Win 5x een NYC Make-Up Pakket

 photo MakeUpPakketNYC_zps57591032.png

NYC is een van mijn favoriete budget merken die de laatste tijd echt prachtige items op de markt brengt en al heeft. Ik heb voor jullie iets heel leuks, ik mag namelijk 5 pakketjes met de 5 best verkochte NYC producten weggeven! Ik denk als jullie deze producten zien je je er wel in kan verplaatsen, want het zijn producten waar ik en jullie heel enthousiast over waren! Kijk snel verder hoe je mee kan doen!

Wat valt er te winnen?

NYC Big Bold 24H mascara – review
NYC In A Minute Nail Polish in Spring Tulip
NYC HD Color Quattro Eye Shadow in South Street Seaport
NYC Big Bold Bronzing Powder in MetropoliTan – review
NYC Cityproof Intense Lip Colour in Ballroom Blush – review

 photo MakeUpPakketNYC1_zps829d610a.png

Hoe maak je kans op een pakket?

– Like de byAranka Facebook pagina
– Like de NYC Facebook pagina
– Vertel hier wat jouw favoriete NYC product is en waarom
– Laat een geldig e-mail adres achter in het daarvoor bestemde vakje
– Meedoen kan tot en met 20 september, daarna neem ik contact op met de winnaars

Heel veel succes iedereen, ik ben wel heel erg benieuwd naar jullie favoriete NYC product. Die van mij is toch echt hun nieuwe matte foundations en natuurlijk de Expert Last Lip Lacquer met een geweldige dekking en pigmentatie! Must voor de vettere huid of als je gewoon geen glimmende huid wilt!

Deze winactie is in samenwerking met NYC

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

89 reacties

 • Reply
  Denise
  13 september 2014 at 15:04

  Aaah wat een gave winactie! Ik heb meteen alle stapjes gedaan en lees je blog iedere dag met veel plezier. Mijn favoriete product is de NYX Intense Lip Colour. Ik ben namelijk gek op de originele Chubby Sticks van Clinique, maar deze budget variant is ook perfect en veel beter voor m’n portemonnee! Liefs en een fijne dag <3

 • Reply
  Laura A
  13 september 2014 at 15:26

  Leuke winactie! Mijn favo product is de Big bold mascara en meerbepaald de rode! Hij maakt mijn wimpers lekker zwart en volumnieus, zoals ik ze wil!

 • Reply
  Lis
  13 september 2014 at 15:30

  Ik vind hun ’top of the gold’ topcoat supertof! staat leuk over een zwart, nude, rood, roze,… lakje en is een goede duper van het bekende OPI lakje! Ik deed alle stapjes, nu rest er mij alleen nog maar om te hopen op deze superleuke winactie! succes allemaal!

 • Reply
  Ellen
  13 september 2014 at 15:50

  Er staat ‘win een NYX pakket’ maar de producten zijn van NYC…

 • Reply
  Sarah
  13 september 2014 at 15:57

  Yaay wat een leuke winactie! Ik heb zelf nog niet zo veel producten van NYC, maar ik ben wel dol op de color wheel mosaic face powder in de kleur ”Pink cheek glow”. Die geeft zoals de naam al zegt, een hele mooie roze glow! En de verschillende blokjes zien er zo cute uit. Anyway ik like alletwee de fb pages (en natuurlijk volg ik jou ook op bloglovin). Heel veel succes iedereen!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  13 september 2014 at 15:58

  De Cityproof Intense Lip Colour is zeker een favoriet, want het pigment is fantastisch en de kleuren zijn prachtig!

 • Reply
  Annelien
  13 september 2014 at 15:58

  Wat een leuke winactie!! :D
  Mijn favoriete producten zijn de: top of the gold topcoat en de sun’nbronze bronzing powder.
  Voor de rest ken ik dit merk niet zo goed dus zou het zalig zijn moest ik winnen ;)
  Kusjes Annelien

 • Reply
  Felicia Rodrigues dos Santos
  13 september 2014 at 16:36

  Hele leuk winactie! Maar ik sla dit keer toch even over. Succes allemaal meiden :)

 • Reply
  Denise
  13 september 2014 at 17:14

  Mijn favoriet is de intense lip colour! Die glijd heerlijk over je lippen en laat een knal kleur achter. I love it!

 • Reply
  Ilse prins
  13 september 2014 at 17:18

  Mijn favo de big bold mascara, helaas verkopen ze hier in de buurt geen NYC dus wanneer ik een dagje ga shoppen( in de grote stad haha) neem ik er eigenlijk altijd 1 mee.. Hele leuke actie en ik doe graag mee, natuurlijk had ik beide pagina’s al geliked en volg je op bloglovin! fijn weekend,

 • Reply
  Chantal
  13 september 2014 at 17:45

  Voor mij is de smooch proof 16h lipstain favoriet, hij blijft gewoon enorm lang zitten, staat mooi en naturel! Ik volg beide FBpagina’s

 • Reply
  Kelly
  13 september 2014 at 17:57

  Leuke, weer zo’n winactie! Ik vind NYC echt een heel fijn budget merk! Mijn favoriete producten zijn de lip laquers in fidi fuchsia en heel veel nagellak, op dat gebied stelt nyc mij nooit teleur! Ik like de facebookpagina’s!

 • Reply
  femketje
  13 september 2014 at 18:14

  awesome ik doe mee :D heb alle stappen gedaan en mijn favo nyc product zijn de mascara’s :D

 • Reply
  xoisaura
  13 september 2014 at 18:55

  Allereerst: Wat een leuke winactie! Mijn favoriete product van NYC zijn de nagellakjes omdat de kleuren zo mooi zijn, ze dekken goed, blijven redelijk lang zitten en dat voor een knalprijs, wat moet een nagellakliefhebber nog meer hebben? Groetjes Isaura :)

 • Reply
  Marjoleine
  13 september 2014 at 19:03

  Ik heb jou en NYC geliked op facebook :)

  Mijn favoriete product van NYC zijn zeker de Cityproof Intense Lip Colours, ik heb twee kleuren, maar deze kleur heb ik nog niet! Dus zeker een kansje om mijn favoriete producten uit te breiden (A)
  Ik ben ook heel benieuwd naar de Mascara !

 • Reply
  margriet kuper
  13 september 2014 at 19:09

  ik doe graag mee.Mijn favorieten zijn de nagellakjes om hun mooie kleuren en fijn aanbrengen.

 • Reply
  dailycupofblablabla
  13 september 2014 at 19:12

  Ik loop achter… Ik ken dit merk niet ;-) leuke winactie!

 • Reply
  Mirte
  13 september 2014 at 19:24

  Wat een leuke winactie! Ik had beiden Facebooks al geliked :) Ik gebruik voor Facebook alleen een ander e-mail adres dan mijn officiële. Ik zal een reactie op deze reactie geven met het e-mailadres van mijn Facebook!

  Liefs ♥

  • Reply
   Mirte
   13 september 2014 at 19:24

   Deze e-mail gebruik ik dus voor Facebook. Nu duimen!

 • Reply
  Denise
  13 september 2014 at 19:51

  NYC Expert Last Lip Lacquer!! Prachtige kleuren :)

 • Reply
  Nynke
  13 september 2014 at 19:53

  De nagellak vind ik ideaal, mooi kleuren, brengt makkelijk aan, droogt goed en blijft lang zitten.

 • Reply
  Anouk
  13 september 2014 at 20:05

  Leuke winactie, die bronzer is echt super fijn in gebruik! Succes allemaal!

 • Reply
  Robin
  13 september 2014 at 20:08

  De bronzer is absoluut mijn favoriet omdat het de enige bronzer is die mijn huis niet glimmend laat ogen. Hij sluit perfect aan op mijn matte foundation. Echt een TOP product!

 • Reply
  Anne Kok
  13 september 2014 at 20:10

  Mijn favoriete product is nyc expert last lip lacquer in de kleur fidifucia! Prachtige knalkleur! <3 ik doe graag mee aan je winactie zodat ik nog meer producten van dit fijn merk kan proberen!! xx

 • Reply
  irene niec
  13 september 2014 at 20:26

  Regelmatig koop ik de NYC Big Bold 24H mascara, ik heb 5 kleindochters en die vinden hem allemaal erg fijn in gebruik, dus verras ik ze af en toe. Graag doe ik daarom mee voor dit gave pakket.
  Groetjes Irene.

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  13 september 2014 at 20:39

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Mijn favoriete NYC product is nagellak. En dat komt omdat ik echt verslaafd aan nagellak ben en nooit genoeg lakjes heb. En NYC heeft leuke trendy kleurtjes! Love it!

 • Reply
  Marike
  13 september 2014 at 20:40

  Awesome, ik doe mee :)
  Ik heb alleen een paar nagellakjes van NYC, maar die zijn wel fijn :)
  Al zou ik graag meer producten proberen. *hinthint* ;)

 • Reply
  Mirte
  13 september 2014 at 20:47

  Leuke winactie!
  Hoewel ik verschillende producten van NYC heb ik mijn favoriete product de mascara in de groene verpakking! Inmiddels al velen van gekocht.
  Vind het echt heerlijk dat de eindeloze zoektocht naar de perfecte mascara voor mij eigenlijk gestopt is, ik heb hem gevonden! Desalniettemin ben ik natuurlijk altijd nieuwsgierig naar de andere mascara’s van NYC (hint, haha! ;)

  Liefs Mirte

  p.s Beide facebookpagina’s like ik!

 • Reply
  Judith Harkink
  13 september 2014 at 20:47

  Heyy superleuke winactie! Mijn favoriete NYC product is de colour wheel bronzer enndanndendonkerdere kleur, kan ik mijn gezicht mooi mee shapen en warmte geven :) helaas is die van mij op en nu heb ik er een van P2 :)

 • Reply
  Demi
  13 september 2014 at 20:50

  Super leuke winactie! Ik volg jullie nu beiden op FB!
  Mijn favoriete NYC product blijft toch de chubby stick omdat hij lang blijft zitten, maar toch lekker budget is!
  Ik ga nu hard duimen :)

  Liefs,

  Demi

 • Reply
  Sharon
  13 september 2014 at 21:21

  Wauw! Wat een leuke winactie. Stiekem ben ik gek op alle producten van NYC maar de showtime mascara is toch wel mijn allergrootste favoriet en ik zal je uitleggen waarom. Hij maakt mijn wimpers lang, mooie volume, maakt ze goed zwart en hij separeert mijn wimpers precies zoals ik het mooi vind! Prijs/kwaliteit vind ik geweldig!

 • Reply
  anne1beautylover
  13 september 2014 at 21:24

  mijn favoriet is de gezichts primer van nyc, deze heeft een mooie glow aan je huid, en de makeup blijft mooier en langer zitten! zeker een aanrader van mij hihi

 • Reply
  ingridspeijer
  13 september 2014 at 21:39

  Ik ben dol op de nagellakjes en de mascara met de gele huls, ideaal plastic borsteltje
  De rest moet ik snel maar eens uitproberen!!

 • Reply
  Yente
  13 september 2014 at 21:39

  Hoi!
  Leuke winactie, ik doe mee! Ik gebruik een aantal producten van NYC en vind ze allemaal heel fijn, maar de nagellak springt er voor mij uit, dat komt door de leuke kleurtjes en de lak blijft lekker lang zitten.
  X Yente

 • Reply
  Sara
  13 september 2014 at 22:03

  Ik doe heel erg graag mee met deze super fijne winactie!! Ik heb alle stappen gedaan. Mijn favoriete producten van NYC? NYC Big Bold Extra Black Angel mascara. Echt, dit is de eerste budgetmascara die me razend enthousiast heeft gemaakt. Wat een fijnerd is dat. Mijn mailadres is: info@lovelowbudget.nl

 • Reply
  Patti Aguilera
  13 september 2014 at 22:31

  Wat een supergave winaktie , ik doe graag mee !! Mijn favo prudukt van NYC zijn de nagellakjes … gave kleuren , snel droog , blijven lang goed zonder te chippen en een fijn prijsje :-) ….. en nu ga ik keihard duimen !!
  Patti xx

 • Reply
  Jessica Dillema
  13 september 2014 at 22:32

  Ik had beide Facebook pagina’s al geliked, dus dat scheelt :). Ik gebruik de City Mono Eye Shadow Luxury Reborn erg graag (maar heb ook diverse mooie nagellakjes van NYC!). Deze bruinige kleur oogt heel neutraal bij mij en ik ga graag voor de au naturel look. Daarnaast blijft de oogschaduw goed zitten en is hij ook nog eens spotgoedkoop!

 • Reply
  Anita H.
  14 september 2014 at 01:55

  Ik doe graag mee, maar zonder een favoriet te noemen. Dit heb ik niet omdat ik het merk niet ken. Daar komt hopelijk binnenkort verandering in.

 • Reply
  BeautyFlower
  14 september 2014 at 08:10

  su-perleuke winactie alweer!
  ik heb de FB pagina’s geliked :)
  hun beste product vind ik de lip laquers, ik heb er eentje in het rood en hij is supermooi en blijft echt megalang zitten! sowieso vind ik NYC een supergoed merk, maar dat product is toch echt wel een toppertje ;)

  x Lina

 • Reply
  Lara
  14 september 2014 at 08:50

  Hayy
  Super leuke winactie!!!
  Mijn favo product is de nyc big Bols CURL mascara maar het lijkt me super leuk om de 24H ook uit te proberen.
  Ik doe heel graag mee en heb de Facebook pagina’s geliketd.
  Xxx Lara

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  14 september 2014 at 09:11

  Oh wat tof zeg!! Ik ben zo benieuwd naar de lip laquer! Ik gebruik zelf al jaren de mascara van dit merk (de groene huls) en deze is echt super goed. Eindelijk volume die de hele dag blijft zitten :)

  Ik doe graag mee met deze actie en heb alles gedaan.

  Liefs,
  Kim

 • Reply
  Tessa
  14 september 2014 at 09:56

  Supertof! Ik doe zeker mee. Mijn favoriete product van NYC is de Smooch-proof-16hr-lip-stain. Deze blijft bij mij zo lang zitten! En waarom ik dit pakket wil winnen? Nou… Ik wil heel graag jouw back to school look namaken! Jouw tutorial vond ik heel duidelijk en zo leuk en leerzaam om naar te kijken, maar helaas had ik alle producten nog niet. Met dit pakket kan ik het dan eindelijk doen! Ik wil je ook nog een compliment geven voor je vooruitgang. Jouw foto’s worden keer op keer beter en je reviews zijn altijd heel duidelijk. Stiekem vind ik je food recepten ook heel leuk. Elke ochtend kijk ik er weer naar uit een artikel van je te lezen. Keep up the good work!

 • Reply
  Ann ages gracefully
  14 september 2014 at 10:28

  Ik doe graag mee Mijn favo product op dit moment is toch echt de nagellak in Pharma Violet echt een superkleur en blijft ook lekker lang zitten zonder te chippen.

 • Reply
  Diny Gijsberts
  14 september 2014 at 10:29

  Een Pracht Exemplaar van een te winnen Prijs
  én ik doe gráág mee ! 8-)
  De bronzing powder omdat mijn gezicht zo moeilijk een gebruind tintje krijgt door de zon én omdat iedereen me zónder vraagt of ik ziek ben omdat ik dus zo witjes kijk !
  Beide facebooks geliked en gedeeld .

 • Reply
  Amber
  14 september 2014 at 10:47

  Ik doe mee! Ik heb jouw facebookpagina, en die van NYC geliked! Mijn favoriete makeup product van NYC is de mascara! Ze dekken goed, en ze maken je wimpers langer. Ik hoop heel erg dat ik win hahah :$

 • Reply
  Iris Visser
  14 september 2014 at 10:48

  Wat gaaf! Ik ben dol op hun nagellak: het is lekker budget, droogt snel en dekt soms al in 1 laagje! Liefs’ Iris

 • Reply
  Céline
  14 september 2014 at 10:51

  ah wat een toffe winactie ik doe mee. ik heb alle stappen gedaan en mijn favoriete nyc product zijn de nagellak

 • Reply
  Kathleen Vlaeminck
  14 september 2014 at 11:43

  Ik doe mee voor dit prachtige pakket: ik ben een grote fan van NYC expert last nail polish. Deze blijft echt heel lang mooi! Favoriete kleur: Love never dies (een felrood), elke keer ik deze kleur op heb, krijg ik er complimentjes over.

 • Reply
  Sanne Becks
  14 september 2014 at 11:47

  Misschien heel erg stom maar ik heb eigenlijk niks van NYC wordt hoogtijd om er eens kennis mee te maken.

 • Reply
  Ulrike
  14 september 2014 at 13:00

  Wat een leuk setje! Ik doe daarom graag mee! Mijn favoriete product van NYC zijn hun nagellakjes. Ze hebben veel leuke kleurtjes en ze zijn kwalitatief ook nog eens erg goed voor de prijs die je ervoor betaalt. Echte aanraders! Ik heb jouw pagina geliked en ook die van NYC.

 • Reply
  Mina
  14 september 2014 at 16:41

  Super leuke winactie op facebook heet ik Mina Amiejer
  Mijn favoriete product van NYC heb ik nog niet omdat ik geen NYC producten heb :) maar de bronzer ziet er mooi uit :)

 • Reply
  Carmen Slot
  14 september 2014 at 17:11

  Ik doe mee :) leuk setje :)

 • Reply
  Stefanie Vlogs
  14 september 2014 at 17:13

  Ik heb ‘m pas een week, de NYC Strip Me Off BaseCoat. Maar mijn hemel wat is dat een waanzinnig (budgetproof) product! Op deze manier verwijder ik zo gemakkelijk mijn(glitter) nagellak. Geen gedoe meer met vervelende nagellak remover geuren en watjes. Ik denk dat ik al 4 verschillende kleuren op mijn nagels heb gedragen deze week.Dus ik ben wel te strikken om kennis te maken met meer beauty producten van NYC! Fijne zondag, liefs Stefanie Vlogs

 • Reply
  beautydiarynl
  14 september 2014 at 17:56

  Oh wat leuk! Ik doe mee!
  Mijn favoriete NYC product is die bold mascara

  • Reply
   beautydiarynl
   14 september 2014 at 17:58

   Oeps, correctie:
   Oh wat leuk! Die nagellak! <3 Ik doe mee!
   Mijn favoriete NYC product is een van die bold mascara's! :)

   E-mail: beautydiarynl@hotmail.com

 • Reply
  Megan
  14 september 2014 at 18:56

  Wat een leuke actie!!! Mijn favo NYC product is die roze oranje big bold mascara, omdat hij makkelijk is in gebruik en veel volume geeft. En hij is ook nog eens heerlijk budgetproof!! Ik hoop dat ik win! Mijn Facebook naam is Diana Ross.

 • Reply
  Kim timmermans
  14 september 2014 at 19:12

  Wauw wat een super leuke winactie in samenwerking met nyc zeg! Hele mooie producten zitten er bij! Die wil ik zeker wel winnen super leuk! Mijn favoriete producten zijn toch de big bold mascara’s en de nagellakjes! De big bold mascara’s geven mijn wimpers echt veel volume en lengte, en de nagellakjes blijven altijd lang zitten en dekken goed! Ik doe zeker mee! Liefs kim x

 • Reply
  Noa
  14 september 2014 at 19:13

  Wat een leuke winactie! Zelf heb ik geen favoriet NYC product omdat er in mijn buurt niks is te vinden van NYC. Daarom zou ik deze winactie graag willen winnen zodat ik de producten eens zou willen proberen!
  Xx Noa

 • Reply
  Noa
  14 september 2014 at 19:15

  Ps ik heb jammer genoeg geen facebook

 • Reply
  blogeverythingnice
  14 september 2014 at 19:17

  Allereerst: Super actie! Natuurlijk doe ik mee. Mijn favoriete NYC product zijn de cityproof intense lip colour potloden. Die zijn super romige en geven prachtige kleuren en…..zijn ook nog eens lekker goedkoop!

 • Reply
  mariska
  14 september 2014 at 19:33

  Gave winactie! Ik vind jullie allebei “leuk” op facebook!
  Mijn favoriete product van nyc zijn de big bold mascara’s!!

 • Reply
  Anne
  14 september 2014 at 19:41

  Ik vind de nagellak van NYC echt geweldig. De mint groene kleur is echt mijn favoriete kleur.

 • Reply
  Lisan
  14 september 2014 at 19:55

  Ik vind de oogschaduw erg fijn van NYC en ook de nagellakjes zijn favoriet. Ze hebben mooie kleuren in hun assortiment!

 • Reply
  Mira
  14 september 2014 at 20:40

  Lastig kiezen want ik vind NYC echt een heel fijn merk. Ik heb een heel fijn oogschaduwpalletje met bruintinten, die is denk wel echt mijn favoriet:) Ik heb donkerbruine ogen en ben wat voorzichtig qua kleurgebruik, ik kom dan ook vaak terug op bruin!
  x

 • Reply
  The Budget Blog
  14 september 2014 at 20:40

  Super leuke winactie! Ik doe zeker mee ♥
  Ik ben vooral heel erg fan van de HD Color Quattro oogschaduw paletten vanwege de mooie kleuren en het geweldige pigment en van de Cityproof Intense lipcolour omdat ze gewoon heel fijn aanvoelen, makkelijk aanbrengen en goed blijven zitten. Ik zag al dat die er ook tussen zitten en die kleuren heb ik nog niet! Het zou echt heel erg tof zijn als ik die zou winnen (en de rest natuurlijk ook!) :)

  De bronzer lijkt me ook erg handig omdat ik nog geen bronzer heb maar wel op zoek ben naar een goede budget bronzer!

 • Reply
  winnie
  14 september 2014 at 20:51

  Het fijnste nyc product vind ik de Big Bold bronzer. die gebruik ik elke dag en het geeft zo’n mooie tint

 • Reply
  Marit
  14 september 2014 at 21:46

  Wat leuk! Ik weet nog dat mijn moeder en ik een mooi nagellakje zochten voor de Kerst (voor mijn moeder) Ik vond dat heel leuk want normaal was mijn moeder niet echt van de make-up. Ze kreeg die avond veel complimentjes! Het was een hele mooie dieprode kleur. Het is een leuke herinnering :)

 • Reply
  Ingeborg Goedhart
  14 september 2014 at 22:53

  wat superleuk deze winactie!! mijn favoriete product van NYC is het invidual eyes smokey eyes pallet. het heeft zulke mooie kleuren en er zit een primer en highligter in!! hoe superleuk en handig is dat?? ik ben zelf ook bijna jarig en ik zou het superleuk vinden om dit als cadeautje te krijgen, haha. XXX Ingeborg

 • Reply
  Madelon
  15 september 2014 at 11:49

  Mijn favorieten van nyc zijn de mascara’s! Ik doe super graag mee met de winactie en nu maar duimen :)
  Liefs x

 • Reply
  melissa
  15 september 2014 at 12:10

  Leuke actie; ik doe graag mee. Beide FB pagina’s geliked (melissa.vanstipdonkmaas). Mijn favoriet zijn ook de mascara’s: beste van allemaal. Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Reply
  hanneke Ravenhorst
  15 september 2014 at 12:20

  leuk! ik ben erg fan van de primer van NYC van de meeste primers krijg ik puistjes maar deze niet ook hebben ze een klein prijsje en voor iedereen wat wils goodjob NYC

 • Reply
  Syl
  15 september 2014 at 15:34

  Ik ben dol op de lipstick, die geeft namelijk de kleur op mijn lippen die het als stift ook heeft. Goed gepigmenteerd :D De oogschaduw is ook favoriet, die kun je zo goed in elkaar laten overlopen en goed met de kwast aanbrengen zonder dat ie teveel kruimelt :D

 • Reply
  Stephanie
  15 september 2014 at 16:21

  Leuke winactie,, doe zeker mee! beide pagina’s een like gegeven! mijn favo product van NYC is een nagellakje: 002 full metal jacket. Dé perfecte goude kleur voor op je nagels, leuk voor een feestje maar kan prima overdag!
  Xx Stephanie

 • Reply
  Ramona Bruijgom
  15 september 2014 at 16:25

  YESS I DO :D!! Ben een hele grote fan van de producten van NYC! Ze worden gewoon verkocht in de drogist voor ons “normale meiden” en zijn dus voor iedereen toegankelijk en betaalbaar en ook nog eens ontzettend fijn en van top kwaliteit!! Mijn favoriet is absoluut de NYC Cityproof Intense Lip Colour! Dit omdat ik vaak last heb van droge lippen en hij lekker vet is, ze zijn er in hele mooie kleurtjes en blijven heel lang zitten! Zonder een mooie gloss of lippenstift op mijn lippen ga ik nooit de deur uit en sinds ik deze NYC Cityproof Intense Lip Colour heb ontdekt kan ik niet meer zonder! Zo’n NYC pakket winnen zou mij echt superrrrr blij kunnen maken, Aranka daar zou ik onwijs veel plezier van kunnen hebben <3!!

 • Reply
  Selma
  15 september 2014 at 17:05

  Ik zou graag dit setje voor mijn nichtje willen winnen. Haar favoriete product zijn de In A Minute nagellakjes, omdat ze zo snel drogen. Ik heb beide pagina’s geliked.
  Succes iedereen!

 • Reply
  sophieruiter
  15 september 2014 at 17:47

  Super leuke winactie!
  MIjn favoriete product is toch wel de big bold mascara, deze mascara geeft zo veel volume aan mijn wimpers en goedkoop ook nog ;)
  email: sophieruiter1@hotmail.com

 • Reply
  Marinka
  15 september 2014 at 17:55

  Yay, wat een te leuk setje! Ik heb 2 favorieten: de lip lacquar in de kleur ‘central park passion’ & de strip me off base coat! Super handig voor onder glitternagellak!

 • Reply
  Leigh
  15 september 2014 at 18:50

  Mijn favoriete producht van NYC is mijn donkerblauwe nagellak in 208, Het past overal bij, droogt snel en dekt in 1 laagje. Het setje lijkt me echt heel mooi ik hou van nudetinten oogschaduw en roze is mijn lievelingskleur.

 • Reply
  moondarkness
  15 september 2014 at 19:30

  Super leuk idee om een win actie te doen.

  Ik lees al een tijdje je blog en vandaag maakte ik speciaal een account aan om te kunnen reageren op artikelen!

  Natuurlijk kwam ik dit berichtje tegen en ik wilde meteen mee doen!
  Ik ben zelf een grootte nyc fan en ik gebruik wel iedere dag een product van nyc. Ik ben helemaal dol op de bronzer die ook op de foto staat. Zelf gebruik ik ook altijd de eyeliner stift, hij is heel gemakkelijk in gebruik!

  Ik zou graag deze producten willen winnen ik ben zelf nog maar net een make-up fan geworden ik heb daarom nog niet zo heel veel.

  ik heb net meteen op like gedrukt bij de pagina’s, alleen ik heb geen idee waar dat e-mail vakje is haha.

  Ik kan nu al niet wachten op de uitslag! heelveel succes iedereen.

  Liefs Roos.

 • Reply
  Andréa
  15 september 2014 at 20:41

  Mijn favoriete NYC product is de Applelicious Lip Balm (de rode tint). Een beetje saai product vergeleken met de rest van het assortiment misschien, maar ik kan er maar geen genoeg van krijgen! Een heerlijke geur, geweldige formule en een mooie kleur. Ik gebruik hem bijna dagelijks!
  x

 • Reply
  Laura
  15 september 2014 at 21:22

  Wat een super leuke winactie! Zelf ben ik echt dol op de Big Bold mascara’s. Tot nu toe heb ik de rode variant gebruikt en gebruik ik momenteel de groene. Lekker veel volume én lengte! Ik heb alles gedaan wat moet en nu maar hopen dat ik één van de vijf ben.

 • Reply
  Merly
  15 september 2014 at 22:14

  Leuk! Mijn favoriet zijn de City Proof Twistable Intense Lip Colors, omdat het zulke mooie kleuren zijn!

 • Reply
  gaiaoxx
  16 september 2014 at 20:03

  Leuke winactie! Ik doe graag mee. Mijn favoriete NYC product is het IndividualEyes oogschaduwpalette voor bruine ogen. De kleuren zijn erg mooi, ookal heb ik geen bruine ogen. Ik volg alle pagina’s. x

 • Reply
  Petra
  16 september 2014 at 22:32

  Tjeetje wat een onwijs toffe actie, natuurlijk doe ik graag mee…

  ik volgde NYC al op facebook en ben jou daar nu ook gaan volgen….Ik ben vooral een fan van de oogschaduws en het Invidual eyes smokey greens palette heeft echt een klein plekje in mijn hartje veroverd want de donkere kleuren liggen de nadruk op het blauw van mijn ogen, waardoor ze nog blauwer lijken dan ze zijn.
  Ik hoop en duim, want wow wat een onwijs toffe prijs..
  groetjes Petra

 • Reply
  Maya V
  16 september 2014 at 23:03

  Ik heb een tijdje geleden een rode NYC nagellak gekocht. Ik kende het merk toen nog niet, maar ik ben daardoor helemaal overtuigd; wat een mooie nagellak! Erg vloeibaar, makkelijk aan te brengen, een intens rode kleur en het bleef heel lang zitten! Ben dus ook al helemaal enthousiast bij het zien van de nagellak in het pakketje! :D

  p.s. Ik heb alle stappen doorlopen, dus nu maar heel hard hopen!! :D

  groetjes, Maya

 • Reply
  Mirne
  17 september 2014 at 14:55

  Ik vond vooral de mascara erg fijn, weet niet meer precies welke ik toen had.

 • Reply
  Ilja W
  17 september 2014 at 15:26

  Mijn favoriet is de groene mascara, hierdoor lijken mijn wimpers wel 2x zo lang en heb het idee dat mijn ogen er een vriendelijkere blik van krijgen.

 • Reply
  roosje01
  20 september 2014 at 10:23

  Wat een superleuke winactie. Ik vind de mono oogschaduws erg mooi van NYC. Ik zou het geweldig vinden ala ik win, omdat ik super verslaafd ben aan je blog. Jouw reviews zijn de fijnste van alle beautybloggers. Fijne dag, liefs Roos

 • Reply
  arianne731
  20 september 2014 at 17:29

  O super! Ik hou van NYC. Dit pakket is echt leuk.
  Mijn favoriet product is de bb cream 5 in 1 van NYC. Die kleur is perfect, smeert goed uit, zit erg lang en goed op mijn huid en geeft me een gezonde gloed. Ik voel me zelfs zekerder van mezelf als ik met die bb cream de deur uit ga.

  – Ik volg je op Bloglovin en ben de 31ste liker
  – Ik volg je op Facebook onder naam Arianne van Lierop
  – Ik volg NYC ook op Facebook

  Mijn email adres is: arianne731@hotmail.com

 • Laat een reactie achter