Win 5 x 2 kaarten voor het BFF Event!

Kennen jullie het BFF Event? Waarschijnlijk niet, maar het is een nieuw onderdeel van de Huishoudbeurs op 15, 16 en 17 februari in de Amsterdam RAI! Het is speciaal voor meiden van 13 tot en met 25 jaar die van beauty, fashion en friends houden. En ik mag 5 keer 2 kaarten weggeven voor jou en je vriendin en je mag met deze kaarten ook gewoon naar de Huishoudbeurs!

Dit jaar is het BFF Event voor het eerst en je kunt ontzettend veel leuke dingen doen zoals:

– Bij binnenkomst ontvang je een sierraad van My Jewellery
– Korting shoppen op onder andere Rimmel
– Maak kans op VIP kaarten voor One Direction
– Optredens van B-Brave
– Catwalkworkshops van Marianna Verkerk (bekend van HNTM)
– Coverfoto bij Girlz! en CosmoGIRL!
– Gezichtsreiniger maken met LUSH
– Workshop bloggen
– Nagels lakken met Sally Hansen
– Je laten opmaken door een professionele visagist

En nog veel meer! Kijk dan eventjes op de website van het BFF Event!

Wil jij dus met je vriendin naar het BFF Event en de Huishoudbeurs, dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk vijf keer twee kaartjes weggeven voor het BFF Event op 15, 16 en 17 februari! Je mag zelf kiezen op welke dag je gaat. Laat achter waarom je met je BFF graag naar dit event zou willen en de leukste inzendingen winnen! Meedoen kan tot en met 30 januari en dan mail ik de winnaressen! Let op, vul wel een geldig e-mail adres in, want anders kan ik geen contact met je opnemen mocht je hebben gewonnen! Succes allemaal!

Kaartjes zijn trouwens ook te koop voor € 14,95 en voor € 19,95 aan de deur van de Amsterdam RAI. Ik ben er die dag ook dus misschien zien we elkaar wel!

Dit vind je misschien ook leuk

79 reacties

 • Reply
  Anne-Sophie Snuiverink
  23 januari 2014 at 15:04

  Echt supper leuke actie ben sinds een paar dagen echt helemaal fan van jou blog en mijn bff ook.❤️
  Ik zou het echt supper leuk vinden als ik zou winnen.

 • Reply
  chucky1012
  23 januari 2014 at 15:17

  Ik zou heel graag naar het BFF event willen gaan omdat je miss lipgloss kan ontmoeten, en de dame die modellen leert lopen op de catwalk kan zien en spreken, een coverfoto kan laten maken voor girlz en cosmogirl, tips van een modestylist kan krijgen, DIY workshops kan doen, leren hoe je je kaspel kan stylen, een workshop bloggen kan krijgen dat ik wel goed kan gebruiken, een eigen gezichtsreiniger kan leren maken, nagels kan lakken met sally hansen producten, en nog heel meer dingen kan zien en doen…….bovendien shoppen met flinke korting en omdat dit tegelijk is met de HHB waar men de heerlijkste nieuwste hapjes etc. kan proeven en huishoudelijke schoonmaakproducten, de nieuwste smaken thee, soepen enz. ook kan kopen zou die een leuke dag uit zijn met mijn beste vriendin!
  Ik volg je op bloglovin, twitter, fb etc..

  Bl: chucky1012

  Fb: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp

  Em: dots_223@hotmail.com

  Fijne dag en groeten…… ;-)

  • Reply
   Halima
   29 januari 2014 at 14:05

   Ik zou heel graag naar het BFF event willen gaan omdat ik het super leuk vind en het een hele leuk actie is! ik ben er nog nooit geweest en zou heel graag met mijn BFF daar heen willen gaan omdat der broertje een ernstige ziekte genaamd Kawasaki heeft, en ze heeft echt opvrolijking nodig, want der broertje kan iedere moment dood gaan als hij weer zo een aanval krijgt. En daarnaast houdt ze echt super veel van beauty dingen, mode en fashion. En ik ook. En daarom wil ik dit ook heel erg graag winnen,. En we houden ook heel erg veel van optredens van bekende mensen. En ze is ook nog eens een grote fan van b-brave. Want ze is der altijd voor mij geweest, en nu wil ik iets voor haar terug doen. Ik hoop echt heel erg dat ik dit win, niet alleen voor mezelf maar meer voor haar. Ik gun het haar heel erg, en ze zou heel erg blij zijn met deze verassing.

   PS. Super leuke actie joh!
   e-mail adres= halimalemkadem@gmail.com

   xx

 • Reply
  Ansuya Lalay
  23 januari 2014 at 15:27

  jeeeh lijkt me heel gaaf om dit samen met Ike te doen :) We vinden het allebei leuk om blogs te schrijven we willen graag meer leren :)

 • Reply
  Kirsten Vanhoomissen
  23 januari 2014 at 15:51

  Waarom ik naar dit event zou willen gaan met mijn BFF? Omdat ik mijn beste vriendin veel te weinig zie. Dit zou een erg leuke gelegenheid zijn om er eens een girly-dagje van te maken & te genieten van elkaars gezelschap! Mijn BFF is écht een schat en steunt mij altijd door dik en dun.
  Ik duim voor kaartjes! & stuur alvast een smsje naar mijn vriendin om een dag vrij te houden dat weekend (wie weet win ik).

 • Reply
  Ashleyy
  23 januari 2014 at 15:52

  Heeey Aranka!
  Ik zou heel graag die kaartjes willen winnen. Ik ben zelf gek op alles, als het maar met beauty te maken heeft. Helaas is mijn bff niet zo. Maar hiermee wil ik haar laten zien hoe leuk makeup wel niet kan zijn!
  Misschien wil ik dan ook een andere vriendin meenemen en dat we dan met zn drieën de kosten delen, want zij is weer wel net zo gek van beauty!
  De allerliefste groetjes van deze trouwe volgster en haar bff ;)

 • Reply
  Sanne Derks
  23 januari 2014 at 16:11

  Ik zou super graag die kaartjes winnen!! Ik wil een vriendin van mij heel graag verrassen met een dagje uit. En het bffevent zou daar super goed bij passen! Ik spreek haar minder nu zijn niet meer op toneel zit (onze gezamelijke hobby). En ik vind dat ze wel eens goed verwend mag worden, want ze heeft het niet altijd heel makkelijk gehad de laatste twee jaar. Ondanks haar eigen dingen staat ze altijd voor me klaar en kan ik alles bij haar kwijt. Het zou super zijn om haar mee te kunnen nemen naar dit event als bedankje. (Daarbij is ze de laatste tijd bezig met shoots en zo, dus ze zal het ook zeker leuk vinden om nog meer te weten te komen over beauty en zo)

 • Reply
  laura
  23 januari 2014 at 16:11

  ik doe graag mee! wat leuk:) ik zou met mijn beste vriendin willen gaan omdat ze dan bijna jarig is, en haar als verassing mee zou nemen! we zijn beide gek op beauty en dit lijkt me een geschikte kans om hier samen heen te gaan! liefs

 • Reply
  Cathelijne
  23 januari 2014 at 16:14

  Ik zou heel graag met mijn BFF hier heen willen omdat we beide super erg van makeup en fashion houden. Ook zijn we beide fan van One Direction en ik zou graag kans maken op die VIP tickets. Mijn beste vriendin gaat in de zomer naar Amerika voor een heel jaar en dan kan ik haar dus een heel jaar niet zien. Dit zou natuurlijk al vast een leuk afscheidsding zijn om met haar naar toe te gaan!

 • Reply
  Charlotte
  23 januari 2014 at 16:17

  Wat een toffe winactie!
  Ik zou samen met lieve Marleen naar dit event gaan omdat ze me heel erg steunt en heeft gesteund afgelopen maanden. Ik ben 3 maanden geleden mijn vader en daarna ook mijn opa verloren. Die tijd is verschrikkelijk geweest en nu nog steeds. Ik zou haar dan meenemen als dank voor al haar lieve steun en geweldige vriendschap die we hebben. Ik zie haar echt als een grote zus voor me en ze is geweldig. ik weet zeker dat ze dit geweldig zou vinden <3

 • Reply
  Annemette
  23 januari 2014 at 16:19

  Ik wil mijn bff meenemen omdat ze vorig jaar een heel naar jaar heeft gehad (ouder verloren), ik wil haar graag in de watten leggen en er een lekker dagje tussenuit geven!

  X

 • Reply
  Kim Harders
  23 januari 2014 at 16:46

  Te gekke winactie en wat een te gek evenement!!
  Ik zou heel graag met mijn BFF naar dit evenement willen, om tja. Waarom zou je niet willen? De workshops klinken te gek! Shoppen met korting klinkt te gek. Kennismaken met een aantal merken waarover ik heb gelezen op je blog, maar nooit zelf heb ervaren, klinkt ook te gek!
  O ja, en nu kan het nog, volgend jaar ben ik te oud …. (Oef, dat is pijnlijk om te zeggen!)

 • Reply
  Emma
  23 januari 2014 at 16:47

  Ik zou graag met mijn bff naar dat event willen, want zij is nog steeds een beetje sceptisch over makeup gebruik enzo, terwijl zij de meeste makeup gebruikt. Ik wil haar daarom kennis laten maken met de beautywereld en haar gewoon in de watten leggen omdat ze zo’n goede vriendin voor me is! <3 ly tess

 • Reply
  Syl
  23 januari 2014 at 16:52

  Dolgraag wil ik !! Ik neem mijn nichtje mijn bff mee. Ik ga heel hard duimen.

 • Reply
  Melissa Charlotte
  23 januari 2014 at 17:10

  Wat klinkt dat ontzettend leuk! Wie wil hier nou niet heen. Ik zou er graag naartoe willen na alle drukke tijd van tentamens en alle verslagen die ik moet inleveren. Begin februari is t eindelijk weer wat rustiger.. Dus tijd voor wat leuks zou ik zeggen!

 • Reply
  sharon jansen
  23 januari 2014 at 17:25

  Klinkt heel erg leuk! En het leuke is ik ben 17 februari jarig!! (En word ook noh eens 17) Dit is wel op maandag en moet ik naar school, maar dan kan ik ten ere van mijn verjaardag de zondag er heen gaan met een van mijn beste vriendinnen! Dan kan ik eens lekker met haar een dagje weg dat verdient zei 100% afgelopen jaar was niet zo ons jaar, er zijn wat mindere dingen gebeurt en nu gaan we samen op het postivie uit! En daar past dit mooi bij! Ik vind het een super actie aranka!

 • Reply
  Dionne Knooren
  23 januari 2014 at 17:39

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee, omdat dit een een perfect geschikt event is om samen met je vriendin je te laten verwennen.
  Diolifestyle@gmail.com

 • Reply
  Charile
  23 januari 2014 at 18:24

  Ik doe heel graag mee! Mijn beste vriendin is vanaf vandaag met haar studie gestopt. We deden dit samen en ook samen hebben we het er moeilijk mee. Hier zou ik haar echt mee willen verassen <3

 • Reply
  Amber Nijman
  23 januari 2014 at 18:25

  Dit klinkt echt super leuk, waarom ik dit graag wil winnen voor mij en mijn bff? Omdat ze nu nogal in een dipje zit met zichzelf is heel onzeker etc. Dus ik wil dr graag opfleuren ! We hebben een zwaar jaar achter de rug met school en hebben weinig bff activiteiten gedaan. Maar dit is een goeie start voor een ontzettend gezellig jaar waarin we nog steeds bff’s zijn! Nou ja hele leuke winactie mied ! xooxoxoxoxoxo AN00621@ijburgcollege.nl

 • Reply
  Annelot
  23 januari 2014 at 18:33

  Gewoon, omdat ik echt té weinig tijd heb voor mijn lieve vriendinnetje. We hebben 6 jaar bij elkaar in de klas gezeten, en nu zijn we helaas allebei onze eigen kant op gegaan. Omdat we allebei druk zijn met school en werk hebben we zo weinig tijd voor elkaar. Gewoon lekker een dagje weg!

 • Reply
  Laura van Hoorn
  23 januari 2014 at 18:57

  Wat een ontzettend leuke actie! Ik ga al jaren naar de huishoudbeurs met mijn ouders en zusje, maar helaas gaat het dit jaar niet door.. Het is een jaren lange traditie en ik zou ook dit jaar ook zo graag weer gaan! Ik zou dan met mijn zusje gaan, om de traditie voort te zetten. Het BFF event zal een kroon op onze huishoudbeurs-carrière!

 • Reply
  Roos
  23 januari 2014 at 19:07

  Hele leuke actie! :) De lieve lieve lieve vriendin die ik in gedachten heb en ik zijn heel close! We kunnen alles met elkaar delen en kunnen samen lachen en huilen. Helaas heb ik laatst iets heel stoms gedaan, waardoor ik haar vertrouwen heb geschaad. Wat gebeurd is, is gebeurd en we zijn ook wel verder gekomen. Ik heb mijn excuses oprecht aangeboden en zij heeft ze ook geaccepteerd, dus we hebben absoluut geen ruzie meer. We hebben het er eigenlijk niet meer over maar toch zit het mij niet helemaal lekker. Ik hoop met een heel leuk en gezellig dagje uit deze stomme tijd eigenlijk helemaal af te kunnen sluiten. Deze verassing vindt zij sowieso super leuk, ik ook stiekem.. Het is echt een top meid en ik vind echt dat ze dit verdient! Ze staat altijd voor me klaar, maakt me altijd aan het lachen en weet de juiste dingen te zeggen. Een vriendin die iedereen zou wensen ;)

 • Reply
  Marloes
  23 januari 2014 at 19:24

  Super leuke actie!

  Mijn moeder zei altijd over mij en mijn BFF dat ze weer zo’n vriendinnetjes was voor 3 weken. Gelukkig zijn mijn BFF en ik nu bijna 5 jaar beste vriendinnen. Toevallig hebben we elkaar rond deze tijd leren kennen dus zou het BFF event de beste plek zijn om dit jubileum te vieren. (:

 • Reply
  Denise
  23 januari 2014 at 19:30

  Wauw leuke actie!

  Ik zou graag naar het BFF event willen, omdat ik meer tijd wil doorbrengen met mijn BFF! Door opleidingen en de reis afstand tussen ons zie ik haar minder vaak dan ik zou willen. Verder is ons budget er ook niet naar om op dit moment een leuk uitje te doen. Dit zou een mooi dagje uit zijn om elkaar weer te zien en er een gezellige dag van te maken :)

 • Reply
  jacky
  23 januari 2014 at 20:15

  Hoi !
  Waarom ik mee wil doen , mijn andere vriendinnen hebben me laten vallen tijdens het nieuwe schooljaar maar er was een meisje die dit niet deed.ze zei dat ik me niks ervan aan moest trekken. Nachten ik wakkeer gelegen en erover gedacht om naar naar een andere school te haan maar ze bleef zeggen dat zij er altijd zou zou zijn en dat heeft gewerk. Ik ben super blij dat we zo goed bevriend ziin geraakt en over 1 ding heb ik heel erg spijt. In de 2de waren we nog nie tbevriems tabitha werd gepest ik ik deed eret mijn stomme kop niks aan , ik intresseerde me niet echt.. Terwijl ze er wel voor mij was toen ik werd gepest. Maar we ziin er dubbel zo sterk uitgekomen biina elke dag na school ga ik met haar mij of zij met mij het is eerder een zussie geworden. Methe BFF event wil ik haar bedanken voor de tijd dat ze mij steunde en een excuus aanbieden de tijd dat ik er niet was vooe haar. Ook ziin we allebei dol oo beauty iederene verklaar ons voor gek en zegt dat we geen blog kunnen beginnen en toch willen wij doorzetten we weten alleen niet waar we moeten beginnen… dit zou super zijn tijdens de cursus.

  BFF ik weet dat jij byaranka leest, dus deze is voor jou !

  • Reply
   Geraldine
   23 januari 2014 at 21:03

   Wil graag met mijn super lieve vriendin Jildau. Een moeilijke periode maakt ze mee ook al lacht ze er graag over heen. Sinds de 1e klas beste Vriendinnen. We gaan met school naar londen. Super gaaf en dit zou ook super leuk zijn om Jildau nog meer op te vrolijken xxx

 • Reply
  Jildau
  23 januari 2014 at 21:27

  Wat een super leuke winactie heb je weer ik zou graag met geraldine er naar toe willen want ze staat altijd voor me klaar als ik haar nodig heb en andersom natuurlijk ook. Ik zou echt nooit hebben willen missen dat zij mijn BFF is geworden in klas 1. Loveeee youuuuu

 • Reply
  Anne Solveig
  23 januari 2014 at 21:39

  Leeuk! Maar niet voor mij :) Hihi.

 • Reply
  Nathalie van Ginkel
  23 januari 2014 at 22:15

  Aaaaaaaah superleuk! ! Ik heb er echt nog nooit van gehoord! Maar wel van de huishoudbeurs… nog nooit geweest maar wat klinkt dit leuk!! En waarom ik dit graag wil winnen met mijn BFF? Nou, het lijkt mij suuperleuk! Dat allereerst maar ik kan samen met mn beste vriendin wel even een chill momentje gebruiken want we hebben natuurlijk binnenkort onze examens van de havo (die we natuuurlijk gaan halen!! :D) en we zijn dus allebei al heerlijk gestresst en hebben wel zin in een leuk vriendinnenmomentje! Ja ik ben er echt aan toe! Lekker nog ff alle positiviteit bij elkaar halen en een flinke boost postive energy krijgen voor de laatste lootjes! Want poee wat een gedoe hahaa altijd leuk examenstress ;P LLeuk dat je dit doet! Xx Nathalie :)

 • Reply
  Lotte
  24 januari 2014 at 13:15

  Omdat ze heel veel voor mij doet en mij helpt met veel dingenn

 • Reply
  Nachenthaly Francisco
  24 januari 2014 at 14:49

  Nou mijn moeder is absoluut mijn beste vriendin voor altijd, want zij is de enige die er altijd is dus haar hiermee verrassen zou tof zijn.

 • Reply
  jorina
  24 januari 2014 at 15:38

  ik zou mijn dochter hiermee willen verrassen omdat ze op dit moment heel erg hard aan het blokken is voor haar tentames en een dagje ontspannen zal haar zeker goed doen

 • Reply
  Nienke
  24 januari 2014 at 17:22

  Ik zou graag mijn naamgenootje Nienke mee willen nemen, omdat zij het de laatste tijd heel moeilijk heeft gehad, maar er toch altijd voor mij was toen ik het ook moeilijk had. Een dagje met zijn tweeën relaxen en lol hebben, zou leuk zijn. X Nienke

 • Reply
  Beautyding
  24 januari 2014 at 18:55

  Ik zou met Brigitte gaan. Het lijkt me echt een leuke dag waarop we veel gaan lachen en ook lijkt het me leuk om haar te laten zien wat ik leuk vind aan make-up, beauty, huidverzorging. Ze is namelijk heel nuchter en ik ben benieuwd wat zij allemaal van de beautywereld vindt (die in het algemeen niet zo nuchter is). Ook valt de beurs precies tussen onze verjaardagen in dus het lijkt me een top kado!

 • Reply
  Marissa
  24 januari 2014 at 22:11

  Super leuk! Ben ook van plan om heen te gaan met m’n vriendin. Ik heb haar dit schooljaar ontmoet en we hebben het echt heel gezellig! Dit lijkt me een super leuke verassing voor haar:)

 • Reply
  Charise
  24 januari 2014 at 22:19

  Hoi! Ik zou heel graag met mijn zus Michèle gaan. Zij is naast mijn zus, ook een hele goede vriendin en omdat ze nu op kamers zit in Leeuwarden zie ik haar niet meer zo vaak! En omdat ze nog wel eens in het weekend naar huis komt plannen we nog wel eens een beauty avondje, maar omdat we allebei erg druk zijn met onder andere school schiet dit er nog wel eens bij in.. Het lijkt me super om met haar naar dit leuke event te gaan om toch al onze beautyavondjes nog eens in te halen!
  Liefs,
  Charise

 • Reply
  Sarah
  24 januari 2014 at 23:08

  Het lijkt mij erg leuk om samen met mijn beste vriendin gezellig een leuke uitstapje te maken. Aangezien we allebij van dit soort dingen houden. We doen zo nu en dan wat leuks. (Druk met school, stage enz.) en dit zou erg leuk zijn, omdat we het beide verdienen en ik haar hiermee zou willen verassen. Mij lijkt het in iedergeval een prijs die erg leuk, interessant en plezierig zou zijn. Wie wilt dat niet? :) xx

 • Reply
  Emina
  25 januari 2014 at 09:35

  Hoii, ik zou super graag met men bff sophie willen gaan we hebben een hele slechte periode achter ons ik denk dat een dagje weg super gezellig word en dat we dan even niet aan allles eromheen moeten denken. Ik zou het super leuk vinden als ik win en men bff sophie er mee kan verassen ❤

 • Reply
  Noa Veldkamp
  25 januari 2014 at 09:54

  hooiiii ik zou super graag met mijn beste vriendin sophie peperkamp willen gaan het lijkt me super leuk!!! Mijn email adres is

 • Reply
  Sophie Peperkamp
  25 januari 2014 at 10:02

  Mij zal super graag met me bed Noa Veldkamp willen het lijkt me echt super leuk om dat te doen en gezellig! Ik hoop zo erg dat wij de kaartjes winnen

 • Reply
  Sophie Peperkamp
  25 januari 2014 at 10:03

  Sorry er zitten wat spelfouten in dat komt door me toetsenbord die verbeterd het vanzelf

 • Reply
  Rosan
  25 januari 2014 at 14:45

  Heey ik zou heel graag kaartjes willen winnen voor dit event ik had het al gezien in de meidenmagazine en had mijn vriendin al gevraagd maar haar ouders liggen in scheiding en om verschillende redenen kon ze niet mee. Ik zie echt dat ze wel een dagje uit kan gebruiken want ze vond het event helemaal leuk dus als ik de kaartjes win zou ik maar ook zeker mijn vriendin dit heel leuk vind/ gaat vinden.
  Leuk dat je kaartjes weg mag geven en 10 meiden hierdoor een leuke dag kan bezorgen!

  Groetjes rosan xx

 • Reply
  Lieke Reyners
  25 januari 2014 at 16:37

  Ik zou heel graag kans willen maken op kaartjes voor dit event omdat het me echt enorm leuk en omdat ik nog nooit bij een event ben geweest!

  x Lieke

 • Reply
  Noa Veldkamp
  25 januari 2014 at 23:28

  Mijn reactie hiervoor was niet zo goed geschreven mar ik wil graag met mijn vriendin sophie peperkamp naar het Bff event toe gaan want ik hou super veel van sophir en eris best wel wat gebeurd tussen ons maar k wil dr wel bedanken voor alles en ik kan hier wel een heel verhaal gaan neerzetten maar ik denk dat dat niet zoveel nut heeft :-)
  Xx

 • Reply
  Daphne
  26 januari 2014 at 07:10

  Super leuk nou daar houd ik wel van leuke make up en allemaal hebbedingetjes!

 • Reply
  Jacqueline
  26 januari 2014 at 07:14

  Fantastisch samen met mijn dochter dit vind ze geweldig!

 • Reply
  Nicole
  26 januari 2014 at 08:58

  Mijn bff is dit schooljaar verhuisden zit dus op school in een heel andere stad! Ik zie haar niet meer zo vaak maar we steunen elkaar nog steeds door dik en dun. Als we elkaar zien maken we er altijd iets speciaals van en dit zou iets heel ergs speciaals zijn!

 • Reply
  Puck Bouter
  26 januari 2014 at 09:19

  Ik zou graag met Jetske gaan, we zijn allebei modefreaks en houden heel erg van beauty, DIY en foto’s. Ik heb er weleens over nagedacht een blog te starten, en ik laz ergens dat je daar workshops over krijgt. En model worden lijkt me heel leuk! Kortom: we zouden super graag willen winnen omdat we gek zijn op mode en alles wat er mee te maken heeft!

  • Reply
   Puck Bouter
   26 januari 2014 at 09:20

   *las, sorry!

 • Reply
  Claire
  26 januari 2014 at 09:37

  Mijn beste vriendin Fenna en ik zijn dit jaar in Februari precies 1 jaar beste vriendinnen <3 en zij is dat weekend ook nog jarig! :) ik sou dat graag met haar willen vieren door naar het BFF event te gaan! Xx Claire

 • Reply
  Carmen
  26 januari 2014 at 09:51

  Superleuke winactie! Ik zou heel erg graag met mijn BFF Romy naar het event willen, omdat we elkaar erg weinig spreken. Te weinig eigenlijk, terwijl we het supergoed met elkaar kunnen vinden en ik kan bij haar alles kwijt. Het is altijd lachen met haar en ik kan haar al vanaf mijn geboorte. Ze is net als een zusje voor mij! Liefs Carmen

 • Reply
  amber
  26 januari 2014 at 09:54

  ik zou 1 van mijn beste vriendinnen meenemen.
  ze is super tof en kan super goed luisteren.
  als er wat met me is ziet ze dat meteen en ik zie ook meteen als er met haar wat aan de hand is.
  we zijn heel vaak in de zelfde stemming is zij heel vrolijk ben ik dat ook maar is zij depri dan ben ik ook depri.
  heel grappig.
  daarom kunnen wij het zo goed met elkaar maken.
  ik wil dit voor haar doen omdat ze super lief, aardig, en zorgzaam is.
  ze wil al heel lang hier heen en ik ook.
  ze doet veel dingen voor mij en ik voor haar net zoals dit.
  ik hoop dat ik win maar ik gun het andere meiden ook heel erg.
  xoxoxoxoxoxoxoxoxo

 • Reply
  Mandy
  26 januari 2014 at 10:07

  Hum….ik val hier dus buiten de boot met mijn 47 jaar! 1 van de nadelen dus van ouder worden! Beetje jammer ;-)

 • Reply
  Sanne
  26 januari 2014 at 11:21

  ik zou super graag met mijn beste vriendin hierheen gaan. In september ga ik voor een jaar naar canada en zien we elkaar een jaar niet. ik zou het geweldig vinden om haar hiermee te kunnen verassen. ik zou graag op zaterdag met haar hierheen te gaan. we willen dit jaar nog zo veel mogelijk leuke dingen doen en dit zou zeker een van de leukste zijn

  liefs Sanne

 • Reply
  Tessa
  26 januari 2014 at 13:49

  Heel erg leuk! ik zou heel graag met mijn beste vriendin Femke naar dit event toe willen. Helaas heeft zij een paar maanden gelden haar moeder verloren, en deze tijd was erg zwaar voor haar. Ik zou haar graag in de watten willen leggen en haar een dagje mee willen nemen naar dit event.

  Liefs, Tessa
  (tes4you@hotmail.com)

 • Reply
  Claudia Oosterveen
  26 januari 2014 at 15:11

  Geweldig dat ze op de Huishoudbeurs meer aandacht gaan geven voor de jongere dames! Beauty, Fashion, Friends staat me op het lijf geschreven!!! Erg leuk Aranka dat jij deze leuke tips oppikt en met ons deelt! Graag loot ik mee voor de kaartjes. Zeker weten dat mijn vriendin en ik er een topdag van gaan maken!

 • Reply
  Sophie
  26 januari 2014 at 16:37

  Ik zou mn BFF meenemen omdat we elkaar de laatste tijd veel minder zien en ik haar echt mis en het suuuuuper leuk zou vinden hier samen met haar naartoe te gaan!:D

 • Reply
  Sandra
  26 januari 2014 at 16:53

  ik zou hier graag met mijn BSF heen willen !! my best sis forever !!!

 • Reply
  Annefleur
  26 januari 2014 at 18:01

  Eindelijk zijn mijn nagels weer lang en mooi genoeg om echt te lakken of een manicure te laten doen, en bij dit event heb ik alles bij elkaar om samen met mijn BFF een hele dag echt helemaal aan onszelf te besteden, wat een luxe!

 • Reply
  jessica
  26 januari 2014 at 19:28

  Heeey ik wil super graag winnen met mijn beste vtiendin ik heb al mee meegedaan mrt en andere blog maar toen had ik helaas niet grwonnen ): en ik. wil zo zo graag ook omdat onze grote helden bbrave optreed en we willen gewoon zo graag. ik en saba doen echt bijna alles met elkaar!

 • Reply
  Amina
  26 januari 2014 at 19:56

  Wat leuk zeg! Het zou mij heel erg leuk lijken on met mijn bff te gaan, Omdat wij allebei van fashion houden en het leuk vinden om naar z’n event te gaan!
  Ik hoop erg graag dit te winnen niet zomaar “heel graag” maar SUPER GRAAG!

 • Reply
  Nynke
  26 januari 2014 at 20:15

  Ik mag toch ook mijn bsf-meenemen (best sister forever)? Zouden we allebei heel gaaf vinden.

 • Reply
  Joyce
  26 januari 2014 at 21:08

  Super leuk! Het zou mij erg leuk lijken om met mijn bff te gaan, omdat mijn vriendin en ik elkaar niet meer zo veel zin omdat zij is verhuisd, we hebben nog wel heel veel contact! En als we daar dus naar toe gaan, dan hebben we leuk dagje voor de boeg! Ze is ook bijna jarig, dus lijkt mij dit een perfect cadeau! En verder is ze mijn allerbeste vriendin en ze is gewoon super!

  Liefs Joyce .

 • Reply
  Heleen
  26 januari 2014 at 22:43

  Wat een toffe winactie! Ik zou graag met mijn beste vriendin hierheen willen, omdat het de afgelopen tijd allemaal niet zo goed ging en ik zou haar graag hiermee naartoe nemen, zodat we het eindelijk een keertje leuk en gezellig kunnen hebben :)

 • Reply
  jasmina
  26 januari 2014 at 23:47

  Ik ga geen mega lang verhaal typen..omdat ik het verdien omdat zij gewoon zij is..en altijd voor de hele wereld zorgt behalve voor zichzelf ;)

 • Reply
  Nadi
  27 januari 2014 at 10:30

  Wow superleuk, ik zit nu met mijn vriendin in de pauze dit te lezen en het lijkt ons beide heel erg leuk! We kunnen ook allebei, eigenlijk wouden we kaartjes kopen, maar als we winnen hebben we meer geld om daar te shoppen! :D

 • Reply
  Renee
  27 januari 2014 at 10:35

  Mijn BFF en ik hebben soms de sleur erin, we doen te weinig leuke dingen samen, durk met school, druk met werk, druk met familie, druk met vriendjes en daarom doen we veeeeeeeeelte weinig, als ik nou deze kaartjes win, zijn we een soort van verplicht om te gaan, komen we eindelijk een keertje niet onder een BFF dag uit :D

 • Reply
  sophie
  27 januari 2014 at 12:06

  woww toffe winactie, ik zou graag met mijn vriendin daar heen willen! omdat ik het de laatste tijd best wel moeilijk heb gehad en zij,heeft im
  n die tijd goed voor mij klaar gestaan. Daarom zou ik het super leuk vinden om haar te verassen!

 • Reply
  Lindsey
  27 januari 2014 at 14:44

  Super leuke actie!

  Ik zou hier ook graag heengaan.
  Mijn beste vriendin is mijn zus, Sabrina. Natuurlijk is ze hartstikke lief, hebben we ontzettend veel lol samen en staat ze altijd voor me klaar. Maar naast dat wordt ze 12 februari 21, en dit zou toch wel echt een tof cadeautje zijn voor haar.

  Liefs,
  Lindsey

 • Reply
  Veerle
  27 januari 2014 at 15:07

  Ik zou hier heel graag heen willen met mijn beste vrienden Lilian:)
  We zijn al vanaf het begin van dit schooljaar goeie vriendinnen, en ik kan alles tegen haar vertellen en we vertrouwen elkaar over alles. Ik hoop dat we kans maken om 2 kaartjes te winnen.

  Lilian, Je bent super!

  Greetz Veerle

 • Reply
  Aniek
  27 januari 2014 at 18:55

  Nou ik hou dus van beauty, fashion en friends. Leuk dat er nu ook iets speciaal voor de jongere bezoekers is georganiseerd. Top!!

 • Reply
  Mischa
  27 januari 2014 at 19:09

  **********************************************************************

  Het lijkt mij……

  (B) uitengewoon gezellig &
  (F) antastisch om met mijn
  (F) ffffvvvriendin dit mee te mogen maken!

  Groetjes, Mischa :)

  *********************************************************************

 • Reply
  Eva
  27 januari 2014 at 19:59

  Wat een superleuke winactie! Ik heb het nog nooit gezien dat ze dit ook gaan doen, echt heel leuk. Ik zou heel graag naar het event willen met mijn zusje (en vriendin;)) omdat we dan gezellig samen een dagje weg kunnen gaan, ’s morgens de trein vanuit friesland pakken en dan samen richting Amsterdam. Starbucks koffie halen en klaar voor het event! Ik vind het ook heel erg leuk dat er heel veel stands en winkels zijn die je je anders nooit zou tegenkomen of zien. Ik hou hel erg veel van Lush dus superleuk dat zij er ook zijn. En we houden beide natuurlijk van Fashion en Beauty. Dus duimen maar!

  Groetjes Eva

 • Reply
  claudia
  27 januari 2014 at 21:02

  Lijk me enorm leuk om zon gezellig dagje eruit ben gek op shoppen nieuwste trends en gezelligheid.
  Groetjes claudia

 • Reply
  Nikita slingerland
  28 januari 2014 at 13:14

  Ik wilt graag shoppen tot ik er bij neer val ook met mijn kleine budget en nieuwe Trends op doen

 • Reply
  Anne de Waal
  29 januari 2014 at 10:44

  Wat leuk, erg leuke om met een vriendin een dagje uit te gaan, lijk me super gezellig.

 • Reply
  Charlotte
  3 februari 2014 at 22:36

  Superleuk!! Ik doe graag mee! Ik ging de afgelopen jaren ook altijd naar de huishoudbeurs, hahaa:)
  Ik zou natuurlijk met mijn BFF gaan! Noor! Wij beginnen net samen een YouTube kanaal dus het lijkt me super om daar flink wat inspiratie op te doen:)
  Liefs, charlotte

 • Reply
  Dafne
  19 januari 2015 at 00:18

  Heyy,
  T lijkt me echt super leuk om naar het bff event te gaan met een vriendin,
  Dus ik doe mee:)
  Mijn email is: dafnevdg@gmail.com

  Xdafne

 • Reply
  Laylaa
  25 januari 2015 at 20:51

  hey ik wil graag winnen omdat ik en met me bff kiara zo lang best friends zijn en wil we samen keer daar naar toe en we wilen graag er bij zijn ,

  gr laylaaa,

 • Laat een reactie achter