Win: 10x Limited Edition Nivea blikken voor moederdag

Ik heb weer een hele leuke winactie voor jullie in samenwerking met Nivea! Het is bijna moederdag en dat moet natuurlijk gevierd worden met je moeder. Daarom mag ik 10 keer een setje met een Nivea crème blik weg voor moederdag! Het enige wat je hoeft te doen is de leukste herinnering met je moeder met mij te delen!

 photo Knipsel_zps7d7ba927.png

Wil je dus ook kans maken op zo een leuk pakketje voor je moeder, stuur dan je verhaal met eventueel een foto naar: win@byaranka.nl en daar kies ik de leukste tien uit. De leukste tien wil ik ook plaatsen op mijn blog, geef dus wel eventjes aan of je het niet erg vind om op mijn blog te komen met je verhaal. Deze verhalen plaats ik natuurlijk op moederdag!

Meedoen kan tot en met 8 mei, heel veel succes allemaal!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  miladylike
  26 april 2013 at 15:04

  Wat een leuke winactie! Ik ga straks meteen even een mailtje sturen.

 • Reply
  Marina
  26 april 2013 at 15:58

  Mijn leukste herinnering met mijn moeder was toen we een ouder-kind wedstrijd hadden tegen het team van mijn broer en toen had het team van de ouders niet genoeg mensen en toen deed ik mee en mijn moeder en ik hadden hele mooie acties en mischien klinkt dit een beetje slijmerig maar ik zou het echt heel erg leuk vinden als ik win want dan kan ik dit geven aan haar (voor Moederdag natuurlijk) en dat vind ze heel erg leuk

 • Reply
  iscreambeauty
  26 april 2013 at 16:16

  Wat een leuke winactie!in

 • Reply
  Budgetproof.nl
  26 april 2013 at 18:36

  Leuk een winactie voor mama’s :).

 • Reply
  Kimberley
  26 april 2013 at 18:40

  Leuke actie! Moet nog even een goed cadeau voor mn moeder verzinnen haha ^_^

 • Reply
  whatevergivesjoy
  26 april 2013 at 19:00

  Leuke actie (:

 • Reply
  Anne Solveig
  26 april 2013 at 19:54

  Ohh ze zien er leuk uit!

 • Reply
  Stephanie
  27 april 2013 at 00:20

  Ik heb een poging gewaagd :) ik gun mijn moeder het beste van het beste :) en nivea is dat! Superlieve actie dit Aranka :)

  • Reply
   Stephanie
   27 april 2013 at 00:21

   Oh en stel, stel, stel dat ik win haha :) dan vind ik het niet erg hoor dat foto’s openbaar gemaakt worden!

 • Reply
  Charlotte
  27 april 2013 at 18:22

  Ontzettend leuk!
  Ik ga je even mailen :)

 • Reply
  Leigh
  29 april 2013 at 16:36

  Ik heb gemaild hoor! Mijn moeder zou hier zo blij mee zijn!

 • Laat een reactie achter