Zoek
Sluit dit zoekvak.

WIN: 3x Katy Perry Royal Revolution sets

 photo Katy-Perry3_zpse7b870d0.png

Ik heb weer een hele leuke en dit keer ook lekkere winactie voor jullie! Ik mag namelijk drie keer een Katy Perry Royal Revolution set weggeven met daarin de parfum, douchegel en bodylotion ter waarde van € 52,50. Nu weten jullie al dat ik dit echt een hele lekkere geur vind, maar ik wil jullie er ook graag kennis mee laten maken. Kijk dus snel verder om te zien hoe je deze set kan winnen!

 photo Katy-Perry5_zps6ca178ad.png

“Op een bepaalde manier is het dragen van een parfum alsof je een onzichtbaar luxueus harnas aantrekt. Ik wil dat Royal Revolution vrouwen inspireert om hun eigen regels te bepalen en zich te laten doordringen van het idee dat schoonheid en zelfvertrouwen hun geheime wapen kan worden.” – Katy Perry

De geur heeft de volgende geurnoten, om zo een kleine indicatie van de geur te krijgen. Benieuwd naar mijn hele review, kijk dan even naar deze blogpost.

Topnoten: Roze fresia en granaatappel
Hartnoten: Sandelhout, oranje bloesem en jasmijnblaadjes
Basisnoten: Zwarte doorn, huidmusk en vanille-orchidee

 photo Katy-Perry2_zps2be524af.png

Wat moet je doen?

– Laat een reactie achter dat je meedoet
– Vul ook een geldig e-mail adres in zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt
– Meedoen kan tot en met 26 oktober
– Ik vind het leuk als je me ook volgt op Instagram

Heel veel succes allemaal! Ik ben benieuwd wat jullie van de geur gaan vinden of al hebben ervaren!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

241 reacties

 1. Had hem al een beetje geroken in de winkel en ik vind hem erg lekker. Past goed bij de tijd van het jaar vind ik. Ik doe dus ook graag mee om hem te winnen. xxx Lucinda

 2. Ik doe mee! Prachtige productfoto’s heb je gemaakt! Thanks voor het delen van al je tips over Albufeira trouwens. Deze zomer hebben wij daar nu ook hetzelfde hotelletje geboekt!

 3. De geur is heerlijk!! Heb van de week een gekocht en zou er graag een voor mijn zus willen als cadeau voor haar verjaardag! Heb je gevolgd op instagram mijn gebruikersnaam is sannewesselsx xx

 4. Deze winactie komt precies op het goede moment haba, ik had hier laatst een testertje van gekregen en wilde al een groter flesje gaan aanschaffen. Ik doe dus graag mee met deze winactie :)
  X

 5. Die vorige (de rode) heb ik inmiddels in het groot gekocht, wat een fijne geur!
  Ik heb deze ook al geroken en die vond ik ook al zo lekker. Ik mag van me zelf even geen parfum meer kopen, maar wie had het over niet mogen winnen? ;)

  Je hebt trouwens mooie productfoto’s gemaakt, dat viel me gelijk op! Ik volg je via bloglovin, facebook en de site.

 6. Deze geur klinkt heerlijk! :D Ik doe ontzettend graag mee! Mijn huidig parfum is bijna op dus dit zo perfect van pas komen :) Ik volg je al met plezier op instagram :)

  Liefs

 7. Wauw leuke winactie en mooie foto’s!
  Ik zou de geur dol graag willen proberen, de verpakking ziet er iniedergeval al erg mooi uit!

 8. Leuk, ik doe mee! De originele geur van Katy vond ik al lekker, maar deze lijkt me nog lekkerder! Ook de blauwe verpakking vind ik mooier dan de rode versie, meer mijn ding! ;) x

 9. Deze prijs winnen óf vinden in mijn brievenbus maakt thuis komen van mijn werk extra knus !
  Ben dól op Jasmijn en Freesia !
  FB:Diny Gijsberts
  Pinterest:DinyG
  Inst:momzymom
  Twit.nr. 1-39 en 62:Dinie Gijsberts

 10. Ik vond Katy’s eerste parfum echt lekker ruiken toen ik haar uitprobeerde in de parfumerie, ik ben superbenieuwd hoe deze dan gaat ruiken! Dus ik doe uiteraard mee om ze te winnen! Xxx

 11. Ik doe graag mee met de winactie, ik volg je op BL, heb dit artikel geliked…helaas heb ik geen Instagram want geen smartphone. ;)

 12. Wauw wauw wauw wat een te gekke winactie! Ik doe natuurlijk heel graag mee. Ik heb al veel gehoord over de geurtjes van Katy Perry en ook de twee andere producten lijken me erg fijn. Sinds een aantal jaar kan ik niet meer zonder parfum omdat het me zo’n fijn en zelfverzekerd gevoel geeft. Het liefst spuit ik elke dag een ander luchtje op want ik wissel graag af. Dit parfum is dan zeker heel welkom om mijn, nog wat kleine parfumcollectie, aan te vullen!
  * Ik volg je blog op Bloglovin, ik volg je op Instagram en ik laat een reactie achter :D

 13. Echt leuk! Volgens mij past deze geur beter bij mij dan Killer Queen, en ik hou van Katy Perry en ga in maart naar haar concert dus dat zou super zijn!

 14. Wat een heerlijke winactie, deze ken ik niet van Kate perry, zou die heel graag proberen, ik vind de andere van Kate Perry heerlijk! Als ik deze zou winnen zal ik die delen met de vriendin van onze jongste zoon die bij ons woont. ze is hier bij ons met een studentenvisum. Ik volg je op Twitter & Facebook, maar ik kan je niet volgen via Instagram, ik ben er niet bij geregistreerd.

 15. Wat super tof! Ik ben zelf helemaal gek op Killer Killer Queen. Katy Perry is voor mij een grote inspiratie, elke keer komt ze weer met een te gek nieuw idee! Zo ook met Royal Revolution. Telkens als ik het mooie Royal Revolution flacon in de drogisterij zie, ben ik zo nieuwsgierig naar de geur! Misschien voel ik me straks wel helemaal Royal als ik met dit geurtje en lotion in mijn handen loop. I hope it ♥ Dus kom maar op, ik doe mee!

  mijn e-mail: doityourselfxoxo@gmail.com

 16. Jaa ik doe mee. Ik heb de andere luchtje vandere Katy en ik ben er helemaal gek op. En ik hoop dat deze nog lekkerder is. En ik volg je ook op instagram natuurlijk.

 17. Jaaaahhhh ! Zou helemaal super zijn om onze dochter mee te verassen ! Zei is helemaal gek van Katy Perry ! En zou hier heel vrolijk van worden.ik ga fluimen duimen voor haar

 18. Ik doe graag me met de winactie. De geur spreekt mij aan en de verpakking is natuurlijk ook erg leuk. Ik volg je via facebook, bloglovin, twitter, youtube en instagram. :)

 19. Mijn vorige Katy Perry Killer Queen parfum was in een mum van tijd op! Ik ben benieuwd naar deze geur. De flacon ziet er in ieder geval al prachtig uit.

 20. Superleuk dat je er een aantal mag weggeven! De geur spreekt me zeker aan. Ik doe dan ook zeker mee en volg je al op instagram.

 21. Wat een super leuke winactie, ik ben al een paar keer gaan ruiken bij de parfumerie, maar nog steeds niet gekocht (lees, blut hihi..)
  Ik doe zeker mee! Ik volg je al op instagram en bloglovin en heb het artikel ook even geliked :)

 22. Heey leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb het andere geurtje van Katy Perry en die is heerlijk. Ik ben heel erg benieuwd naar deze nieuwe geurtje, maar helaas kan ik dat op dit moment niet veroorloven om te kopen.

  1. Volgens mij is dit echt een heerlijke geur. De andere killer queen parfums bevallen me heel goed. Door je beschrijving en mooie foto’s ben ik nu ook wel heel benieuwd naar deze nieuwe! Ik doe dus mee!

 23. Wow wat een gave actie! Ik doe heeeel erg graag mee! Je blog gaat echt goed trouwens de laatste tijd, goeie artikels en mooie productfoto’s ed. :)

 24. Ik ben al een tijdje benieuwd naar dit parfum! Het zou fijn zijn om er via deze manier kennis mee te maken :) Ik volg je trouwens ook via Instagram!

 25. Leuke winactie! Ik vind het flesje echt prachtig, is toevallig ook mijn lievelingskleur <3
  Ik volg trouwens ook op Instagram!

 26. Ik doe graag mee met deze winactie! Ik heb nog al slechte herinneringen aan Killer Queen (heerlijke geur verder) maar ik wil dit luchtje toch nog een kans geven ^^

 27. Hey superleuke winactie ! Katy’s killer queen is zo lekker , zou deze graag ook willen proberen . Dus ja ik doe mee aan de winactie :) , heel lief dat je dat weggeeft

 28. AAAAAH wat een leuke win-actie! Ik kreeg laatst bij een DA-bon een testertje van die parfum.. En hij ruikt heerlijk. Ik vind trouwens alle parfums van Katy Perry erg lekker.

  Ik doe zeker weten mee.
  En ik volgde je al op Instagram!

 29. De geurnoten klinken heerlijk! Vanille-orchidee.. Mmmmm! De eerste parfum van katy vond ik ook echt heerlijk! Bij deze doe ik dus zeker mee met deze winactie!! Groetjes!!

 30. Super leuk, ik doe graag mee!

  Haar eerste geur in het rode flesje heb ik al 2x opnieuw gekocht en is echt mijn favoriet. Ben erg benieuwd naar deze variant! :D

 31. Het lijkt me een ontzettend lekkere geur en ook fijn dat je dan gelijk kunt layeren met de bodylotion en douchegel! Ik doe daarom graag mee en ik volgde je al op instagram (@laurasteenks). Fingers crossed! ;)

 32. Wat super leuk ! Lekker geurtje ook, ik kan ook altijd meteen verliefd worden op de flesjes zelf haha. Ik doe zeker mee ! Ik ga je ook even volgen op instagram (n.reaux)
  Nu maar hopen :)
  Veel liefs

 33. Ik wil graag meedoen voor mijn zusje want over een week beginnen haar eerste echte tentamens in haar examenjaar en dan zou ik haar met dit geurtje misschien extra goed kunnen aanmoedigen.. ik volgde je al op insta en bloglovin’ <3

 34. Ik doe graag mee voor dit heerlijke geurtje.
  Helaas heb ik geen Instagram, dus daar kan ik je niet volgen.
  Maar ik volg je wel op Facebook :-)

 35. Ja, natuurlijk doe ik mee, omdat ik dit heel graag zou willen winnen voor mijn dochter van 14 die jouw blog al een tijdje met veel plezier volgt !

 36. Super leuk wist niet dat zij een eigen luchtje had ben heel benieuwd ernaar..
  Ik volg je nu ook gezellig op instagram :)

  Liefs. Carola

 37. Wat een leuke winactie! Voor mij even de gelegenheid je te bedanken. In een korte tijd ben ik echt ‘verslaafd’ geworden aan je blog en wacht ik altijd weer af op nieuwe posts! Je komt zo lekker nuchter en eerlijk over. keep up the good work!

 38. Ik doe graag mee om deze heerlijke geur te winnen. Het leuke aan zo’n volledig setje is dat je lekker kunt layeren. Ik vind de geur, de fles en Katy geweldig. Helaas heb ik geen Instagram dus kan ik je daar niet volgen.

 39. Wat een leuke actie toch weer… En wat ziet het er allemaal leuk uit, net zoals je hele blog hihi….. Ik doe ook graag mee voor een kansje op dit verwenpakketje!!! groetjes en een fijne dag

 40. Ik doe ook heel graag mee met deze actie. Mijn dochter zou het geweldig vinden als we dit zouden winnen. Wij volgen jouw blog trouw. Ohhhh…. en die frikandellenbroodjes van gisteren!!!

 41. Super leuk! Ik heb hier al verschillende dingen over gehoord en ben zo benieuwd! Ik volgde je al op Instagram en op Bloglovin’ dus ik doe zeker mee!

 42. Jaa ik doe mee! De eerste parfum van Katy vond ik al geweldig, ik ben héél erg benieuwd naar deze! Superhandig ook, zo’n lief klein flesje, die kan easy in mijn tas!

 43. Deze geur rook ik laatst in de parfumerie en sindsdien ben ik er echt verliefd op, ik doe dus graag mee! Ik volg je ook op Instagram ;-)

 44. Wat leuk zeg! Ik doe mee! Ben altijd al erg benieuwd naar de Katy Perry parfum geweest. Ik volg je altijd al op Bloglovin’ :D

 45. Hoi Aranka,volg je blog al een tijdje en vind je een leuke spontane meid.
  Ikzelf heb ook zo”n spontane meid in huis (18) die nog wel is een parfummetje van haar moeder “leent”.Ook je recepten zijn vaak geweldig lekker,en hoor vaak o mam van Aranka?! Zou leuk zijn als ik Royal Revolution op tafel kon zetten en zeggen van Aranka!!

 46. Wauw, ik doe zeker mee. Ik volg je via BL (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / instagram (melissamaas1984) / youtube (meilssa van stipdonk). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 47. Ik doe mee!
  Super om dan ook nog zo’n winactie op je blog te doen!

  Erg leuke blog trouwens, kijk elke dag of er weer een nieuwe post op staat en zeg ook altijd tegen m’n vriendinnen die je nog niet kennen om even een kijkje op je blog te nemen!
  Ga je direct volgen op Instagram!

 48. Wat een heerlijke verwenpakket ! Ik maak graag kans. Een beetje vertroetelen tijdens deze sombere herfstdagen brengt je meteen in een goede stemming :)

 49. Ik doe graag mee vind de geur heerlijk had hem al geroken in de parfumerie! Wilde hem halen maar nu ik dit zie wacht ik even hihi xx

 50. Mijn zus is binnenkort jarig, dus dat lijkt me een leuk cadeau :) ze vind trouwens je blog heel leuk! Ze is een beetje verslaafd haha. s’ Ochtends zit ze aan tafel de hele tijd jouw blog te lezen!
  Ga zo door! Laten we hopen dat je nog meer van deze fans krijgt! :)

 51. Wat een leuke actie! Ik vind het flesje er alleen al mooi uitzien. Daar val ik echt op naast de geur natuurlijk! Ik ga duimen!

 52. Wat een leuke actie! ik ben heeel benieuwd naar de geur! C: Ik vind trouwens dat de geuren van Katy Perry in een geweldige flacon zitten!

 53. Een onzichtbaar luxueus harnas ? Ik vind dit best leuk gezegd :)

  het ziet er een erg leuk pakketje uit :)een onzichtbaar luxueus harnas het parfumflacon ziet er echt iets uit voor katy perry. Ik ben er zeker van dat ik de geur lekker zal vinden ;) ik maak hier dus graag een kansje op.

  Ik volg je op facebook, twitter, bloglovin en youtube :)

  liefs!

 54. Wauw leuke actie. Wat heb je een ontzettend leuke blog, je hebt iig niet van die sterralures als de andere beautybloggers , gewoon lekker nuchter. Ga zo door! :)

 55. Wat een heerlijke geur! Laatst in de winkel voor het eerst geroken. Vooral de geur van granaatappel spreekt me aan. Vorig jaar heb ik oa daar met kerst een gerecht mee gemaakt en het is toch een fruitsoort die je minder vaak gebruikt. De geur vind ik heerlijk en zou vaker terug moeten komen. Je hebt het flesje echt geweldig op de foto gezet. Heel bijzonder hoe luxe het blauwe flesje over komt. Ik houd van deze geur en juist doordat deze zo weinig voorkomt, vind ik het extra leuk om deze te dragen.

 56. Ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden ! Ik hou er van als je een geur “draagt ”
  net als kleding, maar dan wel subtiel. Volgende week ga ik proberen of ik het in de parfumwinkel kan vinden om deze geur te ruiken. Behoeft verder geen uitleg dat ik heel graag wil winnen !

 57. Ik heb hem in de winkel geroken, superlekker :) lekker voor overdag met kerst bijvoorbeeld en heerlijk inzepen savonds voor het slapengaan voor het extra soezelige gevoel (:

  Ik zou hem graag willen winnen!

  xxx

 58. Ik doe ook graag mee met deze gave winactie, voor de echte royal in onze familie, mijn moeder. Ik heb het geurtje nog niet geroken, maar hij klinkt erg lekker, en haar voorafgaande geurtjes waren ook top!

 59. Ik maak ook graag een kansje! Volgen op instagram doe ik al een tijdje :)
  Fijne zondag voor iedereen en succes met kiezen!

  x. Yvonne

  1. Graag doe ik ook mee aan deze leuke winactie. Heb nooit eerder gehoord van de Royal Revolution set. Het ziet er vrij uitnodigend en mooi uit en ben ik zeer benieuwd naar de geur. Ook vraag ik mij af of ik ook werkelijk inspiratie op zal doen en kijk ik er naar uit om deze set uit te testen.

 60. Ik doe maar al te graag mee aan deze actie. Wist eigenlijk helemaal niet van het bestaan van de Royal Revolution set. Het ziet er in ieder geval heel mooi en uitnodigend uit en hoop ik ook echt kans te maken op dit pakket, zodat ik ook kennis kan maken met de geur. Ben benieuwd of ik ook werkelijk geïnspireerd zal raken van de parfum zelf.

 61. Graag doe ik mee aan deze leuke winactie. Heb nooit eerder gehoord van de Royal Revolution set. Het ziet er vrij uitnodigend en mooi uit en ben ik zeer benieuwd naar de geur. Ook vraag ik mij af of ik ook werkelijk geïnspireerd zal worden en kijk ik er naar uit om deze set uit te testen.

 62. Graag doe ik mee aan deze leuke winactie. Heb nooit eerder gehoord van de Royal Revolution set. Het ziet er vrij uitnodigend en mooi uit en ben ik zeer benieuwd naar de geur. Ook vraag ik mij af of ik ook werkelijk inspiratie op zal doen en kijk ik er naar uit om deze set uit te testen.

 63. Wauw, wat een leuke winactie! Dit luchtje staat al een tijdje op mijn wishlist! Ik doe heel graag mee en ik heb je ook op Instagram gevolgd met accountnaam @wildflowersandthings. Je hebt een mooie feed!
  liefs

 64. Jaaaaaaaaaaaaaa!! Wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, SUPER <3 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze nieuwe, heerlijke geur van Katy Perry! LOVE this woman!! MAAK ME GEK! Ik ben fan hoor !!! Zou echt gaan stuiteren als ik zou winnen, SPANNEND! Nu maar héééééééééééél hard duimpjes draaien! FINGERS CROSSED!! Liefs Nathalie :*

 65. Ik heb geen Instagram, maar ik hoop dat ik toch kans maak op het winnen van deze geur waar ik zo ontzettend nieuwsgierig naar ben.

 66. Wat een leuke actie zeg! :) Ik volg je heel graag en lees vaak je artikelen, && natuurlijk waag ik ook een kansje voor die heerlijke geurtje!,. ik heb er al veel positieve verhalen over gehoord & nu ben ik zelf ook wel erg benieuwd!,. Wil dit geurtje ook wel graag dragen op het 55 jarig huwelijksfeest van mijn opa & oma! <3 Fingers crossed

 67. Wat een leuke winactie, ik doe mee! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik je nog niet heel lang volg, sinds een maand of twee. Maar ik merk dat ik steeds vaker je site bezoek, door je afwisselende berichten en je eerlijke mening. Je bent een vrolijke meid en je kunt zien dat iedereen jouw inzet waardeert! Veel succes :)
  X

 68. Ik ken deze geur nog niet, maar hoop dat daar binnenkort verandering in komt doordat ik mag winnen. Het ziet er al zo leuk uit!

 69. Het is een waar genot om jou omschrijving van deze geur te lezen! Ik heb met 1 teug de informatie tot mij genomen en dat gebeurd niet vaak!!! Meestal vind ik de blogs niet heel interessant maar ik merk dat ik jou reviews echt kan waarderen, top ga zo door. Je hebt mij met je woorden doen verlangen naar deze geur!

 70. Het klinkt fantastisch lekker deze geur :-) ik waag maar wat graag een kans! Heb de actie geliked & gedeeld op fb, en ga HEEL hard duimen hoor!! SUPER!!!!

 71. Mmmmm..ik ruik mijn kans, Aranka..! ;-) Ik lees je leuke & informatieve blogs altijd met plezier en ze zien er ook heel “verzorgd” uit!
  Ik doe graag mee met je r o y a l e give away!
  Groetjes,
  Doortje

 72. Wauw ik doe heel graag mee!
  Heb ook even heel de blogpost gelezen.
  Wat fijn dat dit een eau de parfum is en niet een eau de toilette. Blijft wat langer zitten :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *