Zoeken
Sluit dit zoekvak.

WIN: 3x MUA make-up pakket t.w.v. € 100,-

WIN: 3x MUA make-up pakket t.w.v. € 100,-

Ik heb weer een hele leuke winactie voor jullie in samenwerking met MUA. Omdat het merk zo enthousiast is over mijn reviews mag ik 3 pakketten ter waarde van 100 euro weggeven aan jullie. Wil jij zo een tof pakket winnen lees dan snel even verder wat je moet doen om te winnen! Want ik kan je garanderen dat het zeker de moeite waard is om mee te doen!

WIN: 3x MUA make-up pakket t.w.v. € 100,-

Hierboven zie je een foto van het hele pakket wat je kan winnen, niet verkeerd toch? Maar nu willen jullie natuurlijk graag weten hoe je mee kan doen! Nou dat is heel simpel! Laat in een reactie achter dat je meedoet om dit pakket te winnen. Laat wel even in het voorbestemde vakje een geldig e-mail adres achter zodat ik je kan mailen mocht je winnen.

Verder zou ik het erg leuk vinden als jullie me op mijn Social Media kanalen willen volgen zoals:

Meedoen kan tot en met 13 juni, daarna maak ik de winnaars bekend via een mail, succes!

MUA stelt producten ter beschikking voor deze winactie

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

343 reacties

 1. Ik doe ook graag mee met deze winactie! Super tof ook dat het merk zelf ziet dat je zoveel moeite doet voor de reviews en dit soort samenwerkingen aan gaan♡

 2. Wow ik zou heel graag willen meedoen! De spulletjes die ik van MUA heb vind ik fantastisch (zo is mijn meest gebruikte oogschaduw palette van MUA!) maar mijn lokale Kruidvat verkoopt zelden tot nooit producten van dit merk. Ik zou het daarom super vinden om zo’n mooi pakket te winnen!

  Ik volg je al op instagram, en verder heb ik geen youtube of snapchat eigenlijk!

 3. Wauw, leuke winactie! Ik doe heel graag mee!
  Ik heb jammer genoeg geen instagram of een youtube-account, maar volg je wel op alle andere social media!

 4. Wauw wat een gaaf super tof pakket! Onwijs leuke samenwerking! Als ik jouw reviews zie denk ik altijd ahh super leuk en een mooie kwaliteit. Maar helaas hier in Roermond in Limburg word dit niet verkocht bij het Kruidvat! Het leuks me onwijs leuk om deze producten eens lekker te gaan gebruiken! Liefs, sharon

 5. Jaaa wat tof! Ik heb laatst voor het eerst iets van MUA uitgeprobeerd en ik ben fan! Wil zeker wat meer testen, zodat ik dat ook lekker kan reviewen. Ik blijf duimen :)

 6. Super leuke winactie! Ik heb pas 2 producten van dit merk maar ik wil er zeker meer proberen :) ik volgde jeen trouwens al op je sociale media kanalen en hierboven staat dat je tot 13 juni mee kan doen, bedoelde je 13 juli? ?

 7. Hele leuke winactie!
  Ik vind mua zelf ook een erg fijn merk, ik zou graag deze makeupjes willen uitproberen!
  Ik doe graag mee met deze winactie, ik volg je op youtube, snapchat en instagram,

 8. Ik doe graag mee:)! Ik vind het een super leuk merk, het zou een feest zijn om dit pakket te winnen, zeker na jouw reviews. Ik volg je al op je social media kanalen! xxx

 9. Ik doe graag mee aan de winactie! :)
  Ik volg je op al je social media kanalen en vind je reviews altijd erg fijn en handig, blijf zo doorgaan! xxxx

 10. Hele toffe actie met onwijs mooie producten!
  Bij mij in het dorp wordt helaas geen MUA verkocht. Ik lees wel heel vaak positieve reviews, dus het zou me heel leuk lijken om zelf eens wat producten uit te proberen!
  X Vera

 11. Wat een toffe win actie zeg.
  Ik doe in ieder geval graag mee.
  Heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd dus ben ook heel benieuwd.

 12. Leuk dat je dit mag weggeven! Ik heb wel een aantal producten van MUA, maar helaas heeft mijn Kruidvat het schap niet. Af en toe kom ik wel eens in een ander filiaal en daar sla ik dan in, maar de echte hebbedingetjes zijn dan vaak uitverkocht. Tof budgetmerk vind ik dit en ook hier zie ik ook zeker een aantal producten die mij nieuwsgierig maken, dus ik doe graag mee.
  Ik volg je op alle Social media, maar heb helaas geen YT-account ;)

  Groetjes!

 13. Ik doe graag mee. Ik houd ook van Mua maar heb op dit moment alleen de palettes zou dus ook graag eens andere producten proberen. Het is een fijn merk.

 14. Wat een pakket hee! Ik doe erg graag mee!! Ik heb laatst nog een lipstick gekocht van MUA die erg goed beviel, dus dat smaakt naar meer! Ik volg je op YouTube en instagram :)

  Liefs!!

 15. Hoi Aranka, wat leuk dat jij dit mag doen.
  ik gebruik graag producten van musea. Niet alleen zelf maar ook in mijn schoonheidssalon. Super dus om zoiets te winnen!
  Groetjes Ria

 16. Wat een gave winactie! Ben dol op de paletten van MUA en heb nog geen ervaring met andere producten maar zou dat heel graag willen ontdekken! M’n dochtertje met een beperking is dol op pakketjes en het zou zo een leuk vakantiepakket zijn om samen uit te pakken en elkaar te kunnen opmaken. Zou haar geen groter plezier kunnen doen! Volg je op YT & IG!

 17. Wat een super leuk pakket! Ik vind MUA een heel leuk makeup merk! Ik doe graag mee!? Ik volg jou op alle social media kanalen! X

 18. Ik doe ontzettend graag mee om dit pakket te kunnen winnen!

  Ps. Er staat dat je tot 13 juni mee kan doen, neem aan dat dat 13 juli moet zijn.

 19. Jaaaa, I want it, I want it!
  Helaas heb ik de Kruidvat 1+1 make up actie moeten missen, dus dit zou een hele goede vervanger kunnen zijn! Ik doe dan ook graag mee.

 20. Ik doe echt heel graag mee aan je winactie! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een product van MUA gebruikt maar ik zou ze graag willen proberen. Ik hoor er altijd zoveel goede verhalen over. Ik volg je via alle social media kanalen.

 21. Wauuw wat een mooie producten ! Ik doe heel graag mee, in de filialen waar ik vaak kom zijn geen MUA producten helaas :(
  x

 22. Leuk! Ik doe ook mee! Ik heb nog geen één van de producten op de foto, dus ik kan hiermee fijn m’n make-up stash uitbreiden!

 23. Hi Aranka, ik volg je blog al jaren met veel plezier en ook op Instagram.
  Zou super graag dit mooie pakket van MUA willen winnen!

  X

 24. Nou, ik doe zeker weten óók mee met zo’n leuk pakket. Ik heb nog geen producten van dit merk,maar ik zou ze wel eens heel graag willen uitproberen. Ik volg je via alle kanalen. Leuke blog heb je trouwens. Veel groetjes van Marina.

 25. aaah i looove mua! gelukkig verkopen ze het bij mijn kruidvat! ik doe zeker mee.
  btw, er staat 13 juni, moet dit 13 juli zijn?
  x

 26. Ah wat een leuke winactie! Ook erg lief van MUA dat ze jou reviews belonen ten opzichte van je lezers! Natuuuurlijk doe ik graag mee, you can count me in ^^

 27. Heel erg tof dit Aranka, ik doe graag mee! Ben gek op make-up, maar heb nog veel te weinig van MUA getest en gebruikt… Vooral de verschillende oogschaduw paletten zien er fantastisch uit! Volg je al op ieder social media kanaal, dus dat zit wel goed. Liefs, Denise

 28. Wowzers! Wat een mega pakket! Ik doe graag mee!! Ik volg je op Youtube en Instagram. (Snapchat heb ik niet). Hele mooie prijs van MUA! :-)

 29. Wat een toffe winactie, super leuk dat je hem organiseert. Er zitten echt super mooie producten tussen, dat zou echt perfect zijn voor de vakantie om weer wat extra aandacht aan mezelf te besteden.

 30. Ik doe graag mee met deze win actie. Lijkt me leuk om de gewonnen prijs met mijn dochter en zussen te delen.

 31. Super gave winactie!
  Ik doe met veel plezier mee.
  En uiteraard volgde ik je al op je social media.
  Succes! :-)

 32. Wauw super, ik doe graag mee. Vind MUA een erg leuk en fijn merk, jammer dat het bij ‘mijn’ kruidvat niet te koop is.

 33. Jjaaaaaaaaaa, dat wil ik wel winnen! Mooi pakket om te delen met mijn moeders, die mij heel veel geholpen heeft de laatste tijd, de laatste loodjes van mijn zwangerschap! Vandaag uitgerekend dus nog steeds spannend! Maar daardoor wel echt toe aan nieuwe make-upjes i.p.v. Zwangerschapcreme ;-)

 34. Jaaa wat fantastisch! Ik ben net zo dol op het merk als jou maar heb er nog niet heel veel producten van want is moeilijk te krijgen hier in de buurt. Ik volg je al een hele tijd op alle social media kanalen :)

 35. Heeej wat leuk! En die mooie oogschaduwpalet zit er ook bij waarvan je die mooie look maakte! :) leuk ik doe mee ?

 36. Super toffe winactie. Ik doe zeker mee!! Heb nog niks van dit merk en je hoort er veel goede verhalen over, zoals jij haha.

 37. Super toffe winactie, ik doe zeker mee! Eerlijk gezegd heb ik nog nooit producten van MUA getest, dus ben erg benieuwd hie de producten bevallen. Laatste tijd ben ik steeds meer aan het experimenteren dus hoe cool zou het zijn als ik dit pakket win! Ik volg je op alle social media kanalen. Ik vind het echt super leuk dat je via Snapchat ook het een en ander deelt!
  Groetjes,
  Stephanie

 38. Wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee :)
  Ik denk dat je bedoelt dat je tot 13 juli mee kan doen en niet 13 juni?

 39. Wauw ik doe zeker mee! :-) MUA is een topmerk en ze hebben gelijk dat ze enthousiast zijn over je reviews ;-P . Ik zou deze goodies met veel liefde gebruiken. :-)

 40. :0 Ik doe mee!! :) wat een gaaf pakket!
  Ik hou heeel veel van make up, en ermee experimenteren, dus dit zou echt geweldig zijn om te winnen:)

 41. Hoi Aranka!!! AAAAAH wat een GEWELDIGE winactie!! Lijkt me zo leuk om te winnen! Ik vind MUA zo een mooi merk! Heb zelf het spring-break pallette van mua, en die bevalt mij super goed, ben ook heel erg benieuwd naar hun andere producten! Lijkt me heerlijk om die allemaal te testen! Vooral naar de liplaquer ben ik heel erg benieuwd, vond ze in jou review allemaal zo mooi! Echt leuke kleurtjes voor de zomer :). Groetjes Jaëla

 42. Ik doe graag mee!
  Trouwens, leuke blog Aranka! Ik heb steeds het gevoel dat je jezelf blijft en je eerlijk mening geeft. Top zo! Blijf zo verder doen :)

 43. Waaaaah Aranka wat een gaaf pakket! Hier die ik natuuuurlijk aan mee! Ik volg je op alle sociale media :)

  X Linda

 44. Ik doe zeker mee met deze te leuke actie. Door jou leuke blogs over dit merk heb ik al meerdere producten van MUA gekocht en ben erg enthousiast, dus probeer natuurlijk graag meer, en hoe kan dat beter via deze leuke win actie? Fingers crossed!

 45. Lijkt me super om dit te winnen, je probeert altijd van die leuke dingen uit!! Heb er al veel van aangeschaft, top

 46. Oeh, wat een leuke winactie dit! Ben erg benieuwd naar deze producten, heb al vaker goede reviews voorbij zien komen ervan. Ik doe zeker mee! :)

  Liefs!

 47. Hey hoi! Wat een super leuke winactie en ook leuk van MUA dat ze zoiets doen! Ik ben een grote fan van MUA en ik n heb dan ook een aantal van hun mooiste paletten in mijn bezit, naast andere mooie producten! Ik doe dus zeker mee me deze actie!

 48. Geen idee hoe ik ga opvallen tussen al die reacties maar als vaste bezoekster doe ik toch even mee in de hoop op een kansje! Ik ben al zo lang fan van MUA en ik denk dat het wel mijn favoriete merk is als budget merk. Prachtige oogschaduw palette keer op keer en de meeste unieke items. Ik zier hier ook weer mooie items bij zitten, fingers crossed! Ik volg je op al je kanalen, Liefs

 49. Tof zeg! Ik doe mee ?
  Kan wel een heel verhaal ophangen, maar welke vrouw wordt hier nou niet gelukkig van?! ?
  En ik volg je natuurlijk al op social media!

 50. Oeh wat een gave actie! Ik doe zeker mee als make-up junkiee! Ikvolg je op alle social media kanalen! ? fingers crossed! ??

 51. Helaas, geen mua Kruidvat filiaal in de buurt hier!! En daar baal ik echt van, want lijkt me echt een fijn merk om heerlijk meer te tuttelen!! Ik doe dus erg graag mee voor dit toffe pakket!! Ik volg via you tube en Facebook!!

 52. Super leuke winactie!
  Ik ben erg benieuwd naar de producten van MUA.
  Ik volgde je nog niet overal, nu wel :)
  Ik doe heel graag mee!

  Liefs

 53. Oeh, wat een toffe winactie! Geen wonder dat er al zoveel reacties zijn, dit wil iedereen toch winnen. Nou ja, ik dus ook heel graag, dus ik kom het toch proberen. Ik volg op YT (Tamara TS) & Instagram (@paramara1982)

 54. Wauw wat een mooi pakket! Ik heb nog nooit producten van MUA getest, dus dit zou een uitgelezen kans zijn! Ik heb wel een mooi plekje voor deze producten in mijn kast!!

 55. Ik doe graag mee! Ik was laatst bij het Kruidvat op zoek naar wat dingetjes van MUA maar het vak was zo goed als leeg. Misschien maak ik nu toch een kansje!

 56. Lieve Aranka,

  Wat een fantastische prijzen an MUA.
  Mijn Kruidvat heeft sinds een paar maanden eindelijk een MUA schap, maar dat ziet er uit of er het hele jaar Plundra is. Bijna alle verpakkingen zijn geopend en zitten onder de vingerafdrukken ondanks dat er overal (vieze) testers van zijn. Als ik ergens van gruwel is het als iemand anders met zijn vingers in de producten heeft gezeten. Ik doe dus erg graag mee met jouw verloting.
  Heel veel beterschap voor Mila, erg zielig dat haar blaasontsteking maar niet overgaat.

 57. Hoi Aranka,
  Gebruik graag Mua, super fijne make-up!
  Dus doe heel graag mee!
  Volg je op FB, heb al veel tips opgevolgd, ga zo door!

 58. Oeh super leuk!! De enige kruidvat die nog een beetje aan te reizen is en MUA verkoopt is helaas altijd zo goed als leeg geroofd! Dit pakket zou dus superleuk zijn! Ik doe dus graag mee

  Ps moet het onderin het artikel niet juLi zijn ipv juni ;) xx

 59. Ik doe mee! I love MUA, maar hier in de buurt is het lastig te krijgen. Dit zou een mooie aanvulling zijn om m’n collectie!!

 60. Wat een gave actie! Een vriendin van me is afgelopen jaar bijna 30 kilo afgevallen. Hierdoor is haar zelfvertrouwen onwijs gegroeid en is ze ook meer met haar haren en make-up bezig. Dit zou een mooie winactie zijn om haar cadeau te doen, aangezien ‘van alles wat’ er in zit :)

 61. JA graag voor mijn dochter! Kan ik het haar kado doen.. Zij blij.. Ik blij..blijft ze misschien eindelijk is van mijn make-up af! er verdwijnt nog wel is het 1 en ander uit mijn tas… En MUA is wel jong en mooi.. Net zoals mijn dochter..?

 62. Wat een ontzettend gave winactie! Ik heb 3 producten van MUA en ben echt helemaal fan! Helaas niet in de buurt een filiaal die het verkoopt en ben toch wel erg benieuwd hoe de rest van het merk is, ik doe heel graag mee met jouw!❤?

 63. Oh wow, super leuk! Ik win bijna nooit iets, maar ik ga toch maar weer eens wagen en hopen dat het deze keer anders is!:)

 64. Hoi Aranka,
  Ik zou ook heel graag mee willen doen aan deze winactie. Het fijne aan de reviews en looks die er op je site voorbij komen is dat het benaderbaar en haalbaar is voor iedereen.

 65. Ik doe graag mee. Ik heb eigenlijk nog niets van mua. Het is bij mijn eigen kruidvat niet te koop namelijk. Vooral die mozaïek blush trekt mijn aandacht.

 66. He Aranka,

  Wat een super leuke winactie! ik maak ook graag zeker een kans als het nog kan aangezien er staat dat je tot 13 juni mee kunt doen maar dat is natuurlijk al geweest ;) Je bedoelt vast 13 juli hahah!

  Succes voor iedereen en voor jou Aranka veel succes met kiezen!

  Geniet van het fijne weer. X Yvonne

 67. Ooh wat gaaf!! Ik waag ook een kansje en doe graag mee. Super lief dat jullie dit doen, het ziet er zo mooi uit allemaal! X

 68. Wauw wat een geweldige winactie doe heel erg graag mee, ben gek op make-up en hopelijk mag ik dit mooie pakket winnen mijn zomer zou niet meer niet stuk kunnen. Natuurlijk volg ik je op YouTube #hopenenduimen #MUA

 69. Wowie zo een leuke actie…en zoveel geinteresseerden om het te winnen….dit haal ik nooit!!
  Maar niet wagen is sowieso verliezen!
  Wil je gewoon ook even laten weten dat ik elke keer enorm geniet van jouw videos want ik vind je echt een knappe dame met klasse

 70. Ja leuk, ik doe mee met de winactie van MUA! Het lijkt me fantastisch om te winnen en in het bezit te zijn van deze prachtige make up!

 71. Ik zou graag dit pakket willen winnen, mede omdat ik het merk mua nog niet echt ken. Dus bij deze waag ik een gokje

 72. Ooohhh, wat een leuke actie! Doe graag mee <3, bij ons in de buurt is het schap bijna altijd leeg van MUA :-( Wat een mooi pakket!!! X

 73. Wat leuk. Ik waag een kans.
  Ik volg je al ruime tijd via bloglovin/instagram en youtube. En sinds kort via snapchat ?
  Succes iedereen en groetjes

 74. Lieve Aranka, (nu je naam wel goed gespeld hahahaha)
  Ook ik doe graag mee! Ik ken MUA alleen van de paletten maar maak ook graag kennis met de rest van de make-up!

  Liefs Nathalie

 75. Wauw! Ook ik doe mee, wat een toffe winactie!

  Ik reageer bijna nooit, maar wil toch ook even laten weten dat ik hoop dat het weer beter met je gaat & dat ik het superstoer van je vindt dat je weer begonnen bent met weight watchers!

 76. Lol zoveel mensen hebben gereageerd lol ik bleef masr scrollen
  Maar ik waag toch maar n kansje op dit fantastische pakket

 77. Oh wauw! Fijn dat ze enthousiast waren over je reviews en wat leuk dat wij daarvan kunnen profiteren hihi. Ook ik doe mee! Ik volg je ook op sociale media.

 78. Ik maak graag kans, heb direct een abonnement genomen op je Youtube, aangemeld bij FB en ik volg je via Bloglovin en nu fingers crossed :)

 79. Wauw wat een gave win actie, ik doe heel graag mee!
  Ik ken Mua nog niet zo goed qua merk, op deze manier lijkt het me leuk om Mua beter te leren kennen.

 80. Oohhh yes please! Ik hou van MUA! Met het huidige weer is er toch weinig leuker dan experimenteren met kleurtjes <3. Ik doe zeker graag mee!

 81. Ik doe mee! Zeker nadat mijn zoontje al mijn make up heeft gebruikt voor zijn dino creatie op de muur kan ik het goed gebruiken hahahaa

 82. Oké omdat jij zegt dat het echt de moeite waard is om mee te doen, waag ik een kans. Ik heb de naam van dit merk al eens eerder horen vallen en zou het graag eens uitproberen. Dus hierbij meld ik mij aan potentiële winnaar haha

 83. Super gave actie van dit fijne merk en doe heel graag om mooie nieuwe looks hiermee te kunnen maken, volg je op youtube en Instagram

 84. Ohhh, wát een gaaf pakket, zeg! :D Wauw! Ik maak heel graag kans! Ik hoor altijd zoveel goeds over dit merk, maar heb het zelf helaas nog nooit kunnen uitproberen…

  Ik ben je gaan volgen op Instagram!

 85. Ik doe mee omdat ik niet zo heel veel make-up heb en deze mooie spullen wil uitproberen en gebruiken om te oefenen op zowel mijzelf als anderen. Mooie spullen! Ik volg je!

 86. Superleuk, ik maak graag kans!
  Ik heb overal op de volgknopjes gedrukt. :-)

  Je blog zal ik verder volgen via Bloglovin.

 87. Woooow! :o
  Wat een geweldig pakket!!
  Welke dame wilt deze nu niet winnen???
  Ik waag alvast mijn kansje , zou super leuk zijn voor deze te kunnen delen met mijn 2 dochters! :D

 88. Hoi Aranka,

  Ik doe ook graag mee met de win actie, MUA is een tof merk met goede producten voor low budget prijzen ?

  Groetjes Stephanie

 89. Wauw ! Wat een gave actie zeg ik doe heel
  Geaag mee ! Zou perfect zijn om hier een mooie look mee te maken op mijn diploma uitreiking ?? en op de bruiloft van m’n beste vriendin ! Super ! Nu duimen maar

 90. Wat een waanzinnig gaaf pakket van een super tof make-up merk. Ik ben dol op MUA. Mocht ik dit geweldige pakket winnen dan doe ik een vreugdedansje van geluk.

 91. Hoi!

  Ik zou graag mee doen :)

  In het pakket zitten heel veel producten die ik graag nog eens zou proberen. Mijn favoriet tot nu toe is het ‘Hallo of Fame’-palette. Echt een aanrader!

  Liefs Evy

 92. Wauw, dit is echt een droom van een prijs voor een make-up junkie als ik! Raar maar waar heb ik nog maar een product van MUA en met dit pakket kan ik uitgebreid kennis maken met dit mooie merk. Ik loot dan ook graag mee!

  Groetjes Lin

 93. Wat een leuke winactie! Wij hebben geen MUA-schap in de buurt zitten dus ik zou deze producten graag testen!
  Ik doe mee en voldoe aan de extra eisen. Veel succes allemaal!

 94. Wauw, wat een gaaf pakket. Heb nog helemaal niks van MUA dus ben erg benieuwd. Wel een paar keer in de Kruidvat geweest om het te kopen maar met de 1+1 actie zijn de oogschaduw palletten meteen weg, helaas. Ik doe graag een poging om dit pakket te winnen :)

 95. Wauw, wat een geweldig pakket! Daar ga je iemand super blij mee maken! Net als vele andere ben ik ook erg benieuwd naar deze producten. Ik maak heel graag een kansje en volg je voortaan ook via Bloglovin’!

 96. Mijn tweelingzus en ik zijn dol op make-up.Helaas is het soms een beetje duur voor ons.Met dit mega pakket kunnen we ik weet niet hoe lang voor uit.TE GEK.

 97. Doe heel graag mee!! Nee niet voor mijzelf maar mijn vriendin wil nog wel eens veel aan make up uitgeven dus mooi pakket om haar cadeau te doen

 98. Ik doe graag mee aan de winactie! :) Super tof, ik heb volgens mij nog nooit producten van mua gebruikt/getest aangezien de kruidvat hier geen mua schap heeft. Lijkt me leuk om uit te mogen proberen! :)

 99. Wow, wat een geweldige actie , ik maak graag kans op dit pakket. Ik ben gek op alles wat met beauty te maken heeft, ik kan eindeloos tutten, nieuwe beauty looks en haarstijlen uit te proberen. Lekker creatief bezig zijn en verschillende combinaties maken met make-up is een heerlijk tijdverdrijf. Ik zal dolgelukkig zijn met dit pakket ! Make up is essentieel voor een vrouw ,heeft effect op je zelfvertrouwen en geeft je een mooiere uitstraling . Wie wil dit nou niet ? Ik hoop dat ik straks meerdere prachtige looks kan creëren dankzij deze producten.

 100. Ik waag een gokje.
  Met 4 dochters in huis is het regelmatig een kattengevecht hier om make-up. Inmiddels hebben de dames mijn spullen al toegeëigend en heb ik eigenlijk niet veel meer. Dit pakket zou dus ideaal zijn voor ons allemaal.

 101. Oh wauw, super toffe actie! Ik doe graag mee! Wil heel graag nog die highlighter stick uitproberen en die palletes zijn ook mooi :)

 102. Wauw wat een leuke reacties allemaal en wat veeeeeel!!
  Ik wil natuurlijk ook mee doen om dat mooie pakket te winnen. xxx

 103. MUA = Muah! Wat een topset! Natuurlijk wil ik daarmee showen op mijn facebookprofiel. Wie weet maak ik mijn vriendinnen wel net zo enthousiast als ik ben.

 104. Duimen maar dat ik dit toffe pakket win!
  Dan heb ik het zeker in t zin!
  Al deze producten wil ik graag gaan proberen!
  dit pakket zou ik zeker waarderen!
  ga zo door met je blog…altijd leuk om te lezen!

 105. Natuurlijk doe ik mee om een kans te wagen. Hartstikke leuk make up pakket om mee te experimenteren en natuurlijk een super winactie van Byaranka!

 106. Wat een geweldig pakket :-) Ik hou erg veel van make up en vind het leuk om van elk merk wat te proberen. Deze make up is echt prachtig, dus zou het graag uitproberen! ben super benieuwd

 107. Wat zou ik dit graag willen winnen zeg! Ik gebruik alleen dierproefvrije makeup, maar helaas zit er bij mij in de buurt geen kruidvat die mua verkoopt.. Ik doe dus zeker mee! Ik volgde je eigenlijk alleen nog niet op snapchat haha

 108. Ik doe zeker mee: wat een mooie winactie! Ik ben dol op de producten van MUA, de kwaliteit is geweldig. Sinds kort is er ook een MUA-schap bij ‘onze’ Kruidvat en daar ben ik echt blij mee. Ik zou het dan ook geweldig vinden als ik deze winactie zou winnen!

 109. Wauw wat een super gave winactie van byaranka ! Ik doe heel graag mee voor dit summer #musthave MUA make-up pakket , ik ben helemaal verslaafd aan make-up.
  Ik volg je overal behalve op snapchat want daar snap ik helaas niks van !
  Overal gedeeld en geliked. En reactie indien mogelijk !

 110. AAAH, leuke winactie! Ik vind MUA echt een leuk budget merk maar bij de kruidvat bij ons in het dorp wordt het niet verkocht en ik heb er dus nog niet echt producten van, ik zou het dus heel leuk vinden om dit pakket te winnen. Succes met het kiezen van de winnaarsxxx

 111. Hi Aranka!

  Ik zag een paar dagen geleden op Snapchat dat je drie gave paketten mocht weggeven. Zo leuk dat je anderen hier blij mee mag maken. Ik ben zelf nog niet zo bekend met MUA. Ik heb alleen een keer een mascara geprobeerd en die viel toen wat tegen. Ik ben benieuwd naar andere producten, dus ik doe graag mee! :-)

 112. Als trouwe volger van je blog doe ik graag mee met deze toffe winactie! Tijdens mijn vakantie is een deel van mijn make up gesneuveld in mijn koffer, dus ik kan wel een aanvulling gebruiken!

 113. Wat een geweldig pakket, ik doe graag mee, zou super zijn om z’n prachtig pakket te winnen !! :)

 114. Wat een super gaaf pakket. Ziet er echt heel leuk uit. Ik volg je op instagram & youtube. Ik denk trouwens dat je mee kunt doen tot 13 juli? er staat nu juni ;) Anyway, hier wordt elk meisje blij van. Alleen het idee dat je het kunt winnen is al leuk!

 115. Leuk dat je reviews zo gewaardeerd worden! Zelf ontdekte ik jouw blog rond kerst vorig jaar via elisejoanne.nl Ik volg je op youtube en instagram en waag graag een kansje. :-)

 116. Wat leuk dat je dit mag weggeven omdat ze zo enthousiast over je zijn! Ik waag zeker een kansje om dit mooie pakket te winnen!

 117. Wat een mooie producten! Jouw reviews zijn altijd zo positief, ik zou ze zeker graag eens willen uit testen haha! Ik doe zeker mee ?

 118. Ik vind MUA een fijn merk, gebruik het zelf ook graag. Ik doe graag mee voor mijn zus, die draagt sinds kort make-up dus die zou hier zeker blij mee zijn!

 119. Www wat gaaf! Ik heb nog nooit aan een winactie meegedaan, maar dit pakket is het proberen zeker waard! Ik kijk altijd met heel veel plezier naar je filmpjes en ik kijk zeker 2 keer per week op je blog om je artikelen te lezen. Je doet het super en ga zo door!! (volgensmij staat de einddatum van de witactie verkeerd in het artikel, er staat 12 juni ipv juli!) Fingers crossed, ik ben bijna jarig dus dit zou een heeeeeeeel leuk cadeau zijn!

 120. Ik wil ook heel graag meedoen. MUA ken ik alleen van naam. In de grote Kruidvat hier in de stad heb ik wel eens met een product van dit merk in mijn handen gestaan, maar ik heb het niet gekocht.

 121. Wauw! Wat een te gek pakket! Ik doe graag mee. Ik ben in verwachting van ons eerste kindje en werkelijk alles moet worden aangeschaft. Heerlijk om mee bezig te zijn. Betekent ook dat make-up door mij wat minder wordt gekocht, want de baby gaat nu eenmaal voor. Zou een ontzettend leuk extraatje zijn voor mij :)

 122. Heel gaaf! Leuk voor mijzelf, en ik gok dat mijn dochters (6 en 7) hier ook met grote ogen naar gaan kijken ;).
  Ik maak graag een kans!

 123. Jeetje mina wat een pakket, dit zou ik héél graag willen winnen. Ik heb al ervaring met MUA en weet nu ook dat ik veel meer wil proberen, ik vind het een top budget merk!

 124. Ik ben nieuw hier, maar heb me inmiddels geabonneerd op je youtube kanaal en je Instagram.
  Ik heb al veel artikelen gelezen, (als eerste die over het afvallen, ben jaloers op je) en toen kwam ik hier terecht. Wauw wat een winactie. Nog iets om jaloers op te zijn.
  Er staat dat je kunt meedoen tot 13 juni, maar dit zal juli moeten zijn hoop ik. Dan kan ik nog net mee loten.

 125. ik doe heel graag mee omdat ik het altijd super leuk heb gevonden om mensen op te maken ik deed het voor de hobby maar ga binnenkort examen doen voor visagiste en ben bezig om mijn eigen sallonnetje aan huis te maken dus zou erg goed van pas komen als ik zou winnen

 126. echt een super leuke winactie ik doe zeker mee!! en ik ben net begonnen met make up en wil graag er beter in worden en daarom zou dit pakker heel erg helpen xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *