Zoek
Sluit dit zoekvak.

Win: 5x Kneipp Doucheolie Amandel – Argan

Laatst vertelde ik jullie over de nieuwe doucheolie van Kneipp met argan- en amandelolie. Een heerlijke olie voor onder de douche die je huid goed voed met dit gure weer en de huid ook nog eens zijdezacht maakt. Velen van jullie reageerde heel enthousiast, tijd voor een winactie dus waarbij je er gewoon eentje kunt winnen!

Kneipp is een heel fijn en natuurlijk merk dat voor echt puur staat. Ben je benieuwd naar de review van de doucheolie dan moet je eventjes naar dit artikel gaan. Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast over de doucheolie en gebruik heb dagelijks onder de douche op dit moment.

Wat moet je doen?

– Volg mijn website via Bloglovin’
– Like de Kneipp Facebook pagina
– Laat een comment achter dat je meedoet en vul een geldig mailadres in.

De winactie duurt tot en met 28 december en daarna krijgen de 5 winnaressen persoonlijk een mailtje van mij. Succes allemaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

 1. Ja, ik doe lekker mee! Mijn moeder houdt heel erg van Kneipp alleen ze koopt het vaak niet omdat ze het iets aan de dure kant vindt, dus als ik deze win gaan we ‘m sowieso delen :)

 2. Als we het hier hebben over Argan….. i am in! : ) Ik ben dol op Argan! Beide deed ik al. Finger crosed om het nieuwe jaar in te luiden met een geweldige douchegel!

 3. Ammmmmmmmmmandel! Ik ben hooked aan de geur! Dus toch maar even meedoen in de hoop dat ik misschien wel win… :-)

 4. Ik ben zelf er dol op natuurlijke producten, al bekijk ik het af en toe wel door de vingers omdat ik een product gewoon te lekker vind ruiken.
  Maar deze kneipp douchegel zou me goed te pas komen in deze winterdagen, want mijn huid is van zichzelf best droog dus dan is een goed voedende douchegel erg belangrijk.
  Je omschreef zelf in het artikel dat je merkte dat deze douchegel goed voedde, en dat je zelfs het verschil merkte dat is natuurlijk ook de bedoeling van zo’n douche gel maar dat jij het na je eigen ervaring ook zo hebt beleefd bewijst dat het product zijn beloftes nakomt. Ik vind het soms zo stom die producten die dan zeggen dat je een zachte huid krijgt, en dat het gewoon voor geen meter werkt maarja dat blijf je houden… En iedereen zijn huid is ook weer anders, en reageert anders dus voor de een werkt het natuurlijk wel en de ander niet!
  Maar hij lijkt me erg lekker (en ik vertrouw op je woorden hihi), ik zelf heb ook goede ervaringen met kneipp! Dus ik hoop een kans te maken op de prijs!
  Ik wacht met volle hoop af!
  (ik volgde je al op bloglovin, en heb de facebook geliked zoals je aangaf te doen als ik kans wilde maken!!)

  Liefs

 5. Oooh !!! Ik doe zeker mee. Zo een leuke actie en ik hou gewoon van kneipp producten, dus deze wil ik ook graag testen. Ik volg je al langer via bloglovin en heb nu ook de kneipp FB pagina geliked.

 6. “Kneipp is tegen dierproeven”
  Daar doen we het voor! Ik wil graag een kansje wagen :-) Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht ook even geliked. Ik volg ook de Kneipp FB pagina.

  Succes iedereen!

 7. Ik ben een echte lurker maar deze winactie ga ik toch maar meedoen want… ik ben zo benieuwd naar dit product. De 28e ben ik ook nog eens jarig dus dat zou een tof cadeautje zijn. ;) Ik volg je al via Bloglovin’ en ik volg Kneipp nu ook via Facebook

 8. Hey,

  Super gave winactie,dit is echt een uitvinding voor mij! Hoop ik dan!
  Als ik niet win zal ik hem wel kopen :) je hebt me echt overtuigd van deze kneipp dingen…
  ik volg je via bloglovin en heb de kneipp facebook geliked….
  Mijn e-mail adres is joirka@gmail.com ( maakt niet jit dat iedereen hem kan zien)

  Xxx Niquelle

 9. Oh wat leuk! Ik heb zó veel goede verhalen over kneipp gekocht, het lijkt me ook echt een heel fijn merk. Toch heb ik het nog nooit geprobeerd, jammer. Sowieso hou ik echt van de geur van arganolie, heerlijk is dat! Lijkt me dus een erg fijne doucheolie, ook erg voedend voor de winter ;)

  Ik volg je op bloglovin, heb het artikel geliked en heb de facebookpagina van kneipp geliked.
  Liefs Linsey

 10. Ik doe graag mee :) Ik volgde je al via bloglovin’ en liked ook al de pagina van Kneipp. Mijn email is cynni _ universe at hotmail dot com

 11. Oe! Na je review ben ik super benieuwd geworden naar de Kneipp doucheolies! Ze lijken me heel fijn! Ik volgde je al op bloglovin en heb net even de Kneipp Facebook geliked!
  Ik wens iedereen alvast een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!
  xxx Rozemarijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *