen verassen met dit geurtje van Katy Perry (ik denk wel dat hij het merkt want ik heb meestal hetzelfde geurtje op van Avril Lavigne en een keer droeg ik iets anders en toen zei ie; hmm, je ruikt anders, haha :p) en eens wat meer rode make-up op doen (dit heb ik nooit zo vaak). En als verassing na een lange werkdag, mag hij de snoepjes opeten (of delen met mij in ieder geval, haha!)

  Verder volgde ik je al op Bloglovin’ en heb ik ook het artikel geliked ^^

 85. Romantisch natuurlijk, maar ook een heel sexy pakketje! Al zo vaak bij de Douglas aan die parfum geroken en ik vind hem zo heerlijk. Alleen op het moment laat m’n budget het me niet toe. Jammer, want het had Valentijnsdag extra speciaal gemaakt voor mijn vriend en mij. Dus ik doe zeker mee! Gokje wagen
  Liefs,
  Amerens

 86. Hey!
  Het is zooó tof dat je dit doet! Echt, niemand geeft zomaar valentijnpakketjes weg. Ik heb zelf geen valentijn :(. Jammer! Maar dat neemt niet weg dat ik me mag verwennen :). En met deze producten, komt dat helemaal goed!!!
  Jij bent echt mijn favoriet je hebt altijd superleuke artikelen en leuke filmpjes enzo. Je bent in één woord: FANTASTISCH!
  Ik zou het echt super leuk vinden als ik dit win!

  Groeetjesss Tess
  ( tessvandoorn2000@gmail.com )

 87. op het moment is er geen valentijn voor mij, omdat ik single ben, maar daarom kan ik nog wel een valentijn voor mezelf zijn. en zo’n pakket is dus helemaal te gek om dat aan mezelf te geven. ik volg je al een tijd op bloglovin’ en ben 129 liker….XXX Jorine

 88. Waarom ik mee wil doen aan deze winactie? Alleen al omdat de kleur rood er heel verleidelijk uit ziet, maar ook om mezelf op te fleuren, een Valentijnsdag zonder Valentijn… Al hoewel ik een heel lief zusje hebt, die ik ook bijna mijn Valentijn zou kunnen noemen. En natuurlijk ook omdat ik stiekem al heel lang de Parfum van Katy wil hebben :) We wachten het geduldig af, gedeelde smart is halve smart hoop ik :)

  Liefs, Jonna

 89. Leuke inhoud! De kleuren van de lipstick en nagellak zijn heel leuk en van de parfum hoorde ik dat hij heerlijk ruikt! Valentijnsdag vier ik eigenlijk nooit met mijn vriend maar dat wil niet zeggen dat ik het niet leuk zou vinden om dit pakketje dan te krijgen ;-)

 90. Wat een leuk pakketje! Ik doe graag mee, ik zou deze willen winnen omdat het setje een perfect Valentijns cadeautje is ^^ En ik vond het heel leuk om je te meeten!
  Ik volg je met bloglovin en heb geliked <3

 91. Wat een super leuk pakket, ik doe heel graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het bericht geliked! Ik wil graag winnen omdat ik Killer Queen laatst in de winkel heb geroken en ik het echt een lekkere geur vond. Ook vind ik de rode lipstain en de nagellak perfect voor valentijnsdag, ik zou alles combineren!

 92. Oeh wat een leuk pakket!
  Ik ben erg benieuwd hoe de lip stain is! Dat de nagellakjes van NYC fijn zijn weet ik al, maar je kan nooit genoeg nagellak hebben naar mijn mening ;)
  Als ik de omschrijvingen van de geur lees lijkt hij mij erg lekker, alleen die facon is al geweldig

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb het artikel geliked

 93. Oeeh, leuke winactie :D
  Ik heb geen ‘valentijn’, dus krijg geen cadeautje, haha ;) Daarom doe ik mee en hoop ik dat ik win! Ik ben erg benieuwd naar deze producten!
  Ik volg je op Bloglovin, Twitter, Instagram & YouTube!

 94. Echt superleuk! Ik volg en like je op bloglovin. Ik zou dit pakketje heel graag willen winnen omdat geen valentijn heb maar wel een kadootje wil ;) That’s it :) Veel succes!

 95. Lijkt me heel leuk om dit te winnen! Zit nu nog 3 maanden in Amerika maar dan heb ik iets leuks op me wachten voor als ik terug ben :)

 96. Mijn vriend doet niet mee aan valentijn dus het zou heel leuk zijn om toch een cadeautje te krijgen! ;) Ik wil de Katy Perry parfum echt al heel lang hebben! xx

 97. wilde bes, pruim en bergamot… rode fluweelbloemen, natuurlijke Arabische jasmijn en rainbow plumeria… dat klinkt toch super chique of niet? :)
  Killer Queen lijkt mij een heerlijk luchtje dus ik doe graag mee! Natuurlijk ben ik ook erg nieuwsgiering naar de andere producten. Ik volg je al op bloglovin en ik heb dit bericht netjes geliked. Ik heb maar een product van NYC en dat is precies dezelfde lipstain, dus die zal ik aan mijn zusje geven voor valentijnsdag haha.
  Nu nog duimen :)

 98. WHOW echt een waanzinnig leuke aktie, ik doe met LIEFDE even mee.
  rode lippen en rode nagels en waanzinnig lekker ruiken dat wil toch iedereen op valentijnsdag, Ik maak dus dolgraag kans om deze valentijnsdag onvergetelijk te maken voor mijn vriend….XX

 99. Ik zou deze winactie heel er graag willen winnen. Killer Queen is zo’n lekkere parfum!
  Ik vier valentijnsdag met een vriendin, omdat we allebei geen valentijn hebben.

 100. Ik zou graag winnen zodat ik wanneer mijn vriend vanuit Portugal in NL komt wonen ik echt een goede indruk kan maken! Een verlate Valentijn maar dan wel de beste ooit want hij gaat dan niet meer terug!

 101. Mijn vriend heeft me al geen kerstcadeautje gegeven en heeft me laten weten dat ik voor Valentijn ook helemaal niks moet verwachten. Ik heb hem als kerstcadeautje een parfum van CK gegeven, en het zou super zijn als ik nu zelf ook een parfum zou krijgen, al is het niet van mijn vriend. En met de lipstick en nagellak kan ik mezelf een beetje sexy optutten, zodat het misschien toch alsnog een steamy valentijn wordt voor mij !

 102. Superleuke actie!
  Ik heb het normaal gesproken niet zo met die “sterrenluchtjes”, maar deze vind ik toch wel erg lekker.
  En zo af en toe mag je jezelf wel even verwennen.

  Liefs

 103. Wat leuk! De reden waarom ik dit pakketje graag zou willen winnen, omdat ik echt hou van alles wat met beauty te maken heeft! Sinds ik de blogwereld ontdekt heb, is mijn beautystash dan ook geweldig aan het uitbreiden (helaas is dat niet het geval voor mijn portemonnee :(). Het parfum van Katy Perry ben ik ook nog niet tegengekomen in de parfumeriezaken hier in België, wat ik best wel jammer vind. Dit is ook het geval met de parfums van bvb Beyoncé of Rihanna. Zonde, want daardoor kunnen de Belgische fans hem natuurlijk niet uittesten..

 104. Ik doe mee voor mijn moeder, zij staat altijd voor mij klaar. En eigenlijk is zij mijn grote liefde!!! <3. Meer dan van iedereen houd ik van mijn moeder. Ik weet zeker dat ze het leuk zou vinden.

 105. Hey wat een leuke winactie. Ik doe mee omdat ik er iemand mee wil verassen wie dat is zeg ik niet. En omdat rood mijn favoriete kleur is. Maar ik wil er iemand mee verassen.

  1. Sorry voor de late reactie maar ik ben vergeten te vertellen dat ik U ook op bloglovin’ vlog en het bericht geliked heb.
   ik hoop dat het niet te laat is

 106. wat een leuke actie! zeker nu omdat het rond valentijnsdag is en rood de kleur van de liefde is! maar valentijnsdag is ook leuk als je single bent! (net zoals ik) je kan ook leuke dingen doen met vriendinnen! Het lijkt me heel leuk om te winnen want hiermee kan je laten zien dat je dan wel single bent maar niet bij de pakken neer gaat zitten en positief bent ondanks dat je single bent! want single zijn is echt niet erg want vriendinnen zijn natuurlijk veel leuker om met te tutten en alles ;) ! xoxo

 107. O wauw wat een gaaf pakket! Dit is het pakket dat bij mij past: ik hou van rood en dit zouden de perfecte beauty dingetjes zijn waarmee ik mijn vriend kan verrassen voor dit jaar. Ik ben erg benieuwd naar de parfum!
  Ik volg je op Bloglovin en ben de 167ste liker

 108. Waarom ik dit pakket moet winnen, omdat ik het wil geven aan mijn zusje die deze Valentijn alleen is. Dit terwijl ze een topper is. Natuurlijk volgde ik je al op bloglovin :-)

 109. Wat een heerlijk romantisch Valentijnspakketje!
  Lekker geurtje en mooie cosmetica, ideaal om te dragen op Valentijnsavond!

  Gevolgd en geliked!

 110. Ik voel me nu net zo’n stalker
  Want ik volg je nu dus echt op álles
  Hahah sorry daarvoor;p
  Maar ik doe zeker mee met deze leuke winactie!

  xoxo
  Annoeska

 111. Ik wil dit pakket winnen voor mijn lieve moeder omdat ik geen valentijn heb en mijn moeder mij altijd steunt en altijd troost en me weer op mijn gemak laat voelen en ik haar daar heel dankbaar voor ben !

  Liefs x!

 112. Jaaaaaaaa leuk!!! Ik waag graag een poging voor de toffe prijs!! Wat een leuk product en actie alvast bedankt voor de voorpret, die is ook al leuk mijn complimenten voor de mooie FB pagina en het aanbod. Op hoop van zegen dan maar. Ik volg overal en heb dikke like gegeven natuurlijk :-D

 113. Ik wil graag winnen omdat mijn moeder altijd mij en mijn zusje een cadeautje geeft met valentijnsdag. En dit zou dus super leuk zijn om mama cadeau te doen! Dat heeft ze wel verdiend na de omstandigheden.

 114. Lijkt me heel leuk om op valentijn goed eruit te zien en te ruiken! Ik vind katy perry superleuk en ben benieuwd naar het geurtje :D lipstain heb ik nog nooit gebruikt en dat wil ik dus supergraag proberen :D de rest is ook leuk maar vooral die twee ^^ xx

 115. Ik volgde je blog al op bloglovin’ en het bericht geliked!
  Ik zou het heel graag winnen, omdat Killer Queen een van mijn favoriete geurtjes is, maar helaas bijna op is! Zou perfect uitkomen dus! Ik vind dat je met Valentijn vooral jezelf niet moet vergeten (:

 116. Ik wil dit pakketje graag winnen omdat Killer Queen van Katy Perry op dit moment m’n favoriete parfum is. Ik volg je op bloglovin’ en heb geliked!

 117. Ik doe graag mee! Ben gek op rood, dus dat is altijd welkom. Killer queen ben ik gek van, maar heb ik dus al. Maar daar kan ik zeker nog wel een vriendin blij mee maken!

 118. Leuke actie! Ik zou graag willen winnen omdat ik mijn Valentijn nog moet veroveren en wie weet is dat appeltje eitje met dit pakketje!

 119. Leuke win-actie! Ik doe graag nog mee.
  Ik zou graag winnen omdat ik sinds kort zooooo verliefd ben en helemaal in een rode sfeer zit :-) Past perfect :-)
  Hopelijk kan ik hem versieren met rode nageltjes en een zwoele geur :-)

 120. Wauwwww!! Wat zou ik dit graag willen winnen..
  Mijn valentijnsdag zou niet beter kunnen beginnen!

  Een super leuk valentijnspakket, wat wilt een vrouw nog meer?
  Met een a-romantische vriend is dit een andere manier waarop ik het probeer.

  Ik heb de hoop jaren terug al opgegeven..
  Valentijnsdag past helaas niet in mijn liefdesleven..
  Zal deze speciale dag zich nu dan herleven?

  Als ik dit toch eens mocht winnen,
  dan ben ik helemaal buiten zinnen..
  Ik weet zeker dat ik de 14e dan sta te springen..

  Misschien dat mijn vriend dan eindelijk ziet,
  hoeveel zijn meisje hiervan geniet

  Ik wens iedereen heel veel geluk!
  Zo te zien ben ik niet de enige met zo’n a-romantische ‘deurkruk’..

  groetjes,

  Denise

 121. Hele leuke win actie! Ik had zelf al veel positieve dingen over killer queen gelezen maar nog niet uitgeprobeerd en omdat rood mijn lievelings kleur is probeer ik vooral graag de lipstain en nagellak uit! Ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en heb deze post geliked.

  liefs,
  x

 122. Wat een lieve winactie! Dit pakketje zou ik graag willen winnen, omdat er sowieso al hele leuke producten inzitten en omdat ik geen vriendje heb en zo mijn alone-heid kan opleuken! ;) Ik heb alles gedaan wat moet en mag!

 123. Ik zou hem geven aan mijn dochter die dit vast een superpakket vindt en bang is dat ze helemaal niets krijgt op Valentijnsdag ;)

 124. Wat een super leuke winactie!
  De laatste tijd zit ik wat in een dipje vanwege, je raad het al, wat problemen in liefdesland haha. Maargoed, kop op he. Nu alleen valentijnsdag nog doorkomen en dat zou perfect gaan met deze verwennerijtjes!
  Weer een super artikel! Xx

 125. Ik zou heel graag dit cadeau voor mijn vriendin willen winnen.Dit jaar is het ons eerste valentijsdag samen.Helaas kunnen we het niet vieren samen omdat ze de hele dag naar het ziekenhuis moet om te voorbereiden voor haar niertransplantatie.Tuurlijk vieren we het daar maar leuk is het niet.

 126. Hoi,

  Jeej, ik zal wel te laat zijn, maar het pakket is zo lief! ik zou dit willen winnen voor mezelf, heb nogal een rottijd achter de rug en dit fleurt me bij het bekijken al op.

  Groet, Esther

 127. Ik wil graag mijn moeder blijmaken hiermee. Vorig jaar in februari heeft zij de diagnose longkanker gekregen. Na een heftige periode met veel tranen maar ook glimlachen, na veel tegenslagen maar ook mooie momenten, en vooral na veel ziekenhuizen is zij in juni schoon verklaard, tenminste alles was weg. Het leek allemaal goed te gaan en we maakte het beste ervan, iedereen begon hun leven weer op te pakken. Tot ze 2 weken geleden te horen kreeg dat het terug is gekomen.. En 1 week geleden, te horen kreeg dat het niet meer te genezen valt. Ik wil mijn mama zoveel mogelijk verwennen en lief geven zolang dat nog kan.. daarom hoop ik dat ik win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *